- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.521
Selam canım. Evet ben gittim ona . Ne diyim normal))))benim için konuşması davranış önemli. Nasıl anlatıyor,nasıl bakıyor. Ne iyi ne kötü diyemem. Ama çoğu kişi ona gidiyorlar doğum yapıyorlar çoğu da memnunKızlar Medstar Müjde Şekeroğlu na gidecek olan kimdi A Asya2022 sendin diye hatırlıyorum ama emin olamadım. artık ona devam edeyim diyorum mesajlara en gec yarim saat icinde cevap veriyor,ilcede olduğum icin iletisimi kuvvetli olmasi lazim acil durumlar icin. Sen gittiysen memnun musun? Ben ilk hamileligimi ogrendigimde bir kez gittim haliyle bir kere de anlayamadim kanamalardan sonra bir daha merkeze gidemedim
İnşallah atlaticaksin dilyy dilinden duanı eksik etme bizimde kalbimiz seninleKizlar kasığımda batar tarzda ağrı, popomda zonklama tarzı ağrı ve karın ağrısı hala devam ediyor.... Geçti dedjm şimdi uykumdan uyandırdı çok korkuyorum ya... Moralim çok bozuldu
Sağol canım inşallah geçecek bu günlerİnşallah atlaticaksin dilyy dilinden duanı eksik etme bizimde kalbimiz seninle
Teşekkür ederim canım sağolasın akşam yapayım bari tarhanayı daGünaydınıhlamur çayı ve sıcacık bir tarhana çorbası ve bol dinlenmek önerebileceklerim çok geçmiş olsun:)
Yok sıkışmadan dolayı kesiliyor o kadar acı hissetmiyorumNefesi kesmek dedigin hani acıdan senin mi nefesin kesiliyo canım anlayamadim
Canım uykundan uyandıracak dereceyse neden yatisini vermiyorlar allah muhafaza önlem şart serumla falan durdurabilirler tekrar gidip söylesenKizlar kasığımda batar tarzda ağrı, popomda zonklama tarzı ağrı ve karın ağrısı hala devam ediyor.... Geçti dedjm şimdi uykumdan uyandırdı çok korkuyorum ya... Moralim çok bozuldu
Biz akşama kadar evde olup yoruldum bittim diyoruz Allah yardımcınız olsun
Canım açılma olmadığı için eve gönderdi. Bazen bebeğin pozsiyonundan da olabilirmiş benim ki doğum pozisyonunda olduğu için bunlar yalancı doğum sancıları da olabilir dedi. Benim ilki sezeryan olduğu için doğum sancisiyla kiyaslayamiyorum. Bebeği çok aşağıda hissediyorum ona bağlı mi bilmiyorum... Haftaya tekrar rahim duvarına serviks boyuna bakılacak. Serviks boyunda kısalma olursa hemen Antalya'ya sevk olacaksın dediYok sıkışmadan dolayı kesiliyor o kadar acı hissetmiyorum
Canım uykundan uyandıracak dereceyse neden yatisini vermiyorlar allah muhafaza önlem şart serumla falan durdurabilirler tekrar gidip söylesen
Regl sancısınin siddetlisi belden başlayıp göbeğe gelen bir sancı doğum sancısı seninki öylemiCanım açılma olmadığı için eve gönderdi. Bazen bebeğin pozsiyonundan da olabilirmiş benim ki doğum pozisyonunda olduğu için bunlar yalancı doğum sancıları da olabilir dedi. Benim ilki sezeryan olduğu için doğum sancisiyla kiyaslayamiyorum. Bebeği çok aşağıda hissediyorum ona bağlı mi bilmiyorum... Haftaya tekrar rahim duvarına serviks boyuna bakılacak. Serviks boyunda kısalma olursa hemen Antalya'ya sevk olacaksın dedi
Çok sağol canım, aynen bebişler iyi olsun da dayanacağızSana da gecmis olsun canim. Benim de erken dogum riskim var .İlk cocugumda yasadim prematüre bebek annesi olmak cok zor. İnsallah hepimiz sag salim ve zamaninda kucağımıza aliriz .Oturmanin da iyi gelmemesi çok kötü olmus canim bende 16.Haftalara kadar yattim.Bebisler iyi olsun da mecbur cekecez artik.
İnşallah hepimize canım
Sana ilaç verdi mi verdiyse ne verdi canım? Ben rahmi rahatlatsın diye fitil de kullanıyorum günde 2 tane magnezyum ve kalsiyumdan harici. Kullanmıyorsan belki bunlar da iyi gelir.Kizlar kasığımda batar tarzda ağrı, popomda zonklama tarzı ağrı ve karın ağrısı hala devam ediyor.... Geçti dedjm şimdi uykumdan uyandırdı çok korkuyorum ya... Moralim çok bozuldu
Kesinlikle çalışmak hamilelere göre değil bence de. Ama hiçbir zorluk yaşamadan 9 ay geçirenleri de görüyorum çok özeniyorum gerçekten. Herkesin yapısı farklı. İnşallah her birimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
Bazen mesajlar arada kaynaya biliyor cevap alana dek ısrarcı olmamız lazım galiba
Kızlar elim ayağım titriyor ya ne kötü gündü.
Oglumu anaokulundan almaya gittim arabayla.
Arabanin önüne motorun arkasinda giden kadın durup dururken dusmesin mihemen fren yaptim elim ayagim titrereyerk indim asagiya .iyimisiniz dedim aama kadin hic cevap vermedi beli kirilmis gibi kivraniyordu yerden kalkamadi. Ambulans cagirdi etraftakiler.Aglayarak geldim eve . Buna da şükür ama hizli gidiyor olsaydim eger cok daha kötü seyler olacakti.
Kesinlikle canım bir de raporu verirken elli kişiye laf anlatmak zorunda kaldım. Döndüğümde de illa ki bir servis değişikliği ya da bir şey yaşarım diye düşünüyorum...
Evet canım aynen öyle... Ve regl olursunda bacaklarından kan çekilir gibi olur ya o da varRegl sancısınin siddetlisi belden başlayıp göbeğe gelen bir sancı doğum sancısı seninki öylemi
Progsteron fitil, proloton deport başladı canımÇok sağol canım, aynen bebişler iyi olsun da dayanacağız
İnşallah hepimize canım
Sana ilaç verdi mi verdiyse ne verdi canım? Ben rahmi rahatlatsın diye fitil de kullanıyorum günde 2 tane magnezyum ve kalsiyumdan harici. Kullanmıyorsan belki bunlar da iyi gelir.
Kesinlikle çalışmak hamilelere göre değil bence de. Ama hiçbir zorluk yaşamadan 9 ay geçirenleri de görüyorum çok özeniyorum gerçekten. Herkesin yapısı farklı. İnşallah her birimiz zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
Tekrar gitmekte fayda var diyorumEvet canım aynen öyle... Ve regl olursunda bacaklarından kan çekilir gibi olur ya o da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?