- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.541
Amann canım dikkatli olKizlar bugün çalışırken bayiliyordum tansiyonum 7/5 oolmus az kalsın düşüyorsun
demekki koruması için 2.dozuda olmak gerekTetenoz için İnternette şöyle bir tablo var
bende dün yaşadım camım bunuKizlar bugün çalışırken bayiliyordum tansiyonum 7/5 oolmus az kalsın düşüyorsun
Aynen ama işte insan bilemiyor bir anda basık dönünce direk oturdum tansiyonum ölçtüler... Tuzlu ayranla kendime gelmeye çalışıyorumbende dün yaşadım camım bunu
allahtan evdeydim
bi anda heryerimden soğuk terler boşaldı ellerim deli gibi titremeye başladı
tansiyonumu bi ölçtüm 8-5
çok dikkat etmek lazım
Benimde aynı tarif ettiğin gibi sarı canımKızlar sizin de göğüs uçlarınızda değişiklik var mı? Benim tam ucu yani sütün çıkacağı yer böyle hani yarayı iltihap kaplar da sarımsı bir kabuk olur ya o şekilde. Acaba süt geleceği zaman açılır mı ya böyle tıkalı kalırsa diye endişe ettim.
inşallah bir daha olmaz canım , dikkat et kendineAynen ama işte insan bilemiyor bir anda basık dönünce direk oturdum tansiyonum ölçtüler... Tuzlu ayranla kendime gelmeye çalışıyorum
Sağol canım inşallahinşallah bir daha olmaz canım , dikkat et kendine
bende dün yaşadım camım bunu
allahtan evdeydim
bi anda heryerimden soğuk terler boşaldı ellerim deli gibi titremeye başladı
tansiyonumu bi ölçtüm 8-5
çok dikkat etmek lazı
düşük tansiyon yüksek tansiyona göre daha iyidir .
Aynen oyle canim bu sabah gördüm bende duş alınca temizleniyor merak etme sıcakta her gün girmeye çalışıyorum duşaKızlar sizin de göğüs uçlarınızda değişiklik var mı? Benim tam ucu yani sütün çıkacağı yer böyle hani yarayı iltihap kaplar da sarımsı bir kabuk olur ya o şekilde. Acaba süt geleceği zaman açılır mı ya böyle tıkalı kalırsa diye endişe ettim.
Benim doktorum dedi , sordum sadece 2 doz oldum hepsini tamamlamadim dedim kac yil oldu sonra istersen tek doz yatırabilirsin ya da 2 dedi. Bakacağım bend3 duruma göredemekki koruması için 2.dozuda olmak gerek
yine burda bi yerde okumuştum birinin doktoru 2.olmaya gerek yok demişti ama doktorlarımıza sormalıyız bence
Geçmiş olsun benim genelde 10/6 9/6 5 e düşünce sanirim kötü oluyor.Sağol canım inşallah
yok benimki temizlenmedi yani uğraşmadım gerçi acır falan diye ne biliyim elim çarpınca bile ağrıyor diye ama deneyeceğim duştaAynen oyle canim bu sabah gördüm bende duş alınca temizleniyor merak etme sıcakta her gün girmeye çalışıyorum duşa
neyse ki normal durummuşBenimde aynı tarif ettiğin gibi sarı canım
Sanırım süt geliyor tabi cok akışkan değil kolostrum gibi belki ondan kuruyup kalıyorduryok benimki temizlenmedi yani uğraşmadım gerçi acır falan diye ne biliyim elim çarpınca bile ağrıyor diye ama deneyeceğim duşta
neyse ki normal durummuş
Canim benim de ikinci gebelik ilkinde 16da hissetmeye baslamistim henuz bende de tik yok. Bulantilar falan da gecti karnim da cikmadi. Hamile oldugumu unutuyorum bile bazenKizlar benimle aynı haftada olup hala bebek hareketlerini hissetmeyen var mı korkuyorum ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlar ama bende tık yok
Merhaba canim bir sonraki randevu ne zaman ? sen icini ferah tutBen hiç öyle demedimzaten ilk hamileligim berbattı bir an onc ebitsin diye doktora yalvarıyordum... Şükür bunda iyiyim ama bebekle ilgili bir kaç belirsiz şey korkutuyor beni. Detaylda kalbi tam degerlendiremedi icin doktor herhalde ondan da böyleyim sanırım
Ayy inşallah benim oğlum da yarın çok güzel pozlar verir sorunsuz atlatırız yaaBen ilk hamileliğimde 21. haftada gitmiştim her şeyi belliydi ve çok netti hatta çok güzel de pozlar vermişti 3 tane çok güzel resmi var, tabii bunda makinelerin güzel olmasının payı da var :)
olabilir çok mantıklıSanırım süt geliyor tabi cok akışkan değil kolostrum gibi belki ondan kuruyup kalıyordur
Karnım gereksiz çok büyüdü şişkinlik var hiç geçmiyorCanim benim de ikinci gebelik ilkinde 16da hissetmeye baslamistim henuz bende de tik yok. Bulantilar falan da gecti karnim da cikmadi. Hamile oldugumu unutuyorum bile bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?