- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.541
Canım geciyorsa içini rahat tut... Benim ağrım geçmiyor üç gündür... Belki on ya da on beş dakika anca geçiyor. Ve bebek doğum pozisyonunda o bende sıkıntı. Yoksa önceden de aşağıda hissediyordum o zaman aynı senin gibi geçici kaşık agrilsrim oluyorduDilyy @zeliko kızlar çok geçmiş olsun. Tüm bebişlerimiz zamanında ve sağlıkla gelip, sağlıkla büyüsünler
Bende bebişi çok aşağıda hissediyorum kasıklarımda baya aşağıda sürekli orda hareket ediyor gibi aşağıya doğru baskı yapıyor. Ayakları sanırım ama yine de korkuyorum. Gün içinde minik sancılar giriyor kasıklarıma. Bu durum bende felaket derecede vesveseye yol açtı. Birşey olacak gibi geliyor hep ağlayasım geliyor. İlk gebeliğim tecrübesizim. ilk günden beri çok sorunsuz bir gebelik geçirdim. Ne bir bulantı ne bir baş dönmesi.. yalnızca ödemim var ayaklarımda. belki şu an yaşadıklarım normaldir bilmiyorum ama çok korkuyorum randevum cumartesi. O zamana kadar kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Üç gundur böyle canım. Dün doktorun yanında da böyleydi... Kanama şu gelmediği sürece takip edeceğiz sadece dedi... Dinlenmemi istedi. Bakayım çok şiddetlenirse hemen gideceğim ama o da Antalya'ya sevk edecek. İlçe de yaşamak çok sıkıntıTekrar gitmekte fayda var diyorum
Kız anneleri isim buldunuz mu bebişlere bizlerede fikir olsun
Bnmkide şekeri içince içimde deliye dönmüştüKendimi sizin için feda ettim benden doktor normal kanda istemiş.8ceyrekte aç karna verdim sonra bunu içtim 9ceyrekte bidaha verdim şimdi 10 çeyrekte bidaha vericem.3 kere istediler kan.İcecek meyveli soda gibi ama çok yoğun aç olduğum için biraz bulandı midem ama öldürmezbebemi sorcak olursak takla atiyo galiba içeride emin degilim
Eki Görüntüle 3139708
Amacım seni korkutmak değil lütfen yanlış anlama zaten su gelirse kanama olursa kesin doğum olur gibi yani bunlar olmadan bir önlem almak gerekmez mi senceÜç gundur böyle canım. Dün doktorun yanında da böyleydi... Kanama şu gelmediği sürece takip edeceğiz sadece dedi... Dinlenmemi istedi. Bakayım çok şiddetlenirse hemen gideceğim ama o da Antalya'ya sevk edecek. İlçe de yaşamak çok sıkıntı
Bende hepsini söyledim canım dun... Hatta yatış verse ben kalacaktım ama hastanede yapabileceğimiz her şeyi yaptık dedi eve de hastane beş dk uzaklıkta belki ondan da rahst bilmiyorum ama bu ağrılarından fazla ağrın olursa da hemen geliyorsun dedi... Ağrı düzeyin üç gündür ayni şükür ama yalan yok bende korkuyorumAmacım seni korkutmak değil lütfen yanlış anlama zaten su gelirse kanama olursa kesin doğum olur gibi yani bunlar olmadan bir önlem almak gerekmez mi sence
Acaba biraz abartıp sancılarım ağırlaştı desen mi bilemedimBende hepsini söyledim canım dun... Hatta yatış verse ben kalacaktım ama hastanede yapabileceğimiz her şeyi yaptık dedi eve de hastane beş dk uzaklıkta belki ondan da rahst bilmiyorum ama bu ağrılarından fazla ağrın olursa da hemen geliyorsun dedi... Ağrı düzeyin üç gündür ayni şükür ama yalan yok bende korkuyorum
Onu bende düşündümAcaba biraz abartıp sancılarım ağırlaştı desen mi bilemedim
Progestanı şöyle bir kac gün kullan canım belki o iyi gelecek bana kasılma yasarsan diye vermisti miyom ya kasılma yaparsa diye pek dillendirmek istemiyorum kendim icindeÜç gundur böyle canım. Dün doktorun yanında da böyleydi... Kanama şu gelmediği sürece takip edeceğiz sadece dedi... Dinlenmemi istedi. Bakayım çok şiddetlenirse hemen gideceğim ama o da Antalya'ya sevk edecek. İlçe de yaşamak çok sıkıntı
Anladım canım bakalım benim de tek duam o... İnsallah işe yarar... En azindan yenidoğan girmeden halledebilelim...Progestanı şöyle bir kac gün kullan canım belki o iyi gelecek bana kasılma yasarsan diye vermisti miyom ya kasılma yaparsa diye pek dillendirmek istemiyorum kendim icinde
Ben de sana bakmak için girdim valla bu ağrının bir tık bile üstü olduğunu anladığın an söyle yine de malum bizim yer ilçe olunca sevk vs olacaksa erkenden kendini zorlamadan git, rapor verirken iki saat açıklama yaptığını da okudum valla ne diyeyim hep mi böyleydi de biz mi bilmiyorduk yoksa sonradan mı bozuldu ama sizi cidden bu kadar zor şartlarda çalıştırmalarını bir türlü aklım almıyor benim mantığımda zaten en dinlengin en zihni berrak görev yapabilme alanı açılması gerekenlerin başı sağlık değil mi yaOnu bende düşündümama o zaman Antalya'ya sevk eder... Oğlumu gunlerce göremem ama haftaya heyet almak için elimden geleni yapacağım çünkü bu bebek erken gelecek artık anladım... Tek umudum bir gün bir gündür karıyla günleri geçirmek olacak
3 kez mi istediler yaaKendimi sizin için feda ettim benden doktor normal kanda istemiş.8ceyrekte aç karna verdim sonra bunu içtim 9ceyrekte bidaha verdim şimdi 10 çeyrekte bidaha vericem.3 kere istediler kan.İcecek meyveli soda gibi ama çok yoğun aç olduğum için biraz bulandı midem ama öldürmezbebemi sorcak olursak takla atiyo galiba içeride emin degilim
Eki Görüntüle 3139708
Kesinlikle canım beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Biraz minik bir kız. Şu an onun kılı olması ve bizim en az 30. Haftayı görmemiz lazım... Canım inan sağlık hep böyle. Ben kırk derece ateşle nöbet tuttuğumu biliyorum. Hamileyim ve rahatsızım ama dun o raporu alırken bile kendimi çok berbat hissettim...Ben de sana bakmak için girdim valla bu ağrının bir tık bile üstü olduğunu anladığın an söyle yine de malum bizim yer ilçe olunca sevk vs olacaksa erkenden kendini zorlamadan git, rapor verirken iki saat açıklama yaptığını da okudum valla ne diyeyim hep mi böyleydi de biz mi bilmiyorduk yoksa sonradan mı bozuldu ama sizi cidden bu kadar zor şartlarda çalıştırmalarını bir türlü aklım almıyor benim mantığımda zaten en dinlengin en zihni berrak görev yapabilme alanı açılması gerekenlerin başı sağlık değil mi ya
Beslenmeni sakın unutma valla muz ceviz kaşar hepsini tüket şu minik aldığı kadar alsın kilo
Ya belki senden normal 2 alır benim doktor kanda istemiş ondan 3 sanırım bilmiyorum canısı3 kez mi istediler yaatamaaam hepipinizi tanımak çok güzeldi arkadaşlar hakkınızı helal edin ben şeker yüklemesi 3.kan alımında giderim artık ikinciye bile güvenim yoktu üç tamamen bayıltır her aşamada aynı cümleler ay damarın ne ince ne kaygan dur denk gelmedi bir daha deneyeceğim ile benim kol delik deşik olur artık, haklılar damar yok ortada
Bende az önce 2. Doz tetanoz aşımı oldum şükür bu da bitti
Kendimi sizin için feda ettim benden doktor normal kanda istemiş.8ceyrekte aç karna verdim sonra bunu içtim 9ceyrekte bidaha verdim şimdi 10 çeyrekte bidaha vericem.3 kere istediler kan.İcecek meyveli soda gibi ama çok yoğun aç olduğum için biraz bulandı midem ama öldürmezbebemi sorcak olursak takla atiyo galiba içeride emin degilim
Eki Görüntüle 3139708
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?