- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #8.521
Merhaba, iki hafta sonra detayli ultrason icin randevum var / 18.haftada.Güzel haberler ile gel inşallah. Biz sonradan gelenlerin detaylı ultrasonuna var daha :))
Sizinki ne zaman acaba ?

sizinde sikayetiniz olursa ihmal etmeyin diye yazıyorum. Aksef 500 ve purinol yazdı bunlari hamileliginde kullanan oldu mu aranızda
 sizinde sikayetiniz olursa ihmal etmeyin diye yazıyorum. Aksef 500 ve purinol yazdı bunlari hamileliginde kullanan oldu mu aranızda
		 geçmis olsun ufak sertlesme oluyor ama top gibi bir sey ortaya çıkıyor bebis dedi doktor ona da. Sen ilaclarini eksik etme bol su ile gecirirsin insallah
 geçmis olsun ufak sertlesme oluyor ama top gibi bir sey ortaya çıkıyor bebis dedi doktor ona da. Sen ilaclarini eksik etme bol su ile gecirirsin insallah 

yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım
 yarın detaylı ultrasonum var çok heyecanlıyım

ben haftada bir falan hissediyorum
 ben haftada bir falan hissediyorum 

ama dr her sey yolunda demisti
 ama dr her sey yolunda demisti eltim çok çok üzülmüş erkek olacağı için(onun iki kızı var)biz üzülmedik millete ne oluyorsa
 eltim çok çok üzülmüş erkek olacağı için(onun iki kızı var)biz üzülmedik millete ne oluyorsa senin etraftan ilginç tepkiler geliyor mu
senin etraftan ilginç tepkiler geliyor mu  
		 halbuki 2oglum olduğu için gerçekten çok çok mutluyum birlikte de çok güzel oynuyorlar ve ikiside bana çok düşkün. Allah'ım hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın sağlıkla huzurla inşallah.
 halbuki 2oglum olduğu için gerçekten çok çok mutluyum birlikte de çok güzel oynuyorlar ve ikiside bana çok düşkün. Allah'ım hepsini iyi insanlarla karşılaştırsın sağlıkla huzurla inşallah. eşime söylüyorum hissetmiyorum sanki diye oda sürekli sana haber verecek degil buradayım diye söyleniyor bence hareket ediyorlar yine bazılarinı biz hissemiyoruz galiba artık uyku düzenleri oluştu
 eşime söylüyorum hissetmiyorum sanki diye oda sürekli sana haber verecek degil buradayım diye söyleniyor bence hareket ediyorlar yine bazılarinı biz hissemiyoruz galiba artık uyku düzenleri oluştu