2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
Magnezyum sitrat antibiyotik boyutunda. Ona daha başlamadım. Magnosit küçük halka şeklinde parol tarzı. Magnosit 365 mg, magnezyum sitrat 1250 mg. Ona da günde 2 defa yazmış ama tekrar soracağım başlamadan. Bu arada reynax baya iyi geliyor kabızlığa
Düzeltme günde 1 defa 2 tablet alıyorum akşamları yatmadan önce.
Çok teşekkür ederim canım
Bana doktor gün aşırı dedi
Çok az geldi bana da

Sor canım
Hem dediğin gibi kabızlığa da iyi geliyor

Ben bugün magnezinc aldım

İki doktora gidiyorum sonrasında bugün sağlık ocağına da dedim vermediler canım sabret dediler az birde gittim bugün 21 haftalığım dedim inanmadılar hiç karnım yok iç karnım çokmuş bizde ailecek genetik kusma doğuma kadar annem çekmiş bende

Bana Osteocare verdi kalsiyum magnezyum cinko d3 hepsi karisik ama o da buyuk bir de 2 tane icmek gerekiyor.

Kizlar yeni doğan oto koltuğu ne düşünüyorsunuz? Ben ilkini verdim , ne alacaksiniz baya fiaytlar uçmuş
Oto koltuğu derken puset gibi olan taşınır olanı mı söylüyorsun yoksa arabaya takılanı mı?puset gibi taşınan benim cybex vardı sattım satmaz olaydım ucuzlardan alıcam onu 28 haftadan sonra.oto koltuğu olan da 9-18 kg olan besafe var oğlumdan kalan onu satmamıştım allahtan.onu kullanıcam

Kizlar benimle aynı haftada olup hala bebek hareketlerini hissetmeyen var mı korkuyorum ikinci gebelikte erken hissedilir diyorlar ama bende tık yok
Ben varım canım , üstelik senden ilerdeyim. Ikinci hamileliğim ,kilolu değilim ve hissetmiyorum, en son ultrasonda 18+3 tu ve bebek çok hareketliydi ama ben de tık yok 2 hafta sonra tekrar randevum var ,eğer değişen birşey olmazsa tekrar soracağım doktora

Ya bende bilemedim puset gibi olan mi alinsn oğlum 8 yaşında smdi 9-36kiloyu kullanıyor ya da 18- 36 mi unuttum jolie eğer 9 kiloysa bende puset alayim o zaman sonra oğlum sadece yükseltici kullanırım. Az once chiccionun gördük oğlumla 6700 mu neydi ay cok guzel al.diyor

Nasıl bir his açıklar mısınız? İlk gebelik yaşayanlar nasıl anliycak bağırsak hareketiyle karıştırmayalım
Benim bu ilk gebeligim 16. Haftamda hissettim icimde baloncuk patlıyordu ama tatlı bir seyler yedigimde sonra 18. Haftada resmen karnımda dalgalanma hissettim simdi 21. Haftamdayım artık hareketler dışarıdan görülüyor eşim bir çok defa yakaladı bu zaman ilerledikce hissediliyormuş onu anladım canim galiba benim ic karnım biraz küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…