2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yok canim hic duymadim burda belki adi farklidir. Ama annem ve ablamda son zamanlar doymak bilmezdim diyorlar. Bu hamileligimi raporla geciriyorum evdeyim ya ondan da oluyor herhalde. İlk hamileligimde banka da devamlı musteri geldiginden düşünmeye firsat kalmıyordu.

Kızlar ben bu kansızlık olayini nasıl toparlayacağım bugun yine 7 den 9 a yükselmiş ferritin ilaçı değiştirdik doktorla beraber başka ne yapabilirim ? İştahı açık olanlar bence şanslısınız benim bu ara pek yiyesim de yok

Canım kansızlık için pekmez içebilirsin bence her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı dut pekmezi kansızlığa birebir.

Canım kansızlık için pekmez içebilirsin bence her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı dut pekmezi kansızlığa birebir.
Doktorda en son sulu pekmez yap sabahları onu iç dedi bi toparlayamadım kansızlığımı oda halsizlik yapıyor tabi 3 gündür hoşaf gibi dolanıyorum evin içinde

Kızlar selammm. Yeni yazıyorum çünkü yol mahvetti 5saat uçuş. 1.5 saat da rötar oldu .uçuştan sonra kızımın hareketlerini hissetmiyorum bugün hastaneye koştum tekrar ayrıntılı ultrason yaptık. Çok şükür hersey iyi. 700gram oldu. Ama doktor dedi çok basıyor kafa . Hamile korsesi al dedi . Artık onu kullancam. Göbek çok küçük nerde saklıyor kız anlamıyorum

Eklentiler

• 20220929_160634.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 71
Benim ferritin 3e düştü dokturum serum yapalım dedi. Ama bu tanıdığım dahiliye uzmanı da serum çok alerjik birşey sonu ölümle bile sonuçlanabilir az bir ihtimal de olsa dedi korkuttu beni. Ki diğer iki hamileligimde de kan için serum yemiştim birşey olmadı. Şuanda hapı değiştirdik tekrar bu 3.hap. gynoferrosanol galiba doğru yazdıysam. Sabah akşam iciyorum inşallah yükseltir serumdan korktum çünkü

Doktorda en son sulu pekmez yap sabahları onu iç dedi bi toparlayamadım kansızlığımı oda halsizlik yapıyor tabi 3 gündür hoşaf gibi dolanıyorum evin içinde
Gecmis olsun ins en kisa zamanda toparlarsin canim.onceden de mi vardi kansizligin. Bende talasemi tasiyicisiyim kanim dusuk ama ferittin iyi oldugu icin ilac vermediler

Banada hamile korsesi dedi ağrım icin ama almadim. Vajinaya agri oluyor bel ve karinda değil diye size iyi geldi mi? Giysi altından belli oluyor mu acaba. Iyi tatiller bu arada

Öyle serumdan bende korkarım canım ya zaten şu sıra kaygılarım başladı et yemeklerine ağırlık vereceğim biraz daha iştahım şu sıralar yine gitti ağzımdaki acı tat yüzünden

Napsaj her gün evdeki menüyü mu saysak hepimiz.Yemek düşünmek beni çok yoruyor
Çok mantıklı işten geldim koştur koştur tavuk sote pilav salata yaptım ama pertim çıktı. Eşim de süpürge tuttu sağolsun... Şimdi çay demledim ama beni bıraksa oğlan hemen uyurum çok yorgun hissediyorum kendimi

Öyle serumdan bende korkarım canım ya zaten şu sıra kaygılarım başladı et yemeklerine ağırlık vereceğim biraz daha iştahım şu sıralar yine gitti ağzımdaki acı tat yüzünden
O tat hala benimde var ama demir hapı yapıyor işte mide bulantısı tat bozukluğu. İnşallah yükseltebiliriz hapla falan. Sen kullaniyormusun?

Ocak anneleri forumu senin izne çıkmani bekliyo valla dilyy

Kirmizi et, yesil cig sebzeler tuketin. Tavuk ciğeri yükseltir denir ama kani mi feritini mi bilmiyorum. Yeşil mercimek pilavı vs yapin . Bakliyatlar ve incif sanirim iyi gelebilir

Ben de Gyno ferro kullanıyorum. 3 haftadır. Daha iyi hissediyorum. Kan değerim 3 hafta önce 7 e düşmüştü. Haftaya tekrar kan verip bakacağım. İnşallah yükselmiştir

Virgo women yanlış gruba etiketlemişim seni

Nasılsınız kızlar kızlar? Bugün bebe karnımda toplak oluyor böyle bir an karnım geriliyor kısalıyor
Benimde oluyor hatta geçen foto çekmiştim sag taraf birden cikti...oğlumda oluyordu o zaman doktora demiştim hemen git nst ye bağlasınlar demsti Kasılma vs diye ama yoktu. Şimdi soylemedim hic .

Eklentiler

• 20220927_114612.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…