2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Harinin dediği gibi o zaman sen bebek için besleyici şeyler ye kuzu Allah'ım inşallah yardım etsin zamanı gelince gelsin inşallah bebeklerimiz ama ne olur ne olmaz sen her önlemi al.Sana bakicak biri varmı bence fazla ayağa falan da kalkma bu süreçte birisi yardım etsin

Canim Allahin izniyle hersey güzel olacak hepimiz buna inanıyoruz. Sen bolca dinlen kuzum Rabbim korur insallah icini ferah tut. Sen iyi ol ki oda iyi olsun Rabbim yardımcınız olsun.

Kızlar ben de kontrolden çıktım Dilyy seninle aynı gün, aynı şeyleri yaşıyoruz canım.
günde 2 magnezyuma rağmen hala rahmin çok sert, bu gidişle erken doğurursun dedi. Gün içerisindeki hareketlerini rahmin kaldırmıyor dedi, sürekli dinlenir pozisyonda olmalıymışım. Oturur ya da ayakta pozisyonlar seni kötü etkiliyor dedi.
Bana şimdilik rapor vermedi, öğlen için bir ilaç daha içeceğim içinde magnezyum olan o da fayda etmezse direkt rapor dedi. 37e kadar çalışayım diyordum ama öyle gibi görünmüyor.
Neyse ki bebeğin gelişimi iyi, ileride görünüyor dedi benimki de 950 gramdı.
Yarın patronumla görüşeceğim, ya evden çalışayım diyeceğim ya da iş yerinde uzanacağım.
Çok korkuyorum ben de erken doğumdan inşallah 36yı en azından görürüz canım
Ben de dinlenmeye ve bol su içmeye dikkat edeceğim.

Allah'ın izniyle bolca duayla sabırla bu süreçleri hep beraber atlaticaz kızlar.

Merhaba Kizlar,
Bir kac haftadir evde geceleri akiyordu uzerine dokununca / ve ustlerine yatinca mesela
Simdide birsey farkettim evde yemek yemeye basladigimda akmaya basliyorlar..cok hafif bir nokta seklinde ve seffaf. Silzerde oldumu boyle bir olay ?
Ben bu yuzden gecen hafta sonu göğüs pedi aldim ve bugun kullanmaya basladim is yerinde rahat olmak icin..

İnsallah canım... Kayınvalidem var, gündüzleri onun yaninda geceleri de eşim bakacak. İlk hamileligimde de kayınvalidem bakmıştı zaten sağ olsun

Çok geçmis olsun canım inşallah bebeklerimiz dayanır. Bu haftalar daha çok küçükler... Benim ki doğum pzosiyonuna geçmiş ama şükür doğum kanalinda değil bu yüzden istirahat verdi bir de işte akciğer geliştirici igne yaptirdik

Canımm sen tamam artık bolca dinlenmene bak yoruluyordun işinde kolay değildi ama bebisin ve senin iyi olman önemli artık inşallah sakince bebisin oturur yerinde zamanını bekler iyi düşünelim iyi olsun bolca dua ediyorum

İnşallah bakalım haftaya carsamba kontrolum var o zamana kadar her şey düzelir umarım

Çok sevindim canım. Umarım diyete de gerek kalmaz

Valla hepimiz birbirimiz için de kendimiz için de dua edelim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize, sende elinden geldiğince dinlen aynı şekilde kilo aldıracak ne varsa ye minik için tedbir alalım tabi ama iyi de düşünelim bol bol elin karnında Ya Şafi de sende öyle Dilyy biz Rabbimden elimizden geldiğince en iyisini isteyelim gerisi ona kalmış

Kızlar elim ayağım titriyor ya ne kötü gündü.
Oglumu anaokulundan almaya gittim arabayla.
Arabanin önüne motorun arkasinda giden kadın durup dururken dusmesin mi hemen fren yaptim elim ayagim titrereyerk indim asagiya .iyimisiniz dedim aama kadin hic cevap vermedi beli kirilmis gibi kivraniyordu yerden kalkamadi. Ambulans cagirdi etraftakiler.Aglayarak geldim eve . Buna da şükür ama hizli gidiyor olsaydim eger cok daha kötü seyler olacakti.

Amin canım inşallah hepimiz birbirimize dua edelim inşallah geçecek bugünler

Canım çok geçmiş olsun şenlik bir durum yok... Allah daha beterinden korusun, bebeğin için sakinleş

Allah'ın izniyle bolca duayla sabırla bu süreçleri hep beraber atlaticaz kızlar.
İnşallah, binlerce kez şükür ki bebekler iyi

İnşallah canım, benimki doğum pozisyonunda da değil ayaklar aşağıda dedi. İnşallah dinlenerek dayanabiliriz

Ben de iyi düşünüyorum iyiyi çağırıyorum şükrediyorum bebeğim iyi diye. En azından çaresi olan bir durum. Söylediğin şeyi yapacağım canım çok sağol
Dilyy Z zeliko kızlar dualarımız sizinle Rabbim vaktinde zamanında sağlıkla doğmalarını nasip etsin korktuğumuza uğratmasın hiçbirimizi
Amin canım inşallah çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…