2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Merhaba, bilirmisin hamburger yerim o nedense iyi gidiyor ama boyle kolay oldugundan ve cabuk yenildiginden. Et parcasi olunca yiyemiyorum masada yarim saat onu yemeye calisiyorum. En iyisi etli yemek yapmak biraz sulu belki daha istahli yerim. Anlatamiyorum Turkcem 100% iyi degil maalesef ama demek istedigim biftek tarzi tabaga konuldugunda o zorluyor beni. Tabii en onemlisi iyi pisirmek et urunlerini , mutluyum bu aralar istahim yerine geldi :)

selam kızlar, bana bu kez hamileliğin başından bu yana idrar tahlili hiç yapılmadı ne sağlık ocağında ne de kadın doğum doktorumda
Herkese yapıldı mı yoksa benim gibi olan var mı merak ettim
Merhaba, bana yapildi her randevu gununde yaptiriyorum.
Bir ara agrim vardi doktor test yaptir dedi ve sonuclarini gonderdim (2 test yaptim uc gun aralikli) idrar yolu enfeksiyonu icin kontrol etmisti ama hersey yolundaydi sanirim o anda kaslarim aciyordu acisi bir gun cok yogundu sonra gecmisti

Günaydın canım sen cok zorlandın Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerle gel bize yaz mutlaka stres olma hersey yolundadır Allahin izniyle benim de perşembe kontrol var
İnşallah canım çok teşekkür ederim içimi ferah tutmaya çalışıyorum... Güzel olacak her şey inşallah

Ayyy asansörden bende korkuyorum yaa napacağız bilmem belki bebegimden cesaret bulup binebilirim bir ara

Kesinlikle çok zor... Benim de 3 yaşında oğlum var... Sabah bana neden beni bırakıyorsun dedi çok zoruma gitti inşallah güzel sonuclar çıkar

Kizlar bu arada hala kusan varmı benim kusmalarım yine başladı ilaç kullanmama rağmen ☹☹☹
Merhaba, benim gecen hafta bir kere, bu cumartesi oldu birde bu sabah is yerinde iyiki wc ye yetistim. Ben ilac kullaniyordum doktorla konustum ve biraktigimi soyledim (1 ay oldu) bir kutuda sadece 10 tane hap vardi simdilik evde bir kuttum var ama kullanmayi dusunmuyorum. Bu aralar istahim acilmisti belki oncekinden biraz fazla yedim ve migdem kaldirmadi. InsAllah daha iyi oluruz. Olursa gunde bir kere oluyor bende ve genelikle sabahlari mesela bu sabah sicaklardan cok susamistim ve 3 bardak su ictim o yuzden oldu sanirim suyu icemiyorum sabah sivi olarak ilk once sut iciyorum ve suyu sonra iciyorum

Ben ilaci bırakayım dedim ama ilk gün sabah kusmaya gittim hemen herhalde doğuma kadar bırakmam artık bu ilaci Valla öyle gözüküyor. Aç karna ben şu dahi hiç birsey içemiyorum hemen kusuyorum bence seninde ondan dolayı olmustur. Merak ediyorum daha ne kadar çekeceğiz bu durumu ama ablam 7 ay çektim dedi mide bulantilarini bence bende ona doğru gidiyorun

Detaylı ultrason için randevu aldınız değil mi? Eğer detaylı ultrason içinse bence bakmazlar canım çünkü 21-24 hafta arasında öneriliyor.
Benim haftaya kontrolum var detayli ultrason galiba (18.hafta olucak haftaya) , son kontrolde heycandan unuttum tam olarak. Eylul ayin sonunda randevu alicam zaten haftaya sorarim.

Ben bunu okumustum netten : Gebelikte Ayrıntılı Ultrason Hakkında Bilinmesi Gerekenler | Acıbadem

Ayrıntılı Ultrason Gebeliğin Şu Haftalarında Yapılır?

• 11-13. Haftası (Tüm gebelerde)
  • 18-23. Haftası (Tüm gebelerde)
  • 24. Hafta ve sonrası (Yüksek riskli gebeliklerde)

Kizlar benim.neredeyse 1 aydir dis etlerim sisti.suanda ise her fircalamada kaniyor. Ya dişim. Gideck mi Hamilelikte olup sonra düzeliyormuş, cok korkuyorum bisey olursa dis kaybi vs. Tuzlu suyla gargara yapin yazmışlar, acaba karbanotla yapsam zarari olur mu ? Sanki burda biri yazmisti elma sirkesi iyi diye kendi yaptığımız elma sirkesi, uzum sirkesi var kullansan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…