2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Selam kızlar kontrole gittim bebeğin sol böbreğinde büyüme vardı ya hani artık sağda da varmış soldaki geçen sefere göre daha da büyümüş sağdaki de onun kadar olmuş. Şeker yüklemesi yapılacaktı bugün hastayım diye yapmadı dahiliyeye yönlendirdi o da antibiyotik parol öksürük için şurup verdi rapor yazdı bi de covid testi aldılar akşama çıkacakmış.. yine şahane bir gün

Canım çok geçmiş olsun içini ferah tutmaya çalış inşallah bebeğin böbreklerinde ki sorun da düzelir inşallah... Evde dinlenmen de senin için daha iyi olur... Bol bol dinlen... Geçecek inşallah bu günler

Ya birde cumartesi günü farkında olmadan sırtüstü uyumuşum. Sabah uyandığımda sol kasığımda kocaman bir yumru vardı. Başı mı bedeni mi totosu mu bilemedim. Çok korktum o an ama hemen yer değiştirdi gözden kayboldu
Sende korkma yakın zamanda bir arkadaşımın arkadaşı da yaşadıklarını yaşadı, yanılmıyorsam açılması da erken başladı hatta. Rapor alıp evde kaldı gününde sağlıkla doğum yaptı çok şükür

Kapidayim doktorun bekliyorum çok heyecanlı

Nasıl düzeltiliyormus canım bebeğin bu böbrek durumu ne yapilicakmis?

Amin canım çok sağol... İnşallah bu süreci en hasarsız atlatabiliriz. Bebeklerimizi saglikla ve zamanın da kucağımıza alırız inşallah

Murat doruk ile arasinda kaldim canim. Ama mujdeye ne zmn mesaj atsam yarim saatte cevap veriyor ,denemek amacli ikisine de mesaj attim Murat bey gece verdi cevap Ama o da ilaclarimi ne kullandigimi bile sordu.
İlcede oldugum icin mujde hanim erken cevap vermesiyle cezbetti beni.
İyi yada kotu diyemem dedin ya eksik gördüğün bir sey mi var.

Ama canim agrin varsa yinede serum vermeliler.benim biraz agrim vardi gittim ertugrul bey acile yatirdi serum verdiler gecti.
Burada defalarca yazdim belki gormemissindur diye tekrar söylüyorum, oğlum da bu hatayi yaptim dogum sancisi degil diye gonderdiler beni hep sanci devam ettigi ve mudahale etmedikleri icin acilma oldu sonrada durduramadilar zaten..

Görmüştüm canım benim ağrım da devam ediyor ama rahimde acilma yok dedi... Ben her şeyi anlattım ama evde istirahat edeceksin dedi. Progesteron ve proloton deport başladı. Birde bebeğe akciğer geliştirici igne yaptırdı. Bebek doğum kanalına yerlesmedigi için çok düşünmüyorum dedi. Verdikleri serum zaten parol ve düz serumdur canım. Doğumu durdurabilecek bir serum yok. Parol iç dedi su durumunu sordu. Ben zatne çok su içiyorum şimdi ağrı degerlendirmesi yapıyoruz işte arttığı anda gel dedi... Ama bende hiç rahat değilim. Kasıklarımda bildiğin bir şey oturuyor gibi ve bel ağrım hiç gecmedi. Bebeğin hareketleri hep vajen bolgesin de

Kontrolden çıktım kızlar ben normal de 25 hafta 1 günüm ama bebek 23 haftanın ortalarında görünüyor kilosu 700 gr neden öyle anlamadım aslında en başından beri hep geriden geliyor ama düzeleceğini sanıyordum Dr iyi sıkıntı yok dedi.. Şikayet olarak bebek baskı yapıyor ve çatı ağrısını söyledim bu haftalarda oluyor normalmiş.. Birde Yarın şeker yüklemem var of nefret ediyorum.. Hastaneden cıktıktan sonra ev sahibi sesli mesaj atmış eşime evden çıkmamızı istiyor aralığa kadar nasıl olacak onu da bilmiyorum Antalya gibi biryerde ev bulmak cok zor moralim bozuldu

A Aklimtrakyada canım sen neden ilk doğumunda erken doğum yapmıştın?
Canim bankada calisirken 10 gibi adet sancisi gibi sancim oldu doktora gittim nst de sanci yok 3 gun rapor vereyim yat dedi. Eve gittim yatamadim gittikce artti agri. Doktorum merkezdeydi nst de sanci yok gelmene gerek yok dedi.ilcede agrimdan 4 kere hastaneye gittim dogum degil hamilesin bir sey veremeyiz deyip gonderdiler, o zmanlar deneyimsizlik serum verildigini bilmiyordum. En son gece 3 de agrimdan aglamaya basladim tekrar gittim hastaneye sanci yok acilma yok hamilelikle alakali degil apandis olabilir ,yavas yavas antalyaya eğitim arastirmaya git dediler. Oraya gittigimde nst sanci yok ,apandis degil 2.5 cm acilma var dogum yapcaksiniz doktorunuzu arayin dediler.doktoru aradim. Aaa canim olur mu oyle sey serumla durdururuz sen hastanaye git serun versinler ben sabah bakayim dedi. (Onca doktora gittim sabah 9 dan gece 3 e anca serum dediler )
Sabah geldiginde 4 cm acilma ile sezeryana aldilar.
Dogumdan once sebebi yok dedi dogumdan sonra ameliyatta gordum kalp seklinde rahim ikincide erken dogar dedi.simdi yine erken doğum riskim var

Anladim kuzum ama sanci acilmaya sebep oluyor o yüzden dedim. Benim iki arkadasimin serumla durdurmuslardi sancisini.
Bazen ishal sancisi bile dogum sancisina donusebie demisti doktor

A Aklimtrakyada canım sen kaç haftalıkken erken doğum yapmıştım? Bebek kaç kiloydu ve yeni doğanda ne kadar kaldı? Bir de hastane olarak hangisine gitmiştin?
31-32 arasinda sogdu 1670 kilo 40 cm ama yogun bakimda 600 gram bebek bile vardi.doktorda doguma alirken yeri geliyor 700 gramliklari bile yasatiyoruz dedi.
20 gün kaldik.medstar topcular yogun bakimi mukemmel bu sebeple yine ordan bir doktorda dogum yapacagim.
İnsallah hicbirimiz icin gerek kalmaz bu durumlara

Bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım... Şu ev sahiplerin gerçekten çok vicdansız. Biz ağustosa kadar rahtiz şimdilik. Ama Antalya'da ev bulmak çok sıkıntıki biz ilcesindeyiz bizde çok zorlanmistik

Anladim kuzum ama sanci acilmaya sebep oluyor o yüzden dedim. Benim iki arkadasimin serumla durdurmuslardi sancisini.
Bazen ishal sancisi bile dogum sancisina donusebie demisti doktor
Yok soyledi zaten canım... Basit bir enfejsiyon bile bu haftada doğuma sebep olabilir dedi. Senin geçmeyen ağrıların da buna sebep olabilir dedi. Ağrı duzeyim arttığı anda gideceğim zaten riske atamam

İnşallah canım gerek kalmaz... Ama yine de istemsizce bir araştırmaya girdim yenidoğan için...

Bebeğin iyi olmasına çok sevindim canım... Şu ev sahiplerin gerçekten çok vicdansız. Biz ağustosa kadar rahtiz şimdilik. Ama Antalya'da ev bulmak çok sıkıntıki biz ilcesindeyiz bizde çok zorlanmistik
Ev sahibi yurdısında ama Annesi babası İstanbulda.. Onların da ev sahibi onları çıkartmış antalyaya taşınmaya karar vermişler işte Ani olması kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…