2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
bende dün yaşadım camım bunu
allahtan evdeydim
bi anda heryerimden soğuk terler boşaldı ellerim deli gibi titremeye başladı
tansiyonumu bi ölçtüm 8-5
çok dikkat etmek lazım
Aynen ama işte insan bilemiyor bir anda basık dönünce direk oturdum tansiyonum ölçtüler... Tuzlu ayranla kendime gelmeye çalışıyorum

Kızlar sizin de göğüs uçlarınızda değişiklik var mı? Benim tam ucu yani sütün çıkacağı yer böyle hani yarayı iltihap kaplar da sarımsı bir kabuk olur ya o şekilde. Acaba süt geleceği zaman açılır mı ya böyle tıkalı kalırsa diye endişe ettim.

Benimde aynı tarif ettiğin gibi sarı canım

Aynen oyle canim bu sabah gördüm bende duş alınca temizleniyor merak etme sıcakta her gün girmeye çalışıyorum duşa

demekki koruması için 2.dozuda olmak gerek
yine burda bi yerde okumuştum birinin doktoru 2.olmaya gerek yok demişti ama doktorlarımıza sormalıyız bence
Benim doktorum dedi , sordum sadece 2 doz oldum hepsini tamamlamadim dedim kac yil oldu sonra istersen tek doz yatırabilirsin ya da 2 dedi. Bakacağım bend3 duruma göre

Aynen oyle canim bu sabah gördüm bende duş alınca temizleniyor merak etme sıcakta her gün girmeye çalışıyorum duşa
yok benimki temizlenmedi yani uğraşmadım gerçi acır falan diye ne biliyim elim çarpınca bile ağrıyor diye ama deneyeceğim duşta
Benimde aynı tarif ettiğin gibi sarı canım
neyse ki normal durummuş

Kizlar benimle aynı haftada olup hala bebek hareketlerini hissetmeyen var mı korkuyorum ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlar ama bende tık yok
Canim benim de ikinci gebelik ilkinde 16da hissetmeye baslamistim henuz bende de tik yok. Bulantilar falan da gecti karnim da cikmadi. Hamile oldugumu unutuyorum bile bazen

Merhaba canim bir sonraki randevu ne zaman ? sen icini ferah tut

Ben ilk hamileliğimde 21. haftada gitmiştim her şeyi belliydi ve çok netti hatta çok güzel de pozlar vermişti 3 tane çok güzel resmi var, tabii bunda makinelerin güzel olmasının payı da var :)
Ayy inşallah benim oğlum da yarın çok güzel pozlar verir sorunsuz atlatırız yaa gideceğim yer baya kaliteli doktoru cihazı vs inşallah gösterir kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…