- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.621
Bunada şükür insallah artmazŞükür bir günü daha bitirdim... Şu an bebek için bir gün bir gündür hesabı yapiyorumbugün 27+0... Bel ve kasık ağrılarım devam ediyor. Yatmama rağmen geçmedi ama artan bir ağrı yok
Demir ilacı alırken süt ve süt ürünleri, fındık, fıstık vs de yenmez. Çok kişi gebe iken hergün süt içilmeli, faydalı der, fakat süt hergün içince kansızlık yapıyor. O yüzden süt yerine yoğurt tavsiye ediliyor. Yine de bi diyetisyen ile görüşüp bilgi alabilirsiniz. Ya da Google yazın orda da çıkarsüt kansızlık yapmaz sadece demir hapı ile birlikte tüketilmez birkaç saat önce ya da sonra tüketilmeli demir hapı içerken
İnşallah canımBunada şükür insallah artmaz
Oğlum 14 kilo sarılırken bazen de bilerek sımarıklıktan vuruyor tekme atıyor. Elimden geldiği kadar korumaya çalışıyorum amaKızlar ya benim kedi karnıma atlıyor sürekli 5 kilo falan var tepeden değil ama karşıdan. Bu gece yine yaptı aynısını Bi sıkıntı olmuş mudur sizce bebiş hareket ediyor ama.
Böyle böyle 39 haftayı görürmüşsün. İnşallahOnu bende düşündümama o zaman Antalya'ya sevk eder... Oğlumu gunlerce göremem ama haftaya heyet almak için elimden geleni yapacağım çünkü bu bebek erken gelecek artık anladım... Tek umudum bir gün bir gündür karıyla günleri geçirmek olacak
Rekorum 11. Denemede damarimi bulmaları resmen delik deşik etmişlerdi kürtaj olacaktım herkes başımda damar bulamadıkları için operasyona başlayamadılar düşün ki ayağımın üzerinden bile denediler3 kez mi istediler yaatamaaam hepipinizi tanımak çok güzeldi arkadaşlar hakkınızı helal edin ben şeker yüklemesi 3.kan alımında giderim artık ikinciye bile güvenim yoktu üç tamamen bayıltır her aşamada aynı cümleler ay damarın ne ince ne kaygan dur denk gelmedi bir daha deneyeceğim ile benim kol delik deşik olur artık, haklılar damar yok ortada
Bende az önce 2. Doz tetanoz aşımı oldum şükür bu da bitti
Bence degil ama surat cok tatli masallahEki Görüntüle 3140437 sizce dudağının yanındaki parmağı miböyle yapmış sanki buna gülüyorum bugünden beri
120 çıktı kuzu burda kızlarda 140 çıkmış onlara normal demişler ama benim suyum fazla olduğu için 120 yi çok olarak gördü şekerli herşeyi doğuma kadar kes dediBence degil ama surat cok tatli masallahnasildi seker yuklemesi nasıl cikti sonuc?
Artmaz insallah canim dualarımızdasinŞükür bir günü daha bitirdim... Şu an bebek için bir gün bir gündür hesabı yapiyorumbugün 27+0... Bel ve kasık ağrılarım devam ediyor. Yatmama rağmen geçmedi ama artan bir ağrı yok
Tokluk mu? Aclik mi? Bebiş ne güzel poz vermiş oyle yaaa masallah ona120 çıktı kuzu burda kızlarda 140 çıkmış onlara normal demişler ama benim suyum fazla olduğu için 120 yi çok olarak gördü şekerli herşeyi doğuma kadar kes dedi
Benimki keyfi gelince tam pozcuTokluk mu? Aclik mi? Bebiş ne güzel poz vermiş oyle yaaa masallah ona
Benimde cok zor buluyorlar o kol olmadi digerini yok sağdan giriyoryok yandan ama seninki cok dahazor anlaşılanRekorum 11. Denemede damarimi bulmaları resmen delik deşik etmişlerdi kürtaj olacaktım herkes başımda damar bulamadıkları için operasyona başlayamadılar düşün ki ayağımın üzerinden bile denedileranesteziye gerek kalmayacak artık bayılıyorum az sonra demiştim
Şu vakte geldik hala bir poz vermedi yüzünü gostermemekte israrci bizimki. Yetmedi elleriyle kapatiyorBenimki keyfi gelince tam pozcu
Açlık 75 tokluk 119 kuzu
Ben de cumartesi gideceğim büyük ihtimalle o gün yapacak umarım bayılmamBenimde cok zor buluyorlar o kol olmadi digerini yok sağdan giriyoryok yandan ama seninki cok dahazor anlaşılanana seker yuklemesinde mecburen aclik tokluk derken bikac kez alınacak üzgünüm canim
Karşıya bak baska konuya odaklan mümkünse soyle biri seni lafa tutsun.birsey olmaz Allahın izniyle. Beni de kan tutuyor her defasinda belirtirim kani alan kişi konu acar flan kan a odaklanamamBen de cumartesi gideceğim büyük ihtimalle o gün yapacak umarım bayılmam
Boyle devam edelim de bidahaki kontrolde su normale döner inşallah.Şu vakte geldik hala bir poz vermedi yüzünü gostermemekte israrci bizimki. Yetmedi elleriyle kapatiyor
Umudum bundan sonraki kontrollerde.
Aslında cok değilmiş su neden fazlaki. Yinede uy diyete bakalım canim
Sağol canım inşallah.Kıskanıyor bizimki galiba anlamadım. Artık yavaş yavaş odaya almamam gerekiyor sanırım.Oğlum 14 kilo sarılırken bazen de bilerek sımarıklıktan vuruyor tekme atıyor. Elimden geldiği kadar korumaya çalışıyorum amabirşey olmaz Allah'ın izniyle
Süt kanal uclaridir bazen bnimde oluyor gibi. Cok uyarma uclari birak biseyolmaz kalsınKızlar iki göğüs ucumda da kuru beyaz bişey vardı çıkardım ama iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum tıkanmış herhalde göğüs ucum diyerek.acaba akıntı dan falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?