2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar komik bir olay oldu bugun . Karnımın sol tarafında geceleri bir şey çıkıyor her zaman değil böyle fındık gibi ama ele geliyor dışardan görünmez doktora bugün dedim her halde kolu bacağı diyorum ne var orada diye 1 haftadır da seviyorum o çıkıntıyı meğersem bizimki miyomumu çıkartıyormuş ya

Aynen keyifli yemek yiyemicez çünkü ben oğlumdan tecrübe ettiğimi söyleyeyim tam sofra hazır sandalyemi koyup oturucam başlardı ağlamaya emzirmeye giderdim ya da çayımdan 1 yudum alırdım ağlamaya başlardı emzirmeye giderdim hep tam hazırladığım sofraya oturacakken ağlardı emmek isterdi sıpa kızımda da öyle olacak sanırım o yüzden ben antremanlıyım siz de iyi yapıyorsunuz alıştırma yaparak

Günaydın kızlar
İki doktora gidiyorum progestani birakabilirsin dedigi icin birakmistim ama diger doktorum erken dogum riskini azalttigi icin gunde bir rahimden devam dedi. Rahimden alinca da uyku yapiyor mu progestan 3 gundur gun icerisindede uyuyakaliyorum. Yoksa bu haftalarda sizde de oldu mu (22. Hafta)

Kızlar okullar açıldı hiç vakit bulamadım neler olmuştur kim bilir yavaş yavaş okurum arada geçmişten alıntı yaparım idare edin artıkbenim karnım da çok yukarıda midemle bebek karışıyor hatta ve 6 kilo aldım doktora hafta içi gideceğim kesin diyetisyene gönderecek çok korkuyorum

Bende uyku yapmadı. Rahimden alınca bir kısmı akıp gidiyor zaten. Çok akıntı olmasın diye bir süre yatıp bekliyordum. O yüzden uyku bastırabiliyor. 1 e düşmesine sevindim. Benim 24. Hafta uyku hali başladı 5 gündür hep uykulu geziyorum

İgne haftada bir progestan gunde 1 artik çok şükür .
Oyle söyleyince internete baktım ilk aylarda uyku hali olur ortalarda hafifler doguma doğru tekrar uyku hali baslar diyor.progestan tesaduf oldu o zmn.

Demeyin şöyle kalbime inecek ben 22 . Hafta 10 kilo aldım,biri beni durdursum

Ben hep hap olarak kullanmıştım ilk hamileligimde ve 30 kusur haftaya kadar 3*200 mg kullanmıştım

34. Haftaya kadar devam dedi bana canım vajinadan alınca hiç bir yan etki yapmiyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…