2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Reni hamilelikten önce de bende işe yaramıyordu içince midem daha çok yanıyor reniyi Doktora kalsa bi şey kullanma diyor bana yatarken yeme falan diyor ama onlar hamile olmadan önce işe yarıyordu şimdi ilaçsız öyle duramıyorum imkansız yani su bile içemiyorum iki gün aç durdum ilaç almamak için ama yine de midemde ateş yanıyordu sanki bi tek marul ve salatalık iyi geliyor onları yiyorum inşallah bi şey olmaz bebeğime ilaç da alıyorum ne yapayım zaten kansızlık da var onun için de ilaç kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar bugün doktordan geldim kasılmama normal dedi aşırı olmadıktan sonra skntiyok ddi bebek iyiymiş akıntı her hamilede var senin idrarda yanma yoksa bişe olmaz ddi bide alttan verilen krem vermiş onu anlamadım soylemediydi eczacı dedi yazmış diye 7 gün kullaniliyo Magnezyum yazmış bide ama kremi anlamadım vajinadan kullaniliyo cleocin diye

Canım ben ne hap be şurup içebildim geçen gün serum olarak aldım demiri bir iki haftaya etkisini hissedeceksin dedi doktorum sonra ölçüm de yaptırcam tekrar

Amin inş.
O zaman gaviscon duo kullanın..
Hem mide kapağının üstünü kapatıyor hem de asidi düşürüyor.
-asitli, çiğ soğan sarımsaklı, kahve çay gibi asitli, patates kızartması hamur işi gibi yağlı şeyleri bir süre yemeyin. Mideniz toparlansın. Zamanla düzelecektir.
Mide gaviscon duo günde 3 defa 1 hafta kullanmadığınız zaman bi etkisi olmuyor.
Yeme düzeninizde düzelmeden mide yanmalarını geçmiyor.
Suyu bile yatmadan 2 saat önce keseceksiniz. Ve sağ tarafınıza yatmaya çalışacaksınız..

Bir iki hastane cikisi gibi yenidogan al canim gerisini 3 ay alabilirsin.
Tamam canım teşekkür ederim
Bence yenidoğan iki takim alin sonrası 0-3 ay ben öyle yapacam, 0-3 ayda da 50-62 cm e kadar giyebiliyor. 3 ay direkt nasil olur bilmiyorum alinca ölçün yenidoğan kıyafetle
Ama e bebekte 0 3 ay göremedim işte ya yenidoğan ya da 3 ay var o yüzden kafam karıştı

Virgo women yanlış gruba etiketlemişim seni

Nasılsınız kızlar kızlar? Bugün bebe karnımda toplak oluyor böyle bir an karnım geriliyor kısalıyor
Nasilsin hersey yolunda mi diye dürtmüştüm canim seni.
Canim kasilmalar olur artık diye hatırlıyorum magnezyumunu ihmal etme.Gittiginde de doktoruna bahset.

Hanımlar benim belim agriyor ya ilkinde boyle oldugumu hatrlamiyrm. Azıcık is yapayim yorulayim kopuyor belim.Yatmakta bana göre değil hep birşeylerle meşgulum.
Bana birisi erkek çocuk doğana kadar bele , kız doğana kadar kasiga vurur demişti benim ağrım herhalde ondanda senin kız niye öyle bilmiyorum

Napsaj her gün evdeki menüyü mu saysak hepimiz.Yemek düşünmek beni çok yoruyor
O tat hala benimde var ama demir hapı yapıyor işte mide bulantısı tat bozukluğu. İnşallah yükseltebiliriz hapla falan. Sen kullaniyormusun?
Sidefer kullanıyordum canım ama yavaş yükseltiyor galiba o şimdi senin ilacdan verdi banada yarin ona başlayacağım

Kirmizi et, yesil cig sebzeler tuketin. Tavuk ciğeri yükseltir denir ama kani mi feritini mi bilmiyorum. Yeşil mercimek pilavı vs yapin . Bakliyatlar ve incif sanirim iyi gelebilir
Bu sıralar et tüketimimi artırmam gerek galiba canım pek yemiyordum canım istemiyor diye

Nasilsin hersey yolunda mi diye dürtmüştüm canim seni.
Canim kasilmalar olur artık diye hatırlıyorum magnezyumunu ihmal etme.Gittiginde de doktoruna bahset.
Magnezyum içiyorum her gün.

Bebeğin odası geldi bugün ama kurulum yapılmadı daha

Canım ben ne hap be şurup içebildim geçen gün serum olarak aldım demiri bir iki haftaya etkisini hissedeceksin dedi doktorum sonra ölçüm de yaptırcam tekrar
7 den 9 a çıkmış 5 in altına serum veriyoruz dedi doktor bakalım bu ay et yemelisin dedi ben yemiyordum hala bi tuhaf kokuyor gibi hissediyorum ama kayınvalidem devreye girdi o pişirecek bakalım halsizlik yapmaya başladi 3 gündür

Kizlar ne zamandir girip okuyamadim yazilnlari. Az once okumaya calistim. Rabbim cunlemize sifa versin, kolaylik versin. Calisanlara guc kuvvet versin. Bereket versin, ferahlik versin, huzur versin hepimize

Mide sorunlarinin sekil degistirerek tam gaz devam ettigi yorumlar okudum. Ben de oyleyim vallahi.

Ne yersem siskinlik yapiyor. Ama oyle boyle degil. Boyle bir siskinlik yok. Cocuk direkt derimden firlayacak diye bekliyorum gerginlikten.

Yanmam da cok oluyordu. Gecenlerde bi dahiliyeye gitmistim baska bir sebeple. Gitmisken o doktora da dedim benim midem calismiyor. Hicbir seyi ogutemiyor. Kadin guluyor tabi :)
Hem sisiyor hem yaniyor dedim.
Gaviscon double affect tablet kullaniyorum her ogun sonrasi. Sabahlari da nexium.
Kadin dedi ki gaviscon ok kullan ama nexiumdansa famodin kullan dedi. Hem hamilelikte daha guvenli hem de bagirsak vs dostu falan filan. Gebeligi takip eden doktora da bilgi vererek nexiumu birakip her gece yatmadan bir tane famodine basladim, bir hafta oldu gibi yanmalarim cok ciddi anlamda azaldi. Ama siskinlik devam. Ozellikle aksam yemeginden sonra.

Bu arada ben hala sebze meyve yiyemiyorum pek zira cilginlar gibi sisiyorum. Bugun canim cekti iki dilim karpuz yedim, o ana kadar biseyim yoktu. Aninda sisti. Neyse artik ne yapacagimi bilemiyorum vallahi. Rezene deneyen oldu mu?

Bu arada baska bir husus da, okumustum burda birileri yazmis ama hatirmayamadim, kuyruk sokumu olayi.
Gencler inanir misiniz koltukta otururken dahi sanki kuru taktada oturmusumcasina kuyruk sokumum aciyor. Ayaktayken sorun yok, otururken anliyorum acidigini. Bu da yeni cikti yani. Ben bi de ikinci cocugu istiyorum. Kocam diyor ki benim gucum var mi ikinci kez butun bunlari yasamaya bilemiyorum :))))
Sanki derdi ceken o :))

Kızlar bir kaç hafta önce bebeğimin biraz zayıf olduğunu düşündüğüm için buraya yazmıştım muzlu ballı süt yapmaya başladım içine de cici bebe koydum 3 günde normal haftasından bir hafta ileri gelişme göstermiş belki ihtiyacı olan vardır gerçekten işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…