- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.101
Benim oğlan ama düşük karnım yaKarni yukarda olursa oglan asagida olursa kiz diyorlardi,tutmus o zmn sizinki. Benim ki yukarda ve oglan
Benimde aşağı doğru demekki yüzdelik dilimlerde çoğunluk öyle ☺Karni yukarda olursa oglan asagida olursa kiz diyorlardi,tutmus o zmn sizinki. Benim ki yukarda ve oglan
Ya çok geçmiş olsun canım bu ara salgın var ya boğaz ağrısı, öksürük ya da ishal hastane de çok dolu... Dikkat edinHastlara hasta eklendibenimde oglum cok oksuruyor hatta bugun okuldan almami istediler hasta diye.buhat tedavisine basladik.
Benim oglanda karnım yukardaydi her an göğsümden çıkacak gibi hissediyordum bunda da aşağı da baya..Karni yukarda olursa oglan asagida olursa kiz diyorlardi,tutmus o zmn sizinki. Benim ki yukarda ve oglan
Karni yukarda olursa oglan asagida olursa kiz diyorlardi,tutmus o zmn sizinki. Benim ki yukarda ve oglan
Aynen oyle oluyor. Is yerinde cogu beni birseyler yiyerken goruyor ve masa basi olunca biraz daha rahat diyelim calisirken atistirmak. Oysa sadece yemem gereken porsiyon ogle molasi oncesi ve sonrasi tukketigimse meyve ve kuru yemisler mesela. Annelige hazirlik, tecrubeli anneler vakti geldiginde bebek bizimle oldugunda zaten oyle keyifli keyifli yemek yiyemeyiz sanirim ?!simdiden antrenman olsun
Yok artik bi doymayan ben mi varım
Bilimsel bir sey degil canim zaten ama ablaminda iki kizi var hep düşüktü onundaBenim oğlan ama düşük karnım ya
Aaa bak sende de tutmusBenim oglanda karnım yukardaydi her an göğsümden çıkacak gibi hissediyordum bunda da aşağı da baya..
Bende uyku yapmadı. Rahimden alınca bir kısmı akıp gidiyor zaten. Çok akıntı olmasın diye bir süre yatıp bekliyordum. O yüzden uyku bastırabiliyor. 1 e düşmesine sevindim. Benim 24. Hafta uyku hali başladı 5 gündür hep uykulu geziyorumGünaydın kızlar
İki doktora gidiyorum progestani birakabilirsin dedigi icin birakmistim ama diger doktorum erken dogum riskini azalttigi icin gunde bir rahimden devam dedi. Rahimden alinca da uyku yapiyor mu progestan 3 gundur gun icerisindede uyuyakaliyorum. Yoksa bu haftalarda sizde de oldu mu (22. Hafta)
Biz büyük göbüslüyüzBuda benim göbüşümEki Görüntüle 3137253
İgne haftada bir progestan gunde 1 artik çok şükürBende uyku yapmadı. Rahimden alınca bir kısmı akıp gidiyor zaten. Çok akıntı olmasın diye bir süre yatıp bekliyordum. O yüzden uyku bastırabiliyor. 1 e düşmesine sevindim. Benim 24. Hafta uyku hali başladı 5 gündür hep uykulu geziyorum
Demeyin şöyle kalbime inecekKızlar okullar açıldı hiç vakit bulamadım neler olmuştur kim bilir yavaş yavaş okurum arada geçmişten alıntı yaparım idare edin artıkbenim karnım da çok yukarıda midemle bebek karışıyor hatta ve 6 kilo aldım doktora hafta içi gideceğim kesin diyetisyene gönderecek çok korkuyorum
Aşağı daha zor evet her an çıkacakmış gibi hissediyorum ve kasıklarım çok ağrıyorAaa bak sende de tutmusama asagida olunca daha zor oluyordur bence ablam rahmime baski yapiyor diyordu.ikisinide yasamis biri olarak sana sormak lazim
Ben hep hap olarak kullanmıştım ilk hamileligimde ve 30 kusur haftaya kadar 3*200 mg kullanmıştımGünaydın kızlar
İki doktora gidiyorum progestani birakabilirsin dedigi icin birakmistim ama diger doktorum erken dogum riskini azalttigi icin gunde bir rahimden devam dedi. Rahimden alinca da uyku yapiyor mu progestan 3 gundur gun icerisindede uyuyakaliyorum. Yoksa bu haftalarda sizde de oldu mu (22. Hafta)
34. Haftaya kadar devam dedi bana canım vajinadan alınca hiç bir yan etki yapmiyor bendeGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?