- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.721
Hadi bakalim ins bulur canim. bende getiren olmasaydi aldirtcaktim senin gibi..ev pasta ve kurabiyeleri yapan yerlere de baksin canim.Haftaya ozel yapanlar var bende sonradan gördüm@zyk @Yesimmb eşimi gönderdim artık Bolulu Hasan usta olur Güllüoğlu olur saray muhallebicisi vs gez dolaş bi kasecik bul getir dedim bakalım bulabilecek mi
A Aklimtrakyada ya ne güzel yapmış komşunkeşke bize de getiren olsaydı
Ayyy bulmuş bulmuş yihuuHadi bakalim ins bulur canim. bende getiren olmasaydi aldirtcaktim senin gibi..ev pasta ve kurabiyeleri yapan yerlere de baksin canim.Haftaya ozel yapanlar var bende sonradan gördüm
Hazır çorba gibi paketlerde var canım. Denemedim ama gördüm hatta benimde yapmak gözümde büyüyor ondan almayı düşündümKızlar ya görünce canım çekti yapmayı bilmiyorum aşure nerden alınırpastanelerde falan oluyor mu? Normalde ayda yılda bir misafirlikte vs denk gelirsem yiyordum hiç aradığım bi şey değildi buralarda yapan dağıtan komşu da yok, ne yapsam
Benimde hoşuma gidiyor aslında ama başka isimler de bakıyorum tam emin olamadımYaaa bizim de düşüncemiz Leyla
Aynısını bugun bende dusundum yaaKızlar ya görünce canım çekti yapmayı bilmiyorum aşure nerden alınırpastanelerde falan oluyor mu? Normalde ayda yılda bir misafirlikte vs denk gelirsem yiyordum hiç aradığım bi şey değildi buralarda yapan dağıtan komşu da yok, ne yapsam
Bende çok aserdim aşureyi kayınvalidem yarın yapicakBir tek ben mi aşure aserdim diyordum ki hepimiz asermisizben bir aydır istiyordum kayinvalidem yapmadı... Unuttum dedi sürekli ben de dün akşam kendim yaptım çok da güzel oldu komşularına falan dağıttım yakın olsaydınız hep birlikte yerdik
Gercekten garip ya. Neyse takılma kontrol diye çağırmış allahtan ikinci ucreti ödememişsinİnşallah canım ya... Hani devlet hastanesi olsa dersin ki tamam ama özele parayla gidiyoruz adam yatidifgi gibi geri kaldırıyor... Bebeğe ne ara baktı anlamadım
Benimki de ben yapınca kalan malzemeleri ona verdim bir kaç güne yapacakmışBende çok aserdim aşureyi kayınvalidem yarın yapicak
Öyle doğuma kadar çalıştığım hastaneye bir kadın dogumcu gelse hemen ona sezeryan olacağım düşün yani bir fark göremiyorum özel ve devlet arasında ama doğum sonrası bu durumu şikayet edeceğim hastane yönetimineGercekten garip ya. Neyse takılma kontrol diye çağırmış allahtan ikinci ucreti ödememişsin
Aden ben de istemistim ama esimi ikna edemedimSümeyye ya da Aden koymayı düşünüyorum daha karar veremedim
O lekenme devam eder biraz daha ama lekelenme varsa bıraktırmaz büyük ihtimalle doktorun yani benimki biraktırmadı bitene kadar hatta sonrasında da 2 hafta falan kullandim yine ne olur olmaz diye .İnsallah canim ya insallah yarin aricam tamam mi devam mi soyliyecek .Ama ara ara acik kahve lekelenme oluyor buyuk ihtimal devam der
Halbuki anlamı çok güzel cennet bahçesi demek . Benimkide daha ikna olmamış ama söyleye söyleye alistiricam onu daAden ben de istemistim ama esimi ikna edemedim
:) ben paso aci eksi tuzlu seylere yonelmistim. Ozellikle yesil zeytine limonu pul biberi basip basip yedim. Bebisimiz kiz.Güzel ocak anneleri nisan ayındam geldim merak ettiğim bişey var cinsiyet öğrenen annelerimiz bu işin gerçekten tatlıyla tuzluyla ilgisi varmı çok merak ediyorum
Ben de olmiycam.Biontech aşısı olmayı düşünen var mı? Dr um bana olmalısın, hamilelikten bağışıklığınız düşük dedi ama olasım yok, sizler???
Kilo almasak bile vücut genişliyor, eltim sürekli kaşındığını söyledi. Çatlamış. Vücudu nemlendirmeye geç başlamış, 6.ayda başlarım diye düşünmüş. Ben de 3 haftadır lierac kullanıyorum.Kizlar selam!
Herkese sifa ve kolaylik diliyorum oncelikle.
Sormak istedigim bir sey var. Benim vucudumda, ozellikle ust bacak bolgemde ve kalcamda, ciddi kaşintilar var. Zannediyorum son bir haftadir. Bugun dank etti ve acaba gebelikle iliskili olabilir mi dedim, biraz googleladim ve evet karsilasilabiliyormus bu durumla. Cuma kontrolum var ve doktorla bu meseleyi o gun konusurum diye sormadim da arayip.
Sizler arasinda ya da tanidiklarinizda boyle bir sey yasayan var mi?
Bende eksi ve tuzlu yedim .normalde tuz koymam şimdi aşırı kullanıyorum, kornişon turşusu favori benim:) ben paso aci eksi tuzlu seylere yonelmistim. Ozellikle yesil zeytine limonu pul biberi basip basip yedim. Bebisimiz kiz.
Canım beni yüzümde kol ve dizlerimde kızarıklıklar oldu gebeliğim başlarında.cildiyeye gittim.kullandığım vitaminden şüpheleniyordum o dönem hayatımda başka bi değişiklik yoktu çünkü.doktor keselim birkaç güne geçmesi lazım dedi kestik 3-4 gün içinde yeni kızarıklığım olmadı.başka vitamine başladımKizlar selam!
Herkese sifa ve kolaylik diliyorum oncelikle.
Sormak istedigim bir sey var. Benim vucudumda, ozellikle ust bacak bolgemde ve kalcamda, ciddi kaşintilar var. Zannediyorum son bir haftadir. Bugun dank etti ve acaba gebelikle iliskili olabilir mi dedim, biraz googleladim ve evet karsilasilabiliyormus bu durumla. Cuma kontrolum var ve doktorla bu meseleyi o gun konusurum diye sormadim da arayip.
Sizler arasinda ya da tanidiklarinizda boyle bir sey yasayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?