- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.461
Harinin dediği gibi o zaman sen bebek için besleyici şeyler ye kuzu Allah'ım inşallah yardım etsin zamanı gelince gelsin inşallah bebeklerimiz ama ne olur ne olmaz sen her önlemi al.Sana bakicak biri varmı bence fazla ayağa falan da kalkma bu süreçte birisi yardım etsinKizlar şimdi daha hastaneden cikabildim. İlk başta idrar yolu enfeksiyonu dan suphelendi ama temiz çıktı crp biraz yüksek çıktı ama diş eti enfeksiyonuna bağlı antibiyotik yazdı. Nst çekindim hafif ağrı çıktı erken doğum riski olabilir dedi... On gün rapoe verdi haftaya tekrar gideceğim eğer geçmezse heyet raporu vereceğim dedi. Bebek için akciğer geliştirici igne yazdı vuruldum. Bu yalanci ağrılar doğumu tetikleyebilir dedi. Şu an için açılma yok ama ağrıların devam eders eheyet verecegim dedi... Bu on gün içinde şiddetlenir de hemen gle dedi... Doğum başladığını düşündüm an Antalya'ya sevk edeceğim burada yenidoğan yok dedi... 26+6 938 gram 30 cm çıktı.... Hepinize çok teşekkür ederim... Biraz moralim bozuk kim ne yazdı çok bakamadım
Canim Allahin izniyle hersey güzel olacak hepimiz buna inanıyoruz. Sen bolca dinlen kuzum Rabbim korur insallahKizlar şimdi daha hastaneden cikabildim. İlk başta idrar yolu enfeksiyonu dan suphelendi ama temiz çıktı crp biraz yüksek çıktı ama diş eti enfeksiyonuna bağlı antibiyotik yazdı. Nst çekindim hafif ağrı çıktı erken doğum riski olabilir dedi... On gün rapoe verdi haftaya tekrar gideceğim eğer geçmezse heyet raporu vereceğim dedi. Bebek için akciğer geliştirici igne yazdı vuruldum. Bu yalanci ağrılar doğumu tetikleyebilir dedi. Şu an için açılma yok ama ağrıların devam eders eheyet verecegim dedi... Bu on gün içinde şiddetlenir de hemen gle dedi... Doğum başladığını düşündüm an Antalya'ya sevk edeceğim burada yenidoğan yok dedi... 26+6 938 gram 30 cm çıktı.... Hepinize çok teşekkür ederim... Biraz moralim bozuk kim ne yazdı çok bakamadım
Allah'ın izniyle bolca duayla sabırla bu süreçleri hep beraber atlaticaz kızlar.Kızlar ben de kontrolden çıktımDilyy seninle aynı gün, aynı şeyleri yaşıyoruz canım.
günde 2 magnezyuma rağmen hala rahmin çok sert, bu gidişle erken doğurursun dedi. Gün içerisindeki hareketlerini rahmin kaldırmıyor dedi, sürekli dinlenir pozisyonda olmalıymışım. Oturur ya da ayakta pozisyonlar seni kötü etkiliyor dedi.
Bana şimdilik rapor vermedi, öğlen için bir ilaç daha içeceğim içinde magnezyum olan o da fayda etmezse direkt rapor dedi. 37e kadar çalışayım diyordum ama öyle gibi görünmüyor.
Neyse ki bebeğin gelişimi iyi, ileride görünüyor dedi benimki de 950 gramdı.
Yarın patronumla görüşeceğim, ya evden çalışayım diyeceğim ya da iş yerinde uzanacağım.
Çok korkuyorum ben de erken doğumdan inşallah 36yı en azından görürüz canım
Ben de dinlenmeye ve bol su içmeye dikkat edeceğim.
Merhaba Kizlar,Oğlumda 4. Ayimda gelmeye başladı öyle ki gece yatarken kolum üstüne binerse yatağı islatiyordu bı sıkıntı olmadı sadece sikmamaya çalış hiç karışma
Günaydın canım bal zencefil limonu karıştır sürekli ye ve suda eriyen c vitaminleri çok işe yarıyor ben hasta olacağımi hissettiğim anda onu içiyorum
Merhaba, benim Dr sanki biraz geç verdi. Randevu Kasım başı..Kızlar şeker yüklemesi yaptırdınız mı
İnsallah canım... Kayınvalidem var, gündüzleri onun yaninda geceleri de eşim bakacak. İlk hamileligimde de kayınvalidem bakmıştı zaten sağ olsunHarinin dediği gibi o zaman sen bebek için besleyici şeyler ye kuzu Allah'ım inşallah yardım etsin zamanı gelince gelsin inşallah bebeklerimiz ama ne olur ne olmaz sen her önlemi al.Sana bakicak biri varmı bence fazla ayağa falan da kalkma bu süreçte birisi yardım etsin
Amin canım insallahCanim Allahin izniyle hersey güzel olacak hepimiz buna inanıyoruz. Sen bolca dinlen kuzum Rabbim korur insallahicini ferah tut. Sen iyi ol ki oda iyi olsun Rabbim yardımcınız olsun.
Çok geçmis olsun canım inşallah bebeklerimiz dayanır. Bu haftalar daha çok küçükler... Benim ki doğum pzosiyonuna geçmiş ama şükür doğum kanalinda değil bu yüzden istirahat verdi bir de işte akciğer geliştirici igne yaptirdikKızlar ben de kontrolden çıktımDilyy seninle aynı gün, aynı şeyleri yaşıyoruz canım.
günde 2 magnezyuma rağmen hala rahmin çok sert, bu gidişle erken doğurursun dedi. Gün içerisindeki hareketlerini rahmin kaldırmıyor dedi, sürekli dinlenir pozisyonda olmalıymışım. Oturur ya da ayakta pozisyonlar seni kötü etkiliyor dedi.
Bana şimdilik rapor vermedi, öğlen için bir ilaç daha içeceğim içinde magnezyum olan o da fayda etmezse direkt rapor dedi. 37e kadar çalışayım diyordum ama öyle gibi görünmüyor.
Yarın patronumla görüşeceğim, ya evden çalışayım diyeceğim ya da iş yerinde uzanacağım.
Canımm sen tamam artık bolca dinlenmene bak yoruluyordun işinde kolay değildi ama bebisin ve senin iyi olman önemli artık inşallah sakince bebisin oturur yerinde zamanını bekler iyi düşünelim iyi olsun bolca dua ediyorumKizlar şimdi daha hastaneden cikabildim. İlk başta idrar yolu enfeksiyonu dan suphelendi ama temiz çıktı crp biraz yüksek çıktı ama diş eti enfeksiyonuna bağlı antibiyotik yazdı. Nst çekindim hafif ağrı çıktı erken doğum riski olabilir dedi... On gün rapoe verdi haftaya tekrar gideceğim eğer geçmezse heyet raporu vereceğim dedi. Bebek için akciğer geliştirici igne yazdı vuruldum. Bu yalanci ağrılar doğumu tetikleyebilir dedi. Şu an için açılma yok ama ağrıların devam eders eheyet verecegim dedi... Bu on gün içinde şiddetlenir de hemen gle dedi... Doğum başladığını düşündüm an Antalya'ya sevk edeceğim burada yenidoğan yok dedi... 26+6 938 gram 30 cm çıktı.... Hepinize çok teşekkür ederim... Biraz moralim bozuk kim ne yazdı çok bakamadım
İnşallah bakalım haftaya carsamba kontrolum var o zamana kadar her şey düzelir umarımCanımm sen tamam artık bolca dinlenmene bak yoruluyordun işinde kolay değildi ama bebisin ve senin iyi olman önemli artık inşallah sakince bebisin oturur yerinde zamanını bekler iyi düşünelim iyi olsun bolca dua ediyorum
Çok sevindim canım. Umarım diyete de gerek kalmazGeldim kızlar.
Suyun gerçekten fazlaymis bu doktorda aynısını dedi şeker yuklemesini ısrarla yaptır dedi cumartesi günü yaptiricam eşimle gidicem bazen kötü oluyormuşsun tek gitmek istemiyorum.Sekeri diyetle hallederiz yüksek çıkarsa korkma dedi.Eş önemliydi zaten benim için. O konuda senin eşin rahim ağzından yukarıda , ki eş 30. Haftaya kadar yukarı doğru hareket eder dedi.Daha bundan aşağı inmez dedi şuan doğum yapsan çok rahat yaparsın niye öyle demiş acaba dedi eşi banada gösterdi gercekten rahatladım onun dışında çok şükür bir sorun yok
Sanırım öyleBazen mesajlar arada kaynaya biliyor cevap alana dek ısrarcı olmamız lazım galiba
Valla hepimiz birbirimiz için de kendimiz için de dua edelimKızlar ben de kontrolden çıktımDilyy seninle aynı gün, aynı şeyleri yaşıyoruz canım.
Amin canım inşallah hepimiz birbirimize dua edelim inşallah geçecek bugünlerValla hepimiz birbirimiz için de kendimiz için de dua edeliminşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize, sende elinden geldiğince dinlen aynı şekilde kilo aldıracak ne varsa ye minik için tedbir alalım tabi ama iyi de düşünelim bol bol elin karnında Ya Şafi de sende öyle Dilyy biz Rabbimden elimizden geldiğince en iyisini isteyelim gerisi ona kalmış
Canım çok geçmiş olsun şenlik bir durum yok... Allah daha beterinden korusun, bebeğin için sakinleşKızlar elim ayağım titriyor ya ne kötü gündü.
Oglumu anaokulundan almaya gittim arabayla.
Arabanin önüne motorun arkasinda giden kadın durup dururken dusmesin mihemen fren yaptim elim ayagim titrereyerk indim asagiya .iyimisiniz dedim aama kadin hic cevap vermedi beli kirilmis gibi kivraniyordu yerden kalkamadi. Ambulans cagirdi etraftakiler.Aglayarak geldim eve . Buna da şükür ama hizli gidiyor olsaydim eger cok daha kötü seyler olacakti.
İnşallah, binlerce kez şükür ki bebekler iyiAllah'ın izniyle bolca duayla sabırla bu süreçleri hep beraber atlaticaz kızlar.
İnşallah canım, benimki doğum pozisyonunda da değil ayaklar aşağıda dedi. İnşallah dinlenerek dayanabilirizÇok geçmis olsun canım inşallah bebeklerimiz dayanır. Bu haftalar daha çok küçükler... Benim ki doğum pzosiyonuna geçmiş ama şükür doğum kanalinda değil bu yüzden istirahat verdi bir de işte akciğer geliştirici igne yaptirdik
Ben de iyi düşünüyorum iyiyi çağırıyorum şükrediyorum bebeğim iyi diye. En azından çaresi olan bir durum. Söylediğin şeyi yapacağım canım çok sağolValla hepimiz birbirimiz için de kendimiz için de dua edeliminşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize, sende elinden geldiğince dinlen aynı şekilde kilo aldıracak ne varsa ye minik için tedbir alalım tabi ama iyi de düşünelim bol bol elin karnında Ya Şafi de sende öyle Dilyy biz Rabbimden elimizden geldiğince en iyisini isteyelim gerisi ona kalmış
Amin canım inşallah çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?