2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    227
6 kilo çok mu haftamız aynı ben de 5 kilo aldım ona göre tutayım ağzımı

Kuzu ben hiç et yemiyorum. Bence ondan kaynaklı değildir.
Bende et balık tavuk yok. Sadece göĞüs kısmını 2-3 haftada bir 2-3 parmak kadar yiyorum. Onu da mecburi dışarda yemek yemek için…
Bana doktor omega-3 ihmal etme dedi, protein kaynağı yüksek olan tahıllara yönel dedi, b12-demir ve d vit takviyelerini ihmal etme dedi.
Bir de sinir aistemi için yumurtada bir madde var. Onun için günde 2 tane yumurta ye dedi.

Bana birisi erkek çocuk doğana kadar bele , kız doğana kadar kasiga vurur demişti benim ağrım herhalde ondanda senin kız niye öyle bilmiyorum
Benim ki yasliliktan canım
Bugünde kasigim agriyor neyse kontrolum var sorayim bakalim nedenmis. Buyudukce taşımakta zorlanıyoruz bence artik

Valla bu saatlerde deli gibi uykum oluyor ama ise gideceğim için kalkıyorum mecbur zaten hafta sonuda benim oğlan da en geç 7 de kalkar... Kısacası çocuğu dogurdugumdan beri uykuya hasretim
Aahh ahh sorma
Aman hasta olmasinlarda erken kalksınlar.
Karnimdaki 5 de kalkar ablasi durmadan mizirdanir .uykular haram.
Canlari saolsun buna şükür elhamdülillah ama küçüğün uykucu olmasını istiyorum ne yalan soylim .ablasi uykuyu hic sevmedi

Benim oğlan da sevmedi bir de kolik bir bebekti... İnşallah kızım rahat bir bebek olur da rahat ederim... Hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin, gazları olmasın bizi de uyutsunlar

Valla bu saatlerde deli gibi uykum oluyor ama ise gideceğim için kalkıyorum mecbur zaten hafta sonuda benim oğlan da en geç 7 de kalkar... Kısacası çocuğu dogurdugumdan beri uykuya hasretim
Aboow kız senin oğlan çok erken kalkıyormuş ya ben de yeni uyandım kızım da uyanmış oyuncakları ile oynuyor bir baktım kalem uzatıyor bana o şekilde uyandirdi bizim de en erken 9 - 10 da kalkıyoruz.. Ben Aşırı uykucuyum

Geçmiş olsun canım açlıktan şekerin ve tansiyonun düşmüş olabilir çok sık tekrar ederse bir düzenli ölçüm yaptirirsan iyi olur

Maşallah canım... Benim ki şükür altı aydır falan yedi de uyanıyor. Daha önce altı da kalkıyordu gece kalkmalarini saymıyorum bile...

Günaydın belki aç karnına otobüse binmiş olmak sizi bunaltmıştır tekrar o yüzden fenalaşmışsınızdır ama takip edin bence de çok geçmiş olsun :/

Bir doktora görün tansiyon düşmüştür, şeker düşmüştür. Sanki şeker düşmesi gibi geldi ter boşaldı filan deyince

Hangisi daha sağlıklı olacaksa onla devam kuzum doktorlarımızı baz alalım biz her ihtimale karşı İnşallah yükselir en kısa zamanda

Tavuk midemi bulandırıyor bu dönemde kokusuyla Aslında vit kullanıyorum bizde biraz genetik anne tarafımda herkesin sınırda benimde öyleydi gebelikte bebisi besledik kanla demekki bana bir şey kalmadı . Balık et proteine yönel eger bunlari bu hafta çok tuketirsen multi vit. Iki gunde bir at dedi . Yumurtamı her gün yerim kuzum midem bulansada hiç eksik etmedim

Gecmis olsun canım açlık etkilemiş olabilir belki

Geçmiş olsun canım açlıktan şekerin ve tansiyonun düşmüş olabilir çok sık tekrar ederse bir düzenli ölçüm yaptirirsan iyi olur

Günaydın belki aç karnına otobüse binmiş olmak sizi bunaltmıştır tekrar o yüzden fenalaşmışsınızdır ama takip edin bence de çok geçmiş olsun :/

Bir doktora görün tansiyon düşmüştür, şeker düşmüştür. Sanki şeker düşmesi gibi geldi ter boşaldı filan deyince

Gecmis olsun canım açlık etkilemiş olabilir belki
Teşekkürler kızlar reynax Dilyy ilk etapta tansiyon geldi aklıma tansiyonu ölçtürdüm 9\5,ikinci de 9\6 çıktı şimdi siz diyince aklıma geldi sağlık ocağında açlık kan şekerim düşük çıkmıştı şekerim düşmüş olabilir dediğiniz gibi. Kahvaltıdan sonra Bi daha olmadı.

Bende bu sene hiç yıllık izin kullanmadım.32 den 37 ye kadar yıllık izin alabilirim.37 de zaten izne ayrılmış olcam
canım o şekilde oluyormu
bende hep bunu düşünüyodum
eğer olursa benimde 19 gün iznim var
doktor çalışabilir raporu verirse bende 19 günü o şekilde değerlendircem
ay inşallah oluyodur
mesela 33 de izne çıksak 37 ye kadar oluyormu öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…