2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
ilk hamileliğimde yıllık iznim kalmamıstı mazeret iznimi kullanmıstım 10 gün. ama herhangi eksik hafta sorunu yaşamamıştım. yine de belki değişmiştir kararlar pazartes, ben de sorup öğreneceğim.
Canım bende yasayı okudum yasa öyle diyor... Keşke yıllık izin düşmese

Şekerden ziyade eş işi kafamı biraz karıştırdı tehlikeli olmadığını söyledi ama geçen sizede dedim ya böyle karnım aşağıda gibi ağır oluyor
Canım benim doğumdan sonra çok kanamam oldu ama şükür bir gün sonra kan değerinin düşme durumu durdu. Sadece çok güçsüz ve hasta hissettim kendimi. Normal sezeryan hastası olsam daha hızlı toparlayabilirdim ama kanım düşük olunca toparlanmam biraz geç oldu

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı tempodayim her gün dört gözle bende doğumu bekliyorum çünkü 32 den sonra da çalışacağım ben doğum iznim fazla olsun diye...

Canim öncelikle Rabbim kolaylık versin sana isin zormus. Ama az kaldi sabret.
Bende de var 4 yasinda onunda zorlugu ayri 2 yaş i da cok iyi bilirim.
Bobrek buyumesinden bahsetmissin .benim kızım da da cikmisti ama idrar geri kaciyor olabilir denildi doğunca belli olur denildi. Sukur ki oyle de oldu idrar geri kaçıyormuş ondan buyuk olculuyormus. Doktorun bu konudaki ihtimallerden bahsetmedi mi bir aciklama yapmadı mi. Hiç takilma birsey cikmaz Allahin izniyle.

Başka doktora da bı gorunucem çünkü 2-3 hafta önce detaylı ultrasondaydim hiçbir sorun görmedi ne eş ne fazla su

Merhabalar arkadaşlar bugün kontrolum vardi bebegimin bobreginde idrar birikmesi varmis n cok korkmami gerektirecek birsey degilmis ama cok korkuyirum acab nasil birsey bu boyle birsey duyan varmi
Merhaba hic korkma benim kizimda da ayni sey çıkmıştı detaylı da doktorum idrar geri kaciyor birikiyordur büyük olculuyordur dedi dogumdan snra netlesir dedi ve hep takip etti ama cok ustune durmadi acikcasi.Nitekim doğunca bakıldı dedigi gibi idrar geri kaçıyormuş normal ölçüldü.. hic dertme Allahin izniyle birsey olmaz

Hanımlar benim kız inanılmaz vajinama vuruyor tekme mi nedir asiri canimi yakıyor yaa. Var mi sizde de bu durum. Gumbur gümbür valla
Kafa atıyorda olabilir canım benim bebisin kafa asagıda vajinaya baskıyı o yapıyordur dedi doktor ayaklarda göbek deliğinin üstüne vuruyor

Su fazlalığı şeker icin bir işaret kilodan ziyade yani henüz test yapılmamış ama şeker cok masum değil doktoru dinlemeli

Umarim cok tesekkur ederim dün gece boyu uyuyamadım nette arastirip durdum canım sıkıldı

Su fazlalığı şeker icin bir işaret kilodan ziyade yani henüz test yapılmamış ama şeker cok masum değil doktoru dinlemeli
Bı ebe arkadasimla görüştüm şeker yüksek diyo bide o içecek ile bebeğe iyice şeker veriyo çok saçma diye düşünüyor oda.Benimde kafama oturmayan şeyler var o yüzden önce başka doktora da gorunucem .Şekeri de kesme kararı aldım zaten bu ara biraz abarttım farkindayim

Canim doktor yeni paylaştı istereen bir bak. Seker yukleme icin verilen seker 2 baklava veya 8-10 kasik pilava tekabul eder diyor. benim aklım yatıyor açıkçası,bunu gun icerisinde de tuketebiliyoruz.

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-30-22-45-34-452_com.instagram.android.webp
    44 KB · Görüntüleme: 42
Canım benim doktorumun yaklaşımını beğendim. Açlık tokluk yapalım dedi şeker yüklemeyi istemiyorum diyince . Aç karnına kan verdim gittim güzelce kahvaltı yap iyice doyur karnını diyince iki saat sonra gelip tekrar kan ver dedi daha iyi oldu hatta bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…