2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Denize girdim göğüs uçlarım yandı. Denizin tuzu yakıyor sanırım. Çatlak kremini uçlarına da sürdüm. Göğüs uçları için ayrıca kullanılması gereken krem var mı

Canim bence rahat ol stres yapma. Zaten kotu bisi olsa ilerleyen kontrollerde de bi sekilde kendini gosterir. Ben ayni durumda olsam gitmezdim sanirim doktorlara güveniyorum.
Ya bende öyle düşünüyorum açıkçası. Zaten anne karnında yüzde 34 u tespit edilebiliyormus... Bakalım bir sıkıntı varsa doğumdan sonra zaten çıkar. Doğum yaptığım hasyabe de yenidoğan var ambulans uçakta geliyor hemen en kötülerin düşündüm. Ama kalbim çok rahat. Kötü hiç bir şey hissetmiyorum... İnşallah Allah'ın izniyle sağlıkla doğar hepimizin bebekleri

Bana geçen normal.muayene de bakti bisey yok ama tabi bu bisey ifade etmez dedi .hangi pozisyondaydı bebek

Bana geçen normal.muayene de bakti bisey yok ama tabi bu bisey ifade etmez dedi .hangi pozisyondaydı bebek
Yüzü benim karnımın iç duvarins dönüktü. Sürekli iki buklumdu asla kalbini açmadı inceletmedi aortu falan gördü iste gördüğüm kısım da sıkıntı yok ama goremedigim kısım için bir şey diyemem dedi

Sabah sönük oluyo göbeğim demekki oda uyuyo orda sonra bı anda şişip sertleşiyor

Devletteydi canım kontrolüm cinsiyeti göremiyorum dedi tahmin dedim nötrüm yarı yarıya dedi
Con enteresan bana söyledi doğru söylemedi ben biliyordum .doktor sordu kim oldu biliyor musun evet dedim kız)))o da baktı evet dedi ama bu doktor gerçekten mükemmel. Eskiden medikal parkta çalıştı. Ona randevu almak çok zor . Ama o kadar ilgilendi ,baktı hersey ,anlattı detaylı ben şok oldum sanki özele gittim

Selam kızlar işe geri döndüm ve hiç iyi gelmedi.. yarım gün ofiste, yarım gün dış görevde çalışıyoruz. Dış göreve doblo tipi araçlarla gidiyoruz ve arka koltuklar resmen kamyon kasası gibi, sağa sola sallanmaktan mahvoldum, öne geçtim orası da at arabası gibi hopluyor sürekli. İki gündür bu araç görevi yüzünden bitik haldeyim. Karnımda kasılmalar oluyor arabada ve hamileliğimin başından bu yana ilk defa bulantı yaşıyorum.. amirimiz de anlayışlı biri değil. Başka şoförle çıkmayı dene falan dedi ama şoförle alakası yok araba yüzünden oluyor, yine söyledim geçiştiriyor.. ilk hamileliğimde böyle bir sorun yaşamadım. Kaç saat oldu görevden döneli hala kendime tam gelemedim başım çatlıyor.

Kamuda çalışıyorum gidip rapor alıp gitmemezlik yapmak istemiyorum 18+4’üm zaten çalışabildiğim kadar inşallah elimden geleni yapmak istiyorum, ofis içinde yaparım ve yapıyorum da ama dış görev daha şimdiden böyle yaptıysa günlerim ilerledikçe ne olacak bu kadar sallantı sarsıntı zıplama yani bebiş dayanır mı doktora söylesem acaba araçla göreve çıkmama mani olacak bir evrak verebilir mi bana ne dersiniz? Normalde gerek bile kalmaması lazım ama halden ve laftan anlamayan bir müdürümüz var maalesef ona kızıp milletin hakkına da girmek istemiyorum

Nerde çalışıyorsun hangi şehir?seyahat edemez diye yazı alabilirsin doktordan.benim de önceki gebeliğimde eğitim vardı şehir dışında gitmek istemiyorum dedim ozaman yazı al doktordan dediler bende doktora söyledim.şukadar haftalık gebe seyahat etmesi uygun değildir diye yazı verdi.gebeliğimin 11. Haftasıydı ozaman

Çok teşekkür ederim Ben de bi konuşayım doktorumla. Günde 3-4 saatlik de olsa yine seyahate girer herhalde, sonuçta araçla gidiliyor. Full arabada olmuyoruz ama mesela 20 dk gidiyorsun iniyorsun, ordaki işini hallediyorsun, tekrar biniyorsun 15 dk gidiyorsun inip o adresteki işi yapıyorsun vs böyle in bin yapıp durmak da ayrı yoruyor.. İstanbuldayım. Görevler de şehir içinde oluyor, normalde de günün en sevdiğim zamanıdır dış görev. Ama 18. Haftada böyleyse ilerledikçe daha beter olacak demek ki. Karnım hala taş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…