2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende aynı durumdyim diş etlerim kıpkırmızı

Üff bir de ben 8 kilo aldım ya daha 19 haftalık. O kadar imreniyorum ki kilosunu koruyanlara. Doğuma kadar yandık valla
Bende oyle cok imreniyorum dikkat ediyorum ettigim halde boyle etmesemne olacak acaba psikolojim bozuldu halen kizimda aldigim kilolari tam veremedim simdide bu gevelik okuz gibi olucam kocam bosamazsa iyidir

Bende de aynı durum var hatta bir yakınımda doğum zamanı hep dişleri dökülmüştü inşallah olmaz diyorum şuan sadece kanıyor fırçalarken

Sizinki kiz mi erkek mi ? Benimki erkek, genellikle kiz olanlar daha cok kusuyor dediler. Bir kuzenimin 3 tane kizi oldu ve sonuna kadar devam ettigini soyledi bakicaz artik su anda 4.aydayim. Aynen oyle ac karna sivi olmuyor ama biskuvi kraker yemekten biktim sabahlari yaninada sut

Mide bulantisi demeyin bana kusmam yok ama kusmaktan beter surekli birsey yesemde yemesemse igrenc bir tat mide agrisi tarzinda anlatamiyorum ama igrenc bir hissiyat durum soz konusu ozellikle devit3 un tadi agzima gelip gelip duruyor nefret ediyorum ondan

Bende de aynı durum var hatta bir yakınımda doğum zamanı hep dişleri dökülmüştü inşallah olmaz diyorum şuan sadece kanıyor fırçalarken
Ay inşallah olmaz doktora gidecem ama birsey yapilamiyor sanirim . Yumuşak dis fırçası aldim, bastırmadan yapmaya çalışıyorum ama temiz olmuyor hem firca ekstra yumuşak hem ben dikkat ediyorum temziluk temzilik olmuyor sanki kisa fırçalarsam kanamıyor ama o da zaten temiz olmuyor

Ben arada karbonatla temizliyorum diş etlerine buz iyi geliyor kızlar ayrıca deneyin derim

Benimde kız ayyy demeyin öyle ben 7. Ayı bekliyorum bitecek diye sütü çok seviyor olmama rağmen kokusuna dayanamadığım için içmiyorum. Ben 5. Ayıma giriyorum diye bırakayım diye ilaci ama yok asla bırakmam artuk

Ayy oni içene kadar midem ağzıma geliyordu kaç defa kustum onu ağzıma aldım diye şükür bıraktım 4. Aydan sonra. Bazen ikiye bölüp icebiliyordum.

Benim iki gebeliğimde de mide bulantısı olmadı çok şükür.ilki erkek bu kız.zaten başıma gelmeyen bi mide bulantısı yani onun dışında ne ararsan var kanamam oldu 4 ay, ameliyat geçirdim, 2 kere enfeksiyon oldum, mide yanmam var daha ne olsun

Kendinize dikkat edin. Cocugu olan ve hamile olan kadinlara helal olsun .
Insan kendi gebe olmayinca anlamiyormus bazi seyleri.
Hepimiz farkli fakli seyler yasiyoruz ama forumda yazip paylasmak iyi geliyor, hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza

Merak etme ilk gebelik demi?bende hala hiç birsey hissetmiyorum göbek bile yok dün gene kızdım kimse yer vermiyor. Utanmadan genç kızlar oturuyorlar erkekler yooo nerde
Benim normalde de göbeğim olduğu için baya 6aylık gibi duruyo evde şöyle ultrason cihazımız falan olsa canımız isteyince baksak ya

Ben 21-24 hafta en ideali biliyorum canım ilk hamileliğimde doktorum öyle söylemişti 21. haftada da yaptırmamı önermişti ama paylaştığınız bilgi de bilmeyenler için iyi oldu :)

Eczaneden gargara aldım bana o iyi geldi 3 gün içinde geçti tuzlu sirkeli su kesmedi, Dr kullanabilirsin dedi

Kendinize dikkat edin. Cocugu olan ve hamile olan kadinlara helal olsun .
Insan kendi gebe olmayinca anlamiyormus bazi seyleri.
Hepimiz farkli fakli seyler yasiyoruz ama forumda yazip paylasmak iyi geliyor, hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza
İlk hamileliğimde hiç hamile gibi hissetmiyordum sadece bel ağrısı şikayetim vardı hatta hamileliği çok sevmiştim.bunda başıma gelmedik kalmadı heralde ilk hamileliğim böyle olsa 2. Ye cesaret edemezdim

Ev yapımı sirke nasıl yapılıyor bilmiyorum ama sirkelerde eğer pastörize edilmediyse önerilmiyor

benim de aynı öyle oluyor ben de 19. haftadayım. Hatta o öyle yapınca babasının elini koyuyorum karnıma iyice büyüyor yumru, babasına tepki veriyor

kızlar bugün kontrolden çıktım, magnezyumum bitmişti kasılmalarım olmaya başlamıştı yine doktor hep devam edeceksin dedi. 19. haftadayım bebeğin eşi de yukarı da çıkmaya başlamış çok şükür, 300 gr 20 cm olmuş doktor çok hareketli bebek dedi 2 hafta sonra detaylıya gireceğim inşallah.
Bir de tetanoz aşısı ben olmayacakmışım, tetanoz kasılmayı artırıyormuş benim zaten sürekli kasılmam olduğu için sen olma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…