2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende doktora gittim herşey yolunda inşallah kasılmalar icinde büyüdükçe olmasi normal dedi... inşallah böyle devam eder. Ağrılarım icin bisey yok ama geçmiyor allahim
Doktor bana progestanı bu yuzden verdi mesela canım rahmi rahatlatacak kasılmaları engelleyecek diye ilk bastan bu yana kasılma olmasın diye kullanıyorum gercekten de rahatlatıyor ama

Sana da gecmis olsun canim. Benim de erken dogum riskim var .İlk cocugumda yasadim prematüre bebek annesi olmak cok zor. İnsallah hepimiz sag salim ve zamaninda kucağımıza aliriz . Oturmanin da iyi gelmemesi çok kötü olmus canim bende 16.Haftalara kadar yattim.Bebisler iyi olsun da mecbur cekecez artik.

Benim bir dönem kalca agrim surekli oldu simdilerde seninki gibi ayakta cok kalirsam tezgah basinda çok oyalanirsam dinlenmek icin sırtüstü yattigimda kalca agrim mahvediyor

Kızlar göbek çevremde ağrı ve şişlik hissediyodum kontrolde Dr sordum göbek fıtığı dedi doğumdan sonra geçmezse cerrahi operasyon gerekebilir dedi böyle bişey yaşayan oldu mu

Kızlar bugün karnimda, kasığımda falan kısa süreli bi acı hissediyorum sizce normal mi bebek hateketlerinden mi kaynaklı yoksa tehlikeli bi durum mu yarin doktora mi gitsem

Canım benim sağ totodan bir ağrı giriyor kemik mi kas mı ama yürüyemiyorum ne olduğunu da anlamadım salı kontrolüm var söyleyeceğim,
Toto degil vajina kemiği ağrıyor bebek baskı yaptığı içinmiş benim de yarın randevum var Dr a da söyliyecegim İnternette çatı agrısı ve pelvik ağrı diye geciyor ama bebek buyudugu için çatı kemiği ayrılıyormuş diyor

Evet artık çatı agrilarimizda başlar bebek büyüyor zor günleri atlattık şimdi daha zor günlerde

Kızlar ya benim kedi karnıma atlıyor sürekli 5 kilo falan var tepeden değil ama karşıdan. Bu gece yine yaptı aynısını Bi sıkıntı olmuş mudur sizce bebiş hareket ediyor ama.

Sağol canım teşekkür ederim ateşim yok henüz ama ciğerlere indi gece öksürmekten uyuyamadım. Bu sabah şeker yüklemesine gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…