- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.061
Merak etme ilk gebelik demi?bende hala hiç birsey hissetmiyorumKızlar ya 18 haftaya gircem nerdeyse daha hiç hareket hissetmedim.ilk gebelik için ne zaman başlar acabaCuma’ya randevuya kadar sabretmesi zor geliyor
Benim de sertleşme oluyor sordum geçen hafta doktor normal dedi .Ben daha hissetmiyorum her hafta ultrasona gidiyorum kızım nasıl olduKızlar 19. Haftadayım son bir hafta on gündür karın ağrılarım oluyor adet ağrısı gibi. Biraz ovunca filan geçiyor. Sizde de oluyor mu? Ayrıca yumru gibi sertleşiyor karnımın bir bölgesi. Bazen de yaygın bir sertleşme oluyor. Artık bebeğin hareketlerini de minik minik hissediyorum. Yatarken sağa sola dönünce veya ayağı kalkarken içerde kayıyor gibi hissediyorum
Bugün daha iyiyim sanki canım. Ciddi bir şey yok gibi görünüyorEger karin agriniz fazlalaşırsa ve belinizde çok agrirsa bence doktora görünün ne olur olmaz kanamayı beklemeyin hiç
Ahahaaa dogru söylüyorsunOğlanlarin pipilerini görebiliyoruz şimdilik ama napalım
Günaydın canım sen cok zorlandın Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerle gel bize yaz mutlakaGünaydın kizlar ben yine işe gidiyorumsabahları uyanmak o kadar zor geliyor ki... Bugün öğleden soena detwyli ultrasonum var inşallah her şey güzel çıkar. Çok heyecanlı ve stresliyim. Sizler nasilsiniz?
80 bedenden 90a cikti bence hic iyi bir sey degil keske benim de kucuk olsa rahat rahat hicbir sey giyemiyorum. Sutyensiz yatıyorum ama agri gece bile uyandırıyor. Hormonlardan oluyor ama keske olmasaBende o kadar yok keske bariz büyüse diyorum ama yok. Küçücukler hala . Tabi biraz fark var ama cok değil acımada sabahlari epey aciyor sutyensiz uyuyorum birde oldum olasi sutyenle uyuyamam.sutyensiz yat ve bez sutyen desteksiz kullan dene bakalım nasıl olacak buyumeye bisey yapamazsın da acısını alir belki
Yaa hadi hayirlisi haberlerinizi bekliyorum. Doktor daha once hic tahminde bulundu mu?Bende varım 16 haftalık bugun yarın devlette kontrolüm var
Doktorum yorgunluktan dolayı anlık olabilir dedi. Elektrik olmadığı için 6. Kata yürüyerek çıktım asansörden korktum. Doktor dikkatli olalım belirli aralıklarla gelen ağrın olursa kanama lekelenme olursa mutlaka beni ara dedi. İnsan ister istemez korkuyor tabiHic duymadım ama önemli bisey olsa doktorum mutlaka üstünde durur sana açıklama yapardı diye düşünüyorum.
Hanımlar detaylı ultrasonografi yaptıran oldu mu aranızda? Devlette yapılıyor mu acaba ? Ve özelde ne kadara yapıyorlar ?
Bi sorum var. Ben şuan çalışmıyorum. Ama bi aile şirketi var orda beni sgk lı olarak göstersek doğum parası alabilir miyim?
Kızlar 19. Haftadayım son bir hafta on gündür karın ağrılarım oluyor adet ağrısı gibi. Biraz ovunca filan geçiyor. Sizde de oluyor mu? Ayrıca yumru gibi sertleşiyor karnımın bir bölgesi. Bazen de yaygın bir sertleşme oluyor. Artık bebeğin hareketlerini de minik minik hissediyorum. Yatarken sağa sola dönünce veya ayağı kalkarken içerde kayıyor gibi hissediyorum
Yaa ne tatlıO karın ağrısını bende yaşıyorum ya çok rahatsız edici hatta ağrı vurunca hareketlerimi kısıtlıyor yoğun bir adet sancısı gibi çok fena bir şey. Biraz ovunca geçiyor dediğiniz gibi ve karnımda yumru gibi sertleşiyor sanki bir yerde top gibi bir şey toplanmış gibi ama o his de rahatsız edici bu arada bende minik minik hareketlerini hissetmeye başladım ama çok fazla hareket etmiyor sanki bu haftalar da oğlum kıpır kıpırdı ama kızım baya uykucu sanırım zaten her muayeneye gittiğimde uyuyor oluyor :)
Yaa ne tatlıinşallah doğduktan sonra da geceleri böyle uslu uslu uyur benimki hareketli gibi görünüyor bakalım benzer şeyleri yaşıyor olmak rahatlattı beni. İlk hamileliğin normal mi değil mi anlamıyorum. Acaba ben mi çok hassasım diye düşünüyordum
Günaydın kizlar ben yine işe gidiyorumsabahları uyanmak o kadar zor geliyor ki... Bugün öğleden soena detwyli ultrasonum var inşallah her şey güzel çıkar. Çok heyecanlı ve stresliyim. Sizler nasilsiniz?
Merhaba , öyle yaparim artik baslarda zaten migde kaldiramazdi simdi yavas yavas istahim artiyor :)Haftada bir yiyebilirsin ben yiyorum canımın istediğini
Merhaba, tabi pisirdikten sonra sorun olmaz onuda arada sirada tuketirim, iyiki buradaki Türk marketlerinde bulunuyorCanım güvendiğin bildiğin bir yerden aldıktan sonra sorun yok pişiriyoruz sonuç olarak
Merhaba, sagol ilk aylarda o kadar hastaydimki (migde bulantisi, vs..) simdi istahim yavas yavas yerinde. Haftaya kontrolum var insAllah hersey yolundadirHayır tabiki yasak degil
Sadece az pişmiş et ürünü sıkıntı olabilir ona dikkat guzelce pismis her türlü et yiyebilirsin.
Icin rahat edecekse onceden pişir kurumaz dersen. Nacizane fikrim ince dil ekmegin icine koy ekmegin ici acikken bas dilimlerin üstüne birde diger tarafını cevir sucuklarin birde oyle bas ekmegin içindeyken izgara sucuga degecek yani baya detaya girdim umarim anlatabilmisimdir.
Kasma bu kadar canının istedigini abartmayacak sekilde ye iç.
Yumurtayi rafadan yeme salmonella bakterisinden sebep. Ben birde mayonezde tuketmem hic bu sebepten.
Sebzeleride iyi yıka tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?