- 3 Haziran 2020
- 87
- 51
- 38
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.161
Reni hamilelikten önce de bende işe yaramıyordu içince midem daha çok yanıyor reniyi Doktora kalsa bi şey kullanma diyor bana yatarken yeme falan diyor ama onlar hamile olmadan önce işe yarıyordu şimdi ilaçsız öyle duramıyorum imkansız yani su bile içemiyorum iki gün aç durdum ilaç almamak için ama yine de midemde ateş yanıyordu sanki bi tek marul ve salatalık iyi geliyor onları yiyorum inşallah bi şey olmaz bebeğime ilaç da alıyorum ne yapayım zaten kansızlık da var onun için de ilaç kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinDoktor bana nexium şimdi başlamayalım son aylarda da zorlanacaksın dedi.
Rennie duo günde 3 defa 2 kaşık olarak tüket geçecektir dedi.
Bende gaviscon vardı. Onlar bitsin sonra alırım diye gaviscon rennie tablet yapıyorum baya kesiyor. Ama benimde mide yanmam hafit safada ilaç kullanmasam yangın yeri
Ben tam anlayamadım daha bugün aldımBanada hamile korsesi dedi ağrım icin ama almadim. Vajinaya agri oluyor bel ve karinda değil diye size iyi geldi mi? Giysi altından belli oluyor mu acaba. Iyi tatiller bu arada
Bu haftalarda nst yapiliyormu ki canim.Benimde oluyor hatta geçen foto çekmiştim sag taraf birden cikti...oğlumda oluyordu o zaman doktora demiştim hemen git nst ye bağlasınlar demsti Kasılma vs diye ama yoktu. Şimdi soylemedim hic .
İki fincani gecmiyecek sekilde icilebiliyor canim ıhlamur. Ama kekik,adacayi gibi bitki caylarindan uzak durKızlarr salgindan bende nasibimi aldım ıhlamur icsem bisey olur mu
Canım ben ne hap be şurup içebildim geçen gün serum olarak aldım demiri bir iki haftaya etkisini hissedeceksin dedi doktorum sonra ölçüm de yaptırcam tekrarKızlar ben bu kansızlık olayini nasıl toparlayacağım bugun yine 7 den 9 a yükselmiş ferritin ilaçı değiştirdik doktorla beraber başka ne yapabilirim ? İştahı açık olanlar bence şanslısınız benim bu ara pek yiyesim de yok
Amin inş.Reni hamilelikten önce de bende işe yaramıyordu içince midem daha çok yanıyor reniyi Doktora kalsa bi şey kullanma diyor bana yatarken yeme falan diyor ama onlar hamile olmadan önce işe yarıyordu şimdi ilaçsız öyle duramıyorum imkansız yani su bile içemiyorum iki gün aç durdum ilaç almamak için ama yine de midemde ateş yanıyordu sanki bi tek marul ve salatalık iyi geliyor onları yiyorum inşallah bi şey olmaz bebeğime ilaç da alıyorum ne yapayım zaten kansızlık da var onun için de ilaç kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ayy teşekkür ederim ne ilaç icebiliyoruz ne bisey yatarak da geçmiyor bir türlü belki işe yarar ihlamurİki fincani gecmiyecek sekilde icilebiliyor canim ıhlamur. Ama kekik,adacayi gibi bitki caylarindan uzak dur
Tamam canım teşekkür ederimBir iki hastane cikisi gibi yenidogan al canim gerisini 3 ay alabilirsin.
Ama e bebekte 0 3 ay göremedim işte ya yenidoğan ya da 3 ay var o yüzden kafam karıştıBence yenidoğan iki takim alin sonrası 0-3 ay ben öyle yapacam, 0-3 ayda da 50-62 cm e kadar giyebiliyor. 3 ay direkt nasil olur bilmiyorum alinca ölçün yenidoğan kıyafetle
Nasilsin hersey yolunda mi diye dürtmüştüm canim seni.Virgo women yanlış gruba etiketlemişim seni
Nasılsınız kızlar kızlar? Bugün bebe karnımda toplak oluyor böyle bir an karnım geriliyor kısalıyor
Bana birisi erkek çocuk doğana kadar bele , kız doğana kadar kasiga vurur demişti benim ağrım herhalde ondanda senin kız niye öyle bilmiyorumHanımlar benim belim agriyor ya ilkinde boyle oldugumu hatrlamiyrm. Azıcık is yapayim yorulayim kopuyor belim.Yatmakta bana göre değil hep birşeylerle meşgulum.
Napsaj her gün evdeki menüyü mu saysak hepimiz.Yemek düşünmek beni çok yoruyor
Sidefer kullanıyordum canım ama yavaş yükseltiyor galiba o şimdi senin ilacdan verdi banada yarin ona başlayacağımO tat hala benimde var ama demir hapı yapıyor işte mide bulantısı tat bozukluğu. İnşallah yükseltebiliriz hapla falan. Sen kullaniyormusun?
Bu sıralar et tüketimimi artırmam gerek galiba canım pek yemiyordum canım istemiyor diyeKirmizi et, yesil cig sebzeler tuketin. Tavuk ciğeri yükseltir denir ama kani mi feritini mi bilmiyorum. Yeşil mercimek pilavı vs yapin . Bakliyatlar ve incif sanirim iyi gelebilir
Magnezyum içiyorum her gün.Nasilsin hersey yolunda mi diye dürtmüştüm canim seni.
Canim kasilmalar olur artık diye hatırlıyorum magnezyumunu ihmal etme.Gittiginde de doktoruna bahset.
7 den 9 a çıkmış 5 in altına serum veriyoruz dedi doktor bakalım bu ay et yemelisin dedi ben yemiyordum hala bi tuhaf kokuyor gibi hissediyorum ama kayınvalidem devreye girdi o pişirecek bakalım halsizlik yapmaya başladi 3 gündürCanım ben ne hap be şurup içebildim geçen gün serum olarak aldım demiri bir iki haftaya etkisini hissedeceksin dedi doktorum sonra ölçüm de yaptırcam tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?