2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım ben dört asiliyim iki sinovac iki biontech ve her aşı esnasında alerji için önlem alınarak yapıldı en son asim Ocak başıydı yaptırmayı şimdilik düşünmüyorum
Benim de 3 biontech vardı tam 4.olacakken covid olduk haliyle olmadım, Mehmet bey de kesin ol diyor bayram öncesi kendisi covid olmuş hala konuşurken sesi hırıltılı geliyordu çok zorlanmış, aşıdan yana bir kokum yok ama kanı pıhtılaştırıyor diyorlar diye korkmuyorum desem yalan olur ama zaten günlük sabah coraspirin akşam 0,4 oksapar kullanıyorum aslında

merhabalar kızlar kontrolden çıktım. ense kalınlığı burun kemiği vs hepsi normal dedi doktorum. parmaklarını bile gördüm 5 taneydi saydık birlikte =D kan verdim sonuç haftaya. ama cinsiyet tahminimiz yok malesef pozisyon vermedi bizimki

Slm kizlar. Otururken bildiginiz canim aciyor ya kuyruk kemigim aciyor nedense. Her zaman olmuyor galiba biraz ayakta durup oturunca oluyor. 13. Haftalardayim sizde de oluyor mu boyle.

Slm kizlar. Otururken bildiginiz canim aciyor ya kuyruk kemigim aciyor nedense. Her zaman olmuyor galiba biraz ayakta durup oturunca oluyor. 13. Haftalardayim sizde de oluyor mu boyle.
Benim de başta çok ağrım olmustu, normal deniliyor herkesin hamileliği farklı olsa da. Yine de bu durumu doktorunuzla paylaşın isterseniz. Tez vakitte geçer inşallah benim daha yeni geçti çok nadir ara ara oluyor

Hanimlarr merhaba doktorumdan geliyorum cinsiyet kesinleşti kızım oluyor insallah Rabbim in izniyle
Iki kizim olacak çok mutluyum

Hayırlı olsun benim de üçünden en azından 1i kız olur inşallah kızıma arkadaş olur. Ama Allah hayırlısını versin tabi

Ay ay ay masallah
Zor oldugunu dusunsem de hayalim hep ikiz bebekti ama ucuzu hic dusunemedim simdi :)
Yorgunluk normaldir elbet
Ya allahim nazardan korusun ve saglikla bu sureci tamamlamayi nasip etsin
Hep kolaylastirsin, hic zorlastirmasin

Ben de ikiz çocuk çok istemiştim ama üçüz dediklerinde şok oldum
Amiiin hepimiz için aynı duayı ediyorum ben Allah hepimize sağlıkla, kolaylıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Canım doktorum Kayseri’de bir doktoru önerdi perinatolog olarak 850 TL muayene cüretiymiş ben de ayrıntılı ultrasona gideyim diyorum sonuçta gittiğim hastanede de 1000 lira ortalama fiyatlar böyle sanırım

Otururken degil ama sol kalca kemigim cok oturup oturup sonra kalktigimda biraz aciyor. Buna sukur diyorum cunku ilk hamileligimde bacagimi kimildatamiyordum

Canım İpek ismini çok severim ben de kızım olursa koymak istedim bakalım hala umudum var kuranda geçmesinin bir önemi yok anlamlı olması önemli diye biliyorum

Otururken degil ama sol kalca kemigim cok oturup oturup sonra kalktigimda biraz aciyor. Buna sukur diyorum cunku ilk hamileligimde bacagimi kimildatamiyordum
ilk hamileligimde benimde bir sol mu sag mi tek tarafim acıyordu. Doktor rahmin o tarafa dogru buyumustur demisti doktor o zmanlar. Ama bu tam kuyruk kemigimin oldugu yer otururken acıtıyor baya persembe randevu aldim soracağım bakalim.

Canım doktorum Kayseri’de bir doktoru önerdi perinatolog olarak 850 TL muayene cüretiymiş ben de ayrıntılı ultrasona gideyim diyorum sonuçta gittiğim hastanede de 1000 lira ortalama fiyatlar böyle sanırım
Ayrıntılı Ultrason icin mi gideceksiniz? Sizin ikili tarama riskli çıkmıştı sanki ne yaptınız ? Fetal dna mi?

Ayni durum bizde de oldu kızımın ismi konusunda bundada ben ve ailemin onerilerine acik olucam hatta direkt annemin adini düşünüyorum kimse birsey diyemez. Ahirette seslenildiginde hayırlı manalı bir isim olmasi gerekirmis anne ve babanin ilk ve önemli gorevi cocuguna hayırlı manali bir isim koymakmis bu sekilde biliyorum bende.Hepimizin gonlune gore olur insallah isim konusu da

Bir tanidigimin nerdeyse doğuma kadar hiç çıkmadı karnı. Ki 50-55 kg civarında zayıf ama iç karnı genismis. Hamile denmezdi hiç haline yani. Bazı insanların olabiliyor
Benim de kilom o civarda işte zor olunca insan evham yapıyor gittim bugün doktora her şey normalmiş şükür. Neden karnım yok dedim her şey iyi çıkar elbet dedi

Benim de kilom o civarda işte zor olunca insan evham yapıyor gittim bugün doktora her şey normalmiş şükür. Neden karnım yok dedim her şey iyi çıkar elbet dedi
Ya ben kilo almayanlara imreniyorum ne guzel keyfini cikar. Sonra vermesi zor oluyor ben diyetisyenle anca verebilmistim.
Ayrıca 4 aya kadar kilo almayin diyor doktor cogumuz almis olsak ta dogrusu seninki

Valla arkadaşımın karnı son 8. Ayda güç bela belli olup 9 da aaa tamam hamile dedik çocuk doğdu bence herkesin değişiyor ben 51 kilo ile hamile kaldım şimdi 52 kiloyum ama bakınca karnım çok belli beni darlıyor resmen sıcakta bende neden bu kadar erken böyle oldu diye dert ediyorum sonu nasıl olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…