- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.121
Biz büyük göbüslüyüz
Doktor ne diyor peki, zayif hamile kaldıysanız zayıflar birden aliyor ama doğumdan sonra eski kilosuna dönüyor. Ben 72 73kg kaldım , şimdi 75 küsürüde var. Ben 13. Haftada 78 kiloya çıkmıştım diyetisyene gittm 75 e düştüm şimdi plana gore iste ayda 1 kilo alacam kismet ama cok yiyesim var. Pasta, manti,dolma.hersyeden :))Demeyin şöyle kalbime inecekben 22 . Hafta 10 kilo aldım,biri beni durdursum
Benim kanamam bitince 1 e düşürdüler artik canim sen hep 3 mu aldin . 3 adet ve Agizdan aldığım gunler cok kotu oluyordum .sarhos hibi basım dönüp sızıp kaliyordumBen hep hap olarak kullanmıştım ilk hamileligimde ve 30 kusur haftaya kadar 3*200 mg kullanmıştım
Belki tesadüfen olmustur canim ama son 3 gündür gün icinde bir kere uyumazsam sersemlesiyorum34. Haftaya kadar devam dedi bana canım vajinadan alınca hiç bir yan etki yapmiyor bende
Ben 59 ile hamile kalip 3. Ayda 64 olup düşük yapmistim canim sonra tekrar hemen hamile kaldim.64 den 74 e ciktimDoktor ne diyor peki, zayif hamile kaldıysanız zayıflar birden aliyor ama doğumdan sonra eski kilosuna dönüyor. Ben 72 73kg kaldım , şimdi 75 küsürüde var. Ben 13. Haftada 78 kiloya çıkmıştım diyetisyene gittm 75 e düştüm şimdi plana gore iste ayda 1 kilo alacam kismet ama cok yiyesim var. Pasta, manti,dolma.hersyeden :))
Bende öyleyim ya 15 kilo aldım allahtan zayıftım ama sonum iyi değilBende varım merak etmeyin asla doymuyorum hatta yedikçe doyacağıma yedikçe daha da acıkıyorum günde 8 öğün yiyorumdur
Canımmm ben de aynı durumdayım yemeyeceğim diyorum ama bi bakıyorum ne var ne yok yutmuşumDemeyin şöyle kalbime inecekben 22 . Hafta 10 kilo aldım,biri beni durdursum
Canım benim de korkum o vallaBen de sanirim 73le falan hamile kalip bulantılardan 70 e dusup suan 78 oldum. Ama kizlar cok istahim acik ya yemekten sonra bile ac hissedip yemek yiyesim geliyor. Sekerimin olmasindan korkuyorum bi onu atlatirsam daha rahat olacagim sanirim.
Evet canım benim beş tane kanama alanım vardı onlar çok zor küçüldü ve ben proloton deportu da son haftalara kadar vurulmuştum. Çok kötü olmuştum ya... Şükür bunda öyle bir sorunum yokBenim kanamam bitince 1 e düşürdüler artik canim sen hep 3 mu aldin . 3 adet ve Agizdan aldığım gunler cok kotu oluyordum .sarhos hibi basım dönüp sızıp kaliyordum
Benim de öğlen ama aşağıdaBenim oğlan ama düşük karnım ya
Yok ben de vajinal olarak kullanıyorum, uyku sersemlik yapmıyor progestanıGünaydın kızlar
İki doktora gidiyorum progestani birakabilirsin dedigi icin birakmistim ama diger doktorum erken dogum riskini azalttigi icin gunde bir rahimden devam dedi. Rahimden alinca da uyku yapiyor mu progestan 3 gundur gun icerisindede uyuyakaliyorum. Yoksa bu haftalarda sizde de oldu mu (22. Hafta)
Bende öyleyim ya 15 kilo aldım allahtan zayıftım ama sonum iyi değil
Bir iki hastane cikisi gibi yenidogan al canim gerisini 3 ay alabilirsin.Kızlar, ebebek'te 0-3 ay ürünler değil de yenidoğan ve 3 ay diye ürünler var ya genelde. Doktorum bebeğimin uzun olduğunu, uzun doğacağını söyledi. Yenidoğanlarda da 50 cm yazıyor, ben e bebek'ten bir şey alırken sizce 3 ay mı alsam?
Bence yenidoğan iki takim alin sonrası 0-3 ay ben öyle yapacam, 0-3 ayda da 50-62 cm e kadar giyebiliyor. 3 ay direkt nasil olur bilmiyorum alinca ölçün yenidoğan kıyafetleKızlar, ebebek'te 0-3 ay ürünler değil de yenidoğan ve 3 ay diye ürünler var ya genelde. Doktorum bebeğimin uzun olduğunu, uzun doğacağını söyledi. Yenidoğanlarda da 50 cm yazıyor, ben e bebek'ten bir şey alırken sizce 3 ay mı alsam?
Resmen yemek icin yasiyorum ya zevk aliyorum her yedigimden biri nazar degdirsin biraz bana da bu kadar yemiyeyimCanımmm ben de aynı durumdayım yemeyeceğim diyorum ama bi bakıyorum ne var ne yok yutmuşum
Çok yediğimde midem cidden zorlamasa bende öyleyim ama sadece yiyorum midem zorlanıyor biraz duruyorum geçince devamResmen yemek icin yasiyorum ya zevk aliyorum her yedigimden biri nazar degdirsin biraz bana da bu kadar yemiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?