2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Aynen vücudun geliştiğini için oluyor.
Beni de arkadaşım uyarmıştı.
Kaşındıgında anla ki vücut karon büyüyor hemen çatlak yapı sür demişti..

Prenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Merhaba kizlar benimki oglan, benimle isim fikirlerinize paylasirmisiniz ?
Yurt disinda "kullanisli" isim onerileriniz varsa paylasin.
Ben Deniz ismini seviyordum ama burada kiz ismi olarak gecebiliyor (Denise bu Deniz olarak okunuyor ) bu arada ingilizce buranin ana dili.. simidilik arastirmaya devam ediyorum

Çok teşekkür ederim canım

Prenses ve prens annelerin birbirimize isim konusunda yardımcı olalim. Benim nasipse kız olacak Duru, Arya veya Nil düşünüyorum sizce nasıl sizin fikirleriniz neler
Güzel isimler sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Benim kızım kardeşinin ismi Ada olsun istiyor bakalım bizimde hoşumuza gitti

Masallah göbüsler aldi başını gidiyor buda benim göbüş kilo konusuna gelince kontrolden kontrole tartılıyorum 1 kilo anca almıştım
Ne güzel maşallah çıkmış karnın
Bende 4 kilo aldım ama karnım çıkmadı 19 haftanin icindeyiz gören şaşıyor ilk kızımda da 6 ayda tam belli olmuştu karnim

Benimde aynı kaşıntı sürekli karnımda oluyor canım. Bende genişlemeden dolayı olduğunu düşünüyorum açıkçası. Ben 3. ay sonrası çatlak kremi kullanmaya başladım. Sende bacak bölgende başla derim çatlak oluşmaması için

Benim oluyor canım kanım düştüğü zaman. Hatta ilk hamileligimde anlamadım sonra çok düşünce kan serumu yedim ozaman geçti. İstersen tahlil yaptir onuda götür bı sor

Sordugum kasinti sorusuna verdiginiz cevaplar icin hepinize tesekkur ediyorum kizlar

Ben saf gibi henuz 800 gr aldim ve bu yuzden de gebelik catlaklariyla ilgilidir diye de hic dusunmedim. Catlak icin duzenli olmasa da urunler kullaniyordum ancak bugun itibariyle oturdugum her an orama burama bir seyler surecegim kesin.

Yarin sabah kan verecegim, degerlerime de bakilsin bakalim dramatik degisiklikler olmus mu, dediginiz gibi belki dusuk kan degeriyle de iliskili olabilir.

Herkese catlaksiz gunler dilerim

4 lü taramada beta hcg düşük çıkmış alt sınıra yakın doktorum sorun yok dedi ama benzer bir şey gören var mı kendi raporunda

Kizlar PROGESTAN KULLANAN hamişlerden bi fikir alışverişi rica ediyorum.
Simdi normalde progestanı alttan kullaniyordum klinikteki doktorum dediki bir hafta ağızdan kullan lekelenmen olmazsa tam keseriz dedi. Bir hafta oldu mesaj attım tam kahve degilde hardal sarisi renginde az miktarda lekelenmelerim oluyor. Doktor keselim artık dedi. Az miktardada olsa lekelenmem oldugu icin aklima takildi .Birde Cicek63 de lekelenmem bittiği halde doktor iki hafta daha kullandirdi diye yorumunu gördüm.Oyle olunca ozel hastanede gittiğim diğer doktoruma sordum. Devam mi tamam mi diye anlattim lekelenme miktarını.yok kesmeyelim kullanmaya devam edin dedi .adetini sordum düşürelim mi diye hayir 3 adet olarak devam dedi.
Yani ikisi de doktor ikisi de farkli sey söyledi.sizden fikir alabilir miyim kafam cok karisti. Ayni durumdayken siz ne yapmistiniz doktorunuz ne demişti.

Bende yurtdişinda yaşiyorum. Sanırım erkek ismi fikri istiyorsun. Yurt dışında yaşayanlar
Mikail, Yakub, Melik,Malik, Kenan ve Malik ismini çokça kullanıyor söylenişleri çokça benziyorlar ve cocuklarin isimlerini kolaylıkla söylüyorlar

Ben haftalık iğne ile birlikte günde bir şeklinde alttan kullanıyorum. Doktor ilk yazdığında 4.aya bir gelelim dedi geçen hafta kontrole gitmiştim hala devam ediyoruz. Sanırım olası bir ihtimal için garanti amaçlı kullanımı sonlandırmak istemedi. Çünkü kanama alanım vs her şey düzelmişti devam etme durumuna ben de anlam verememiştim, sonra sağlık ocağında ebe ile görüştüğümde eğer kullanmazsan olası kanamada yoğun gelir bu ilaçlar kanama durumunda iyileşmiş pıhtı gibi kanama görmen için dedi, doktor bırak dese de ben bırakamayacak gibiyim, bu konuşmalar daha da bağımlısı haline getirdi

Ben hamileliğin başından beri kullanıyordum.3 ay kadar kademeli olarak bıraktırdı doktor.önce miktar azaldı sonra tamamen kestik.ilaçlar tam bitince 1 hafta içinde yoğun kanamam oldu.tekrar başladık.sonra yine kademeli kademeli azalttık.ben hem iğne hem fitil kullanıyordum.en son fitil 2 hafta önce bitti iğnem de 10 gün önce bitti herhangi bi lekenle kanama olmadı çok şükür.yarın kontrolüm var doktora söyleyeceğim muhtemelen başlamayacak zaten kesicez demişti.kanama alanım falan da kalmadı.eğer tekrar olursa geri başlar ama inşallah olmaz.benim duyduğum 3 aydan sonda kesmelerinin sebebi bebek kendi peogestanını kendisi üretmeye başlıyormuş o yüzden kesiyorlarmış.şuan boşuna da kullanıyor olabilirsiniz ama risk almıyor doktorlar.benim lekelenmem devam ederken bile bırakma programı hazırdı.doktor lekelenme kesilince bırakıcaz demedi 3 hafta daha kullan kademeli azalta azalta bırakıcaz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…