- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.041
Kanama vs olmayınca ciddi birşey yoktur diye düşünüyorum ama bir dahaki gidişimde sorarım ben deBenimde sertleşme oluyordu bir ara simdi yok. Ben.ilk.hamileligimde. hatırlıyorum böyle olmuştu doktora haber vermiştim kasilma. Nst yle bakmıştı bisey yoktu..simdi dedim doktora olmaz dedi anlatamadım sanirim
Bendede ayni durum cok oluyor ama çok şükür hic bir problem yok normal seyrinde ilerliyorHareketleri yuzunden canim hic korkma ama icin rahatlasin diyorsan git. Mesela benim de bazen karnim yamuk duruyor
Evet doğruAaaa deme öyle damat bakarız bizde
Aynı şekilde ilk gebeliğim de ilk aylar şişip sonra rahatlamisti ama bu günlerde daha bı taş olmus elimi atamiyorumArkadaslar goguslerim cok buyudu hala cok aciyor tas gibiler ve cok agriyorlar. Benim gibi olan var mi ilk hamileligimde yeni hamilelik belirtileri varken sisip sonra inmisti. Sutyen bile zor takiyorum çıkarınca daha cok aciyor.Bu arada cinsiyet ogrenmeyen bir ben kaldim herhalde carsamba belli olacak bakalim. Belli olanlar hayirli olsun.
Bende senin gibi 19. Haftadayim ve ewt benimde oluyor ama çok sık değil ve böyle biraz sızı gibi olup geçiyor bende anlamadim doktora gidince bende sorucamKızlar 19. Haftadayım son bir hafta on gündür karın ağrılarım oluyor adet ağrısı gibi. Biraz ovunca filan geçiyor. Sizde de oluyor mu? Ayrıca yumru gibi sertleşiyor karnımın bir bölgesi. Bazen de yaygın bir sertleşme oluyor. Artık bebeğin hareketlerini de minik minik hissediyorum. Yatarken sağa sola dönünce veya ayağı kalkarken içerde kayıyor gibi hissediyorum
İnternetten araştırdım rahim büyümesi kasların ve liflerin gerilmesi filan ağrı yapıyor yazıyordu. Benim bugün biraz fazla oldu o yüzden garipsedim ama bilemiyorumBende senin gibi 19. Haftadayim ve ewt benimde oluyor ama çok sık değil ve böyle biraz sızı gibi olup geçiyor bende anlamadim doktora gidince bende sorucam
Kuzu ben calismiyorum bıraktım konu açılmıştida oradan geldik buralara.Canım doğumdan önce 8, doğumdan sonra 8 hafta maaşlı iznin oluyor. Doğumdan sonraki 8 hafta bitince istersen süt izinlerini kullanıyorsun istersen de dilekçe veriyorsun ben 2 yıl ücretsiz izin almak istiyorum diye. O 2 yıl maaş almıyorsun, sigortan da yatmıyor ama emekliliğine yakın 2 yıl prim eksiğin var mesela, onu doğum zamanında aldığın izinden doğum borçlanması yapıp cebinden ödersen 2 yıllık primini, aynı askere giden memurdaki gibi çalışmış gibi sayılıyorsun. Sınırı var tabii 3 çocuk. 3x2’den 6 yıl bu şekilde erken emekli olunabiliyor.
V Victoriaa89 magnezyum başladınız mi peki? Kasilma kramp olabilir doktora bahsedin ama.Bende senin gibi 19. Haftadayim ve ewt benimde oluyor ama çok sık değil ve böyle biraz sızı gibi olup geçiyor bende anlamadim doktora gidince bende sorucam
Multivitamin içiyorum şu anda. Bir ay sonra randevum var gittiğimde sorarım artık. Geçmezse daha erken giderimV Victoriaa89 magnezyum başladınız mi peki? Kasilma kramp olabilir doktora bahsedin ama.
İnsallah canim. Doktor ilk etapta karaciger enzimlerimin de ne durumda oldugunu gormek istedi bu kasintilar icin. Sonuclar iyi cikti. Kasintilarim dedigim gibi ozelikle ust bacak bolgemde ve yogun bir sekilde yaglayip nemlendirdigimde azaliyo. Bence cildimin kurumasiyla ilgili gibi. Doktor takip edicez dedi :/Benim bi arkadaşım bahsediyor hamileyken sürekli kaşınmış hatta kollarında döküntüler olmuş onun. İnşallah senin öyle olmaz canım
Ya bobreklere bakmadi karacigerde uc degere bakti. Ama cok mantikli dediginiz aslinda. Ben ilk firsatta bobreklere de baktirayim.Ürik asitte kaşındı yapar..
Böbrek testlerine de baktırın isterseniz.
Gebelikte gene yaygın…
Karaciger temiz cikti. Takip edicez dedi. Kasintilar yogun nemlendirmeyle nisbeten azaldi ama devam ediyor tabi.İlk gebeliğimde ben de olmuştu aşırı kaşıntı.. karaciğer enzimleri yükseldiği için oluyormus son haftalardaydim diye dr ilac vs baslatmamsti dogumdan sonra normale gecmisti.
Anladım canım geçmiş olsunKaraciger temiz cikti. Takip edicez dedi. Kasintilar yogun nemlendirmeyle nisbeten azaldi ama devam ediyor tabi.
Eger karin agriniz fazlalaşırsa ve belinizde çok agrirsa bence doktora görünün ne olur olmaz kanamayı beklemeyin hiçİnternetten araştırdım rahim büyümesi kasların ve liflerin gerilmesi filan ağrı yapıyor yazıyordu. Benim bugün biraz fazla oldu o yüzden garipsedim ama bilemiyorum
Yok başlamadık balık yağı, d vitamini, ve demir alıyorum şimdilik beni çok endişelendirecek bir durumum yok çok sukur bazen oluyor böyle 31 inde randevum var ozman söylerim canimV Victoriaa89 magnezyum başladınız mi peki? Kasilma kramp olabilir doktora bahsedin ama.
Bende o kadar yok keske bariz büyüse diyorum ama yok. Küçücukler hala . Tabi biraz fark var ama cok değil acımada sabahlari epey aciyor sutyensiz uyuyorum birde oldum olasi sutyenle uyuyamam.sutyensiz yat ve bez sutyen desteksiz kullan dene bakalım nasıl olacak buyumeye bisey yapamazsın da acısını alir belkiArkadaslar goguslerim cok buyudu hala cok aciyor tas gibiler ve cok agriyorlar. Benim gibi olan var mi ilk hamileligimde yeni hamilelik belirtileri varken sisip sonra inmisti. Sutyen bile zor takiyorum çıkarınca daha cok aciyor.Bu arada cinsiyet ogrenmeyen bir ben kaldim herhalde carsamba belli olacak bakalim. Belli olanlar hayirli olsun.
Hic duymadım ama önemli bisey olsa doktorum mutlaka üstünde durur sana açıklama yapardı diye düşünüyorum.Kızlar herkese iyi akşamlar. Öncesinde tecrübeli olan arkadaşlara bir sorum olacak. Bugün doktor kontrolümüz vardı çok şükür bebek ile ilgili herşey yolunda. Ama doktor kontrol sırasında rahimde sancı görünüyor bir ağrın var mı dedi. Bir ağrımda yok açıkçası. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Bir sıkıntı olur mu acaba? Geldiğimden beri sürekli kendimi dinliyorum. Bu arada 17+2 çıktık ultrosonda 4 gün önden gidiyoruz.
Kız pipiye göre mi bakcazAaaa deme öyle damat bakarız bizde
Oğlanlarin pipilerini görebiliyoruz şimdilik ama napalımKız pipiye göre mi bakcaz
Aynen utandımKız anneleri var burda böyle pipi göstermek aa ayıp amahayırlı olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?