2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Öyle mi acaba ya bende ilkinde 19 20 gibi hissettim şimdi 17+6 yatıp kalkıp elimle yokluyorum ama yok yani

Kızlar bende detaylı usg den çıktım.Herşey normal çok şükür bi sıkıntı yok.ilk çocuğumda kalpte delik vardı dedim özellikle kalbe çok uzun süre baktı.bi sıkıntı görmüyorum dedi.ölçümler normal dedi bende tek tek boyu kaç falan diye sormadım ama kg 419 gram olmuş.bende kanama vardı risk varmı kanama alanı var mı diye sordum.şuan hiçbi sıkıntı görünmüyor kanama alanı yok ama kanamış önceden pıhtıları görüyorum dedi.açıklık da yok tamamen kapalı şuan erken doğum riski yok ama hiçbizaman erken doğum olmaz diyemem bu herkes için geçerli dedi.öyle yani derin bi nefes aldım.kanamalar kesilince tekrar kan sulandırıcı başlamıştık kanama alanı varsa falan diye endişeliydim rahatladım

Süper valla çok sevindim adınıza şu kanaması olup da kanama alanım küçülmüş ya da kanama bitmiş diyenlere kendimmişim gibi seviniyorum inanın çok çok zor bir durum ben iki gebeliğimde de yaşamadım bilmiyorum ama çok stresli bir süreç eminim hissedebiliyorum burada yazanların stresini, telaşını.

Merhaba kizlar, bende bu sabah normal kontrolden ciktim hersey yolunda
Bugunki kontrol hastanede yapildi, birde kayit islemleri vs. yapildi (yurt disinda yasiyorum). Bir ay sonra detayli ultrason icin randevum var Doktorumla ozel klinikte.
Kizlarrr simdiden hissetmeye basladim ben :) :)
Saglikla gelsin bebislerimiz

Gözünüz aydın, kime gittiniz?20 . Haftasınizda misniz?

Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Bana doktor bunu verdi

ama magnezyum okadar büyükki yutamıyorum ve resmen panik atak oluyorum boğazıma dilime yapışıyor
Sizler neler kullanıyorsunuz ilaç boyutunuz nasıl ?
Bir dahaki gittiğimde değiştirmesini isteyeceğim
İkiye de bölsem yok yutamıyorum hiç kaymıyor ilaç yapışıp kalıyor

Eklentiler

• 1F938E4F-058C-4050-B2E3-1344970CA414.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 59
Canım gözün aydın rahat bi nefes alabilirsin artık

Nates marka magnezyum sitrat ve magnosit içiyorum . Magnositi devlet karşılıyor diğerini karşılamıyor. Günde 2 tane içtiğim için günü yetmiyor ilacın o yüzden 2. Olarak magnezyum sitrat ı yazdı. Tebeşir içiyormuşum gibi geliyor alıştım ama artık.

Çok teşekkür ederim canım
Bana doktor gün aşırı dedi
Çok az geldi bana da

Ben magnezyum içmiyorum gittiğimde sorayim. Alsinda magnezyum kabizlik icinde iyiydi. Icsem.iyi olurmuş
Sor canım
Hem dediğin gibi kabızlığa da iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…