- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.141
Babak aradı canım kız olabilir miYaa ama sanki pipi görüyorum bacak arasinin fotosu degil mi o. Aynisi bende de var hic çıkıntı yok kiz benimki
Ya bende öyle düşünüyorum açıkçası. Zaten anne karnında yüzde 34 u tespit edilebiliyormus... Bakalım bir sıkıntı varsa doğumdan sonra zaten çıkar. Doğum yaptığım hasyabe de yenidoğan var ambulans uçakta geliyor hemen en kötülerin düşündüm. Ama kalbim çok rahat. Kötü hiç bir şey hissetmiyorum... İnşallah Allah'ın izniyle sağlıkla doğar hepimizin bebekleriCanim bence rahat ol stres yapma. Zaten kotu bisi olsa ilerleyen kontrollerde de bi sekilde kendini gosterir. Ben ayni durumda olsam gitmezdim sanirim doktorlara güveniyorum.
Bence kız benimki aynı foto varCinsiyeti doğumda göreceğiz sanırım söylemedi
Benim ki şöyleBenim içime erkek doğuyor eşime kız bugun çok hevesli gittik yine olmadı
Erkek gibi duruyor ilk resimde sanki doktor demedi mi bir sey?Cinsiyeti doğumda göreceğiz sanırım söylemedi
Bana geçen normal.muayene de bakti bisey yok ama tabi bu bisey ifade etmez dedi .hangi pozisyondaydı bebek@Virgo women canım şimdi çıktım dotkordan iyi mi kötü mü anlamadım. Her şeyini değerlendirdi ama kalbini tam değerlendiremedi kilodan mi dedim kilo da etkili ama dedi bebeğin duruşu da çok ters dedi. Hani kalbi tam anlamıyla değerlendiremedik bu yüzden size bir anamoli var ya da yok diyemem kalbe ait dedi zaten biz olanın yüzde 34 unu gorebiliyotlruz dedi normalde tam inceleyebildigim kalpte sorun yoksa yüzde 70 problemsiz deriz dedi sende göremediğimiz için bu durum yüzde atmisa iner dedi. Perinotologa gitsen de aynı şey olacak dedi. O da değerlendiremeyecek dedi. Ama içim rahat etsin diye gideceksen sen bilirisn ama aynı şeyleri söyleyecek dedi. Yüzünü asla göstermedi. Renkli bir tane bile resmimiz yok... Bilemedim iyi mi kötü mü kafam allak bullak oldu
Yüzü benim karnımın iç duvarins dönüktü. Sürekli iki buklumdu asla kalbini açmadı inceletmedi aortu falan gördü iste gördüğüm kısım da sıkıntı yok ama goremedigim kısım için bir şey diyemem dediBana geçen normal.muayene de bakti bisey yok ama tabi bu bisey ifade etmez dedi .hangi pozisyondaydı bebek
Devletteydi canım kontrolüm cinsiyeti göremiyorum dedi tahmin dedim nötrüm yarı yarıya dediErkek gibi duruyor ilk resimde sanki doktor demedi mi bir sey?
Sabah sönük oluyo göbeğim demekki oda uyuyo orda sonra bı anda şişip sertleşiyorMemleketteyim evde de net ona göre oluyor girebilince bi toplu okuyorum ama neler olmuş diyeçok şükür şuan benim için bir sıkıntı yok gibi yani umudum o en son 14.hafta gördüm bugün 17.haftaya girdik şimdilik kendimde değişik gelen eğer normal ise bişey yediğim zaman vs hep karnım şiş ve gergin gibi oluyor bu bazen burada bahsedilen sertlik değildir herhalde diyorum çünkü ağrım sızım yada dokununca aşırı sert bişey yok, hissettiğim şey sanki yediğimi hazmedememiş şişkin bir göbek gibi tıs tıs ediyorum işte
Kız bence yaCinsiyeti doğumda göreceğiz sanırım söylemedi
Hayirlisi olsun Allah gonlunuze gore versin.Devletteydi canım kontrolüm cinsiyeti göremiyorum dedi tahmin dedim nötrüm yarı yarıya dedi
Con enteresan bana söyledi doğru söylemedi ben biliyordum .doktor sordu kim oldu biliyor musun evet dedim kız)))o da baktı evet dediDevletteydi canım kontrolüm cinsiyeti göremiyorum dedi tahmin dedim nötrüm yarı yarıya dedi
51 kilo ile başladım şimdi 52 53 git gel yapıyorAyy bende öyleyim biraz fazla kaçırayım yemeği asiri rahatsız oluyorum sen ksc kilo almistin kacla başlamıştın?
Valla benim de gayet gergin oluyor yemek vs yedim miSabah sönük oluyo göbeğim demekki oda uyuyo orda sonra bı anda şişip sertleşiyor
Nerde çalışıyorsun hangi şehir?seyahat edemez diye yazı alabilirsin doktordan.benim de önceki gebeliğimde eğitim vardı şehir dışında gitmek istemiyorum dedim ozaman yazı al doktordan dediler bende doktora söyledim.şukadar haftalık gebe seyahat etmesi uygun değildir diye yazı verdi.gebeliğimin 11. Haftasıydı ozamanSelam kızlarişe geri döndüm ve hiç iyi gelmedi.. yarım gün ofiste, yarım gün dış görevde çalışıyoruz. Dış göreve doblo tipi araçlarla gidiyoruz ve arka koltuklar resmen kamyon kasası gibi, sağa sola sallanmaktan mahvoldum, öne geçtim orası da at arabası gibi hopluyor sürekli. İki gündür bu araç görevi yüzünden bitik haldeyim. Karnımda kasılmalar oluyor arabada ve hamileliğimin başından bu yana ilk defa bulantı yaşıyorum.. amirimiz de anlayışlı biri değil. Başka şoförle çıkmayı dene falan dedi ama şoförle alakası yok araba yüzünden oluyor, yine söyledim geçiştiriyor.. ilk hamileliğimde böyle bir sorun yaşamadım. Kaç saat oldu görevden döneli hala kendime tam gelemedim başım çatlıyor.
Kamuda çalışıyorum gidip rapor alıp gitmemezlik yapmak istemiyorum 18+4’üm zaten çalışabildiğim kadar inşallah elimden geleni yapmak istiyorum, ofis içinde yaparım ve yapıyorum da ama dış görev daha şimdiden böyle yaptıysa günlerim ilerledikçe ne olacak bu kadar sallantı sarsıntı zıplama yani bebiş dayanır mıdoktora söylesem acaba araçla göreve çıkmama mani olacak bir evrak verebilir mi bana ne dersiniz? Normalde gerek bile kalmaması lazım ama halden ve laftan anlamayan bir müdürümüz var maalesef ona kızıp milletin hakkına da girmek istemiyorum
Çok teşekkür ederimNerde çalışıyorsun hangi şehir?seyahat edemez diye yazı alabilirsin doktordan.benim de önceki gebeliğimde eğitim vardı şehir dışında gitmek istemiyorum dedim ozaman yazı al doktordan dediler bende doktora söyledim.şukadar haftalık gebe seyahat etmesi uygun değildir diye yazı verdi.gebeliğimin 11. Haftasıydı ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?