- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.521
canım bence daha erkenKizlar benimle aynı haftada olup hala bebek hareketlerini hissetmeyen var mı korkuyorum ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlar ama bende tık yok
Aynen canım önlem üstüne önlem aldım toksokplazma için . Eldivenler ile dokunuyorum. Eğer tezgah lavabo kan olduysa ozonluyorum. Yeşilliklerim hep sirkeli suda bekletiyorum. Hayvanlara dokunmuyorum çok sevdiğim halde.disardan yememeye gayret ediyorum. Yiyceksem etsiz alternatifler buluyorumBenim ilk hamilleiğimdeki doktorum da gerek yok dedi bu doktorum da gerek yok dedi bende yaptırmadım.eskiden hastaneler aletler steril olmayabildiği için öneriliyormuş artık öyle bişey de kalmadı.iki doktor da aynı şeyi söyledi.ilk gebeliğimde de doğumda da bi sıkıntı yaşamadım.zaten bu yaşıma kadar tetenoz da olmadım heralde şurdaki kalan 4 ayda da bişey olmaz.en son okul zamanı falan yaptırmıştım heralde aşıyı.toksoplazma ve corona tetenoza kıyasla daha çok geriyor beni
Biz ablamla ayni zamanda ayni doktorda dogum yaptik ama ablam daha cok zorlandi..ins ilki gibi cabuk iyilesirimHem dediğiniz gibi hem de biraz uygulayan kişinin becerisi ile de alakalı sanırım. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın bu süreçte
Biz ablamla ayni zamanda ayni doktorda dogum yaptik ama ablam daha cok zorlandi..ins ilki gibi cabuk iyilesirim
İns hepimiz cok cabuk iyilesip bebeklerimize odaklaniriz
Doktora mesaj attim canim. En son 2017 de oldum yarin saglik ocağı çağırıyor diye.bi de bu kan sulandirici durumunu da soyledim. Tamam gerek yok yaptirmana dedi.teşekkür ederim canım
aslında kafamı karıştıran aile hekimliğindeki hemşire oldu
riskli gebeliklerde önerilmiyor gibisinden
benim de hamileliğim 12.haftaya kadar ar ara kanamalı geçti
perinoloğa gidiyorum
eğer risk olsaydı o söylerdi yaptırma diye
ama 22.haftada yaptır dedi
yine de bu gittiğimde detaylıca soracağım
çok teşekkür ederim canım
benimde aklımı hemşire bulandırdı canım
ama bu gittiğimde endişelerimi soracağım doktoruma
doktorlarımız ne derse o aslında
herkeste sanırım farklı etkileri oluyor canım anladığım kadarıyla
geçmiş olsun canım
her doktorun görüşü farklı demekki
mecburen doktorumuz ne derse onu yapıyoruz
bende doktoruma soracağım bu gittiğimde canım
perinotolog
artık o ne derse o
haklısın canım
doktorumuza güvenmeliyiz
canım iyi yapmışsınDoktora mesaj attim canim. En son 2017 de oldum yarin saglik ocağı çağırıyor diye.bi de bu kan sulandirici durumunu da soyledim. Tamam gerek yok yaptirmana dedi.
Canım karın kaslarin sıkı ya da kilo varsa bir iki haftaya kadar duyarsinKizlar benimle aynı haftada olup hala bebek hareketlerini hissetmeyen var mı korkuyorum ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlar ama bende tık yok
Canım 5 yıl koruyor diye biliyordum hemşire öyle demişticanım iyi yapmışsın
zaten 10 yıl koruyor
senin olmana gerek yokmuş zaten canım
Ayy altan bisey yapmadılar en azindan ben üniveriste hastasında olmuştum o zaman şimdiki doktorumda gazi kökenli orda yapıyorlar ins olmaz bir daha,benim tansiyon sorunu olmuştu hamilelikte ve doğumda o yüzden 1 gün sonra yürütmüşlerdi.Bu karna bastırma olayını bana da yaptılar yalnız değilsiniz valla canım çıkıyor sandım yeminle o nasıl bir acı yaBir de karnıma bastırıp alttan da iki parmağı ile kan pıhtılarını aşağı doğru çekmeleri çok fenaydı o yüzden bunları 21 ay sonra tekrar yaşayacağım için çok korkuyorum yalan yok Allah yardımcımız olsun Bu arada beni de 2 saat sonra yürütmüşlerdi.
Kac haftaliksinz 17+4 hic hissetmiyorum. 16 da gitmiştim henüz hissetmezsin demişti ama herkes.sanki hissediyor gibi 2.hamilelik ilki erken hissetmis gibiydim smdi yokKizlar benimle aynı haftada olup hala bebek hareketlerini hissetmeyen var mı korkuyorum ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlar ama bende tık yok
bende dozlar tamamlanınca 10 yıl diye duymuştum canımCanım 5 yıl koruyor diye biliyordum hemşire öyle demişti
Peki net bir şekilde görünüyor mu bu haftada ağzı burnu falan çok merak ediyorum
Ayy altan bisey yapmadılar en azindan ben üniveriste hastasında olmuştum o zaman şimdiki doktorumda gazi kökenli orda yapıyorlar ins olmaz bir daha,benim tansiyon sorunu olmuştu hamilelikte ve doğumda o yüzden 1 gün sonra yürütmüşlerdi.
Tamam canim çocukken vuruldum mu bilmiyorum hamilelikten önce olmuştum aşıyı 5 yıl korur dedi . Senin dediğin farklı bir durumbende dozlar tamamlanınca 10 yıl diye duymuştum canım
sormak lazım aslında
Peki net bir şekilde görünüyor mu bu haftada ağzı burnu falan çok merak ediyorum
Günaydın kızlar. Nasılsınız
Bende iki gündür ozguven yerle bir. Sadece göbek olsa başım üstüne ama Göğüslerim ve kalcami büyük hissediyorum ne giysem hamile gibi değilde sisman gibi görüyorum kendimi.
Cevremde tanidigim 3 hamile de zayif olunca tam kötü hissettim kendimi. İns bu gittiğim de doktor yasaklari kaldirir hersey yolundadir ve artik yürüyüş yapmamda sakinca yoktur
Kizlar benimle aynı haftada olup hala bebek hareketlerini hissetmeyen var mı korkuyorum ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlar ama bende tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?