- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.581
Anladım canım stres yapma inşallah en kısa sürede bulursunuz bir ev...Ev sahibi yurdısında ama Annesi babası İstanbulda.. Onların da ev sahibi onları çıkartmış antalyaya taşınmaya karar vermişler işte Ani olması kötü oldu
Bende çekindim canim bilmişlik yapmak istemem ama beni arkadaslarim uyardi mudahale ettir diye bende o kadar doktora gittim bildikleri vardir diye döndüm eve ama yatamicak sekildeydim karnim batiyordu ,tovbe tovbe dusundukce kendime kiziyorum bi ara karnima bile vuracak hale bile gelmistim.Bende hepsini söyledim canım dun... Hatta yatış verse ben kalacaktım ama hastanede yapabileceğimiz her şeyi yaptık dedi eve de hastane beş dk uzaklıkta belki ondan da rahst bilmiyorum ama bu ağrılarından fazla ağrın olursa da hemen geliyorsun dedi... Ağrı düzeyin üç gündür ayni şükür ama yalan yok bende korkuyorum
Kesin al canim kesinOnu bende düşündümama o zaman Antalya'ya sevk eder... Oğlumu gunlerce göremem ama haftaya heyet almak için elimden geleni yapacağım çünkü bu bebek erken gelecek artık anladım... Tek umudum bir gün bir gündür karıyla günleri geçirmek olacak
Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Şükür benim ki dayanilamayacak noktada değil. Regli ağrısı gibi sürekli devam ediyor sadece... Zaten rapor bitimine heyet isteyeceğim bu şekilde çalışamam. Çalışsam da yine başa döneceğiz çünkü bebek hep asagidaydi ve artık daha da aşağı daBende çekindim canim bilmişlik yapmak istemem ama beni arkadaslarim uyardi mudahale ettir diye bende o kadar doktora gittim bildikleri vardir diye döndüm eve ama yatamicak sekildeydim karnim batiyordu ,tovbe tovbe dusundukce kendime kiziyorum bi ara karnima bile vuracak hale bile gelmistim.
Senin agrin devam ederse git abart iyice duramiyorum agri kesinci yapin diye ısrar et
Kesinlikle canım ama hamile isnanlara bu yaşattıklari ağır psikolojik baskı. Bu bile erken doğum riski. Sadece kim ne yaparsa aynısını görsün diyorum artık...Kesin al canim kesindegistirilerse degistirsinler yerini.
Benimkiler de benim yerime eleman almak icin ilan vermisler umrumda mi asla..
Umarim canım eşim aramaya başladı bileAnladım canım stres yapma inşallah en kısa sürede bulursunuz bir ev...
Cok kotu zamanlama olmus canim,Allah kolaylik versin.Umarim canım eşim aramaya başladı bile
Anladim kuzum ama sanci acilmaya sebep oluyor o yüzden dedim. Benim iki arkadasimin serumla durdurmuslardi sancisini.
Bazen ishal sancisi bile dogum sancisina donusebie demisti doktor
Umarim canım eşim aramaya başladı bile
Kızlar aklıma gelmişken yazayım. Ayaklarıma çok kramp giriyordu geceleri. Doktora söyledim Kızılay’ın magnezyumlu(yeşil olan) maden suyunu iç dedi. Magnezyumu sordum. Sen iç geçmezse magnezyum da yazarım dedi gerçekten kramplar geçti aklınızda olsun.
Ses kaydı atması açıkçası bana da pek inandırıcı gelmediŞu durmadan Antalya'ya akın eden savaştan kaçan ruslara daha fazla paraya evi kiralarım diye düşünerek sizi çıkartmıyordur umarım bu hamile halinizle. Nedense bana inandırıcı gelmedi yalanmış gibi hissettim ama inşaAllah doğrudur sebebi.
O iki hafta bile ne kadar onemli dimi canim. Ben 32 de dogurdugumda 34 de doguranlar bir iki gün kaldi ben 20 gün.Benim de 35+2 de sancım vardı nst de çıkıyordu serumla durdu doktor ciğer geliştirici de vurmuştu sonrasında da 37+2 de suyum geldi ve sezeryana aldılar
O iki hafta bile ne kadar onemli dimi canim. Ben 32 de dogurdugumda 34 de doguranlar bir iki gün kaldi ben 20 gün.
5 binden aşağı ev yok ve siz 1.500 ödüyorsanız bu adamın derdi bence daha çok paraya kiraya vermekSes kaydı atması açıkçası bana da pek inandırıcı gelmediyaklaşık 4 yıldır buradayız yani.. Kirayı bu ay 1 500 yaptı. 600 e girmiştik.. Bilmiyorum 5 binden aşağı ev yok zemin katlar o fiyata
Canim bence +2 -2 normal bende dün gittim gun olarak 23+4 bebek 24+3 cikti 700 gr cikti bana 24le uyumlu dedi.benim hep haftasindaydi şimdi benim diyette kaşar peynir var sabah 40 gr.oglende 60gr la tost ,badem,ceviz ben buna bağladım. Haftasiyla hep uyumlu olurken. Bir de hiç az cok düşünme, oğluma son zaman gelişmiyor dediler 2500 dogr dediler .3470 doğdu.Kontrolden çıktım kızlar ben normal de 25 hafta 1 günüm ama bebek 23 haftanın ortalarında görünüyor kilosu 700 gr neden öyle anlamadım aslında en başından beri hep geriden geliyor ama düzeleceğini sanıyordum Dr iyi sıkıntı yok dedi.. Şikayet olarak bebek baskı yapıyor ve çatı ağrısını söyledim bu haftalarda oluyor normalmiş.. Birde Yarın şeker yüklemem var ofnefret ediyorum.. Hastaneden cıktıktan sonra ev sahibi sesli mesaj atmış eşime evden çıkmamızı istiyor aralığa kadar nasıl olacak onu da bilmiyorum Antalya gibi biryerde ev bulmak cok zor moralim bozuldu
Benim arkadaşım 33 de doğurdu hiç küvezde kalmamış direk eve çıkmışlar.sanırım kilo ile alakalı 2 kg üzerinde doğarsa direk eve çıkabiliyormuşsun diye duymuştumO iki hafta bile ne kadar onemli dimi canim. Ben 32 de dogurdugumda 34 de doguranlar bir iki gün kaldi ben 20 gün.
Değerler aşıri gibi gelmedi bana canım
Değer bencede normal ama suyum hala fazla olduğu için şekeri kes hayatından dedi.Cikolata vb doğuma kadar en azami hale indir dediCanım gayet normal değerler.ben cuma yaptırdım tokluk 120 çıktı 140 a kadar normal görünüyor.doktorla da konuştuk değerlerin normal dedi.bi yanlışlık olmasın
Olabilir canim 34 de cigerler gelisimlerini tamamliyor ve emme de gelisiyor 34 den sonra cok gerek görmüyorlar ozel bir problem yoksa . Benim oglum dogdugunda emme gelismedigi icin bir hafta beklettiler bir hafta sonra kuvezden anne sicakligini hissetmesi lazim diye gogsume yatiriyorlardi görüş saatlerinde.son gunlerde de emme denemeleri yaptirdilar ama eve gittigimizde keske biraz daha dursaydik dedim emmesi cok güçsüzdu. Ama sukur artik okullu bile olduBenim arkadaşım 33 de doğurdu hiç küvezde kalmamış direk eve çıkmışlar.sanırım kilo ile alakalı 2 kg üzerinde doğarsa direk eve çıkabiliyormuşsun diye duymuştum
Aa doğru tabi canım meyve tüketirsin bol yoğurtla beraber hiç bir şey olmaz Allahın izniyleDeğer bencede normal ama suyum hala fazla olduğu için şekeri kes hayatından dedi.Cikolata vb doğuma kadar en azami hale indir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?