2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende çekindim canim bilmişlik yapmak istemem ama beni arkadaslarim uyardi mudahale ettir diye bende o kadar doktora gittim bildikleri vardir diye döndüm eve ama yatamicak sekildeydim karnim batiyordu ,tovbe tovbe dusundukce kendime kiziyorum bi ara karnima bile vuracak hale bile gelmistim.
Senin agrin devam ederse git abart iyice duramiyorum agri kesinci yapin diye ısrar et

Kesin al canim kesin degistirilerse degistirsinler yerini.
Benimkiler de benim yerime eleman almak icin ilan vermisler umrumda mi asla..

Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Şükür benim ki dayanilamayacak noktada değil. Regli ağrısı gibi sürekli devam ediyor sadece... Zaten rapor bitimine heyet isteyeceğim bu şekilde çalışamam. Çalışsam da yine başa döneceğiz çünkü bebek hep asagidaydi ve artık daha da aşağı da

Kesin al canim kesin degistirilerse degistirsinler yerini.
Benimkiler de benim yerime eleman almak icin ilan vermisler umrumda mi asla..
Kesinlikle canım ama hamile isnanlara bu yaşattıklari ağır psikolojik baskı. Bu bile erken doğum riski. Sadece kim ne yaparsa aynısını görsün diyorum artık...

Kızlar aklıma gelmişken yazayım. Ayaklarıma çok kramp giriyordu geceleri. Doktora söyledim Kızılay’ın magnezyumlu(yeşil olan) maden suyunu iç dedi. Magnezyumu sordum. Sen iç geçmezse magnezyum da yazarım dedi gerçekten kramplar geçti aklınızda olsun.

Anladim kuzum ama sanci acilmaya sebep oluyor o yüzden dedim. Benim iki arkadasimin serumla durdurmuslardi sancisini.
Bazen ishal sancisi bile dogum sancisina donusebie demisti doktor

Benim de 35+2 de sancım vardı nst de çıkıyordu serumla durdu doktor ciğer geliştirici de vurmuştu sonrasında da 37+2 de suyum geldi ve sezeryana aldılar

Bende magnorm var suya eritip içiliyor o benim midemi bulandırıyordu bende artık her gün o ilaç yerine 1 tane kızılay maden suyu içiyorum sade olandan işe yarıyor gerçekten.

Ses kaydı atması açıkçası bana da pek inandırıcı gelmedi yaklaşık 4 yıldır buradayız yani.. Kirayı bu ay 1 500 yaptı. 600 e girmiştik.. Bilmiyorum 5 binden aşağı ev yok zemin katlar o fiyata

Benim de 35+2 de sancım vardı nst de çıkıyordu serumla durdu doktor ciğer geliştirici de vurmuştu sonrasında da 37+2 de suyum geldi ve sezeryana aldılar
O iki hafta bile ne kadar onemli dimi canim. Ben 32 de dogurdugumda 34 de doguranlar bir iki gün kaldi ben 20 gün.

5 binden aşağı ev yok ve siz 1.500 ödüyorsanız bu adamın derdi bence daha çok paraya kiraya vermek Eğer öyleyse bebeğinizle sizi bu durumda zorda bıraktığı için hakkınıza girmiş olacak ama onu düşünen kim ki artık umarım çok daralmadan uygun bir ev bulabilirsiniz :/

Canim bence +2 -2 normal bende dün gittim gun olarak 23+4 bebek 24+3 cikti 700 gr cikti bana 24le uyumlu dedi.benim hep haftasindaydi şimdi benim diyette kaşar peynir var sabah 40 gr.oglende 60gr la tost ,badem,ceviz ben buna bağladım. Haftasiyla hep uyumlu olurken. Bir de hiç az cok düşünme, oğluma son zaman gelişmiyor dediler 2500 dogr dediler .3470 doğdu.
Ev konusunda haklisin bu zamanda her konuda ev bulmak zor. Sözleşme bitti mi? Su zaman pat diye çıkarma. Tayincilerin tasinma gitme zmaani olsa bos ev daha rahat bulunur

O iki hafta bile ne kadar onemli dimi canim. Ben 32 de dogurdugumda 34 de doguranlar bir iki gün kaldi ben 20 gün.
Benim arkadaşım 33 de doğurdu hiç küvezde kalmamış direk eve çıkmışlar.sanırım kilo ile alakalı 2 kg üzerinde doğarsa direk eve çıkabiliyormuşsun diye duymuştum

Değerler aşıri gibi gelmedi bana canım

Canım gayet normal değerler.ben cuma yaptırdım tokluk 120 çıktı 140 a kadar normal görünüyor.doktorla da konuştuk değerlerin normal dedi.bi yanlışlık olmasın
Değer bencede normal ama suyum hala fazla olduğu için şekeri kes hayatından dedi.Cikolata vb doğuma kadar en azami hale indir dedi

Benim arkadaşım 33 de doğurdu hiç küvezde kalmamış direk eve çıkmışlar.sanırım kilo ile alakalı 2 kg üzerinde doğarsa direk eve çıkabiliyormuşsun diye duymuştum
Olabilir canim 34 de cigerler gelisimlerini tamamliyor ve emme de gelisiyor 34 den sonra cok gerek görmüyorlar ozel bir problem yoksa . Benim oglum dogdugunda emme gelismedigi icin bir hafta beklettiler bir hafta sonra kuvezden anne sicakligini hissetmesi lazim diye gogsume yatiriyorlardi görüş saatlerinde.son gunlerde de emme denemeleri yaptirdilar ama eve gittigimizde keske biraz daha dursaydik dedim emmesi cok güçsüzdu. Ama sukur artik okullu bile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…