- 3 Temmuz 2022
- 123
- 110
- 23
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.441
Aç mı gidiliyor şeker yüklenmesine , sağlık ocağında mi yaptırdınızBen cuma günü yaptırdım.ilk çocukta çok zorlanmıştım düz şekerli serum içirmişlerdi şerbet gibi kusacaktım nerdeyse.bunda kola gibi Elmalı bi içecek verdiler 5 dakikada bitir dediler çok rahat içtim.midemi falan bulandırmadı hiç.sonucum da normal çıktı çok şükür
Kaçıncı haftada yaptırdın canım benim 24 bitti tam erken mi acabaBen cuma günü yaptırdım.ilk çocukta çok zorlanmıştım düz şekerli serum içirmişlerdi şerbet gibi kusacaktım nerdeyse.bunda kola gibi Elmalı bi içecek verdiler 5 dakikada bitir dediler çok rahat içtim.midemi falan bulandırmadı hiç.sonucum da normal çıktı çok şükür
24 te başlıyo canım erken değilKaçıncı haftada yaptırdın canım benim 24 bitti tam erken mi acaba
Aç gidiliyo önce açlık sonra tokluk olarak bakiliyo.Saglik ocagida yapiyo sanırım ben özele gidicem bu sefer doktorumda orda kan değerinde yanlış çıkmasınAç mı gidiliyor şeker yüklenmesine , sağlık ocağında mi yaptırdınız
Çok geçmiş olsun canım, iyi düşünelim iyi olsun inşallahKizlar şimdi daha hastaneden cikabildim. İlk başta idrar yolu enfeksiyonu dan suphelendi ama temiz çıktı crp biraz yüksek çıktı ama diş eti enfeksiyonuna bağlı antibiyotik yazdı. Nst çekindim hafif ağrı çıktı erken doğum riski olabilir dedi... On gün rapoe verdi haftaya tekrar gideceğim eğer geçmezse heyet raporu vereceğim dedi. Bebek için akciğer geliştirici igne yazdı vuruldum. Bu yalanci ağrılar doğumu tetikleyebilir dedi. Şu an için açılma yok ama ağrıların devam eders eheyet verecegim dedi... Bu on gün içinde şiddetlenir de hemen gle dedi... Doğum başladığını düşündüm an Antalya'ya sevk edeceğim burada yenidoğan yok dedi... 26+6 938 gram 30 cm çıktı.... Hepinize çok teşekkür ederim... Biraz moralim bozuk kim ne yazdı çok bakamadım
İnşallah dinlenince herşey yoluna girer bu süreçte elinden geldiğince dinlen olur mu inşallah sen de kuzu da sağlıklı olsun acele etmesin vaktinde gelsinKizlar şimdi daha hastaneden cikabildim. İlk başta idrar yolu enfeksiyonu dan suphelendi ama temiz çıktı crp biraz yüksek çıktı ama diş eti enfeksiyonuna bağlı antibiyotik yazdı. Nst çekindim hafif ağrı çıktı erken doğum riski olabilir dedi... On gün rapoe verdi haftaya tekrar gideceğim eğer geçmezse heyet raporu vereceğim dedi. Bebek için akciğer geliştirici igne yazdı vuruldum. Bu yalanci ağrılar doğumu tetikleyebilir dedi. Şu an için açılma yok ama ağrıların devam eders eheyet verecegim dedi... Bu on gün içinde şiddetlenir de hemen gle dedi... Doğum başladığını düşündüm an Antalya'ya sevk edeceğim burada yenidoğan yok dedi... 26+6 938 gram 30 cm çıktı.... Hepinize çok teşekkür ederim... Biraz moralim bozuk kim ne yazdı çok bakamadım
Birde burada da yazıyorlar ya günlük muzlu ballı süt, ceviz, kaşar tüket minik ne kadar kilo alsa o kadar iyiKizlar şimdi daha hastaneden cikabildim. İlk başta idrar yolu enfeksiyonu dan suphelendi ama temiz çıktı crp biraz yüksek çıktı ama diş eti enfeksiyonuna bağlı antibiyotik yazdı. Nst çekindim hafif ağrı çıktı erken doğum riski olabilir dedi... On gün rapoe verdi haftaya tekrar gideceğim eğer geçmezse heyet raporu vereceğim dedi. Bebek için akciğer geliştirici igne yazdı vuruldum. Bu yalanci ağrılar doğumu tetikleyebilir dedi. Şu an için açılma yok ama ağrıların devam eders eheyet verecegim dedi... Bu on gün içinde şiddetlenir de hemen gle dedi... Doğum başladığını düşündüm an Antalya'ya sevk edeceğim burada yenidoğan yok dedi... 26+6 938 gram 30 cm çıktı.... Hepinize çok teşekkür ederim... Biraz moralim bozuk kim ne yazdı çok bakamadım
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım, iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Aynen canım iyi ki gitmişim... Daha çok erken... İnşallah kötü bir şey olmazİnşallah dinlenince herşey yoluna girer bu süreçte elinden geldiğince dinlen olur mu inşallah sen de kuzu da sağlıklı olsun acele etmesin vaktinde gelsiniyiki doktora gitmişsin ya valla bak
Gece 12 den sonra hiçbişey yiyip içme dediler aç gittim.içeceği içtim 1 saat sonra kan verdim.açlık bakılmadı zaten daha önce bakılmıştı.kendi doğum paketi aldığım hastanede yaptırdım pakete dahildiAç mı gidiliyor şeker yüklenmesine , sağlık ocağında mi yaptırdınız
Hepsini yapacağım canim... Artık ne kadar hızlı gelişirse o kadar iyi bebek ve benim için...Birde burada da yazıyorlar ya günlük muzlu ballı süt, ceviz, kaşar tüket minik ne kadar kilo alsa o kadar iyi
Bu cuma yaptırdım daha yeni 26+4 de.doktor bu haftaya yapalım dedi açıkçası sormadım hangi haftalarda yapıldığınıKaçıncı haftada yaptırdın canım benim 24 bitti tam erken mi acaba
Kizlar şimdi daha hastaneden cikabildim. İlk başta idrar yolu enfeksiyonu dan suphelendi ama temiz çıktı crp biraz yüksek çıktı ama diş eti enfeksiyonuna bağlı antibiyotik yazdı. Nst çekindim hafif ağrı çıktı erken doğum riski olabilir dedi... On gün rapoe verdi haftaya tekrar gideceğim eğer geçmezse heyet raporu vereceğim dedi. Bebek için akciğer geliştirici igne yazdı vuruldum. Bu yalanci ağrılar doğumu tetikleyebilir dedi. Şu an için açılma yok ama ağrıların devam eders eheyet verecegim dedi... Bu on gün içinde şiddetlenir de hemen gle dedi... Doğum başladığını düşündüm an Antalya'ya sevk edeceğim burada yenidoğan yok dedi... 26+6 938 gram 30 cm çıktı.... Hepinize çok teşekkür ederim... Biraz moralim bozuk kim ne yazdı çok bakamadım
Canım endişelenme benim arkadaşım 26+1 de doğum yapmıştı 500 gram doğdu kızı şimdi 8 yaşında.24. Haftadan sonra doğan bebekler yüzde 80 yaşarmış.ben çok araştırmıştım benim de hep kanamalı geçti hamileliğim o yüzden.kaldı ki daha doğum falan yok ortada kötü düşünmeAynen canım iyi ki gitmişim... Daha çok erken... İnşallah kötü bir şey olmaz
Bak korkman endişe etmen normal bunda neden böylesin diyemem sende insansın ama şunu hiç aklından çıkarma bu bebeği sağlıkla sana nasip edecek olan AllahHepsini yapacağım canim... Artık ne kadar hızlı gelişirse o kadar iyi bebek ve benim için...
Bende öyle diyorum iyi ki gitmişim... Basit gibi düşünerek daha riskli bir durumda da gidebilirdim. İnsallah geçerÇok çoook geçmiş olsun inşaAllah bu 10 gün içinde daha iyi olursun sende bebeğin de bol bol dinlen canım iyi ki gitmişsin doktora, canını sıkma bir şey olmaz Allahın izniyle dinlenince geçer. Evdeki bebeğinin de yanında olacaksın 10 gün boyunca o sana moral olur
İnşallah geçer de olmaz doğum falan... Çok küçük daha... İyi düşünmeye çalışıyorum bakalımCanım endişelenme benim arkadaşım 26+1 de doğum yapmıştı 500 gram doğdu kızı şimdi 8 yaşında.24. Haftadan sonra doğan bebekler yüzde 80 yaşarmış.ben çok araştırmıştım benim de hep kanamalı geçti hamileliğim o yüzden.kaldı ki daha doğum falan yok ortada kötü düşünme
İnsallah bende öyle düşünüyorum canım... Veren Allah bana nasip olacaksa zaten olacak ama insan yine de korkuyor işteBak korkman endişe etmen normal bunda neden böylesin diyemem sende insansın ama şunu hiç aklından çıkarma bu bebeği sağlıkla sana nasip edecek olan Allahsen şimdi elinden geldiğince dikkat edip beslenmene odaklanacaksın bol bol da suyunu iç iyi düşün iyi olsun bence ağır çalışmayıp dinlenince düzene girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?