- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #8.401
Bende yaptıracagim ilkinde de yaptırdım bı sıkıntı yaşamadım gebelik şekeri çok tehlikeli önlem alınması gerekiyor Allah muhafaza şeker bebeğe vurup zarar verebiliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet uygulaniyor, eğer hala yüksekse insulin başlanıyor. Şeker bebek icin iyi değil, neden yaptırmak istemiyorsunuz? Bebeğin kilosu fazla Oluyor, suyunuz olmasi gerekenden fazla olabiliyor. Yani istememe nedeninizi merak ettim.0Ben tecrübesizim ilk gebelik, Şeker çıkınca, takip sırasında ekstra bir ilaç ya da uygulama oluyor mu. Ben yaptırmak istemiyorum. Çıktı diyelim, ne öneriyorlar
Ben kararsızım ama yaptirmayacsgim büyük ihtimalŞeker yüklemesi yaptıracakmısınız ??
Benimde kalcam cok agriyor sanki kuyruk kemigimin üstüne düşmüşümde zedelenmis gibi.Doktora soyledim ortasi bosluk yuvarlak yastiklardan alabilirsin sert zemine oturma dedi. Harbiden sandalyeye haliya oturunca daha cok agriyorBen ilk gebeliğimde bel ağırısından oturamıyordum bi yerde 15 dakikadan fazla.bel için korseye benzer bişey var tam adını bilmiyorum ondan takıyordum o baya rahatlatıyordu.yoga da öneriyorlar bel ağrısı olan hamileler için.benim bu hamileliğime henüz başlaması ama kalça ağrım oluyor çok doktora sordum belki magnezyum verir siye normal bu tarz ağırlar dedi ekstra bişey önermedi hareketi artır dedi
Ahahha ilk hamileligimde herkes senin gibi yorum yapmıştı igrenc midem bulandi diye sonra girdim ictim hastane çıkışı esim dalga gecti bi tane daha yok mu der gibi ictin diyeIlk gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmıştım gerçekten berbat bişi öhh yani. Sonrada şehir icinde bayılmıştim. Aç karnına yaptiriyorsun ya saatlerce bekletmislerdi 3 defa kan almislardi 3 saat boyunca yani birde o içecekten icmek berbat bişi. Gazoz gibi desen değil acaip tadi var. Ama sonuç olarak şekerim çıkmıştı takip edilmişti. Bunda yaptırmak istemiyorum düşündükçe geliriyorum o derece. Tabi herkesin bünyesi aynı değil ben acliktan bayılmıştim![]()
Diyestisyene gönderdiler canim beni. İlac vermiyorlar sekerim düşünceye kadar diyet yaptim sadece .Canim onun bir zarari yok ki sekerli su gibi .Yani günlük hayatinda da o kadar seker tüketmişligin muhakkak oluyordur. İnternetten de arastir gebelik sekerin var ve önlem almassan bebege zararlari var.Ben tecrübesizim ilk gebelik, Şeker çıkınca, takip sırasında ekstra bir ilaç ya da uygulama oluyor mu. Ben yaptırmak istemiyorum. Çıktı diyelim, ne öneriyorlar
Canan Karatay bebeğe, plesantaya zararı var diye ortaya bir düşünce attı. Yükleme yapıldıktan sonra takip edilirken hep yükleme yapılıyormuş. Şeker çıkarsa da bebeğe zararı var evet. Onun için vücutta şeker varmış gibi her hamile doğal beslenmeli ve egzersiz yapılmalı diyor.Diyet uygulaniyor, eğer hala yüksekse insulin başlanıyor. Şeker bebek icin iyi değil, neden yaptırmak istemiyorsunuz? Bebeğin kilosu fazla Oluyor, suyunuz olmasi gerekenden fazla olabiliyor. Yani istememe nedeninizi merak ettim.0
Tavuktan her türlü tiksiniyorum hamileliğin basından beri. Normalde koy tavuguna bayilirimKızlar sizler market tavuğu yiyor musunuz?
Ben ilk hamileliğinde yaptirdim cok zorlandim şekerli seyleri hic sevmem zaten. Neredeyse bayilacaktim o yogun seker tadindan gazoz desen değil degisik biseydi o icirdikleri.Bunda kararsizim sanirim doktoruma uyarim.Şeker yüklemesi yaptıracakmısınız ??
Evet annesi bebişKızlar karnımın bi tarafından sertlik hissediyorum acaba o bebiş mibazen bi taraf daha sis oluyor
Evet bebiş o doktoruma sormustum kese o dedi biraz oksayinca minik minik kayboluyor ortalıktanKızlar karnımın bi tarafından sertlik hissediyorum acaba o bebiş mibazen bi taraf daha sis oluyor
Evet tavuk hala yiyemiyorum yapamiyorum da tahammulum yok kokusunaTavuktan her türlü tiksiniyorum hamileliğin basından beri. Normalde koy tavuguna bayilirim
Bimde ve Migros ta bolenez marka organik tavuk var onu alıyorumKızlar sizler market tavuğu yiyor musunuz?
Senin ilk gebelik mi canım sat aynı da bakalım önce kim doğuracakEvet tavuk hala yiyemiyorum yapamiyorum da tahammulum yok kokusuna![]()
İlk gebelik benim canım benim bakalim hangi doğum şekli nasip olacakSenin ilk gebelik mi canım sat aynı da bakalım önce kim doğuracakben sezeryan diye 38 de firtlarim muhtemelen Aralık sonu annesi olacagim
Bende bu aralar biraz duygusalim bebeği kötü etkiledigimi düşünüyorum hissedemiyorum gibi geliyoKızlar bebeği pek hissedemez oldum bu aralar yaa. Zaten belli belirsiz hissediyordum bikac gündür pek anlymadim yada yeterince kndimi dinlemedim uzaninca![]()
Hayirdir canim neyin var? Ahh o duygusallik hic gitmiyor ki hamilelikte bende öyle duygusal biri oldum çıktım ki sormaBende bu aralar biraz duygusalim bebeği kötü etkiledigimi düşünüyorum hissedemiyorum gibi geliyo![]()