2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
süt kansızlık yapmaz sadece demir hapı ile birlikte tüketilmez birkaç saat önce ya da sonra tüketilmeli demir hapı içerken
Demir ilacı alırken süt ve süt ürünleri, fındık, fıstık vs de yenmez. Çok kişi gebe iken hergün süt içilmeli, faydalı der, fakat süt hergün içince kansızlık yapıyor. O yüzden süt yerine yoğurt tavsiye ediliyor. Yine de bi diyetisyen ile görüşüp bilgi alabilirsiniz. Ya da Google yazın orda da çıkar

Kızlar ya benim kedi karnıma atlıyor sürekli 5 kilo falan var tepeden değil ama karşıdan. Bu gece yine yaptı aynısını Bi sıkıntı olmuş mudur sizce bebiş hareket ediyor ama.
Oğlum 14 kilo sarılırken bazen de bilerek sımarıklıktan vuruyor tekme atıyor. Elimden geldiği kadar korumaya çalışıyorum ama birşey olmaz Allah'ın izniyle

Böyle böyle 39 haftayı görürmüşsün. İnşallah

Rekorum 11. Denemede damarimi bulmaları resmen delik deşik etmişlerdi kürtaj olacaktım herkes başımda damar bulamadıkları için operasyona başlayamadılar düşün ki ayağımın üzerinden bile denediler anesteziye gerek kalmayacak artık bayılıyorum az sonra demiştim

Şükür bir günü daha bitirdim... Şu an bebek için bir gün bir gündür hesabı yapiyorum bugün 27+0... Bel ve kasık ağrılarım devam ediyor. Yatmama rağmen geçmedi ama artan bir ağrı yok
Artmaz insallah canim dualarımızdasin
Insallah bekleyecek annesi daha Allahin izniyle..

Benimde cok zor buluyorlar o kol olmadi digerini yok sağdan giriyoryok yandan ama seninki cok dahazor anlaşılan ana seker yuklemesinde mecburen aclik tokluk derken bikac kez alınacak üzgünüm canim

Benimde cok zor buluyorlar o kol olmadi digerini yok sağdan giriyoryok yandan ama seninki cok dahazor anlaşılan ana seker yuklemesinde mecburen aclik tokluk derken bikac kez alınacak üzgünüm canim
Ben de cumartesi gideceğim büyük ihtimalle o gün yapacak umarım bayılmam

Şu vakte geldik hala bir poz vermedi yüzünü gostermemekte israrci bizimki. Yetmedi elleriyle kapatiyor
Umudum bundan sonraki kontrollerde.
Aslında cok değilmiş su neden fazlaki. Yinede uy diyete bakalım canim
Boyle devam edelim de bidahaki kontrolde su normale döner inşallah.
senin nazlida yüzünü gösterir inşallah artık

Kızlar iki göğüs ucumda da kuru beyaz bişey vardı çıkardım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum tıkanmış herhalde göğüs ucum diyerek. acaba akıntı dan falan mı

Oğlum 14 kilo sarılırken bazen de bilerek sımarıklıktan vuruyor tekme atıyor. Elimden geldiği kadar korumaya çalışıyorum ama birşey olmaz Allah'ın izniyle
Sağol canım inşallah.Kıskanıyor bizimki galiba anlamadım. Artık yavaş yavaş odaya almamam gerekiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…