2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Selam canım. Evet ben gittim ona . Ne diyim normal))))benim için konuşması davranış önemli. Nasıl anlatıyor,nasıl bakıyor. Ne iyi ne kötü diyemem. Ama çoğu kişi ona gidiyorlar doğum yapıyorlar çoğu da memnun Bence git .Doktor değiştirmek zamanı daha var

Nefesi kesmek dedigin hani acıdan senin mi nefesin kesiliyo canım anlayamadim
Yok sıkışmadan dolayı kesiliyor o kadar acı hissetmiyorum
Kizlar kasığımda batar tarzda ağrı, popomda zonklama tarzı ağrı ve karın ağrısı hala devam ediyor.... Geçti dedjm şimdi uykumdan uyandırdı çok korkuyorum ya... Moralim çok bozuldu
Canım uykundan uyandıracak dereceyse neden yatisini vermiyorlar allah muhafaza önlem şart serumla falan durdurabilirler tekrar gidip söylesen

Dilyy Z zeliko yeni gördüm kızlar çok geçmiş olsun Allahım korktuklarımıza uğratmasın hiçbirimizi inşallah dinlenmek iyi gelir umarım sonraki kontrolde içinizi ferahlatacak güzel haberler alırsınız
Gerçekten iş hayatı hamilelere uygun değil, ister ayakta ister oturarak.. olmuyor işte

Biz akşama kadar evde olup yoruldum bittim diyoruz Allah yardımcınız olsun

Yok sıkışmadan dolayı kesiliyor o kadar acı hissetmiyorum

Canım uykundan uyandıracak dereceyse neden yatisini vermiyorlar allah muhafaza önlem şart serumla falan durdurabilirler tekrar gidip söylesen
Canım açılma olmadığı için eve gönderdi. Bazen bebeğin pozsiyonundan da olabilirmiş benim ki doğum pozisyonunda olduğu için bunlar yalancı doğum sancıları da olabilir dedi. Benim ilki sezeryan olduğu için doğum sancisiyla kiyaslayamiyorum. Bebeği çok aşağıda hissediyorum ona bağlı mi bilmiyorum... Haftaya tekrar rahim duvarına serviks boyuna bakılacak. Serviks boyunda kısalma olursa hemen Antalya'ya sevk olacaksın dedi

Regl sancısınin siddetlisi belden başlayıp göbeğe gelen bir sancı doğum sancısı seninki öylemi

Çok sağol canım, aynen bebişler iyi olsun da dayanacağız

Dilyy Z zeliko kızlar geçmiş olsun hayırlı bir şekilde doğumlar nasip olur inşallah sizlere de bizlerede
İnşallah hepimize canım

Kizlar kasığımda batar tarzda ağrı, popomda zonklama tarzı ağrı ve karın ağrısı hala devam ediyor.... Geçti dedjm şimdi uykumdan uyandırdı çok korkuyorum ya... Moralim çok bozuldu
Sana ilaç verdi mi verdiyse ne verdi canım? Ben rahmi rahatlatsın diye fitil de kullanıyorum günde 2 tane magnezyum ve kalsiyumdan harici. Kullanmıyorsan belki bunlar da iyi gelir.

Kesinlikle çalışmak hamilelere göre değil bence de. Ama hiçbir zorluk yaşamadan 9 ay geçirenleri de görüyorum çok özeniyorum gerçekten. Herkesin yapısı farklı. İnşallah her birimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız

Dilyy Z zeliko kızlar çok geçmiş olsun. Tüm bebişlerimiz zamanında ve sağlıkla gelip, sağlıkla büyüsünler
Bende bebişi çok aşağıda hissediyorum kasıklarımda baya aşağıda sürekli orda hareket ediyor gibi aşağıya doğru baskı yapıyor. Ayakları sanırım ama yine de korkuyorum. Gün içinde minik sancılar giriyor kasıklarıma. Bu durum bende felaket derecede vesveseye yol açtı. Birşey olacak gibi geliyor hep ağlayasım geliyor. İlk gebeliğim tecrübesizim. ilk günden beri çok sorunsuz bir gebelik geçirdim. Ne bir bulantı ne bir baş dönmesi.. yalnızca ödemim var ayaklarımda. belki şu an yaşadıklarım normaldir bilmiyorum ama çok korkuyorum randevum cumartesi. O zamana kadar kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Çok çoook geçmiş olsun canım nasıl stresli bir şey bu Allah korumuş bir de sen de hamilesin işin kötü yanı o çok dikkat etmek lazım iyi ki yavaşmışsın tekrar çok geçmiş olsun :/

Kesinlikle canım bir de raporu verirken elli kişiye laf anlatmak zorunda kaldım. Döndüğümde de illa ki bir servis değişikliği ya da bir şey yaşarım diye düşünüyorum...

Progsteron fitil, proloton deport başladı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…