- 26 Temmuz 2022
- 436
- 720
- 33
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.601
Gecmis olsun. Ama degerleri sadece tahmin olarak soyluyorlar doktorlar , sen moralini bozma cok kisi duydum bebegim kucuk dogacak deyip buyuk dogan ve tam tersi kilolu bebek denilip "norm"larda dogan.. Sen kendini hiç uzme ve beslenmene odaklan bakarsin bir kac hafta sonra haftasina "uyumlu" olur, degerlerin hepsi sadece tahmin demek lazim uzulmeKontrolden çıktım kızlar ben normal de 25 hafta 1 günüm ama bebek 23 haftanın ortalarında görünüyor kilosu 700 gr neden öyle anlamadım aslında en başından beri hep geriden geliyor ama düzeleceğini sanıyordum Dr iyi sıkıntı yok dedi.. Şikayet olarak bebek baskı yapıyor ve çatı ağrısını söyledim bu haftalarda oluyor normalmiş.. Birde Yarın şeker yüklemem var ofnefret ediyorum.. Hastaneden cıktıktan sonra ev sahibi sesli mesaj atmış eşime evden çıkmamızı istiyor aralığa kadar nasıl olacak onu da bilmiyorum Antalya gibi biryerde ev bulmak cok zor moralim bozuldu
Benim oğlum da hep 1 hafta geriden gelmişti.doğduğunda 3200 kg 51 cm doğdu gayet iyiydi yani bence 1 haftaya çok takılmaKızlar dün yazmıştım arada batma oluyo sancı oluyor diye doktor ilac verdi. Bebisim 6 gün gerideymis 1 hafta gerilik normal dedi ama insan yine de öyle olsun istemiyor ne yapsam ki ne yesem ne içsem
Aynen doktor da normal dedi takilmadim da arayi kapatmak için ne yapabilirim onu merak ettimBenim oğlum da hep 1 hafta geriden gelmişti.doğduğunda 3200 kg 51 cm doğdu gayet iyiydi yani bence 1 haftaya çok takılma
Burda çok kişi yazdı canım kaçırdın galiba muzlu ballı süt, kaşar yeniliyormuş bebeğe güzel kilo aldırıyormuş ki bence 1 hafta çok normal yine de için rahat edecekse bol bol muz kaşar tüketAynen doktor da normal dedi takilmadim da arayi kapatmak için ne yapabilirim onu merak ettim
Aynen canım benim de bebek öyle ultrason kağıdında 23 ve 24 hafta yazıyor yine de insan takılıyor aslında beslenmede sorun yok en başından beri geriden geliyordu gec döllenmedir diye.. Sağlıklı olsunlarda kuzum..Canim bence +2 -2 normal bende dün gittim gun olarak 23+4 bebek 24+3 cikti 700 gr cikti bana 24le uyumlu dedi.benim hep haftasindaydi şimdi benim diyette kaşar peynir var sabah 40 gr.oglende 60gr la tost ,badem,ceviz ben buna bağladım. Haftasiyla hep uyumlu olurken. Bir de hiç az cok düşünme, oğluma son zaman gelişmiyor dediler 2500 dogr dediler .3470 doğdu.
Ev konusunda haklisin bu zamanda her konuda ev bulmak zor. Sözleşme bitti mi? Su zaman pat diye çıkarma. Tayincilerin tasinma gitme zmaani olsa bos ev daha rahat bulunur
Valla kimse benim kadar muz kaşar tuketmiyor herhalde sanırım sadece kilo yapmış bunlarBurda çok kişi yazdı canım kaçırdın galiba muzlu ballı süt, kaşar yeniliyormuş bebeğe güzel kilo aldırıyormuş ki bence 1 hafta çok normal yine de için rahat edecekse bol bol muz kaşar tüket
Biz de eşimle Aynen öyle düşündük.. Eşim takip edecem dedi yalansa dava açarım dedi bilmiyorum5 binden aşağı ev yok ve siz 1.500 ödüyorsanız bu adamın derdi bence daha çok paraya kiraya vermekEğer öyleyse bebeğinizle sizi bu durumda zorda bıraktığı için hakkınıza girmiş olacak ama onu düşünen kim ki artık umarım çok daralmadan uygun bir ev bulabilirsiniz :/
Biz oturacağız diye çıkarıp evi yeniden kiralarlarsa ve bunu şikayet ederseniz evi 2 yıl boyunca kiralayamıyorlar diye biliyorumBiz de eşimle Aynen öyle düşündük.. Eşim takip edecem dedi yalansa dava açarım dedi bilmiyorum
Canım her gün 2 haşlanmış yumurta ye mutlaka biri kendine biri bebeğe, mutlaka muz ye günlük bir de yoğurt. süt, peynir ihmal etme bir dahaki kontrole uyumlu gelir :) özellikle muz yemek çok fark ettiriyorKızlar dün yazmıştım arada batma oluyo sancı oluyor diye doktor ilac verdi. Bebisim 6 gün gerideymis 1 hafta gerilik normal dedi ama insan yine de öyle olsun istemiyor ne yapsam ki ne yesem ne içsem
Bilemedim canım... Ne desem yalan olur. Geçmiş olsun sanaSelam kızlar yemek yaparken elimi yaktım azcık.normalde hemen hametan sürerdim ama kullanmanın zararı olur mu bilemedim
Muz ve ceviz bebeğe kilo aldırıyorAynen doktor da normal dedi takilmadim da arayi kapatmak için ne yapabilirim onu merak ettim
Artmasin inşallah dilyyŞükür bir günü daha bitirdim... Şu an bebek için bir gün bir gündür hesabı yapiyorumbugün 27+0... Bel ve kasık ağrılarım devam ediyor. Yatmama rağmen geçmedi ama artan bir ağrı yok
İnşallah canımArtmasin inşallah dilyy
Sağol canım ya.Olmaz inş dayanamadım sürdümBilemedim canım... Ne desem yalan olur. Geçmiş olsun sana
süt kansızlık yapmaz sadece demir hapı ile birlikte tüketilmez birkaç saat önce ya da sonra tüketilmeli demir hapı içerkenMuz ve ceviz bebeğe kilo aldırıyorsüt kansızlık yapabiliyor, yoğurt tavsiye ediliyor
Aloevera cok iyi geliyor canim.Selam kızlar yemek yaparken elimi yaktım azcık.normalde hemen hametan sürerdim ama kullanmanın zararı olur mu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?