2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canım oglumda da vardi benim doktor dogunca cisini yaptığında geçecek buyuk ihtimal ama takip edelim dedi. Sukur dogduktan sonra kontrole gittik geçmişti. Senin de oyle olur insallah.
Selam kızlar yemek yaparken elimi yaktım azcık.normalde hemen hametan sürerdim ama kullanmanın zararı olur mu bilemedim
Cinko oksit iceriyo sanirim canim surebilirsin. Güneş kremlerinde bile olan bir madde zarari yok.

Günaydın kizlar... Benim oğlan yine sabahın altısin da kalktı... Uyku falan yasak bize
Yanında yatmiyor mu:) hadi seninki küçük benimki gece uyanıyor geliyor geri gidiyor ,surekli gelip gidiyor. 8 yaşında sürekli gece yanımıza gelip yatıyordu artik bunu engellemek icin başladık ama israrla geliyor gece belki yatarim diye hic uyuamıyorum bende gece

Zaten gece on iki de bizim yatağa çıkıyor bizimle uyuyor sabahta babasıyla kalkıyor geri uyumuyor. Babası gider gitmez anneciğim lütfen kalk diye beni de kaldırıyor üç senedie böyle... Herhalde benim oğlan sekiz yaşına gelse de senin ki gibi olacak sanırım... Ne zaman uyuyabilecegim hiç bilmiyorum

Ya elektrik gibi alamadım bilemem şu devletteki Burcu hanım daha iyidi .eskiden Medikal parkta çalışmış. Ona randevu almak çok zor çünkü gerçekten harika bir bayan .o kadar detaylı bakıyor o kadar hersey anlatıyor şok oldum.diyorum ben 300 TL Mujdeye ne için verdim ki yani doktora bulmak çok zor

Ben de bir haftadır uyuyamıyorum doğru düzgün.boğazlarım ağrıyor pazardan beri doktora gittim faranjit dedi.gece sabaha kadar ağrıyor onu geçtim sırt üstü yatmak yasak dedi doktor.sağa dönüyorum bu sefer sırtım ağrıyor sola dönüyorum kalçama baskı oluyor kalçam ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım.gece 2 de kalkıyorum 3 e kadar oturuyorum evde sonra uykuya dayanamayacak duruma gelince geri yatıyorum.sabah 6 da tekrar ayaktayım.bide oğlum ilkokula başladı onu hazırla et işleri oluyor.bebek doğunca zaten uykusuz kalacağız uzun yıllar.bari şimdi dinletebilsem diyorum ama nerdeeee

Kizlar çamaşır asmak gibi bir hata yaptım karnım çok sertleşti... Belim ve kasıklarımda ki ağrı bir anda çok şiddetlendi. Şimdi biraz hafifledi gibi ama ben her hareket ettiğim de böyle ağrı mi olacak anlamadım. Regl ağrısı çekiyorum resmen ve kasıklarım da büyük bir ağırlık var

Yaa sen ne olur hiç bir iş yapma tuvalet harici kalkma sakın bir daha

1 kürtaj, 1 rahim filmi, 2 histeroskopi Allahım bunlarda damar yolu bir kabus gibi geçmişti asla çalışanların suçu yok ama elde malzeme belli ne yapsınlar şuan için de sağ salim sezeryan gününü görürsem Allahım damar yolumu açsınlar gerisi olur gider modundayım bakalım şeker yüklemesinde Allah büyük ayıl bayıl vercez

Canım her gün 2 haşlanmış yumurta ye mutlaka biri kendine biri bebeğe, mutlaka muz ye günlük bir de yoğurt. süt, peynir ihmal etme bir dahaki kontrole uyumlu gelir :) özellikle muz yemek çok fark ettiriyor

Günde 2 yumurta hamilelikte kolestrol çıkmasına sebep oluyor canım 2 yumurta yenecekse 2 beyaz 1 sarısı yenmeli gebelikte günlük 2 yumurta sarısı tehlikeli

Günde 2 yumurta hamilelikte kolestrol çıkmasına sebep oluyor canım 2 yumurta yenecekse 2 beyaz 1 sarısı yenmeli gebelikte günlük 2 yumurta sarısı tehlikeli
Bencede 1 yumurta yeterlidir. Ben 1 tane yiyorum hergün 2 cok fazla olabilir. gerci benim 4 sene once diyetisyen vermisti 2 yumurta protein diyetiydi ama.simdi fazla gelir

Bencede 1 yumurta yeterlidir. Ben 1 tane yiyorum hergün 2 cok fazla olabilir. gerci benim 4 sene once diyetisyen vermisti 2 yumurta protein diyetiydi ama.simdi fazla gelir

Bana ilk gebeliğimde doktorum yumurtayı çok sevdiğim için günde 2-3 tane yiyordum 2 yumurta fazla olur kolestrol çıkartır günlük 1 yumurta ye illa 2 yicem diyorsan 2 beyaz 1 sarısını ye demişti oradan biliyorum bende.

Sağol canım inşallah Bizim ufaklık da bronşit olmuş ondan bana geçti zaten muhtemelen, gece hastanedeydik ventolin falan verdiler.. annelikte tek başına hasta olmak bile lüks birinin bana bakmasını falan çoktan geçtim de sadece yatıp dinlenmek bile mümkün olmuyor çocuk da hasta olunca

Nasıl düzeltiliyormus canım bebeğin bu böbrek durumu ne yapilicakmis?
Canım bazısında kendiliğinden doğuma kadar düzeliyormuş, bazısında doğumdan sonraki birkaç günde bebek çişini yaptıkça düzeliyormuş, bazılarına erken sünnet yapıyorlarmış ve aylarca antibiyotik kullanılıyormuş, bazısına ameliyat gerekiyormuş. En korkulan böyle büyüyüp organ kaybına sebep olmasıymış Allah korusun.. hamileyken bi şey yapılmıyormuş bekleyip göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…