- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.741
Aynen vücudun geliştiğini için oluyor.Kizlar selam!
Herkese sifa ve kolaylik diliyorum oncelikle.
Sormak istedigim bir sey var. Benim vucudumda, ozellikle ust bacak bolgemde ve kalcamda, ciddi kaşintilar var. Zannediyorum son bir haftadir. Bugun dank etti ve acaba gebelikle iliskili olabilir mi dedim, biraz googleladim ve evet karsilasilabiliyormus bu durumla. Cuma kontrolum var ve doktorla bu meseleyi o gun konusurum diye sormadim da arayip.
Sizler arasinda ya da tanidiklarinizda boyle bir sey yasayan var mi?
Merhaba kizlar benimki oglan, benimle isim fikirlerinize paylasirmisiniz ?Prenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Çok teşekkür ederim canımAraştırma da sürekli randevu çıkıyor . Ben oraya geçiş yaptım Burcu hanıma eskiden Medikal parkta çalıştı. Mükemmel bir kadın. Geçen gittim ona özelde gibi baktı benim kanama ilgi anlattı. Benim riskli gebelik normalde ayda 1 bana her iki hafta gel . Ona randevu bulmak çok zor . Başka orda Burak bey var ,Özgür Ozdemir iyi .Aysel Uysal profesör. Bir kaç tane çok gıcık doktorlar var
TamamdırDevlette ücretsiz. Ücretli perinatoloji Memorial hastanede 465 dediler normal muayene ücreti sgk ile
Güzel isimler sağlıkla kucağımıza alırız inşallahPrenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Ne güzel maşallah çıkmış karnınMasallah göbüsler aldi başını gidiyor buda benim göbüşkilo konusuna gelince kontrolden kontrole tartılıyorum 1 kilo anca almıştım
Benimde aynı kaşıntı sürekli karnımda oluyor canım. Bende genişlemeden dolayı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Ben 3. ay sonrası çatlak kremi kullanmaya başladım. Sende bacak bölgende başla derim çatlak oluşmaması içinKizlar selam!
Sormak istedigim bir sey var. Benim vucudumda, ozellikle ust bacak bolgemde ve kalcamda, ciddi kaşintilar var. Zannediyorum son bir haftadir. Bugun dank etti ve acaba gebelikle iliskili olabilir mi dedim, biraz googleladim ve evet karsilasilabiliyormus bu durumla. Cuma kontrolum var ve doktorla bu meseleyi o gun konusurum diye sormadim da arayip.
Benim oluyor canım kanım düştüğü zaman. Hatta ilk hamileligimde anlamadım sonra çok düşünce kan serumu yedim ozaman geçti. İstersen tahlil yaptir onuda götür bı sorKizlar selam!
Bana bugün erdem hastanesi perinatoloji için 1000 tl dedi. Nerdeki memorial sizinki.Tamamdır
Bende yurtdişinda yaşiyorum. Sanırım erkek ismi fikri istiyorsun. Yurt dışında yaşayanlarMerhaba kizlar benimki oglan, benimle isim fikirlerinize paylasirmisiniz ?
Yurt disinda "kullanisli" isim onerileriniz varsa paylasin.
Ben Deniz ismini seviyordum ama burada kiz ismi olarak gecebiliyor (Denise bu Deniz olarak okunuyor ) bu arada ingilizce buranin ana dili.. simidilik arastirmaya devam ediyorum
Canim zaten beta hcg gebelik ilerleyince biraz düşüyor çok normal bir durum seninkisi kendini boşuna telaşlandirma4 lü taramada beta hcg düşük çıkmış alt sınıra yakın doktorum sorun yok dedi ama benzer bir şey gören var mı kendi raporunda
Ben haftalık iğne ile birlikte günde bir şeklinde alttan kullanıyorum. Doktor ilk yazdığında 4.aya bir gelelim dedi geçen hafta kontrole gitmiştim hala devam ediyoruz. Sanırım olası bir ihtimal için garanti amaçlı kullanımı sonlandırmak istemedi. Çünkü kanama alanım vs her şey düzelmişti devam etme durumuna ben de anlam verememiştim, sonra sağlık ocağında ebe ile görüştüğümde eğer kullanmazsan olası kanamada yoğun gelir bu ilaçlar kanama durumunda iyileşmiş pıhtı gibi kanama görmen için dedi, doktor bırak dese de ben bırakamayacak gibiyim, bu konuşmalar daha da bağımlısı haline getirdiKizlar PROGESTAN KULLANAN hamişlerden bi fikir alışverişi rica ediyorum.
Simdi normalde progestanı alttan kullaniyordum klinikteki doktorum dediki bir hafta ağızdan kullan lekelenmen olmazsa tam keseriz dedi. Bir hafta oldu mesaj attım tam kahve degilde hardal sarisi renginde az miktarda lekelenmelerim oluyor. Doktor keselim artık dedi. Az miktardada olsa lekelenmem oldugu icin aklima takildi .BirdeCicek63 de lekelenmem bittiği halde doktor iki hafta daha kullandirdi diye yorumunu gördüm.Oyle olunca ozel hastanede gittiğim diğer doktoruma sordum. Devam mi tamam mi diye anlattim lekelenme miktarını.yok kesmeyelim kullanmaya devam edin dedi .adetini sordum düşürelim mi diye hayir 3 adet olarak devam dedi.
Yani ikisi de doktor ikisi de farkli sey söyledi.sizden fikir alabilir miyim kafam cok karisti. Ayni durumdayken siz ne yapmistiniz doktorunuz ne demişti.
Ben hamileliğin başından beri kullanıyordum.3 ay kadar kademeli olarak bıraktırdı doktor.önce miktar azaldı sonra tamamen kestik.ilaçlar tam bitince 1 hafta içinde yoğun kanamam oldu.tekrar başladık.sonra yine kademeli kademeli azalttık.ben hem iğne hem fitil kullanıyordum.en son fitil 2 hafta önce bitti iğnem de 10 gün önce bitti herhangi bi lekenle kanama olmadı çok şükür.yarın kontrolüm var doktora söyleyeceğim muhtemelen başlamayacak zaten kesicez demişti.kanama alanım falan da kalmadı.eğer tekrar olursa geri başlar ama inşallah olmaz.benim duyduğum 3 aydan sonda kesmelerinin sebebi bebek kendi peogestanını kendisi üretmeye başlıyormuş o yüzden kesiyorlarmış.şuan boşuna da kullanıyor olabilirsiniz ama risk almıyor doktorlar.benim lekelenmem devam ederken bile bırakma programı hazırdı.doktor lekelenme kesilince bırakıcaz demedi 3 hafta daha kullan kademeli azalta azalta bırakıcaz demiştiKizlar PROGESTAN KULLANAN hamişlerden bi fikir alışverişi rica ediyorum.
Simdi normalde progestanı alttan kullaniyordum klinikteki doktorum dediki bir hafta ağızdan kullan lekelenmen olmazsa tam keseriz dedi. Bir hafta oldu mesaj attım tam kahve degilde hardal sarisi renginde az miktarda lekelenmelerim oluyor. Doktor keselim artık dedi. Az miktardada olsa lekelenmem oldugu icin aklima takildi .BirdeCicek63 de lekelenmem bittiği halde doktor iki hafta daha kullandirdi diye yorumunu gördüm.Oyle olunca ozel hastanede gittiğim diğer doktoruma sordum. Devam mi tamam mi diye anlattim lekelenme miktarını.yok kesmeyelim kullanmaya devam edin dedi .adetini sordum düşürelim mi diye hayir 3 adet olarak devam dedi.
Yani ikisi de doktor ikisi de farkli sey söyledi.sizden fikir alabilir miyim kafam cok karisti. Ayni durumdayken siz ne yapmistiniz doktorunuz ne demişti.
Normal muayene için mi yoksa detaylı için mi o da fark ediyor çünkü.Bana bugün erdem hastanesi perinatoloji için 1000 tl dedi. Nerdeki memorial sizinki.
Antalyada MemorialBana bugün erdem hastanesi perinatoloji için 1000 tl dedi. Nerdeki memorial sizinki.
Mesela Akdeniz Universitesi doçent perinatoloji fiyat674tlBana bugün erdem hastanesi perinatoloji için 1000 tl dedi. Nerdeki memorial sizinki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?