2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim recetem vardi canim. Gittigim ozel hastanin acili ucretsiz yapiyor igneyi

Arkadaşlar az önce yanlışlıkla annemlerin kedisinin kuyruguna basmışım o da miyavladi tirnakladi falan ben de çıkan sesten cok korktum. Bebege bi şey olmus mudur sizce cok endiselendim
Bir şey olmaz inşallah. Ben de 4 merdiven kaydım çömelerek tutundum. Korkmuştum. Kontrolde birşey çıkmadı şükür. Çok araştırdım düşsen bile amniyo sıvısı bebeği koruyor şükür.

Benim de durum benzer canım endişelenme

Eski reçeteyi göster bende tek reçete var 5 haftadır onu gösteriyorum bişey demiyorlar

Eski reçeteyi göster bende tek reçete var 5 haftadır onu gösteriyorum bişey demiyorlar
Benim eski de yok ben tup bebek yapınca başka kız bana verdi 3 Kutu proluton lazım olursa .iste kanama başladı yanımda o 3 Kutu aldım.1 tane vurmuşlar ve her pazar günü vur dediler ama reçete yapmadılar. Zaten hastaneden hiç memnun değilim ne devlet ne özel olmuş. Hastane berbat bizim Akdeniz universitesi 3 gün serum istedim sonra kavga ettim 1dk serum takmışlar. Boş boş yattım

Bu normal doğum fiyatları?
Bu söylediğim sezaryen canım fakat çoğu hastane sezaryen ve normal doğum fiyatlarını hemen hemen aynı yaptı. Benim araştırdıklarım öyle. Hatta eskiden sezaryen pahalıyken şimdi normal doğum daha pahalı. Şimdiye kadar sorduklarımda 200 tl falan oynuyor. Tabi şehirden şehire değişebilir. Doğuma 3500 diyen hastane de var 6000-7000 diyen hastane de var.

Vallah çok uygun fiyatlar. Antalyada 10-16 bin değişiyor

Sabahları hiç yok nerdeyse arkadaşlarımın kocaman benzer haftalar . Tabi sağlıklı olsun da bugün gideceğim dayanamıyorum
Bir tanidigimin nerdeyse doğuma kadar hiç çıkmadı karnı. Ki 50-55 kg civarında zayıf ama iç karnı genismis. Hamile denmezdi hiç haline yani. Bazı insanların olabiliyor

Maşallah sağlıkla gelsin minik kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…