2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Demeyin şöyle kalbime inecek ben 22 . Hafta 10 kilo aldım,biri beni durdursum
Doktor ne diyor peki, zayif hamile kaldıysanız zayıflar birden aliyor ama doğumdan sonra eski kilosuna dönüyor. Ben 72 73kg kaldım , şimdi 75 küsürüde var. Ben 13. Haftada 78 kiloya çıkmıştım diyetisyene gittm 75 e düştüm şimdi plana gore iste ayda 1 kilo alacam kismet ama cok yiyesim var. Pasta, manti,dolma.hersyeden :))

Ben hep hap olarak kullanmıştım ilk hamileligimde ve 30 kusur haftaya kadar 3*200 mg kullanmıştım
Benim kanamam bitince 1 e düşürdüler artik canim sen hep 3 mu aldin . 3 adet ve Agizdan aldığım gunler cok kotu oluyordum .sarhos hibi basım dönüp sızıp kaliyordum

Ben 59 ile hamile kalip 3. Ayda 64 olup düşük yapmistim canim sonra tekrar hemen hamile kaldim.64 den 74 e ciktim hic mide bulantim olmadi istahim yerinde,bi de kanamali gunlerimde yattigimdan cokda hareketsiz kaldim.
Doktor evet biliyorum seni cok yatirdik ama cok kilo almissin diyet yap dedi yürüyüş yapmam yasak ama boğazimi tutmam lazim artik

Ben de sanirim 73le falan hamile kalip bulantılardan 70 e dusup suan 78 oldum. Ama kizlar cok istahim acik ya yemekten sonra bile ac hissedip yemek yiyesim geliyor. Sekerimin olmasindan korkuyorum bi onu atlatirsam daha rahat olacagim sanirim.

Ben de sanirim 73le falan hamile kalip bulantılardan 70 e dusup suan 78 oldum. Ama kizlar cok istahim acik ya yemekten sonra bile ac hissedip yemek yiyesim geliyor. Sekerimin olmasindan korkuyorum bi onu atlatirsam daha rahat olacagim sanirim.
Canım benim de korkum o valla

kızlar uzun zamandır yoktum şimdi geldim :)
Ben tetenoz aşısının ikinci dozunu bile oldum baya oldu 3 hafta kadar 2.dozda bi 10 gün öncede şeker yüklemesi yaptırdım aslında bende şeker yok ama benim ailem ve eşimin ailesinde var bir de eşimde doktor en düşük doz yaptırdı ama bilseydim hayatta tek gitmezdim baya kötü oldum düşüp bayılacak seviyeye geldim bundan sonra tövbe ettim tek gitmeye :)
Benim bebek 2 hafta önden gidiyordu şimdi tam haftasında çıktı çok şükür yerine oturmuş dedi doktorum kilosu boyu haftasına göre fazla sadece :) Birde ben hep aynı kilodaydım hiç kilo almadım mide bulantılarımda hala devam ediyor umarım bu günlerde geçerde sonra uykusuz günlere başlarız :)

Benim kanamam bitince 1 e düşürdüler artik canim sen hep 3 mu aldin . 3 adet ve Agizdan aldığım gunler cok kotu oluyordum .sarhos hibi basım dönüp sızıp kaliyordum
Evet canım benim beş tane kanama alanım vardı onlar çok zor küçüldü ve ben proloton deportu da son haftalara kadar vurulmuştum. Çok kötü olmuştum ya... Şükür bunda öyle bir sorunum yok

Kızlar, ebebek'te 0-3 ay ürünler değil de yenidoğan ve 3 ay diye ürünler var ya genelde. Doktorum bebeğimin uzun olduğunu, uzun doğacağını söyledi. Yenidoğanlarda da 50 cm yazıyor, ben e bebek'ten bir şey alırken sizce 3 ay mı alsam?

Yok ben de vajinal olarak kullanıyorum, uyku sersemlik yapmıyor progestanı

Bir iki hastane cikisi gibi yenidogan al canim gerisini 3 ay alabilirsin.

Bence yenidoğan iki takim alin sonrası 0-3 ay ben öyle yapacam, 0-3 ayda da 50-62 cm e kadar giyebiliyor. 3 ay direkt nasil olur bilmiyorum alinca ölçün yenidoğan kıyafetle

Resmen yemek icin yasiyorum ya zevk aliyorum her yedigimden biri nazar degdirsin biraz bana da bu kadar yemiyeyim
Çok yediğimde midem cidden zorlamasa bende öyleyim ama sadece yiyorum midem zorlanıyor biraz duruyorum geçince devam özellikle bir ara burada biliniyor mu bilmiyorum batırık takıntım oldu Allahım yesem de duramıyorum aldığım tüm kilo sadece o dönem olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…