- 27 Eylül 2020
- 7.636
- 11.177
- 248
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.361
Benim de 3 biontech vardı tam 4.olacakken covid olduk haliyle olmadım, Mehmet bey de kesin ol diyor bayram öncesi kendisi covid olmuş hala konuşurken sesi hırıltılı geliyordu çok zorlanmış, aşıdan yana bir kokum yok ama kanı pıhtılaştırıyor diyorlar diye korkmuyorum desem yalan olur ama zaten günlük sabah coraspirin akşam 0,4 oksapar kullanıyorum aslındaCanım ben dört asiliyim iki sinovac iki biontech ve her aşı esnasında alerji için önlem alınarak yapıldı en son asim Ocak başıydı yaptırmayı şimdilik düşünmüyorum
Benim de başta çok ağrım olmustu, normal deniliyor herkesin hamileliği farklı olsa da. Yine de bu durumu doktorunuzla paylaşın isterseniz. Tez vakitte geçer inşallahSlm kizlar. Otururken bildiginiz canim aciyor ya kuyruk kemigim aciyor nedense. Her zaman olmuyor galiba biraz ayakta durup oturunca oluyor. 13. Haftalardayim sizde de oluyor mu boyle.
Hanimlarr merhabadoktorumdan geliyorum cinsiyet kesinleşti kızım oluyor insallah Rabbim in izniyle
Iki kizim olacak çok mutluyum
Ay ay ay masallah
Zor oldugunu dusunsem de hayalim hep ikiz bebekti ama ucuzu hic dusunemedim simdi :)
Yorgunluk normaldir elbet
Ya allahim nazardan korusun ve saglikla bu sureci tamamlamayi nasip etsin
Hep kolaylastirsin, hic zorlastirmasin
Burda özel muayenehanesi olan doktorlar o fiyat. Dediğim gibi şehre göre değişiyor benim bahsettiğim fiyatlar orta sekment hastaneler için geçerli yani bütçeme uygun olan hastanelerVallah çok uygun fiyatlar. Antalyada 10-16 bin değişiyor
Maşallahtup bebek mi siziniz?
Canım doktorum Kayseri’de bir doktoru önerdi perinatolog olarak 850 TL muayene cüretiymiş ben de ayrıntılı ultrasona gideyim diyorum sonuçta gittiğim hastanede de 1000 lira ortalama fiyatlar böyle sanırımKızlar selam ya devlet hastahanesi de perinatologa görünmek için önce normal kadın doğumdan randevu almak gerekiyormuş. Çok beklemeyelim diye özelden baktım fiyatlara. Perinatoloji ıiuzmanı olanları aradım en uygunu 1000 tl dedi ama özellikle yorumları iyi olanları aradım. Çok pahallı mı sizce?
Otururken degil ama sol kalca kemigim cok oturup oturup sonra kalktigimda biraz aciyor. Buna sukur diyorum cunku ilk hamileligimde bacagimi kimildatamiyordumSlm kizlar. Otururken bildiginiz canim aciyor ya kuyruk kemigim aciyor nedense. Her zaman olmuyor galiba biraz ayakta durup oturunca oluyor. 13. Haftalardayim sizde de oluyor mu boyle.
Canım İpek ismini çok severim ben de kızım olursa koymak istedim bakalım hala umudum varİsim konusunda eşimle tartismadayiz. İlki oglandi kayınpederimin adını koydu eşim. Bu da kız ben kendim koymak istiyorum ama o ısrarla Zeynep koyacağım diyor çok kararsısiz. Bende o zaman Zeynep İpek olsun diyorum bilemedim... Bir de kafamı karıştıran bir şey var koydgumuz isimlerin güzel anlamlimi olması önemli yoksa KURANDA geçmesi mi ondna emin olamadım
ilk hamileligimde benimde bir sol mu sag mi tek tarafim acıyordu. Doktor rahmin o tarafa dogru buyumustur demisti doktor o zmanlar. Ama bu tam kuyruk kemigimin oldugu yer otururken acıtıyor baya persembe randevu aldim soracağım bakalim.Otururken degil ama sol kalca kemigim cok oturup oturup sonra kalktigimda biraz aciyor. Buna sukur diyorum cunku ilk hamileligimde bacagimi kimildatamiyordum
Ayrıntılı Ultrason icin mi gideceksiniz? Sizin ikili tarama riskli çıkmıştı sanki ne yaptınız ? Fetal dna mi?Canım doktorum Kayseri’de bir doktoru önerdi perinatolog olarak 850 TL muayene cüretiymiş ben de ayrıntılı ultrasona gideyim diyorum sonuçta gittiğim hastanede de 1000 lira ortalama fiyatlar böyle sanırım
Ayni durum bizde de oldu kızımın ismi konusunda bundada ben ve ailemin onerilerine acik olucam hatta direkt annemin adini düşünüyorumİsim konusunda eşimle tartismadayiz. İlki oglandi kayınpederimin adını koydu eşim. Bu da kız ben kendim koymak istiyorum ama o ısrarla Zeynep koyacağım diyor çok kararsısiz. Bende o zaman Zeynep İpek olsun diyorum bilemedim... Bir de kafamı karıştıran bir şey var koydgumuz isimlerin güzel anlamlimi olması önemli yoksa KURANDA geçmesi mi ondna emin olamadım
Benim de kilom o civarda işte zor olunca insan evham yapıyorBir tanidigimin nerdeyse doğuma kadar hiç çıkmadı karnı. Ki 50-55 kg civarında zayıf ama iç karnı genismis. Hamile denmezdi hiç haline yani. Bazı insanların olabiliyor
Ya ben kilo almayanlara imreniyorum ne guzel keyfini cikar.Benim de kilom o civarda işte zor olunca insan evham yapıyorgittim bugün doktora her şey normalmiş şükür. Neden karnım yok dedim her şey iyi çıkar elbet dedi
Valla arkadaşımın karnı son 8. Ayda güç bela belli olup 9 da aaa tamam hamile dedik çocuk doğdu bence herkesin değişiyorBenim de kilom o civarda işte zor olunca insan evham yapıyorgittim bugün doktora her şey normalmiş şükür. Neden karnım yok dedim her şey iyi çıkar elbet dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?