2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar ya 18 haftaya gircem nerdeyse daha hiç hareket hissetmedim.ilk gebelik için ne zaman başlar acaba Cuma’ya randevuya kadar sabretmesi zor geliyor
Merak etme ilk gebelik demi?bende hala hiç birsey hissetmiyorum göbek bile yok dün gene kızdım kimse yer vermiyor. Utanmadan genç kızlar oturuyorlar erkekler yooo nerde

Kızlar ben aldım dün arabayı yahuu e-bebekte baya indirimli eşim şokta. Onun askeriye tan karşıda kocaman e-bebek var . Haberi yok saat 17 yazdım ben geldim Kapıda bekliyorum. Ne için dedi?arabayı almaya gidiyoruz artık hamile kadın ne der o )))geldik 2 saat önce dediler çıkardık. Bende İnternet'e baktım tükendi yazıyor ama orda buldum şansımıza bakın annem de delirdi köpeğim evde arabayla gezdirdi o da artık hep araba yanında yatıyor

Benim de sertleşme oluyor sordum geçen hafta doktor normal dedi .Ben daha hissetmiyorum her hafta ultrasona gidiyorum kızım nasıl oldu

Günaydın kizlar ben yine işe gidiyorum sabahları uyanmak o kadar zor geliyor ki... Bugün öğleden soena detwyli ultrasonum var inşallah her şey güzel çıkar. Çok heyecanlı ve stresliyim. Sizler nasilsiniz?
Günaydın canım sen cok zorlandın Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerle gel bize yaz mutlaka stres olma hersey yolundadır Allahin izniyle benim de perşembe kontrol var

80 bedenden 90a cikti bence hic iyi bir sey degil keske benim de kucuk olsa rahat rahat hicbir sey giyemiyorum. Sutyensiz yatıyorum ama agri gece bile uyandırıyor. Hormonlardan oluyor ama keske olmasa

Hic duymadım ama önemli bisey olsa doktorum mutlaka üstünde durur sana açıklama yapardı diye düşünüyorum.
Doktorum yorgunluktan dolayı anlık olabilir dedi. Elektrik olmadığı için 6. Kata yürüyerek çıktım asansörden korktum. Doktor dikkatli olalım belirli aralıklarla gelen ağrın olursa kanama lekelenme olursa mutlaka beni ara dedi. İnsan ister istemez korkuyor tabi

Bi sorum var. Ben şuan çalışmıyorum. Ama bi aile şirketi var orda beni sgk lı olarak göstersek doğum parası alabilir miyim?

Alabilirsiniz, doğumdan önce 90 gün sigorta priminiz olmuş olması yeterli. Arkadaşım eşinin ofisinde kendini sgk'lı göstermişti ve doğum raporu ödeneği almıştı.

O karın ağrısını bende yaşıyorum ya çok rahatsız edici hatta ağrı vurunca hareketlerimi kısıtlıyor yoğun bir adet sancısı gibi çok fena bir şey. Biraz ovunca geçiyor dediğiniz gibi ve karnımda yumru gibi sertleşiyor sanki bir yerde top gibi bir şey toplanmış gibi ama o his de rahatsız edici bu arada bende minik minik hareketlerini hissetmeye başladım ama çok fazla hareket etmiyor sanki bu haftalar da oğlum kıpır kıpırdı ama kızım baya uykucu sanırım zaten her muayeneye gittiğimde uyuyor oluyor :)

Yaa ne tatlı inşallah doğduktan sonra da geceleri böyle uslu uslu uyur benimki hareketli gibi görünüyor bakalım benzer şeyleri yaşıyor olmak rahatlattı beni. İlk hamileliğin normal mi değil mi anlamıyorum. Acaba ben mi çok hassasım diye düşünüyordum

İnşaAllah bakalım abisi de uslu, gazsız, pek ağlamayan bir bebekti inşaAllah abisine benzer

Günaydın kizlar ben yine işe gidiyorum sabahları uyanmak o kadar zor geliyor ki... Bugün öğleden soena detwyli ultrasonum var inşallah her şey güzel çıkar. Çok heyecanlı ve stresliyim. Sizler nasilsiniz?

Günaydın canım bende işteyim hamileyken çalışmak çok zor üstelik bir de evde bıraktığım 14 aylık bebeğim var keşke onu da karnıma kızımın yanına bir yerlere sıkıştırıp işe getirebilsem Umarım detaylıdan da güzel sonuçlarla çıkarsın

Merhaba, sagol ilk aylarda o kadar hastaydimki (migde bulantisi, vs..) simdi istahim yavas yavas yerinde. Haftaya kontrolum var insAllah hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…