- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.381
Günaydınn kızlar müthiş bir boğaz ağrısıyla güne merhabasanki ciddi bi hastalığın başlangıç günü, yatak döşek yatacağım bir sürecin başındayım gibi hissediyorum başımda da bi ağırlık, hadi hayırlısı..
Tavsiyelere açığım
İnşallah öyle olur canım ama kimse bizi düşünmüyor... İşler bir şekilde yürür mantigindayim ben artık. Şu an ağrım da tavan yaptığı için de böyle düşünüyor olabilirimSağol canımrapor almadan atlatsam çok iyi olacak doğum iznine çıkmadan önce bitirmem gereken dünya kadar iş var dairede umarım ilerlemez diyorum ama kafam şu an 150 kilo gibi oldu bile
Canım benim sağ totodan bir ağrı giriyor kemik mi kas mı ama yürüyemiyorum ne olduğunu da anlamadım salı kontrolüm var söyleyeceğim,Benim de sürekli çatı kemiğim ağrıyor özellikle ayağa kalktığımda cok kötü bir ağrı yaşayan var mi kızlar
Tamam canımGit mutlaka canim. Bizide habersiz birakma emi.
İçimi rahatlattın canım çok sağ olOğlumda 4. Ayimda gelmeye başladı öyle ki gece yatarken kolum üstüne binerse yatağı islatiyordu bı sıkıntı olmadı sadece sikmamaya çalış hiç karışma
Günaydın canım bal zencefil limonu karıştır sürekli ye ve suda eriyen c vitaminleri çok işe yarıyor ben hasta olacağımi hissettiğim anda onu içiyorum
Ben yaptırmadım... Zaten hep düşük şekerle dolaşıyorum ölçüm yaptım bir kaç gün kendimKızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı
İyi haberler alırsın inşallahKizlar ağrım yine çok arttı ve popomda zonklama tarzı bir ağrı hissediyorum... Öğleden sonraya randevu aldım kendi doktoruma gideceğim. İnşallah her şey iyidir
Sadece kaynanalari değil kaynanasını seven gelinleride sevmiyorumGünaydınben kaynanamı sevdiğim için güzel şeyler tahmin ediyorum
Ayyy bu sabah yazdınız sandım
Bazen mesajlar arada kaynaya biliyor cevap alana dek ısrarcı olmamız lazım galibaİçimi rahatlattın canım çok sağ ol
Acaba yel olabilir mi kiKizlar ağrım yine çok arttı ve popomda zonklama tarzı bir ağrı hissediyorum... Öğleden sonraya randevu aldım kendi doktoruma gideceğim. İnşallah her şey iyidir
İnşallah canım daha önce de ağrım oluyordu ama bu iki gündür çok şiddetliİyi haberler alırsın inşallahBenim belimde problem var kilo aldıkça bahsettiğin şeyleri yaşıyorum umarım bebişle ilgili ciddi bi şey değil de böyle belle ilgili bi şeydir canım
Bilmiyorum canım ama karnım da ağrıyor, sertleşme oluyor bilemedim artık kötüye yormakta istemiyorum daha çok küçükAcaba yel olabilir mi kihayırlı sonuçlar inşallah
Hiç bilmiyorum ki canım bende geldim doktora kapıda sıra bekliyorum bu detayliyi yaptirdigim 2. DoktorumEvet ama eş aşağıda olunca karında aşağıda olur mu yani karnın aşağıda olması ile onun alakası var mıdır ki? :/ Hamilelik gerçekten 10 kere doğursan yine de insanın aklında hep soru işaretleri bırakan ve anne yüreklerimizin hep tedirgin olduğu bir süreç gerçekten
Kabızlik var mi? Belki onla alakalıdır haber et.Kizlar ağrım yine çok arttı ve popomda zonklama tarzı bir ağrı hissediyorum... Öğleden sonraya randevu aldım kendi doktoruma gideceğim. İnşallah her şey iyidir
Kimse cevap vermeyince tek benim başıma geldi sanmıştımçok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için
Bence olmaz 24 olmadi daha sonuçta ben oğluma hamileyken 2.hafta da yaptırdım sonra şehir değiştirdik doktor 23 ya da 24 de yine yaptırdık . Endise etme ama doktorun neden bu kadar gec dedi kiGünaydın kızlar radyolojiyi aradım sabah detayli ultrason icin persembeye randevu verdiler.persembe 23+2 oluyorum insallah problem olmaz
Hiç bilmiyorum ki canım bende geldim doktora kapıda sıra bekliyorum bu detayliyi yaptirdigim 2. Doktorumdaha kimle devam edeceğime karar veremedim bide bundan alicam gorusleri bakım eş asagidamiymis suyum fazlamiymis buda aynı derse ona göre önlem almak lazım bilinçli olmak lazım
Sadece kaynanalari değil kaynanasını seven gelinleride sevmiyorum
Hiç strese sokma kendini ben 21.hafta için randevu aldım ama doktorun işi çıktı dediler sonra da önü çok dolu deyip bir hafta sonraya randevu verdiler yani 22. Haftanın sonları olmuştu seninki ile arada çok fark yoktu yani bebek hareket ettikten sonra her şeyi de gördü valla tek tek de anlattı 45 50 dk sonra da yolladıGünaydın kızlar radyolojiyi aradım sabah detayli ultrason icin persembeye randevu verdiler.persembe 23+2 oluyorum insallah problem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?