2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Bi de sorucam ikili test düşük çıktı ama benim doktorum üçlü test da yap (gene kan vermek lazim) çünkü yaşım 36 . Ama benim doktor şuan hastaneden ayrılmış. Ben başka devlet hastaneye gittim doktor bayan çok güzel ikili test baktı dedi üçlü test gerek yok sadece organ taraması yap .13 eylülde gidecem . Şimdi kararsızım üçlü test yapayım yapmayim 🤷‍♀️çok mu önemli o

Benimde aynı.Ya biz çok alinganiz ya eşlerimiz bizim kadar hassas değil

Ben de bu aralar aynıyım dün gece ağladım zaten eşime sinirlenip. Sonra da üzüldüm acaba bebişi olumsuz etkiledim mi diye şimdi de kafayı hareketlere taktım.
Ayy aynı durumlar bende de var. Dün çok kötüydüm, hem bir yandan kendime hem bir yandan bebeğime üzüldüm😔

Bi de sorucam ikili test düşük çıktı ama benim doktorum üçlü test da yap (gene kan vermek lazim) çünkü yaşım 36 . Ama benim doktor şuan hastaneden ayrılmış. Ben başka devlet hastaneye gittim doktor bayan çok güzel ikili test baktı dedi üçlü test gerek yok sadece organ taraması yap .13 eylülde gidecem . Şimdi kararsızım üçlü test yapayım yapmayim 🤷‍♀️çok mu önemli o
Canım benim doktorum da oyle dedi. Ikili cok iyi üçlü yapmamiza gerek yok dedi. Ikili dogruluk orani yuzde 85mis uclunun dogruluk orani yuzde 60mis

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 18+0 oldum çatlak kremine henüz başlamadım onerebileceginiz kremler nelerdir yardımcı olabilir misiniz

canım ikilinin yakalayamadığını üçlünün yakalama olasılığı çok az aslında. ikili iyi çıkınca üçlü yapmıyorlar gerek yok diye

Benim iki gebeliğimde de ikililer normal olunca üçlüye gerek yok dediler bende yaptırmadım

Aslında çok yardımcı eşim herkonuda. Çocuklarla da çok güzel ilgilenir ama onunda işleriyle ilgili sıkıntılı dönem. Herkes birbirinden anlayış bekliyor. Ağlamak iyi geldi ama ya rahatladım aslında. O bile dozunda oldumu iyi oluyor ihtiyaç gerçekten

Ben de bu aralar aynıyım dün gece ağladım zaten eşime sinirlenip. Sonra da üzüldüm acaba bebişi olumsuz etkiledim mi diye şimdi de kafayı hareketlere taktım.
Birsey olmaz canim o kadar ince düşünme.Bu dönemlerde cok hassas ve duygusaliz herşeye aglayabiliriz cok normal zaten. Ama cok üzülmemeye bak sallama kimseyi bebisler icin yapıcaz bunu

3 tanıdığım orda doğum yaptı 2 normal bir sezeryan aşırı memnun kaldılar bende Medipol dusunuyordum ama bende cam ve sakurada doğum yapacağım kısmet olursa öyle karar verdim

Bende oraya gideceğim canım randevu bulması zor ama en azından son zamanlarımızda da olsa 1-2 kez gitmiş olsak o da yeter orada doğum için

Biz fazla hassasız kuzum. O kadar duygusal oldum ki anında ağlıyorum herseyden etkileniyorum. Hepimiz ayniyiz hormonlardan esler ayni aslinda ama fazla alinganiz bence.ben az once durduk yere ağladım mesela😔 kendi dökülüyor elimde değil. Kizimda neden agliyorsun anne diye üzülüyor teselli ediyor kendince. Esim evde yok o olsa susturacak. Kızımda da boyleydim ama bu kadar değildim bu bebekte asiri duygusalım

Son düzenleme:
Tavuktan her türlü tiksiniyorum hamileliğin basından beri. Normalde koy tavuguna bayilirim
Evet tavuk hala yiyemiyorum yapamiyorum da tahammulum yok kokusuna 😑
Merhaba , siz hangi et urunleri yiyorsun yada yemek cesitleri? Dun tavuk yemeye calistim 3/4 yiyebildim ama o kadar cok tiksiniyorum ki bittiremedim. Zorla yiyoyurum protein acisinda bebege gitsin diye, bir de yumurta var onu da zorla yiyorum omlet seklinde. Ama konu aksama ne pisirsem olunca cok zorlaniyorum belki tavsiyeleriniz vardir kizlar yemekler konusunda :)

Back
X