- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.481
İyi bari canım o zaman geçebilir seninki... Benimki bildiğin tam doğum kanalına yakın ve doğum pozisyonunda olması sıkıntı işteİnşallah, binlerce kez şükür ki bebekler iyi
İnşallah canım, benimki doğum pozisyonunda da değil ayaklar aşağıda dedi. İnşallah dinlenerek dayanabiliriz
Ben de iyi düşünüyorum iyiyi çağırıyorum şükrediyorum bebeğim iyi diye. En azından çaresi olan bir durum. Söylediğin şeyi yapacağım canım çok sağol
Amin canım inşallah çok sağol
Gecmis olsun canim yeni okudumKizlar şimdi daha hastaneden cikabildim. İlk başta idrar yolu enfeksiyonu dan suphelendi ama temiz çıktı crp biraz yüksek çıktı ama diş eti enfeksiyonuna bağlı antibiyotik yazdı. Nst çekindim hafif ağrı çıktı erken doğum riski olabilir dedi... On gün rapoe verdi haftaya tekrar gideceğim eğer geçmezse heyet raporu vereceğim dedi. Bebek için akciğer geliştirici igne yazdı vuruldum. Bu yalanci ağrılar doğumu tetikleyebilir dedi. Şu an için açılma yok ama ağrıların devam eders eheyet verecegim dedi... Bu on gün içinde şiddetlenir de hemen gle dedi... Doğum başladığını düşündüm an Antalya'ya sevk edeceğim burada yenidoğan yok dedi... 26+6 938 gram 30 cm çıktı.... Hepinize çok teşekkür ederim... Biraz moralim bozuk kim ne yazdı çok bakamadım
Eşim de aynısını söylüyor... Bende öyle düşünüyorum bakalım geçmezse heyet alacağım. Artık çok korktum. Benden ve bebegimden daha değerli değil hiçbir şeyGecmis olsun canim yeni okudumcok yoruluyorsun cok ayakta kaliyorsun,simdi guzelce dinleniceksin hepsi gececek zamaninda gelecek bebeğin. ama canim madem böyle bir durumla karsi karsiya kaldin o heyet raporunu almak icin elinden geleni yap,riske atma .kimse bir sey yapamaz is yerinden ,bebegin kimseden kiymetli degil.
Ağrı çok zor oluyormuş canım bunu iki gündür anlıyorum... Şöyle düşün en azından erken doğum riskin yok... İnşallah geçecek bugünlerBende doktora gittim herşey yolunda inşallah kasılmalar icinde büyüdükçe olmasi normal dedi... inşallah böyle devam eder. Ağrılarım icin bisey yok ama geçmiyor allahim
Evet şükür ben oğluma hamileyken hic ağrı bilmedim her hamilelik farklı iste, bence sen hastanede baya yoruluyorsun ben sanirim senin gibi hep ayakta olsam hic yürüyemem . Biraz dinlenince inşallah hersey toparlanir düzelirAğrı çok zor oluyormuş canım bunu iki gündür anlıyorum... Şöyle düşün en azından erken doğum riskin yok... İnşallah geçecek bugünler
Kesinlikle canım bende ona yordum bu ağrıları ama bebekte aşağıda olunca korktuk biz... İnşallah canim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahEvet şükür ben oğluma hamileyken hic ağrı bilmedim her hamilelik farklı iste, bence sen hastanede baya yoruluyorsun ben sanirim senin gibi hep ayakta olsam hic yürüyemem . Biraz dinlenince inşallah hersey toparlanir düzelir
İyi olacak inşallah. Dinlenmek iyi gelecek. Gereken önlemi de almış oluyorsun. İyi ki dr a göründün. Kilo boy da güzel maşallah. Artık Allah a emanet. Hepimizinki gibi.Kesinlikle canım bende ona yordum bu ağrıları ama bebekte aşağıda olunca korktuk biz... İnşallah canim hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
Ya benim de uzun süre ayakta durduğumda ve sert bir zemine oturduğumda kalça ağrım oluyor, bir de bel ağrım akşamları uyurken yön değiştiremiyorum bazen ağlıyorum ağrıdan yani kalçamın biraz üstü ve sol tarafı. Ben de çarşamba günü gideceğim doktora. Bir sorayım bakalım.Evet şükür ben oğluma hamileyken hic ağrı bilmedim her hamilelik farklı iste, bence sen hastanede baya yoruluyorsun ben sanirim senin gibi hep ayakta olsam hic yürüyemem . Biraz dinlenince inşallah hersey toparlanir düzelir
Ya ben acaba abartıyor muyum diye bile düşündüm. Belki çalışmamak için psikolojik mi dedim ama geçmedi agrilarim... Hala ağrım var şu anİyi olacak inşallah. Dinlenmek iyi gelecek. Gereken önlemi de almış oluyorsun. İyi ki dr a göründün. Kilo boy da güzel maşallah. Artık Allah a emanet. Hepimizinki gibi.
İnşallah sıkıntısız geçireceksin canım iyi düşünelim iyi olsunİyi bari canım o zaman geçebilir seninki... Benimki bildiğin tam doğum kanalına yakın ve doğum pozisyonunda olması sıkıntı işte
İnşallah canım çok sağol
Aminnn canım inşallah
Benimde 2 gün sonra onlar arar mi bilmiyorum gitcem valla2. Tetenoz aşısı için sağlık ocağı yine aramadı ben de unuttum. 1. Aşıdan 1 ay sonra 2.aşı olmalıymış. 14 gün geçti. Yarın gidip aşı olacağım. İnşallah gecikmesi sorun değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?