2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benimde sertleşme oluyordu bir ara simdi yok. Ben.ilk.hamileligimde. hatırlıyorum böyle olmuştu doktora haber vermiştim kasilma. Nst yle bakmıştı bisey yoktu..simdi dedim doktora olmaz dedi anlatamadım sanirim
Kanama vs olmayınca ciddi birşey yoktur diye düşünüyorum ama bir dahaki gidişimde sorarım ben de

Aaaa deme öyle damat bakarız bizde
Evet doğru
Aynı şekilde ilk gebeliğim de ilk aylar şişip sonra rahatlamisti ama bu günlerde daha bı taş olmus elimi atamiyorum

Bende senin gibi 19. Haftadayim ve ewt benimde oluyor ama çok sık değil ve böyle biraz sızı gibi olup geçiyor bende anlamadim doktora gidince bende sorucam

Bende senin gibi 19. Haftadayim ve ewt benimde oluyor ama çok sık değil ve böyle biraz sızı gibi olup geçiyor bende anlamadim doktora gidince bende sorucam
İnternetten araştırdım rahim büyümesi kasların ve liflerin gerilmesi filan ağrı yapıyor yazıyordu. Benim bugün biraz fazla oldu o yüzden garipsedim ama bilemiyorum

Kuzu ben calismiyorum bıraktım konu açılmıştida oradan geldik buralara.
Ben kendim büyütmek icin kizim olunca bırakmıştım 4 yil oldu dönemedim.
Oncesinde 10 yil çalıştım ama bu bebekte buyuyunca dönebilirsem sahalara ne ala donemezsem primim az kaliyor zaten oder emeklilik beklerim.

Benim bi arkadaşım bahsediyor hamileyken sürekli kaşınmış hatta kollarında döküntüler olmuş onun. İnşallah senin öyle olmaz canım
İnsallah canim. Doktor ilk etapta karaciger enzimlerimin de ne durumda oldugunu gormek istedi bu kasintilar icin. Sonuclar iyi cikti. Kasintilarim dedigim gibi ozelikle ust bacak bolgemde ve yogun bir sekilde yaglayip nemlendirdigimde azaliyo. Bence cildimin kurumasiyla ilgili gibi. Doktor takip edicez dedi :/

İnternetten araştırdım rahim büyümesi kasların ve liflerin gerilmesi filan ağrı yapıyor yazıyordu. Benim bugün biraz fazla oldu o yüzden garipsedim ama bilemiyorum
Eger karin agriniz fazlalaşırsa ve belinizde çok agrirsa bence doktora görünün ne olur olmaz kanamayı beklemeyin hiç

Bende o kadar yok keske bariz büyüse diyorum ama yok. Küçücukler hala . Tabi biraz fark var ama cok değil acımada sabahlari epey aciyor sutyensiz uyuyorum birde oldum olasi sutyenle uyuyamam.sutyensiz yat ve bez sutyen desteksiz kullan dene bakalım nasıl olacak buyumeye bisey yapamazsın da acısını alir belki

Hic duymadım ama önemli bisey olsa doktorum mutlaka üstünde durur sana açıklama yapardı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…