- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.561
Canım ilkinde 19 20 de hissettim şimdi 17+6 yım hiç hissetmedimKac haftaliksinz 17+4 hic hissetmiyorum. 16 da gitmiştim henüz hissetmezsin demişti ama herkes.sanki hissediyor gibi 2.hamilelik ilki erken hissetmis gibiydim smdi yok
Öyle mi acaba ya bende ilkinde 19 20 gibi hissettim şimdi 17+6 yatıp kalkıp elimle yokluyorum ama yok yaniBen şuan 20. haftamdayım ve ikinci gebeliğim. İlk gebelikte 19. haftada hissetmiştim bu kez bana da herkes ikincisinde daha erken hissedersin diyordu bunda da çok net bir şekilde19+4 de hissetmeye başladım yani korkmanıza gerek yok belki de sizin de hissetmeniz için birkaç gününüz daha vardır :)
Teşekkür ederim canım bulursam deniycem.Soğuk buhar iyi geliyor canım yatak odasında çalıştırıyorum onunla uyumusum bu gece sipalar iyi büyüdüler demekki artık uykularda kaçmaya başladı
Öyle mi acaba ya bende ilkinde 19 20 gibi hissettim şimdi 17+6 yatıp kalkıp elimle yokluyorum ama yok yani
Kızlar bende detaylı usg den çıktım.Herşey normal çok şükür bi sıkıntı yok.ilk çocuğumda kalpte delik vardı dedim özellikle kalbe çok uzun süre baktı.bi sıkıntı görmüyorum dedi.ölçümler normal dedi bende tek tek boyu kaç falan diye sormadım ama kg 419 gram olmuş.bende kanama vardı risk varmı kanama alanı var mı diye sordum.şuan hiçbi sıkıntı görünmüyor kanama alanı yok ama kanamış önceden pıhtıları görüyorum dedi.açıklık da yok tamamen kapalı şuan erken doğum riski yok ama hiçbizaman erken doğum olmaz diyemem bu herkes için geçerli dedi.öyle yani derin bi nefes aldım.kanamalar kesilince tekrar kan sulandırıcı başlamıştık kanama alanı varsa falan diye endişeliydim rahatladım
Ayy inşallah benim oğlum da yarın çok güzel pozlar verir sorunsuz atlatırız yaagideceğim yer baya kaliteli doktoru cihazı vs inşallah gösterir kendini
Gözünüz aydın, kime gittiniz?20 . Haftasınizda misniz?Kızlar bende detaylı usg den çıktım.Herşey normal çok şükür bi sıkıntı yok.ilk çocuğumda kalpte delik vardı dedim özellikle kalbe çok uzun süre baktı.bi sıkıntı görmüyorum dedi.ölçümler normal dedi bende tek tek boyu kaç falan diye sormadım ama kg 419 gram olmuş.bende kanama vardı risk varmı kanama alanı var mı diye sordum.şuan hiçbi sıkıntı görünmüyor kanama alanı yok ama kanamış önceden pıhtıları görüyorum dedi.açıklık da yok tamamen kapalı şuan erken doğum riski yok ama hiçbizaman erken doğum olmaz diyemem bu herkes için geçerli dedi.öyle yani derin bi nefes aldım.kanamalar kesilince tekrar kan sulandırıcı başlamıştık kanama alanı varsa falan diye endişeliydim rahatladım
Detaylı ultrasondan çıktım kızlar çocuğun ağzını yüzünü yiyesim geldi ne kadar güzel bir şey ya
Memorialda doğum paketim var Ankara memorialda pakete dahildi detaylı ultrason.21+0 bugün.Gözünüz aydın, kime gittiniz?20 . Haftasınizda misniz?
Canım gözün aydın rahat bi nefes alabilirsin artıkKızlar bende detaylı usg den çıktım.Herşey normal çok şükür bi sıkıntı yok.ilk çocuğumda kalpte delik vardı dedim özellikle kalbe çok uzun süre baktı.bi sıkıntı görmüyorum dedi.ölçümler normal dedi bende tek tek boyu kaç falan diye sormadım ama kg 419 gram olmuş.bende kanama vardı risk varmı kanama alanı var mı diye sordum.şuan hiçbi sıkıntı görünmüyor kanama alanı yok ama kanamış önceden pıhtıları görüyorum dedi.açıklık da yok tamamen kapalı şuan erken doğum riski yok ama hiçbizaman erken doğum olmaz diyemem bu herkes için geçerli dedi.öyle yani derin bi nefes aldım.kanamalar kesilince tekrar kan sulandırıcı başlamıştık kanama alanı varsa falan diye endişeliydim rahatladım
Doğum paketini ne kadara aldın canım memorial da ?Memorialda doğum paketim var Ankara memorialda pakete dahildi detaylı ultrason.21+0 bugün.
22 binDoğum paketini ne kadara aldın canım memorial da ?
Bende doğumu orda yapacağım canım22 bin
Nates marka magnezyum sitrat ve magnosit içiyorum . Magnositi devlet karşılıyor diğerini karşılamıyor. Günde 2 tane içtiğim için günü yetmiyor ilacın o yüzden 2. Olarak magnezyum sitrat ı yazdı. Tebeşir içiyormuşum gibi geliyor alıştım ama artık.Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bana doktor bunu verdi
ama magnezyum okadar büyükki yutamıyorum ve resmen panik atak oluyorum boğazıma dilime yapışıyor
Sizler neler kullanıyorsunuz ilaç boyutunuz nasıl ?
Bir dahaki gittiğimde değiştirmesini isteyeceğim
İkiye de bölsem yok yutamıyorum hiç kaymıyor ilaç yapışıp kalıyor
Çok teşekkür ederim canımNates marka magnezyum sitrat ve magnosit içiyorum . Magnositi devlet karşılıyor diğerini karşılamıyor. Günde 2 tane içtiğim için günü yetmiyor ilacın o yüzden 2. Olarak magnezyum sitrat ı yazdı. Tebeşir içiyormuşum gibi geliyor alıştım ama artık.
Sor canımBen magnezyum içmiyorum gittiğimde sorayim. Alsinda magnezyum kabizlik icinde iyiydi. Icsem.iyi olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?