- 15 Ekim 2020
- 877
- 1.190
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.601
Canım zayıf misin peki zayıflar daha iyi hissediyormus.Benim bu ilk gebeligim 16. Haftamda hissettim icimde baloncuk patlıyordu ama tatlı bir seyler yedigimde sonra 18. Haftada resmen karnımda dalgalanma hissettim simdi 21. Haftamdayım artık hareketler dışarıdan görülüyor eşim bir çok defa yakaladı bu zaman ilerledikce hissediliyormuş onu anladım canim galiba benim ic karnım biraz küçük
62 kiloyum canım 1.70 boyum . 2 kiloya yakın aldım bu süreçte . Annem de ablam da hareketleri erken hissetmiş hep galiba iç karnımızla alakalıCanım zayıf misin peki zayıflar daha iyi hissediyormus.
Zayifsin canım sen ne güzel. Elinle mi hissediyorsunuz yoksa o his içten mi geliyor hani mide guruldarya içinden hissetsin öyle mi oluyor62 kiloyum canım 1.70 boyum . 2 kiloya yakın aldım bu süreçte . Annem de ablam da hareketleri erken hissetmiş hep galiba iç karnımızla alakalı
Ilk zaman icimde baloncuk patlıyordu pekmez içince özellikle buraya yazmıştım hattaZayifsin canım sen ne güzel. Elinle mi hissediyorsunuz yoksa o his içten mi geliyor hani mide guruldarya içinden hissetsin öyle mi oluyor
Benim ilk gebelik. 17.haftada başladı, dr da şaşırdı. Zayıf olduğun için başlamıştır dedi. Tanıdıklar dalga geçti daha çok erken gazdır o diye.. Bir yerde sertlik oluyor orda içeriden bişe itiyor gibi. Sonra 2 3 kere Pıt pıt dokunma gibi. 1 hafta sonra aynı his bu defa dışarıdan görünmeye başladı. Kalp atışı gibi ama sadece o sertleşen pıt pıt vurduğu kısım yükseliyor. Bana 19.haftadan sonra hissetmeye başlarsın demişti, erken başladı.Nasıl bir his açıklar mısınız? İlk gebelik yaşayanlar nasıl anliycak bağırsak hareketiyle karıştırmayalım
Az önce elimle yokladim sertlik var mi ki diye benim gobusten anlamıyorum ki yumuşak yumuşakNeyse sanirim biz kelebek gibi çırpınmayi, baloncuk gibi patlamadan direkt tekmeyi göreceğiz gibi:) bugün ebe aradi kontrol varmış ama telde sordu, hissedip hissetmediğimi hissetmiyorum dedim bazıları gec hisseder filan dedi
Benim ilk gebelik. 17.haftada başladı, dr da şaşırdı. Zayıf olduğun için başlamıştır dedi. Tanıdıklar dalga geçti daha çok erken gazdır o diye.. Bir yerde sertlik oluyor orda içeriden bişe itiyor gibi. Sonra 2 3 kere Pıt pıt dokunma gibi. 1 hafta sonra aynı his bu defa dışarıdan görünmeye başladı. Kalp atışı gibi ama sadece o sertleşen pıt pıt vurduğu kısım yükseliyor. Bana 19.haftadan sonra hissetmeye başlarsın demişti, erken başladı.
Ben 57 kiloyum 2. hamilelik ama hissetmedim hala.Canım zayıf misin peki zayıflar daha iyi hissediyormus.
Benim bir disim kirildi hamileyken. Disci doktordan onay kagidi istedi. Doktorum hic sıkıntı yok dedi verdi kagidi hatta karnini ortup film bile cekebilirler dedi. Lokal anestezi ile kaplama olacak benimki. Yani kanal, dolgu hepsi olacak.Kizlar akşam altıdan beri diş ağrısından oldum. Parol içtim en son diş doktoru onerisiyle agumentin içtim ama mahvoldum. Çekim kanal dolgu siz riski kabul ederseniz yapabilirim dedi doktor. Şu aya kadar dişine bir işlem yaptıran oldu nu?
Bizim oto koltuğu 9 kilodan başlıyor mecburen öncesinde taşınır pusetlerden kullanıcamYa bende bilemedim puset gibi olan mi alinsn oğlum 8 yaşında smdi 9-36kiloyu kullanıyor ya da 18- 36 mi unuttum jolie eğer 9 kiloysa bende puset alayim o zaman sonra oğlum sadece yükseltici kullanırım. Az once chiccionun gördük oğlumla 6700 mu neydi ay cok guzel al.diyor
Ay 57 kilo 2. Gebelik maşallah sana . Bayılıyorum böyle formda kalanlara çok şanslısınızBen 57 kiloyum 2. hamilelik ama hissetmedim hala.Benim plasenta karnimin on kismindaymis doktor o yuzden gec hissedebilirsin dedi.
'ya o sertlik bende haftada oldu böyle bir yerde.top.gibi toplanıyor içinde değişik bisey ama o kasilma yani onceki hamilelikte olmuştu, yalnız ben yüz üstü unutup yatarsam sol tarafımda pit pit atiyor bisey duzeliyorum. Bence olur ben ilkinde kipirtiyi 15 de filan hissetmiştim , tekmeyi 19 20 gibi icimde hareket edince dışardan belli oluyorduAz önce elimle yokladim sertlik var mi ki diye benim gobusten anlamıyorum ki yumuşak yumuşakelimdeki damarlar güb güb atıyor
Ilkinde 52den 76ya cikinca ikinci boyle oluyorAy 57 kilo 2. Gebelik maşallah sana . Bayılıyorum böyle formda kalanlara çok şanslısınız
Bağırsak hareketinden çok farklı biseydi küçük balon patlatmasi gibi pıt pıt belli noktalarda başta çok olmuyor bir kez veya bı kaç kez aralıklarla oluyor ilerleyen zamanlarda da daha sık olmaya başlıyorNasıl bir his açıklar mısınız? İlk gebelik yaşayanlar nasıl anliycak bağırsak hareketiyle karıştırmayalım
Harika bir duygudur yaaBağırsak hareketinden çok farklı biseydi küçük balon patlatmasi gibi pıt pıt belli noktalarda başta çok olmuyor bir kez veya bı kaç kez aralıklarla oluyor ilerleyen zamanlarda da daha sık olmaya başlıyor
Evet genelde göbek deliğinin 4 parmak altında sağ sol daha çok olmaya başladı. Sırtta öyle bir his yok. Herkesin bünye farklı demekki 20 21 de dışarıdan rahat göreceksindirBen de hareketler hissediyorum 19. Haftadayım ama dışardan göremiyorum. İçerden hissediyorum. Bi de hareketleri karnımın yan tarafına doğru hissediyorum öne doğru değil. Bazende sırt tarafımda. Acaba yeri farklı olduğu için mi dışardan görünmüyor.
Kesinlikle canım daha farklı bir bağ kuruyosun hareketleninceHarika bir duygudur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?