2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar Medstar Müjde Şekeroğlu na gidecek olan kimdi A Asya2022 sendin diye hatırlıyorum ama emin olamadım. artık ona devam edeyim diyorum mesajlara en gec yarim saat icinde cevap veriyor,ilcede olduğum icin iletisimi kuvvetli olmasi lazim acil durumlar icin. Sen gittiysen memnun musun? Ben ilk hamileligimi ogrendigimde bir kez gittim haliyle bir kere de anlayamadim kanamalardan sonra bir daha merkeze gidemedim

Süper canim valla icim rahatladi.insallah bebiş de naz etmez herseyinu görüp rahatlariz

Süper canim valla icim rahatladi.insallah bebiş de naz etmez herseyinu görüp rahatlariz
Güzelce karnını doyur tok git miniğin sevdiği şeyleri ye şöyle şekerli zaten o garibim naz yapsa da doktor dürtüyor gör bak bunu da atlattık diye çıkacaksın bende Mehmet hocaya randevumu biraz öne çekip 24.haftalarda gideceğim şeker yüklemesi işini konuşacağım çünkü bilmiyorum meyve yesem bile ağır geliyor sanki bir baş ağrısı bir rahatsızlık oluyor bir tuhaf

Yazdım burada canım senin kaçta ? Dilyy

Yine ani bir kararla yarın şeker ölçümü yaptırmaya karar verdim komşumla giderim.Bi an önce onuda öğreneyim de diyetse diyet bakalım duruma
Haftaya bir yerde bende yaptıracağım Allahım şeker öncesi bir sonrası bir kez kan alsalar korkmuyorum ama bazıları aç bi alıp şeker yüklemesi bir saat sonra bir alıp 2 saat sonra bir daha alıyormuş ben o üçüncüye açlık ile tam ölürüm zaten kan vermem olay

Ben seni bilgilendiricem kendimi önden feda edip

Canım oğlumda öyleydi sezeryana almıştı doktor plesenta aşağıda diye su fazlalığına diyet veriliyor sanırım çok geçmiş olsun

Riskli görünenler için özellikle bu haftalarda yapıyorlar geç diye bişey yok yani sonuçta çocuğunu aldırmayacaksın. 18-23 hafta arası bakılıyor genelde ama aslında %1 de olsa bazı şeyleri o haftalarda göremiyorlar ileriki haftalarda da artık müdahale şansımız olmadığı için bu haftalarda bakıyoruz diyorlar. Yani sen her türlü yaptır

Yine ani bir kararla yarın şeker ölçümü yaptırmaya karar verdim komşumla giderim.Bi an önce onuda öğreneyim de diyetse diyet bakalım duruma
Ben cuma günü yaptırdım.ilk çocukta çok zorlanmıştım düz şekerli serum içirmişlerdi şerbet gibi kusacaktım nerdeyse.bunda kola gibi Elmalı bi içecek verdiler 5 dakikada bitir dediler çok rahat içtim.midemi falan bulandırmadı hiç.sonucum da normal çıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…