- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.401
Kabızlık yok canım. İnşallah haberdar ederim. O arkadaşı bende görmedim yazdığını bir dahaKabızlik var mi? Belki onla alakalıdır haber et.
Ben hala memesinden kan gelen arkadaşı merak ediyorum
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı
Bizde de haber ver olur mu girip çıkınca insanın aklı kalıyor, ağrı harici başka bişey var mı pekiKizlar ağrım yine çok arttı ve popomda zonklama tarzı bir ağrı hissediyorum... Öğleden sonraya randevu aldım kendi doktoruma gideceğim. İnşallah her şey iyidir
Benim de ayni öyle canım ya neden oluyo acabaBende de oldu ama boslukta degil daha çok yanda bobrege doğru sanki darbe almisim da acımış gibi sızladı bugun
Ağrı ve kasılma var canın bir de karnım ağrıyor... Bakalım çıkınca yazarım 13.30 da randevumBizde de haber ver olur mu girip çıkınca insanın aklı kalıyor, ağrı harici başka bişey var mı peki
Geldim kızlar.Bakalım bu doktor ne diyecek bende çok merak ettim gerçekten haber et bize de
Tabi ben kasılma nasıl bir his bilmeyince bişey de diyemiyorum hadi bakalım iyiki randevu alıp ileriye atmadın bir an önce doktor görsün de içimiz rahat etsinAğrı ve kasılma var canın bir de karnım ağrıyor... Bakalım çıkınca yazarım 13.30 da randevum
Geldim kızlar.
Suyun gerçekten fazlaymis bu doktorda aynısını dedi şeker yuklemesini ısrarla yaptır dedi cumartesi günü yaptiricam eşimle gidicem bazen kötü oluyormuşsun tek gitmek istemiyorum.Sekeri diyetle hallederiz yüksek çıkarsa korkma dedi.Eş önemliydi zaten benim için. O konuda senin eşin rahim ağzından yukarıda , ki eş 30. Haftaya kadar yukarı doğru hareket eder dedi.Daha bundan aşağı inmez dedi şuan doğum yapsan çok rahat yaparsın niye öyle demiş acaba dedi eşi banada gösterdi gercekten rahatladım onun dışında çok şükür bir sorun yok
Ya gitmeyecektim hastanede ki ebe arkadaşlar git dedi... Bu haftalarda senin ikinci gebeliğin boyle olması çok normal değil dedi... Bakalım insallah her şey iyidirTabi ben kasılma nasıl bir his bilmeyince bişey de diyemiyorum hadi bakalım iyiki randevu alıp ileriye atmadın bir an önce doktor görsün de içimiz rahat etsin
Ya gitmeyecektim hastanede ki ebe arkadaşlar git dedi... Bu haftalarda senin ikinci gebeliğin boyle olması çok normal değil dedi... Bakalım insallah her şey iyidir
Bu durumda şekeri yaptıracağın da iyi olur ve bence de evet tek gitme beni kan vs tutmaz iğneden korkmam ama nedense her kan verirken içim çekilip bayılacak gibi oluyorum hele hamileyken şeker vs bakılacak hiç gerek yok tek olmaya, diğer konu için de bazen bazı doktorlar farklı yorumluyor işte artık içini ferah tut miniği stres olup rahatsız etmeGeldim kızlar.
Suyun gerçekten fazlaymis bu doktorda aynısını dedi şeker yuklemesini ısrarla yaptır dedi cumartesi günü yaptiricam eşimle gidicem bazen kötü oluyormuşsun tek gitmek istemiyorum.Sekeri diyetle hallederiz yüksek çıkarsa korkma dedi.Eş önemliydi zaten benim için. O konuda senin eşin rahim ağzından yukarıda , ki eş 30. Haftaya kadar yukarı doğru hareket eder dedi.Daha bundan aşağı inmez dedi şuan doğum yapsan çok rahat yaparsın niye öyle demiş acaba dedi eşi banada gösterdi gercekten rahatladım onun dışında çok şükür bir sorun yok
Bana da dr um yaptır dedi, ama sağlık ocağı 26. Hafta da dediKızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı
Valla iyi demişler bence de bir sıkıntı çıkmayacak ama zaten yoğun çalışıyorsun aklın bari rahat olsun ne gerek var kiYa gitmeyecektim hastanede ki ebe arkadaşlar git dedi... Bu haftalarda senin ikinci gebeliğin boyle olması çok normal değil dedi... Bakalım insallah her şey iyidir
Radyoloji de 25 e kadar bakiyoruz dedi canim inşallah görünür hersey. İki doktor birden gec kalmissin diyince vicdan yaptim.GünaydınBen 23+5 de gittim herşeysini de gayet net gördü doktor ben bir şey olacağını zannetmiyorum panikleyip strese sokmayın kendinizi
Bende anlamadim merkezde bi doktora baslayacagim ikisi arasinda kararsiz kaldim ikisiylede görüştüm ikiside gec kaliyorsun deyince telas yaptim bende. Burda gittiklerimde aksine hic uyarmadi 24 ü gecme diyeBence olmaz 24 olmadi daha sonuçta ben oğluma hamileyken 2.hafta da yaptırdım sonra şehir değiştirdik doktor 23 ya da 24 de yine yaptırdık . Endise etme ama doktorun neden bu kadar gec dedi ki
Radyoloji de 25 e kadar bakiyoruz dedi canim inşallah görünür hersey. İki doktor birden gec kalmissin diyince vicdan yaptim.
İnsallah her sey görünür de boşa telas yapmış olurum canim ya. Her seyi takip etmeye calisirken iki doktorla gidelim eksik olmasin derken böyle bir seyi atlamakHiç strese sokma kendini ben 21.hafta için randevu aldım ama doktorun işi çıktı dediler sonra da önü çok dolu deyip bir hafta sonraya randevu verdiler yani 22. Haftanın sonları olmuştu seninki ile arada çok fark yoktu yani bebek hareket ettikten sonra her şeyi de gördü valla tek tek de anlattı 45 50 dk sonra da yolladızaten yeterince stresli şey yaşadın sakın bide bunu acaba geç mi diye durup durup aklında kurma
Evet benim randevu bulma durumum eşimin boş günü sürekli ders programı değiştikçe karışacaktı o zaman bile değişirse sonraki hafta olur daha zamanı çok demişti, zaten sınır da 24 sonu değil mi sen içini ferah tut bak evire çevire görünceye kadar Suat hoca bırakmaz adam çocuk ısrarla parmağını açmadı diye bile 10 ona vakit ayırdıİnsallah her sey görünür de boşa telas yapmış olurum canim ya. Her seyi takip etmeye calisirken iki doktorla gidelim eksik olmasin derken böyle bir seyi atlamakeşimde bende şaşırdık yani. Ama burada 23,24 de yaptiranlarda oldugunu duyunca,suat beyin sekreteri de 25 e kadar yapiyoruz sorun olmaz deyince içim rahatladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?