2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar ağrım yine çok arttı ve popomda zonklama tarzı bir ağrı hissediyorum... Öğleden sonraya randevu aldım kendi doktoruma gideceğim. İnşallah her şey iyidir
Bizde de haber ver olur mu girip çıkınca insanın aklı kalıyor, ağrı harici başka bişey var mı peki

Bakalım bu doktor ne diyecek bende çok merak ettim gerçekten haber et bize de
Geldim kızlar.
Suyun gerçekten fazlaymis bu doktorda aynısını dedi şeker yuklemesini ısrarla yaptır dedi cumartesi günü yaptiricam eşimle gidicem bazen kötü oluyormuşsun tek gitmek istemiyorum.Sekeri diyetle hallederiz yüksek çıkarsa korkma dedi.Eş önemliydi zaten benim için. O konuda senin eşin rahim ağzından yukarıda , ki eş 30. Haftaya kadar yukarı doğru hareket eder dedi.Daha bundan aşağı inmez dedi şuan doğum yapsan çok rahat yaparsın niye öyle demiş acaba dedi eşi banada gösterdi gercekten rahatladım onun dışında çok şükür bir sorun yok

Ağrı ve kasılma var canın bir de karnım ağrıyor... Bakalım çıkınca yazarım 13.30 da randevum
Tabi ben kasılma nasıl bir his bilmeyince bişey de diyemiyorum hadi bakalım iyiki randevu alıp ileriye atmadın bir an önce doktor görsün de içimiz rahat etsin

Süper çok sevindim canım

Tabi ben kasılma nasıl bir his bilmeyince bişey de diyemiyorum hadi bakalım iyiki randevu alıp ileriye atmadın bir an önce doktor görsün de içimiz rahat etsin
Ya gitmeyecektim hastanede ki ebe arkadaşlar git dedi... Bu haftalarda senin ikinci gebeliğin boyle olması çok normal değil dedi... Bakalım insallah her şey iyidir

Bu durumda şekeri yaptıracağın da iyi olur ve bence de evet tek gitme beni kan vs tutmaz iğneden korkmam ama nedense her kan verirken içim çekilip bayılacak gibi oluyorum hele hamileyken şeker vs bakılacak hiç gerek yok tek olmaya, diğer konu için de bazen bazı doktorlar farklı yorumluyor işte artık içini ferah tut miniği stres olup rahatsız etme

Ya gitmeyecektim hastanede ki ebe arkadaşlar git dedi... Bu haftalarda senin ikinci gebeliğin boyle olması çok normal değil dedi... Bakalım insallah her şey iyidir
Valla iyi demişler bence de bir sıkıntı çıkmayacak ama zaten yoğun çalışıyorsun aklın bari rahat olsun ne gerek var ki

Bende şu adet sancısı gibi aniden vuran vurdum mu böyle 2-3 saniye beni halsiz bırakan ağrılarıma çözüm bulamadım arka arkaya vuruyor bir de :/ bende kist var acaba büyüyen rahim baskı mı yapıyor diyorum, doktora da sordum kanama yoksa veya vurduğu zaman uzun süre geçmeyen bir ağrı değilse önemli değil dedi ama çok rahatsız edici bir de masa başı çalışıyorum sürekli oturur vaziyette olunca daha şiddetli ağrıyor o zaman. İlk gebeliğimde böyle bir ağrı pek yaşamamıştım ama bu gebeliğimde 2 aydır var bu özellikle sabahtan öğlene kadar olan zaman diliminde oluyor şaşırtıcı bir şekilde

Bence olmaz 24 olmadi daha sonuçta ben oğluma hamileyken 2.hafta da yaptırdım sonra şehir değiştirdik doktor 23 ya da 24 de yine yaptırdık . Endise etme ama doktorun neden bu kadar gec dedi ki
Bende anlamadim merkezde bi doktora baslayacagim ikisi arasinda kararsiz kaldim ikisiylede görüştüm ikiside gec kaliyorsun deyince telas yaptim bende. Burda gittiklerimde aksine hic uyarmadi 24 ü gecme diye

İnsallah her sey görünür de boşa telas yapmış olurum canim ya. Her seyi takip etmeye calisirken iki doktorla gidelim eksik olmasin derken böyle bir seyi atlamak eşimde bende şaşırdık yani. Ama burada 23,24 de yaptiranlarda oldugunu duyunca,suat beyin sekreteri de 25 e kadar yapiyoruz sorun olmaz deyince içim rahatladi

Evet benim randevu bulma durumum eşimin boş günü sürekli ders programı değiştikçe karışacaktı o zaman bile değişirse sonraki hafta olur daha zamanı çok demişti, zaten sınır da 24 sonu değil mi sen içini ferah tut bak evire çevire görünceye kadar Suat hoca bırakmaz adam çocuk ısrarla parmağını açmadı diye bile 10 ona vakit ayırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…