2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar benimle aynı haftada olup hala bebek hareketlerini hissetmeyen var mı korkuyorum ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlar ama bende tık yok
canım bence daha erken
doktorlar 20-22 haftalarda hissedebileceğimizi söylüyor
bende net olarak 19 dan sonra hissetmeye başladım
telaşlanma

Aynen canım önlem üstüne önlem aldım toksokplazma için . Eldivenler ile dokunuyorum. Eğer tezgah lavabo kan olduysa ozonluyorum. Yeşilliklerim hep sirkeli suda bekletiyorum. Hayvanlara dokunmuyorum çok sevdiğim halde.disardan yememeye gayret ediyorum. Yiyceksem etsiz alternatifler buluyorum doktorum çok sıkı tembihledi bu konuda geçen birini duydum toksoplama enfeksiyonuna yakalanmış bir gebe günlerim zehir oldu bana diyordu doktoru değerin yavaş yavaş düşüyor demiş inşallah bir sıkıntısi kalmamistir. Korana için açık hava alanları seçiyorum maskesiz hiçbir kapalı alana girmiyorum ailemle bile sarılıp opmuyorum (anneme babama sarılmayı özledim bitsin gitsin su korona dünyadan )

Hem dediğiniz gibi hem de biraz uygulayan kişinin becerisi ile de alakalı sanırım. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın bu süreçte
Biz ablamla ayni zamanda ayni doktorda dogum yaptik ama ablam daha cok zorlandi..ins ilki gibi cabuk iyilesirim
İns hepimiz cok cabuk iyilesip bebeklerimize odaklaniriz

Doktora mesaj attim canim. En son 2017 de oldum yarin saglik ocağı çağırıyor diye.bi de bu kan sulandirici durumunu da soyledim. Tamam gerek yok yaptirmana dedi.

canım kızlar
ben hep takipteydim burayı okuyodum ama yazma fırsatım olmuyodu
biraz riskli başlayan bir gebeliğim oldu
Rabbim kimseye yaşatmasın , hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
şimdi beni de ekleyebilirsen aranıza katılmak isterim Pembis Hayaller
yaş 38
tahmini doğum tarihi 01.01.2023
ilk çocuk
cinsiyet erkek

Ayy altan bisey yapmadılar en azindan ben üniveriste hastasında olmuştum o zaman şimdiki doktorumda gazi kökenli orda yapıyorlar ins olmaz bir daha,benim tansiyon sorunu olmuştu hamilelikte ve doğumda o yüzden 1 gün sonra yürütmüşlerdi.

Kizlar benimle aynı haftada olup hala bebek hareketlerini hissetmeyen var mı korkuyorum ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlar ama bende tık yok
Kac haftaliksinz 17+4 hic hissetmiyorum. 16 da gitmiştim henüz hissetmezsin demişti ama herkes.sanki hissediyor gibi 2.hamilelik ilki erken hissetmis gibiydim smdi yok

Peki net bir şekilde görünüyor mu bu haftada ağzı burnu falan çok merak ediyorum

Ne güzel o durumu yaşamamış olmanız. Tansiyonu sorununu bende bir dönem yaşamıştım ama geçmişti çok şükür doğuma kadar. Allah yardımcımız olsun zor ama heyecanlı süreçler

Peki net bir şekilde görünüyor mu bu haftada ağzı burnu falan çok merak ediyorum

Ben ilk hamileliğimde 21. haftada gitmiştim her şeyi belliydi ve çok netti hatta çok güzel de pozlar vermişti 3 tane çok güzel resmi var, tabii bunda makinelerin güzel olmasının payı da var :)

Başka gebelerle kendini kıyaslarsan olmaz ki ama biz anneler her halimiz ile güzeliz lütfen öyle düşünme :) Herkesin gebelik süreci nasıl farklıysa herkesin de bedeninde ki gebelik serüveni ve etkileri farklı, umarım bir an önce yasaklar kalkar yürüyüşlerinize başlarsınız

Ben şuan 20. haftamdayım ve ikinci gebeliğim. İlk gebelikte 19. haftada hissetmiştim bu kez bana da herkes ikincisinde daha erken hissedersin diyordu bunda da çok net bir şekilde19+4 de hissetmeye başladım yani korkmanıza gerek yok belki de sizin de hissetmeniz için birkaç gününüz daha vardır :)

Tetenoz için İnternette şöyle bir tablo var

Eklentiler

• Screenshot_20220822_114502.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…