2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım günaydın çok geçmiş olsun bol bol ılık şeyler tüket... Çok zor oluyor bir kaç hafta önce yaşamış biri olarak söylüyorum... Bir de rapor alabilirsen rapor al. Ben hemşire olsugum içim bizde rapor olayı çok sorun oluyor

Ben de hafta sonu yatarak geçirdim canım, limon kivi gibi canım vitamini al ıhlamur fln bu halde bugün okula...

Çalışmaya mecbur ve bakacak kimsesi olmayan aileler icin cok iyi degil mi ama , dış ülkeler de ne imkanlar var en azından saga sola bebegini bırakıp terk edenler azaliyordur.
[/QUOTE]

Aynen öyle aileler için çok iyi bir imkan bence o yüzden direk önyargılı olmak istemedim :)

Oğlumda 4. Ayimda gelmeye başladı öyle ki gece yatarken kolum üstüne binerse yatağı islatiyordu bı sıkıntı olmadı sadece sikmamaya çalış hiç karışma
Günaydın canım bal zencefil limonu karıştır sürekli ye ve suda eriyen c vitaminleri çok işe yarıyor ben hasta olacağımi hissettiğim anda onu içiyorum

Şekerden ziyade eş işi kafamı biraz karıştırdı tehlikeli olmadığını söyledi ama geçen sizede dedim ya böyle karnım aşağıda gibi ağır oluyor

Evet ama eş aşağıda olunca karında aşağıda olur mu yani karnın aşağıda olması ile onun alakası var mıdır ki? :/ Hamilelik gerçekten 10 kere doğursan yine de insanın aklında hep soru işaretleri bırakan ve anne yüreklerimizin hep tedirgin olduğu bir süreç gerçekten

Sağol canım rapor almadan atlatsam çok iyi olacak doğum iznine çıkmadan önce bitirmem gereken dünya kadar iş var dairede umarım ilerlemez diyorum ama kafam şu an 150 kilo gibi oldu bile

Sağol canım teşekkür ederim verilen tavsiyeleri uygulayacağım şöyle ilaçsız ve ayakta atlatsam ne güzel olacak

Gunaydinn. Cok gecmis olsun. 2 hafta once benimde o şekilde başladı yeni toparladım diyebilirim. Pastil kullanmıştım bikac tane rahatlatsin diye. Onun dışında dogal yollar ihlamur zencefil bal elma karışık demleme cay yptim ictim. Bal tukettim. Dinlenebildigin kadar da dinlen. Atesin olmadigi sürece korkma. Geceleri burnum cok tikandi doktorumun izniyle bikac gece sadece tek seferlik burun spreyi kullandim. Bas agrin icin sadece parol kullanabilirsin. Ama cok zorda kalmadikca kullnma. Ben uyuyamadım agridan yinede kullanmadım kendime eziyet ettim resmen

Günaydın kızlar radyolojiyi aradım sabah detayli ultrason icin persembeye randevu verdiler.persembe 23+2 oluyorum insallah problem olmaz

Günaydın Ben 23+5 de gittim herşeysini de gayet net gördü doktor ben bir şey olacağını zannetmiyorum panikleyip strese sokmayın kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…