- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.241
Canım bende yasayı okudum yasa öyle diyor... Keşke yıllık izin düşmeseilk hamileliğimde yıllık iznim kalmamıstı mazeret iznimi kullanmıstım 10 gün. ama herhangi eksik hafta sorunu yaşamamıştım. yine de belki değişmiştir kararlar pazartes, ben de sorup öğreneceğim.
Canım benim doğumdan sonra çok kanamam oldu ama şükür bir gün sonra kan değerinin düşme durumu durdu. Sadece çok güçsüz ve hasta hissettim kendimi. Normal sezeryan hastası olsam daha hızlı toparlayabilirdim ama kanım düşük olunca toparlanmam biraz geç olduŞekerden ziyade eş işi kafamı biraz karıştırdı tehlikeli olmadığını söyledi ama geçen sizede dedim ya böyle karnım aşağıda gibi ağır oluyor
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı tempodayim her günSelam kızlar bakamadım ne zamandır. 2 yaşında oğlum var sabah 5.30-6 arası uyanıyor. Kahvaltısını yaptır giydir servise yetiştir, kendim hazırlanıyorum işe gidiyorum. İş inanılmaz yoğun bütün gün canım çıkıyor hem daire içi görev hem dış görevler.. işten çık eve gel oğlanı karşıla, yemeğini yedir, oyna, banyo yaptır, uyut.. Allahtan 19.30-20.00 gibi uyuyor. Sonra kalk evi topla temizlik çamaşır, ertesi günün yemeğini pişir kendin banyo yap derken saat geç oluyor. Yatıyorum sabah 5 buçukta ayaktayım yine.
25. Haftadayım 36363663 gözle şu 32. Haftaya girmeyi bekliyorum izne ayrılmak için.
Hamilelik de zor geçiyor. 10 kilo aldım bunca koşturmaya rağmen. Bebek aşağıda her adımımda fırlayıp çıkacakmış gibi baskı yapıyor. O kadaaaaaaaarrr yorgunum ki.. sabrediyorum. Bir böbreğinde de büyüme varmış aklıma takılıyor Allahtan oturup üzülecek vaktim bile olmuyor
Canim öncelikle Rabbim kolaylık versin sana isin zormus. Ama az kaldi sabret.Selam kızlar bakamadım ne zamandır. 2 yaşında oğlum var sabah 5.30-6 arası uyanıyor. Kahvaltısını yaptır giydir servise yetiştir, kendim hazırlanıyorum işe gidiyorum. İş inanılmaz yoğun bütün gün canım çıkıyor hem daire içi görev hem dış görevler.. işten çık eve gel oğlanı karşıla, yemeğini yedir, oyna, banyo yaptır, uyut.. Allahtan 19.30-20.00 gibi uyuyor. Sonra kalk evi topla temizlik çamaşır, ertesi günün yemeğini pişir kendin banyo yap derken saat geç oluyor. Yatıyorum sabah 5 buçukta ayaktayım yine.
25. Haftadayım 36363663 gözle şu 32. Haftaya girmeyi bekliyorum izne ayrılmak için.
Hamilelik de zor geçiyor. 10 kilo aldım bunca koşturmaya rağmen. Bebek aşağıda her adımımda fırlayıp çıkacakmış gibi baskı yapıyor. O kadaaaaaaaarrr yorgunum ki.. sabrediyorum. Bir böbreğinde de büyüme varmış aklıma takılıyor Allahtan oturup üzülecek vaktim bile olmuyor
Başka doktora da bı gorunucem çünkü 2-3 hafta önce detaylı ultrasondaydim hiçbir sorun görmedi ne eş ne fazla suCanım benim doğumdan sonra çok kanamam oldu ama şükür bir gün sonra kan değerinin düşme durumu durdu. Sadece çok güçsüz ve hasta hissettim kendimi. Normal sezeryan hastası olsam daha hızlı toparlayabilirdim ama kanım düşük olunca toparlanmam biraz geç oldu
Merhaba hic korkma benim kizimda da ayni sey çıkmıştı detaylı da doktorum idrar geri kaciyor birikiyordur büyük olculuyordur dedi dogumdan snra netlesir dedi ve hep takip etti ama cok ustune durmadi acikcasi.Nitekim doğunca bakıldı dedigi gibi idrar geri kaçıyormuş normal ölçüldü.. hic dertme Allahin izniyle birsey olmazMerhabalar arkadaşlar bugün kontrolum vardi bebegimin bobreginde idrar birikmesi varmis n cok korkmami gerektirecek birsey degilmis ama cok korkuyirum acab nasil birsey bu boyle birsey duyan varmi
Kafa atıyorda olabilir canım benim bebisin kafa asagıda vajinaya baskıyı o yapıyordur dedi doktor ayaklarda göbek deliğinin üstüne vuruyorHanımlar benim kız inanılmaz vajinama vuruyor tekme mi nedir asiri canimi yakıyor yaa. Var mi sizde de bu durum. Gumbur gümbür valla
İçin öyle rahat edecekse görün canım ama moralini bozmaBaşka doktora da bı gorunucem çünkü 2-3 hafta önce detaylı ultrasondaydim hiçbir sorun görmedi ne eş ne fazla su
Bende öyleyimBende de hep tuvalet hissi var gerçi tuvaletinde var ama hep tuvalette otursam anca
Alem bunlar yaaKafa atıyorda olabilir canım benim bebisin kafa asagıda vajinaya baskıyı o yapıyordur dedi doktor ayaklarda göbek deliğinin üstüne vuruyor
Su fazlalığı şeker icin bir işaret kilodan ziyade yani henüz test yapılmamış ama şeker cok masum değil doktoru dinlemeliDoktor tam detaylı açıklama yapmamış bir de üstüne ezberlemiş gibi negatif negatif cümleler kurmuş gibi geldi bana normalde nasıldır memnun musunuz kendisinden? Benim oğlumda da gelişiminin 2 hafta önden gittiği aylar oldu ama hiç şekerin olabilir dememişti doktorum. Sizin suyunuz da fazlaymış ama dediğine göre ondan şüphelendi demek ki şekerden yükleme yaptırınca ortaya çıkar zaten canınızı sıkıp stres olmayın bence
Umarim cok tesekkur ederim dün gece boyu uyuyamadım nette arastirip durdum canım sıkıldıMerhaba hic korkma benim kizimda da ayni sey çıkmıştı detaylı da doktorum idrar geri kaciyor birikiyordur büyük olculuyordur dedi dogumdan snra netlesir dedi ve hep takip etti ama cok ustune durmadi acikcasi.Nitekim doğunca bakıldı dedigi gibi idrar geri kaçıyormuş normal ölçüldü.. hic dertme Allahin izniyle birsey olmaz
Umarim hersey iyi olur çarşamba ayrintili ultrasonum var kalbim duracakBana da öyle büyüme var dediler canım takip edilecekmiş
Bı ebe arkadasimla görüştüm şeker yüksek diyo bide o içecek ile bebeğe iyice şeker veriyo çok saçma diye düşünüyor oda.Benimde kafama oturmayan şeyler var o yüzden önce başka doktora da gorunucem .Şekeri de kesme kararı aldım zaten bu ara biraz abarttım farkindayimSu fazlalığı şeker icin bir işaret kilodan ziyade yani henüz test yapılmamış ama şeker cok masum değil doktoru dinlemeli
Gecmis olsun canim 14-18. Haftalarda oldu benimde şükür gecti kendiliginden.Benim de sürekli çatı kemiğim ağrıyor özellikle ayağa kalktığımda cok kötü bir ağrı yaşayan var mi kızlar
Teşekkür ederim canım.. Benim son 10 gündür var ve geçmek bilmiyor doğuma kadar sürecek gibi bebek baskı yapıyor ona bağlıyorumGecmis olsun canim 14-18. Haftalarda oldu benimde şükür gecti kendiliginden.
Canim doktor yeni paylaştı istereen bir bak. Seker yukleme icin verilen seker 2 baklava veya 8-10 kasik pilava tekabul eder diyor. benim aklım yatıyor açıkçası,bunu gun icerisinde de tuketebiliyoruz.Bı ebe arkadasimla görüştüm şeker yüksek diyo bide o içecek ile bebeğe iyice şeker veriyo çok saçma diye düşünüyor oda.Benimde kafama oturmayan şeyler var o yüzden önce başka doktora da gorunucem .Şekeri de kesme kararı aldım zaten bu ara biraz abarttım farkindayim
Canım benim doktorumun yaklaşımını beğendim. Açlık tokluk yapalım dedi şeker yüklemeyi istemiyorum diyince . Aç karnına kan verdim gittim güzelce kahvaltı yap iyice doyur karnını diyince iki saat sonra gelip tekrar kan ver dedi daha iyi oldu hatta benceBı ebe arkadasimla görüştüm şeker yüksek diyo bide o içecek ile bebeğe iyice şeker veriyo çok saçma diye düşünüyor oda.Benimde kafama oturmayan şeyler var o yüzden önce başka doktora da gorunucem .Şekeri de kesme kararı aldım zaten bu ara biraz abarttım farkindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?