2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar selam . Bi konu var . Bir güzel iş buldum ama şimdi alırlar mı???
Ahh ne olur iş deme bunca zaman bölümüm ile ilgili tık ses olmasın bu sene başı da beni iyi bir maaşa hemde ders programı da iyiydi özel okul olmasına rağmen yana yakıla aradılar ama ben çalışacak dönemde değilim nasıl bir şans anlamadım

Özelse hiç sanmıyorum alsınlar

Ahh ahhh banada teklif gelmişti matematik okudum ama simdi bebişime odaklıyım özel okulsa zor olur bencede

Benimde öyle karnim in içi bile acıyo adeta
Ay benim bir akrabam var vallahi kız hiçbir şey yaşamadı . Hiçbir hamilelik belirtisi hiçbir sancı hicbir zorluk yaşamadı. Beni o kadar garipsiyor ki anlatamam size. Sen şimdiden böyleysen oooo felan diyor bana. Kendimi onun yanında uzaylı gibi hissediyorum. Hamilelikte yaşanabilecek tüm belirtileri yaşadım rahim settlesmesi yaşıyorum felan . Ne zaman uzulsem stres olsam yorulsam karnım semsert oluyor. Bunlar normal mi diye soruyorum yoo değil diyo senin işin iş diyo. Ben dogurcam bir gr ağrım sancım olmadı daha diyo. Kendi kendime Allah'ım nasıl bir kadın yarattin nasıl bir rahim bu sanki 9 doğurmuş gibi bu nasıl bir rahatlık. Kız inanın fellik fellik geziyor istediğini yiyor istediğini içiyor hiçbir şeyden ama hiçbir şeyden aklınıza ne gelirse artık kendini bebeğini korumuyor. Vallahi o kadar şaşkınım ki hayattimda hiç böyle bir hamile görmedim. Vallahi hastane de nasıl bir lohusa kıyafeti giyeceğine daha çok önem veriyor. Tatillere mi gitmedi 8 saat yol mu çekmedi. Kalabalığın içinde maskesiz mi gezmedi . Ağır mi kaldirmadi . Aklınıza yapılmasında korkulan herşeyi yaptı

Kızlar aksam bu saatler kronik mide ağrısı başladı günlerdir geçmiyor aynı saatlerde başlıyor resmen yatirmiyor akşam yemeği az yedim aynısı çok yedim aynısı niye acaba ya

Bazi gebeler cok sansli gercekten.
Oturup kendini de hic dinlememistir.
Bende dinlemiyorum 2. Tecrübeliyim diyorum ama yok ya dinlemesende bisey varsa hissettiriyor yani. Benim bir arkadşım da oyleydi 9 ay haldur huldur gezdi.ben yürüyemezdim son aylar evden cikmadim bna nazlaniyorum gibi bakardı yok rahim cikacak gibi oluyordu nasil yuruyeyim.nasil bunu hissetmeyeyim.
Sen takma bazilari gercekten öyle.
Sen rahatsız eden seyleri gozardi etme bosver.

Anladım canım o zaman çok bekletmez... İnşallah ters bir durum yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…