- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.101
Bende aynı durumdyim diş etlerim kıpkırmızıKizlar benim.neredeyse 1 aydir dis etlerim sisti.suanda ise her fircalamada kaniyor. Ya dişim. Gideck mi Hamilelikte olup sonra düzeliyormuş, cok korkuyorum bisey olursa dis kaybi vs. Tuzlu suyla gargara yapin yazmışlar, acaba karbanotla yapsam zarari olur mu ? Sanki burda biri yazmisti elma sirkesi iyi diye kendi yaptığımız elma sirkesi, uzum sirkesi var kullansan mi?
Bende oyle cok imreniyorum dikkat ediyorum ettigim halde boyle etmesemne olacak acaba psikolojim bozulduÜff bir de ben 8 kilo aldım ya daha 19 haftalık. O kadar imreniyorum ki kilosunu koruyanlara. Doğuma kadar yandık valla
Bende de aynı durum var hatta bir yakınımda doğum zamanı hep dişleri dökülmüştü inşallah olmaz diyorum şuan sadece kanıyor fırçalarkenKizlar benim.neredeyse 1 aydir dis etlerim sisti.suanda ise her fircalamada kaniyor. Ya dişim. Gideck mi Hamilelikte olup sonra düzeliyormuş, cok korkuyorum bisey olursa dis kaybi vs. Tuzlu suyla gargara yapin yazmışlar, acaba karbanotla yapsam zarari olur mu ? Sanki burda biri yazmisti elma sirkesi iyi diye kendi yaptığımız elma sirkesi, uzum sirkesi var kullansan mi?
Sizinki kiz mi erkek mi ? Benimki erkek, genellikle kiz olanlar daha cok kusuyor dediler. Bir kuzenimin 3 tane kizi oldu ve sonuna kadar devam ettigini soylediBen ilaci bırakayım dedim ama ilk gün sabah kusmaya gittim hemen herhalde doğuma kadar bırakmam artık bu ilaci Valla öyle gözüküyor. Aç karna ben şu dahi hiç birsey içemiyorum hemen kusuyorum bence seninde ondan dolayı olmustur. Merak ediyorum daha ne kadar çekeceğiz bu durumuama ablam 7 ay çektim dedi mide bulantilarini bence bende ona doğru gidiyorun
Mide bulantisi demeyin banaBen ilaci bırakayım dedim ama ilk gün sabah kusmaya gittim hemen herhalde doğuma kadar bırakmam artık bu ilaci Valla öyle gözüküyor. Aç karna ben şu dahi hiç birsey içemiyorum hemen kusuyorum bence seninde ondan dolayı olmustur. Merak ediyorum daha ne kadar çekeceğiz bu durumuama ablam 7 ay çektim dedi mide bulantilarini bence bende ona doğru gidiyorun
Ay inşallah olmaz doktora gidecem ama birsey yapilamiyor sanirim . Yumuşak dis fırçası aldim, bastırmadan yapmaya çalışıyorum ama temiz olmuyor hem firca ekstra yumuşak hem ben dikkat ediyorum temziluk temzilik olmuyor sanki kisa fırçalarsam kanamıyor ama o da zaten temiz olmuyorBende de aynı durum var hatta bir yakınımda doğum zamanı hep dişleri dökülmüştü inşallah olmaz diyorum şuan sadece kanıyor fırçalarken
Ben arada karbonatla temizliyorum diş etlerine buz iyi geliyor kızlar ayrıca deneyin derimAy inşallah olmaz doktora gidecem ama birsey yapilamiyor sanirim . Yumuşak dis fırçası aldim, bastırmadan yapmaya çalışıyorum ama temiz olmuyor hem firca ekstra yumuşak hem ben dikkat ediyorum temziluk temzilik olmuyor sanki kisa fırçalarsam kanamıyor ama o da zaten temiz olmuyor
Benimde kız ayyy demeyin öyle ben 7. Ayı bekliyorum bitecek diyeSizinki kiz mi erkek mi ? Benimki erkek, genellikle kiz olanlar daha cok kusuyor dediler. Bir kuzenimin 3 tane kizi oldu ve sonuna kadar devam ettigini soyledibakicaz artik su anda 4.aydayim. Aynen oyle ac karna sivi olmuyor ama biskuvi kraker yemekten biktim sabahlari yaninada sut
Ayy oni içene kadar midem ağzıma geliyordu kaç defa kustum onu ağzıma aldım diye şükür bıraktım 4. Aydan sonra. Bazen ikiye bölüp icebiliyordum.Mide bulantisi demeyin banakusmam yok ama kusmaktan beter surekli birsey yesemde yemesemse igrenc bir tat mide agrisi tarzinda anlatamiyorum ama igrenc bir hissiyat durum soz konusu ozellikle devit3 un tadi agzima gelip gelip duruyor nefret ediyorum ondan
Kendinize dikkat edin. Cocugu olan ve hamile olan kadinlara helal olsunBenim iki gebeliğimde de mide bulantısı olmadı çok şükür.ilki erkek bu kız.zaten başıma gelmeyen bi mide bulantısı yani onun dışında ne ararsan varkanamam oldu 4 ay, ameliyat geçirdim, 2 kere enfeksiyon oldum, mide yanmam var daha ne olsun
Benim normalde de göbeğim olduğu için baya 6aylık gibi duruyoMerak etme ilk gebelik demi?bende hala hiç birsey hissetmiyorumgöbek bile yok dün gene kızdım kimse yer vermiyor. Utanmadan genç kızlar oturuyorlar erkekler yooo nerde
Benim haftaya kontrolum var detayli ultrason galiba (18.hafta olucak haftaya) , son kontrolde heycandan unuttum tam olarak. Eylul ayin sonunda randevu alicam zaten haftaya sorarim.
Ben bunu okumustum netten : Gebelikte Ayrıntılı Ultrason Hakkında Bilinmesi Gerekenler | Acıbadem
Ayrıntılı Ultrason Gebeliğin Şu Haftalarında Yapılır?
- 11-13. Haftası (Tüm gebelerde)
- 18-23. Haftası (Tüm gebelerde)
- 24. Hafta ve sonrası (Yüksek riskli gebeliklerde)
Eczaneden gargara aldım bana o iyi geldi 3 gün içinde geçti tuzlu sirkeli su kesmedi, Dr kullanabilirsin dediKizlar benim.neredeyse 1 aydir dis etlerim sisti.suanda ise her fircalamada kaniyor. Ya dişim. Gideck mi Hamilelikte olup sonra düzeliyormuş, cok korkuyorum bisey olursa dis kaybi vs. Tuzlu suyla gargara yapin yazmışlar, acaba karbanotla yapsam zarari olur mu ? Sanki burda biri yazmisti elma sirkesi iyi diye kendi yaptığımız elma sirkesi, uzum sirkesi var kullansan mi?
İlk hamileliğimde hiç hamile gibi hissetmiyordum sadece bel ağrısı şikayetim vardı hatta hamileliği çok sevmiştim.bunda başıma gelmedik kalmadı heralde ilk hamileliğim böyle olsa 2. Ye cesaret edemezdimKendinize dikkat edin. Cocugu olan ve hamile olan kadinlara helal olsun.
Insan kendi gebe olmayinca anlamiyormus bazi seyleri.
Hepimiz farkli fakli seyler yasiyoruz ama forumda yazip paylasmak iyi geliyor, hepimiz saglikla kavusalim yavrularimiza
Ev yapımı sirke nasıl yapılıyor bilmiyorum ama sirkelerde eğer pastörize edilmediyse önerilmiyorKizlar benim.neredeyse 1 aydir dis etlerim sisti.suanda ise her fircalamada kaniyor. Ya dişim. Gideck mi Hamilelikte olup sonra düzeliyormuş, cok korkuyorum bisey olursa dis kaybi vs. Tuzlu suyla gargara yapin yazmışlar, acaba karbanotla yapsam zarari olur mu ? Sanki burda biri yazmisti elma sirkesi iyi diye kendi yaptığımız elma sirkesi, uzum sirkesi var kullansan mi?
Valla zor gidecek bu kilolar. Daha da üstüne 15 kilo rahat alırız heraldeBende oyle cok imreniyorum dikkat ediyorum ettigim halde boyle etmesemne olacak acaba psikolojim bozulduhalen kizimda aldigim kilolari tam veremedim simdide bu gevelik okuz gibi olucam kocam bosamazsa iyidir
benim de aynı öyle oluyor ben de 19. haftadayım. Hatta o öyle yapınca babasının elini koyuyorum karnıma iyice büyüyor yumru, babasına tepki veriyorKızlar 19. Haftadayım son bir hafta on gündür karın ağrılarım oluyor adet ağrısı gibi. Biraz ovunca filan geçiyor. Sizde de oluyor mu? Ayrıca yumru gibi sertleşiyor karnımın bir bölgesi. Bazen de yaygın bir sertleşme oluyor. Artık bebeğin hareketlerini de minik minik hissediyorum. Yatarken sağa sola dönünce veya ayağı kalkarken içerde kayıyor gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?