- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.501
Doktor bana progestanı bu yuzden verdi mesela canım rahmi rahatlatacak kasılmaları engelleyecek diye ilk bastan bu yana kasılma olmasın diye kullanıyorum gercekten de rahatlatıyor amaBende doktora gittim herşey yolunda inşallah kasılmalar icinde büyüdükçe olmasi normal dedi... inşallah böyle devam eder. Ağrılarım icin bisey yok ama geçmiyor allahim
Sana da gecmis olsun canim. Benim de erken dogum riskim var .İlk cocugumda yasadim prematüre bebek annesi olmak cok zor. İnsallah hepimiz sag salim ve zamaninda kucağımıza aliriz .Kızlar ben de kontrolden çıktımDilyy seninle aynı gün, aynı şeyleri yaşıyoruz canım.
günde 2 magnezyuma rağmen hala rahmin çok sert, bu gidişle erken doğurursun dedi. Gün içerisindeki hareketlerini rahmin kaldırmıyor dedi, sürekli dinlenir pozisyonda olmalıymışım. Oturur ya da ayakta pozisyonlar seni kötü etkiliyor dedi.
Bana şimdilik rapor vermedi, öğlen için bir ilaç daha içeceğim içinde magnezyum olan o da fayda etmezse direkt rapor dedi. 37e kadar çalışayım diyordum ama öyle gibi görünmüyor.
Neyse ki bebeğin gelişimi iyi, ileride görünüyor dedi benimki de 950 gramdı.
Yarın patronumla görüşeceğim, ya evden çalışayım diyeceğim ya da iş yerinde uzanacağım.
Çok korkuyorum ben de erken doğumdan inşallah 36yı en azından görürüz canım
Ben de dinlenmeye ve bol su içmeye dikkat edeceğim.
Benim bir dönem kalca agrim surekli oldu simdilerde seninki gibi ayakta cok kalirsam tezgah basinda çok oyalanirsam dinlenmek icin sırtüstü yattigimda kalca agrim mahvediyorYa benim de uzun süre ayakta durduğumda ve sert bir zemine oturduğumda kalça ağrım oluyor, bir de bel ağrım akşamları uyurken yön değiştiremiyorum bazen ağlıyorum ağrıdan yani kalçamın biraz üstü ve sol tarafı. Ben de çarşamba günü gideceğim doktora. Bir sorayım bakalım.
Önemli bişey değildir inşallah bilmiyorum çevremde duymadım benKızlar göbek çevremde ağrı ve şişlik hissediyodum kontrolde Dr sordum göbek fıtığı dedi doğumdan sonra geçmezse cerrahi operasyon gerekebilir dedi böyle bişey yaşayan oldu mu
Acı derken sancı şeklinde mi?Kızlar bugün karnimda, kasığımda falan kısa süreli bi acı hissediyorum sizce normal mi bebek hateketlerinden mi kaynaklı yoksa tehlikeli bi durum mu yarin doktora mi gitsem
Aynen canim sanci gibi batma gibi. Kisa sürüyor ve siddetli degilAcı derken sancı şeklinde mi?
İlk gebelik mi kasılma ve sanciyi ayırt edebiliyor musun peki kasılma nefesi daraltan türden girer karnına bı 10 saniye sıkar geri çıkarAynen canim sanci gibi batma gibi. Kisa sürüyor ve siddetli degil
Ilk gebelik ama karnım sertlesmiyor ve her yerinde de degilİlk gebelik mi kasılma ve sanciyi ayırt edebiliyor musun peki kasılma nefesi daraltan türden girer karnına bı 10 saniye sıkar geri çıkar
Toto degil vajina kemiği ağrıyor bebek baskı yaptığı içinmiş benim de yarın randevum var Dr a da söyliyecegim İnternette çatı agrısı ve pelvik ağrı diye geciyor ama bebek buyudugu için çatı kemiği ayrılıyormuş diyorCanım benim sağ totodan bir ağrı giriyor kemik mi kas mı ama yürüyemiyorum ne olduğunu da anlamadım salı kontrolüm var söyleyeceğim,
Rahmin alt kısmını sıkar özellikle şuan zaten tüm göbeği sıkmaz genellikle o 32 den sonra olur bende misal oluyor sertleşme olmuyor rahmimi sıkıp nefesi kesip geri birakiyo arada yokluyorIlk gebelik ama karnım sertlesmiyor ve her yerinde de degil
Evet artık çatı agrilarimizda başlar bebek büyüyor zor günleri atlattık şimdi daha zor günlerdeToto degil vajina kemiği ağrıyor bebek baskı yaptığı içinmiş benim de yarın randevum var Dr a da söyliyecegim İnternette çatı agrısı ve pelvik ağrı diye geciyor ama bebek buyudugu için çatı kemiği ayrılıyormuş diyor
Nefesi kesmek dedigin hani acıdan senin mi nefesin kesiliyo canım anlayamadimRahmin alt kısmını sıkar özellikle şuan zaten tüm göbeği sıkmaz genellikle o 32 den sonra olur bende misal oluyor sertleşme olmuyor rahmimi sıkıp nefesi kesip geri birakiyo arada yokluyor
Sağol canım teşekkür ederim ateşim yok henüz ama ciğerlere indi gece öksürmekten uyuyamadım. Bu sabah şeker yüklemesine gideceğimGunaydinn. Cok gecmis olsun. 2 hafta once benimde o şekilde başladı yeni toparladım diyebilirim. Pastil kullanmıştım bikac tane rahatlatsin diye. Onun dışında dogal yollar ihlamur zencefil bal elma karışık demleme cay yptim ictim. Bal tukettim. Dinlenebildigin kadar da dinlen. Atesin olmadigi sürece korkma. Geceleri burnum cok tikandi doktorumun izniyle bikac gece sadece tek seferlik burun spreyi kullandim. Bas agrin icin sadece parol kullanabilirsin. Ama cok zorda kalmadikca kullnma. Ben uyuyamadım agridan yinede kullanmadım kendime eziyet ettim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?