- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.081
Merhaba, bilirmisin hamburger yerim o nedense iyi gidiyor ama boyle kolay oldugundan ve cabuk yenildiginden. Et parcasi olunca yiyemiyorum masada yarim saat onu yemeye calisiyorum. En iyisi etli yemek yapmak biraz sulu belki daha istahli yerim. Anlatamiyorum Turkcem 100% iyi degil maalesef ama demek istedigim biftek tarzi tabaga konuldugunda o zorluyor beni. Tabii en onemlisi iyi pisirmek et urunlerini , mutluyum bu aralar istahim yerine geldi :)Ay valla ben her şeyi yiyiyorum mesela canım hamburger çekiyor gidip alıp yiyiyorum evde tavuk balık et yapıyorum iyice pişmiş durumda valla sucuk falanda yiyiyorum sadece çiğ değil hepsi ama yiyiyorum şuana kadar bir problem de çıkmadı inşallahta çıkmaz
İstanbul’un neresinde canımMaalesef İstanbul'dayımözel hastane yolları gözüküyo bize
Anadolu yakası canım Maltepeİstanbul’un neresinde canım
Günaydın kızlar şimdi detaylı renkli ultrasondan çıktım sağolsun bizim bebek elini ağzından hiç çekmedi ama çok garip bir duygu gerçekten
Merhaba, bana yapildi her randevu gununde yaptiriyorum.selam kızlar, bana bu kez hamileliğin başından bu yana idrar tahlili hiç yapılmadı ne sağlık ocağında ne de kadın doğum doktorumda
Herkese yapıldı mı yoksa benim gibi olan var mı merak ettim
İnşallah canım çok teşekkür ederim içimi ferah tutmaya çalışıyorum... Güzel olacak her şey inşallahGünaydın canım sen cok zorlandın Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerle gel bize yaz mutlakastres olma hersey yolundadır Allahin izniyle benim de perşembe kontrol var
Ayyy asansörden bende korkuyorum yaa napacağız bilmem belki bebegimden cesaret bulup binebilirim bir araDoktorum yorgunluktan dolayı anlık olabilir dedi. Elektrik olmadığı için 6. Kata yürüyerek çıktım asansörden korktum. Doktor dikkatli olalım belirli aralıklarla gelen ağrın olursa kanama lekelenme olursa mutlaka beni ara dedi. İnsan ister istemez korkuyor tabi
Kesinlikle çok zor... Benim de 3 yaşında oğlum var... Sabah bana neden beni bırakıyorsun dedi çok zoruma gittiGünaydın canım bende işteyim hamileyken çalışmak çok zor üstelik bir de evde bıraktığım 14 aylık bebeğim var keşke onu da karnıma kızımın yanına bir yerlere sıkıştırıp işe getirebilsemUmarım detaylıdan da güzel sonuçlarla çıkarsın
12 haftada 3 çizgi var ama hepsinde olabilir dediYaa hadi hayirlisi haberlerinizi bekliyorum. Doktor daha once hic tahminde bulundu mu?
Merhaba, benim gecen hafta bir kere, bu cumartesi oldu birde bu sabah is yerinde iyiki wc ye yetistim. Ben ilac kullaniyordum doktorla konustum ve biraktigimi soyledim (1 ay oldu) bir kutuda sadece 10 tane hap vardi simdilik evde bir kuttum var ama kullanmayi dusunmuyorum. Bu aralar istahim acilmisti belki oncekinden biraz fazla yedim ve migdem kaldirmadi. InsAllah daha iyi oluruz. Olursa gunde bir kere oluyor bende ve genelikle sabahlari mesela bu sabah sicaklardan cok susamistim ve 3 bardak su ictim o yuzden oldu sanirim suyu icemiyorum sabah sivi olarak ilk once sut iciyorum ve suyu sonra iciyorumKizlar bu arada hala kusan varmı benim kusmalarım yine başladı ilaç kullanmama rağmen ☹☹☹
Ben ilaci bırakayım dedim ama ilk gün sabah kusmaya gittim hemen herhalde doğuma kadar bırakmam artık bu ilaci Valla öyle gözüküyor. Aç karna ben şu dahi hiç birsey içemiyorum hemen kusuyorum bence seninde ondan dolayı olmustur. Merak ediyorum daha ne kadar çekeceğiz bu durumuMerhaba, benim gecen hafta bir kere, bu cumartesi oldu birde bu sabah is yerinde iyiki wc ye yetistim. Ben ilac kullaniyordum doktorla konustum ve biraktigimi soyledim (1 ay oldu) bir kutuda sadece 10 tane hap vardi simdilik evde bir kuttum var ama kullanmayi dusunmuyorum. Bu aralar istahim acilmisti belki oncekinden biraz fazla yedim ve migdem kaldirmadi. InsAllah daha iyi oluruz. Olursa gunde bir kere oluyor bende ve genelikle sabahlari mesela bu sabah sicaklardan cok susamistim ve 3 bardak su ictim o yuzden oldu sanirim suyu icemiyorum sabah sivi olarak ilk once sut iciyorum ve suyu sonra iciyorum
MasAllah bebise
Benim haftaya kontrolum var detayli ultrason galiba (18.hafta olucak haftaya) , son kontrolde heycandan unuttum tam olarak. Eylul ayin sonunda randevu alicam zaten haftaya sorarim.Detaylı ultrason için randevu aldınız değil mi? Eğer detaylı ultrason içinse bence bakmazlar canım çünkü 21-24 hafta arasında öneriliyor.
Sorma canım valla bizimkinin de her tarafı meydanda işimiz zor bunlarlaMasAllah bebise
Biz video cektik aileye soylemedik daha onlara gondericegiz orada gozukuyordu erkek oldugunu. Dr. herseyine bakiyordu ve ben sormustum ona da bakti ve gozuktu hic saklamiyordu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?