- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #8.501
Ben sebze yemeklerine bayılırım yemekte seçmem ama tavuktan ayri bir tiksindim nedense. Yavas yavas az az yiyorum artik.Merhaba , siz hangi et urunleri yiyorsun yada yemek cesitleri? Dun tavuk yemeye calistim 3/4 yiyebildim ama o kadar cok tiksiniyorum ki bittiremedim. Zorla yiyoyurum protein acisinda bebege gitsin diye, bir de yumurta var onu da zorla yiyorum omlet seklinde. Ama konu aksama ne pisirsem olunca cok zorlaniyorum belki tavsiyeleriniz vardir kizlar yemekler konusunda :)
Zeytinyagli sebze yemekleri tamda zamanı nadiren zor da olsa balik. Kırmızı et epey iyi tüketiyorum bu ara birde tarhana çorbası bayılıyorum.

yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım
 yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım

ikincide tutmadı.
ikincide tutmadı.

eltim çok çok üzülmüş erkek olacağı için(onun iki kızı var)biz üzülmedik millete ne oluyorsa
 eltim çok çok üzülmüş erkek olacağı için(onun iki kızı var)biz üzülmedik millete ne oluyorsa Allah herkese hayırlısını veriyor bizim için yavrumuz hayırlı evlat biliyoruz hiç üzülmedik sağlıklı doğsun da dedik
Allah herkese hayırlısını veriyor bizim için yavrumuz hayırlı evlat biliyoruz hiç üzülmedik sağlıklı doğsun da dedik senin etraftan ilginç tepkiler geliyor mu
senin etraftan ilginç tepkiler geliyor mu 

atamadim onu
 atamadim onu