- 18 Mayıs 2017
- 515
- 891
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.361
Kamuda veteriner hekimim. 2 yıl ücretsiz izin bütün devlet memurlarına yok mu canım kurumdan kuruma değişmiyor galiba ama emin değilim, bakanlığın personel işleriyle bi görüş istersenNe güzel ne iş yapıyorsunuz, 2 yıl az değil, ben öğretmenim 2. Dönem anca alabilirim
Evet canım olabilir bu hafta gitmeyi düşünüyorum doktora soracağım bakalımİyi geçtiyse canim. Belki magnezyum eksikligi ile ilgili agrilardandir.
Canım günaydın çok geçmiş olsun bol bol ılık şeyler tüket... Çok zor oluyor bir kaç hafta önce yaşamış biri olarak söylüyorum... Bir de rapor alabilirsen rapor al. Ben hemşire olsugum içim bizde rapor olayı çok sorun oluyorGünaydınn kızlar müthiş bir boğaz ağrısıyla güne merhabasanki ciddi bi hastalığın başlangıç günü, yatak döşek yatacağım bir sürecin başındayım gibi hissediyorum başımda da bi ağırlık, hadi hayırlısı..
Tavsiyelere açığım
Ben de hafta sonu yatarak geçirdim canım, limon kivi gibi canım vitamini al ıhlamur fln bu halde bugün okula...Günaydınn kızlar müthiş bir boğaz ağrısıyla güne merhabasanki ciddi bi hastalığın başlangıç günü, yatak döşek yatacağım bir sürecin başındayım gibi hissediyorum başımda da bi ağırlık, hadi hayırlısı..
Tavsiyelere açığım
Bel fıtığı başlangıcı olabilir benim de öyle başlamıştı canımYok canım bel fıtığı
Kimse cevap vermeyince tek benim başıma geldi sanmıştımBenim 24. Haftada gelmişti canım normal bir şey şimdi de çok dokunsam veya sıksam gelir. Ama dokunmamak gerekiyormuş
Oğlumda 4. Ayimda gelmeye başladı öyle ki gece yatarken kolum üstüne binerse yatağı islatiyordu bı sıkıntı olmadı sadece sikmamaya çalış hiç karışmaGüzel anneler hepinize yeniden merhabauzun süredir yazamıyordum Kpss mağduru olduğum için ama tüm konuşmaları okuyorum. Hepimiz bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Benim sizlere bi sorum olacak birkaç gündür göğüs uçlarımdan şeffaf akıntı geliyor kolostrum olduğunu düşünmek istiyorum ama açıkçası huzursuz oldum bu kadar erken gelmesi normal mi sizce ? Yaşayan var mı? İnternetten araştırınca daha çok tedirgin oldum, bazı yerde erken doğum belirtisi gibi yazanlar olmuş
Günaydın canım bal zencefil limonu karıştır sürekli ye ve suda eriyen c vitaminleri çok işe yarıyor ben hasta olacağımi hissettiğim anda onu içiyorumGünaydınn kızlar müthiş bir boğaz ağrısıyla güne merhabasanki ciddi bi hastalığın başlangıç günü, yatak döşek yatacağım bir sürecin başındayım gibi hissediyorum başımda da bi ağırlık, hadi hayırlısı..
Tavsiyelere açığım
Şekerden ziyade eş işi kafamı biraz karıştırdı tehlikeli olmadığını söyledi ama geçen sizede dedim ya böyle karnım aşağıda gibi ağır oluyor
İnşallah değildirBel fıtığı başlangıcı olabilir benim de öyle başlamıştı canım
Sağol canımCanım günaydın çok geçmiş olsun bol bol ılık şeyler tüket... Çok zor oluyor bir kaç hafta önce yaşamış biri olarak söylüyorum... Bir de rapor alabilirsen rapor al. Ben hemşire olsugum içim bizde rapor olayı çok sorun oluyor
Geçmiş olsun canım.. geldi hastalık mevsimi artık belimizi doğrultamayızBen de hafta sonu yatarak geçirdim canım, limon kivi gibi canım vitamini al ıhlamur fln bu halde bugün okula...
Günaydın kızlar kaynanasına gidecek bir gelin olarak uyandigim için ruh halimi tahmin edebilirsiniz
Sağol canım teşekkür ederim verilen tavsiyeleri uygulayacağımOğlumda 4. Ayimda gelmeye başladı öyle ki gece yatarken kolum üstüne binerse yatağı islatiyordu bı sıkıntı olmadı sadece sikmamaya çalış hiç karışma
Günaydın canım bal zencefil limonu karıştır sürekli ye ve suda eriyen c vitaminleri çok işe yarıyor ben hasta olacağımi hissettiğim anda onu içiyorum
Gunaydinn. Cok gecmis olsun. 2 hafta once benimde o şekilde başladı yeni toparladım diyebilirim. Pastil kullanmıştım bikac tane rahatlatsin diye. Onun dışında dogal yollar ihlamur zencefil bal elma karışık demleme cay yptim ictim. Bal tukettim. Dinlenebildigin kadar da dinlen. Atesin olmadigi sürece korkma. Geceleri burnum cok tikandi doktorumun izniyle bikac gece sadece tek seferlik burun spreyi kullandim. Bas agrin icin sadece parol kullanabilirsin. Ama cok zorda kalmadikca kullnma. Ben uyuyamadım agridan yinede kullanmadım kendime eziyet ettim resmenGünaydınn kızlar müthiş bir boğaz ağrısıyla güne merhabasanki ciddi bi hastalığın başlangıç günü, yatak döşek yatacağım bir sürecin başındayım gibi hissediyorum başımda da bi ağırlık, hadi hayırlısı..
Tavsiyelere açığım
Git mutlaka canim. Bizide habersiz birakma emi.Kizlar ağrım yine çok arttı ve popomda zonklama tarzı bir ağrı hissediyorum... Öğleden sonraya randevu aldım kendi doktoruma gideceğim. İnşallah her şey iyidir
Günaydın kızlar radyolojiyi aradım sabah detayli ultrason icin persembeye randevu verdiler.persembe 23+2 oluyorum insallah problem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?