2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar günaydın belki duydunuz bir yerden gene zam gelecek mı?bir tane bebek arabası buldum çok güzeldi ama kararsız kaldım şimdi mı alsak bekleyim mı
Imkanin varsa al canim herşeyin fiyati yükseliyor. Ben mesela temmuz basinda kurutma makinesi aldim. Simdi arkadasim bakti ayni makineye 2000 tl zam gelmis

Kızlar yavaş yavaş alışverişe başlamakta fayda var son anda hepsi baya bi ağır gelir maddi açıdan.birde Allah korusun bişey olursa internetten satılır zaten herşeyin fiyatı artıyor zarar bile edilmez.ama olumsuz düşünmemek lazım.bende şu a101 e gelecek olan buhar makinasını alacağım.ordaki anne yanı beşik nasıl sizce?babymallde en düşük anne yanı beşik 1400 lira a101 deki 780 lira alsam mı bilemedim iyi midir?

Eklentiler

• A5BA62C0-589D-4624-B7B4-734F3E4B7B65.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 62
  • B37F65AF-1C86-408E-88F7-44D3F805C7A4.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 63
Ben ilk cocukda cocuk odasi takimi aldim ama bir gün yatiramadim malesef simdiki cocugum icin ablamda bu tarz park yatak vardı onu getirdim eve canim. En mantıklısı bu tasinabilir olduğu icin.
Oda simdilik yapamayacagiz bizde canim 2 yasina kadar bizimle olacak güzellik çatı katı bir evimiz var ve biraz ufak ama çok sevimli ☺ diger yataklar bizim isimizi görmeyecek belli oldu zaten

Kızlar ben buyuk esyalari almaya basladim ölçülü dolap yaptırıyoruz haftaya gelecek dün siparisini verdik. Besigide alacağım bu hafta . Yatak odasından babasinin bilgisayarlarını çıkartıp kızımın eşyalarını koyacağız dün taraginı ve manikur pedikür esyalarinı aldık valla zam gelmeden almaya basladık biz esyalari

Oda simdilik yapamayacagiz bizde canim 2 yasina kadar bizimle olacak güzellik çatı katı bir evimiz var ve biraz ufak ama çok sevimli ☺ diger yataklar bizim isimizi görmeyecek belli oldu zaten
Bende yaptığıma pişmanım zaten canim Ablam sadece bu park yataklardan aldi 6 yasina kadar kullandi daha bu sene genc odasi alacak direkt

selam kızlar, bana bu kez hamileliğin başından bu yana idrar tahlili hiç yapılmadı ne sağlık ocağında ne de kadın doğum doktorumda
Herkese yapıldı mı yoksa benim gibi olan var mı merak ettim

Bende yaptığıma pişmanım zaten canim Ablam sadece bu park yataklardan aldi 6 yasina kadar kullandi daha bu sene genc odasi alacak direkt
Aynen bende park yatağı 4 yaşına kadar kullandım sonra sığmamaya başlayınca genç yatağı aldım direk artık evlenene kadar onu kullansın birde park yatağı tatile falan heryere yanımızda götürüyoruz çok pratik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…