- 28 Ekim 2021
- 1.191
- 1.224
- 63
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.301
Benim doktorum yolculuğa izin verdi ama mutlaka 2 saatte bir mola vererek 10-15dk yürüyün dedi. Kan akışını sağlamak için. Ben bu şekilde 8 saatlik yolculuk yaptım bayramda. Ama sizin durumunuz farklı olup doktor yasak koyar mı bilememProgestan 2. Kutuya başladım kahverengi akıntı ve içinde deri gibi parçalar hala devam ediyor bu şekilde kanama sorunu yaşayan varmı deniz yada 4 saatlik yolculuk için izin verdi mi doktorunuz
Benim aktif kanamam kesilmişti, kese etrafında kanama alanı görmüştük. 2.5 saatlik yola gitmek istemiştim. Risk alma yolculuğa çıkma demişti. Şimdi 15 haftalık olduk kanama alanı vs kalmadı şükür, planımı 18. Haftalık olunca diye yaparak 7 saat yolculuk için izin aldım. Yolda sık sık mola verip küçük yürüyüşler yapmalısın dedi.Progestan 2. Kutuya başladım kahverengi akıntı ve içinde deri gibi parçalar hala devam ediyor bu şekilde kanama sorunu yaşayan varmı deniz yada 4 saatlik yolculuk için izin verdi mi doktorunuz
Sabahları hiç yok nerdeyse arkadaşlarımın kocaman benzer haftalar . Tabi sağlıklı olsun da bugün gideceğim dayanamıyorumBende aynı duruymdayim bugün 16+1 olduk çok şükür 3 kilo almışım ama göbeğim çıkmıyor hiç bir belirtim de yok korktum bir kaç güne giderim bende doktora merak ediyorum çünkü
Belki ic karniniz geniştir. Dar olanlarin karni cok büyür ,erken cikar derler. Iciniz rahat etsin gidin.Sabahları hiç yok nerdeyse arkadaşlarımın kocaman benzer haftalar . Tabi sağlıklı olsun da bugün gideceğim dayanamıyorum
Bende 14. Haftamdayım karnım henüz hiç çıkmadı..bu sabah tartıldım 1 kilo almışım.. midem ilaç içmesem felaket..ama bebişler iyi bence rahat ol herkesin bünyesi vücudu farklıBenim hiç karnım büyümüyor ilk ay bi beş kilo almıştım asla üstüne çıkmadım . Midem bulanmıyor belirtim yok , yine triplendim 15 gün var kontrole gitsem mi acaba benim gibi olan var mı
Hayırlı olsun canım benimHanimlarr merhabadoktorumdan geliyorum cinsiyet kesinleşti kızım oluyor insallah Rabbim in izniyle
Iki kizim olacak çok mutluyum
8.gün ben arayıp sordum çıkmıştı.bana da 10 günde çıkar demişlerdi.bi sor benceKızlar günaydın
Aranızda fetal dna yaptıranların sonuçları kaç günde çıktı?
Ben geçen Pazartesi kan verdim bugün 8. gün.
Doktor 15 gün dedi ama içim içimi yiyor.
Sonucu daha erken çıkan var mı?
Çok sevindim canım.ben de kız annesi olucam inşallahHanimlarr merhabadoktorumdan geliyorum cinsiyet kesinleşti kızım oluyor insallah Rabbim in izniyle
Iki kizim olacak çok mutluyum
Yorumlari simdi okuyorum. Gecmis olsun canim.Gunaydin hanimlar 2 gundur hafiften boğazım yaniyor kizarmis. Ne yapayim sizce etkili olur geçirir? Sirkeyle gargara yptim gece. Cok kötü degil ama rahatsiz ediyor dondurma kaşıklamistim ondan olmus olabilir. Kulahta hergun yiyordum nerdeyse bisey olmuyordu cunku
Ay ay ay masallahYaa normalde ben annemle aynı sitede oturuyorum her işime yardımcı oluyordu ama o da dayima gider her yaz 1 hafta 10 gün şimdi cumartesiye kadar orda o olsaydı parka inerlerdi bende dinlenirdim.
Yumurtalık takibi ile oldu üçüz ilk çocuktan sonra hamile kalamadım doktora gittim femara ve catlatma iğnesi kullandık en son boyle bir sonuc gördükinşallah bakalım yorgunluk dışında fena geçmiyor bence inşallah böyle devam eder aşırı zorlanmadan doğum da gerçekleşir
Bana da 15 dedi ama tam hatırlamasam 7-8 gün sonra aramıştı arar bence bugün yarın :)Kızlar günaydın
Aranızda fetal dna yaptıranların sonuçları kaç günde çıktı?
Ben geçen Pazartesi kan verdim bugün 8. gün.
Doktor 15 gün dedi ama içim içimi yiyor.
Sonucu daha erken çıkan var mı?
Canim degerler gayet iyi gorunuyor.Eki Görüntüle 3101893 Merhaba kızlar panik oldum çok bu sonuçlar kötü mü
Salı günü randevum var anlayan yorumlayabilir mi
Canim icin rahat etsin kontrole gitmek istersen git ama bizim bir işçi vardi kadin hamile oldugunu saklamis bütün cevresindeki insanlar bebegi görünce sok olmustu 3. Cocuk olmasa evlatlik sanacagizBenim hiç karnım büyümüyor ilk ay bi beş kilo almıştım asla üstüne çıkmadım . Midem bulanmıyor belirtim yok , yine triplendim 15 gün var kontrole gitsem mi acaba benim gibi olan var mı
Çok tesekkurler canimHayırlı olsun canım benim
Canım benim doktorum hindistan cevizi yaginin bebekte kalpte delik yaptigiyla ilgili arastirma var demisti. Kantaron yağını da onermedi.aslinda annemin yaptigi vardi evdeKızlar merhaba, doktordan geliyorum.
Bebeğin eşi sağ duvara doğru hala aşağıda, ama rahim ağzını kapatmadıkça sıkıntı yok dedi. Çalışmaya başladım bugün ben de. Sağ duvara doğru olduğu için sağ kasığım ağrıyor sürekli. Doktor senin rahmin yapı olarak kasılan bir rahim dedi. Magnezyumu günde ikiye çıkardı, vitaminlerim devam ediyor. Balık yağlı başka bir vitamin ve D vitamini verdi. Haftada bir proluton iğne olacağım, her akşam da fitile devam edeceğim. İnşallah bebeğime iyi gelir. Bebeğim sağlıklı çok şükür 144 grammış :)
Çatlaklar için de yağ sordum. Bio oil önerdi. Kendi yaptığınız kantaron yağı varsa olur dedi. Hindistan cevizi yağı için ne kadar doğal olduğunu bilemeyiz kullanma dedi. Sizlere de söylemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?