- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.421
Süper canim valla icim rahatladi.insallah bebiş de naz etmez herseyinu görüp rahatlarizEvet benim randevu bulma durumum eşimin boş günü sürekli ders programı değiştikçe karışacaktı o zaman bile değişirse sonraki hafta olur daha zamanı çok demişti, zaten sınır da 24 sonu değil mi sen içini ferah tut bak evire çevire görünceye kadar Suat hoca bırakmaz adam çocuk ısrarla parmağını açmadı diye bile 10 ona vakit ayırdı
Güzelce karnını doyur tok git miniğin sevdiği şeyleri ye şöyle şekerli zaten o garibim naz yapsa da doktor dürtüyorSüper canim valla icim rahatladi.insallah bebiş de naz etmez herseyinu görüp rahatlariz
İnşallah canımİnşaAllah güzel haberlerle çıkarsın canım
Yazdım burada canım senin kaçta ?Geldim kızlar.
Suyun gerçekten fazlaymis bu doktorda aynısını dedi şeker yuklemesini ısrarla yaptır dedi cumartesi günü yaptiricam eşimle gidicem bazen kötü oluyormuşsun tek gitmek istemiyorum.Sekeri diyetle hallederiz yüksek çıkarsa korkma dedi.Eş önemliydi zaten benim için. O konuda senin eşin rahim ağzından yukarıda , ki eş 30. Haftaya kadar yukarı doğru hareket eder dedi.Daha bundan aşağı inmez dedi şuan doğum yapsan çok rahat yaparsın niye öyle demiş acaba dedi eşi banada gösterdi gercekten rahatladım onun dışında çok şükür bir sorun yok
Aynen canım inşallah hayırlı haberlerle çıkarım ,Valla iyi demişler bence de bir sıkıntı çıkmayacak ama zaten yoğun çalışıyorsun aklın bari rahat olsun ne gerek var ki
Sevidnim canım senin adına... 13.30 da çok stresliyim ve çok ağrım var...Yazdım burada canım senin kaçta ?Dilyy
Allah'ın izniyle inşallah birşey çıkmaz canım gonlunu ferah tut elini köy karnına duanı et gir doktorun yanınaSevidnim canım senin adına... 13.30 da çok stresliyim ve çok ağrım var...
Haftaya bir yerde bende yaptıracağım Allahım şeker öncesi bir sonrası bir kez kan alsalar korkmuyorum ama bazıları aç bi alıp şeker yüklemesi bir saat sonra bir alıp 2 saat sonra bir daha alıyormuş ben o üçüncüye açlık ile tam ölürüm zaten kan vermem olayYine ani bir kararla yarın şeker ölçümü yaptırmaya karar verdim komşumla giderim.Bi an önce onuda öğreneyim de diyetse diyet bakalım duruma
Ben seni bilgilendiricem kendimi önden feda edipHaftaya bir yerde bende yaptıracağım Allahım şeker öncesi bir sonrası bir kez kan alsalar korkmuyorum ama bazıları aç bi alıp şeker yüklemesi bir saat sonra bir alıp 2 saat sonra bir daha alıyormuş ben o üçüncüye açlık ile tam ölürüm zaten kan vermem olay
Benim de ayni öyle canım ya neden oluyo acaba
Ay inşallah senin de 2 kez alınırBen seni bilgilendiricem kendimi önden feda edip
Canım oğlumda öyleydi sezeryana almıştı doktor plesenta aşağıda diye su fazlalığına diyet veriliyor sanırım çok geçmiş olsunHiç bilmiyorum ki canım bende geldim doktora kapıda sıra bekliyorum bu detayliyi yaptirdigim 2. Doktorumdaha kimle devam edeceğime karar veremedim bide bundan alicam gorusleri bakım eş asagidamiymis suyum fazlamiymis buda aynı derse ona göre önlem almak lazım bilinçli olmak lazım
Hayırlı haberler getir inşallah kötü düşünme dönemsel bişeydir inşallahBilmiyorum canım ama karnım da ağrıyor, sertleşme oluyor bilemedim artık kötüye yormakta istemiyorum daha çok küçük
Eş aşağıda değilmiş çok şükür ama suyum fazlaymış canım bakicaz şeker mi var diyeCanım oğlumda öyleydi sezeryana almıştı doktor plesenta aşağıda diye su fazlalığına diyet veriliyor sanırım çok geçmiş olsun
Riskli görünenler için özellikle bu haftalarda yapıyorlar geç diye bişey yok yani sonuçta çocuğunu aldırmayacaksın. 18-23 hafta arası bakılıyor genelde ama aslında %1 de olsa bazı şeyleri o haftalarda göremiyorlar ileriki haftalarda da artık müdahale şansımız olmadığı için bu haftalarda bakıyoruz diyorlar. Yani sen her türlü yaptırkizlar bana cok acil cevap lazım. Simdi ben normalde ilcedeyim ve burda bir doktora gidiyorum ve artik merkezdeki doktora baslayacagim. Bugun whatsapdan yazdim,organ tarama icin gec kaliyorsun 3 gun icinde yaptirman lazim dedi yani 23. Hafta ya giriyorum diye. Ven burda yazanları 24 haftalik felan görüyordum yanlis mi gördüm o yuzden acele etmedim buradaki doktorda 23 e kadar yaptir diye ikaz etmedi,cok sasirdim. Ee radyaloji randevumda yok napicam sasirdimben mi yanlis gördüm 24. Haftada gidenler vardi sanki ?
Ben cuma günü yaptırdım.ilk çocukta çok zorlanmıştım düz şekerli serum içirmişlerdi şerbet gibi kusacaktım nerdeyse.bunda kola gibi Elmalı bi içecek verdiler 5 dakikada bitir dediler çok rahat içtim.midemi falan bulandırmadı hiç.sonucum da normal çıktı çok şükürYine ani bir kararla yarın şeker ölçümü yaptırmaya karar verdim komşumla giderim.Bi an önce onuda öğreneyim de diyetse diyet bakalım duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?