- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.641
İnşallah canım ama o mümkün değilBöyle böyle 39 haftayı görürmüşsün. İnşallah
Amin canım insallah ama ağrı geçmiyorArtmaz insallah canim dualarımızdasin
Insallah bekleyecek annesi daha Allahin izniyle..
Maşallah ona yaEki Görüntüle 3140437 sizce dudağının yanındaki parmağı miböyle yapmış sanki buna gülüyorum bugünden beri
Canım oglumda da vardi benim doktor dogunca cisini yaptığında geçecek buyuk ihtimal ama takip edelim dedi. Sukur dogduktan sonra kontrole gittik geçmişti. Senin de oyle olur insallah.Selam kızlar kontrole gittim bebeğin sol böbreğinde büyüme vardı ya hani artık sağda da varmışsoldaki geçen sefere göre daha da büyümüş sağdaki de onun kadar olmuş. Şeker yüklemesi yapılacaktı bugün hastayım diye yapmadı dahiliyeye yönlendirdi o da antibiyotik parol öksürük için şurup verdi rapor yazdı bi de covid testi aldılar akşama çıkacakmış.. yine şahane bir gün
Cinko oksit iceriyo sanirim canim surebilirsin. Güneş kremlerinde bile olan bir madde zarari yok.Selam kızlar yemek yaparken elimi yaktım azcık.normalde hemen hametan sürerdim ama kullanmanın zararı olur mu bilemedim
Yanında yatmiyor mu:) hadi seninki küçük benimki gece uyanıyor geliyor geri gidiyor ,surekli gelip gidiyor. 8 yaşında sürekli gece yanımıza gelip yatıyordu artik bunu engellemek icin başladık ama israrla geliyor geceGünaydın kizlar... Benim oğlan yine sabahın altısin da kalktı... Uyku falan yasak bize
Zaten gece on iki de bizim yatağa çıkıyor bizimle uyuyor sabahta babasıyla kalkıyor geri uyumuyor. Babası gider gitmez anneciğim lütfen kalk diye beni de kaldırıyorYanında yatmiyor mu:) hadi seninki küçük benimki gece uyanıyor geliyor geri gidiyor ,surekli gelip gidiyor. 8 yaşında sürekli gece yanımıza gelip yatıyordu artik bunu engellemek icin başladık ama israrla geliyor gecebelki yatarim diye hic uyuamıyorum bende gece
Ya elektrik gibi alamadım bilememMurat doruk ile arasinda kaldim canim. Ama mujdeye ne zmn mesaj atsam yarim saatte cevap veriyor ,denemek amacli ikisine de mesaj attim Murat bey gece verdi cevapAma o da ilaclarimi ne kullandigimi bile sordu.
İlcede oldugum icin mujde hanim erken cevap vermesiyle cezbetti beni.
İyi yada kotu diyemem dedin ya eksik gördüğün bir sey mi var.
Ben de şuan bekliyorum çok sıkıcı ha birde küçük kızım da var eşim ilgileniyor ama ben sıkıldımBenimki keyfi gelince tam pozcu
Açlık 75 tokluk 119 kuzu
Yaa sen ne olur hiç bir iş yapma tuvalet harici kalkma sakın bir dahaKizlar çamaşır asmak gibi bir hata yaptım karnım çok sertleşti... Belim ve kasıklarımda ki ağrı bir anda çok şiddetlendi. Şimdi biraz hafifledi gibi ama ben her hareket ettiğim de böyle ağrı mi olacak anlamadım. Regl ağrısı çekiyorum resmen ve kasıklarım da büyük bir ağırlık var
1 kürtaj, 1 rahim filmi, 2 histeroskopi Allahım bunlarda damar yolu bir kabus gibi geçmişti asla çalışanların suçu yok ama elde malzeme belli ne yapsınlarRekorum 11. Denemede damarimi bulmaları resmen delik deşik etmişlerdi kürtaj olacaktım herkes başımda damar bulamadıkları için operasyona başlayamadılar düşün ki ayağımın üzerinden bile denedileranesteziye gerek kalmayacak artık bayılıyorum az sonra demiştim
Canım her gün 2 haşlanmış yumurta ye mutlaka biri kendine biri bebeğe, mutlaka muz ye günlük bir de yoğurt. süt, peynir ihmal etme bir dahaki kontrole uyumlu gelir :) özellikle muz yemek çok fark ettiriyor
Bencede 1 yumurta yeterlidir. Ben 1 tane yiyorum hergün 2 cok fazla olabilir. gerci benim 4 sene once diyetisyen vermisti 2 yumurta protein diyetiydi ama.simdi fazla gelirGünde 2 yumurta hamilelikte kolestrol çıkmasına sebep oluyor canım 2 yumurta yenecekse 2 beyaz 1 sarısı yenmeli gebelikte günlük 2 yumurta sarısı tehlikeli
Bencede 1 yumurta yeterlidir. Ben 1 tane yiyorum hergün 2 cok fazla olabilir. gerci benim 4 sene once diyetisyen vermisti 2 yumurta protein diyetiydi ama.simdi fazla gelir
Sağol canım inşallahCanım çok geçmiş olsun içini ferah tutmaya çalış inşallah bebeğin böbreklerinde ki sorun da düzelir inşallah... Evde dinlenmen de senin için daha iyi olur... Bol bol dinlen... Geçecek inşallah bu günler
Canım bazısında kendiliğinden doğuma kadar düzeliyormuş, bazısında doğumdan sonraki birkaç günde bebek çişini yaptıkça düzeliyormuş, bazılarına erken sünnet yapıyorlarmış ve aylarca antibiyotik kullanılıyormuş, bazısına ameliyat gerekiyormuş. En korkulan böyle büyüyüp organ kaybına sebep olmasıymış Allah korusun.. hamileyken bi şey yapılmıyormuş bekleyip göreceğizNasıl düzeltiliyormus canım bebeğin bu böbrek durumu ne yapilicakmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?