2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gecmis olsun. Ama degerleri sadece tahmin olarak soyluyorlar doktorlar , sen moralini bozma cok kisi duydum bebegim kucuk dogacak deyip buyuk dogan ve tam tersi kilolu bebek denilip "norm"larda dogan.. Sen kendini hiç uzme ve beslenmene odaklan bakarsin bir kac hafta sonra haftasina "uyumlu" olur, degerlerin hepsi sadece tahmin demek lazim uzulme

Kızlar dün yazmıştım arada batma oluyo sancı oluyor diye doktor ilac verdi. Bebisim 6 gün gerideymis 1 hafta gerilik normal dedi ama insan yine de öyle olsun istemiyor ne yapsam ki ne yesem ne içsem

Kızlar dün yazmıştım arada batma oluyo sancı oluyor diye doktor ilac verdi. Bebisim 6 gün gerideymis 1 hafta gerilik normal dedi ama insan yine de öyle olsun istemiyor ne yapsam ki ne yesem ne içsem
Benim oğlum da hep 1 hafta geriden gelmişti.doğduğunda 3200 kg 51 cm doğdu gayet iyiydi yani bence 1 haftaya çok takılma

Aynen doktor da normal dedi takilmadim da arayi kapatmak için ne yapabilirim onu merak ettim
Burda çok kişi yazdı canım kaçırdın galiba muzlu ballı süt, kaşar yeniliyormuş bebeğe güzel kilo aldırıyormuş ki bence 1 hafta çok normal yine de için rahat edecekse bol bol muz kaşar tüket

Bir de kızlar bebek aşağıda top olmuş zaten bende aşağıda hissediyordum. Biraz da o yüzden canın acıyor dedi doktor. Yanlara da gitmesi gerek dedi onun dışında bi sey demedi ben de o ruh haliyle sormamışım bu cok ciddi bi durum mu. Endol fitil verdi yan etkileri arasında suyu azaltmak var kullanan var mi

Aynen canım benim de bebek öyle ultrason kağıdında 23 ve 24 hafta yazıyor yine de insan takılıyor aslında beslenmede sorun yok en başından beri geriden geliyordu gec döllenmedir diye.. Sağlıklı olsunlarda kuzum..

*sözleşme varmıydı yok muydu hatırlamıyorum yani varsada 1 yıldır bnce biz 4 sene olacak burdayız.. Bakalım artık yapacak bir şey yok.

Burda çok kişi yazdı canım kaçırdın galiba muzlu ballı süt, kaşar yeniliyormuş bebeğe güzel kilo aldırıyormuş ki bence 1 hafta çok normal yine de için rahat edecekse bol bol muz kaşar tüket
Valla kimse benim kadar muz kaşar tuketmiyor herhalde sanırım sadece kilo yapmış bunlar bu arada bende 6 kilo almışım

Biz de eşimle Aynen öyle düşündük.. Eşim takip edecem dedi yalansa dava açarım dedi bilmiyorum

Canım her gün 2 haşlanmış yumurta ye mutlaka biri kendine biri bebeğe, mutlaka muz ye günlük bir de yoğurt. süt, peynir ihmal etme bir dahaki kontrole uyumlu gelir :) özellikle muz yemek çok fark ettiriyor

Selam kızlar yemek yaparken elimi yaktım azcık.normalde hemen hametan sürerdim ama kullanmanın zararı olur mu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…