- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.661
Günaydın kizlar... Benim oğlan yine sabahın altısin da kalktı... Uyku falan yasak bize
Kesinlikle canım... Çocuk hasta olunca da insnain eli ayağı birbirine dolanıyorSağol canım inşallahBizim ufaklık da bronşit olmuş ondan bana geçti zaten muhtemelen, gece hastanedeydik ventolin falan verdiler.. annelikte tek başına hasta olmak bile lüks birinin bana bakmasını falan çoktan geçtim de sadece yatıp dinlenmek bile mümkün olmuyor çocuk da hasta olunca
Öyle yapacağım... Eşim de bir ton laf söylediYaa sen ne olur hiç bir iş yapma tuvalet harici kalkma sakın bir daha
Uyku düşmanı bunlar... İnşallah bebekler uykuyu çok severlerGünaydın canım benim oğlumda her sabah 6 da en geç 7 de ayaktabugün işe gitmeden önce tetanoz vurulcam diye geç çıkıcam evden ne güzel uyurum 1 saat fazla diyordum ama hayallerim hayal oldu
Canım naptın ne dedi doktor?Gunaydin kizlaemr kontrole geldim ben de. Aslinda haftayaydi ama kasıklarimda yurudugumde ve ayakta durdugumda agri var 3 gündür. O yuzden korktum bi geleyim dedim insallah birşey cikmaz
Ben de şuan bekliyorum çok sıkıcı ha birde küçük kızım da var eşim ilgileniyor ama ben sıkıldımdaha o içecegi içmedim bile açlık kanı verdim çıkmadı sonuç.. üf öğlene kadar sürer ya
İnşallah canım teşekkür ederimCanım oglumda da vardi benim doktor dogunca cisini yaptığında geçecek buyuk ihtimal ama takip edelim dedi. Sukur dogduktan sonra kontrole gittik geçmişti. Senin de oyle olur insallah.
Cinko oksit iceriyo sanirim canim surebilirsin. Güneş kremlerinde bile olan bir madde zarari yok.
Benim kizimda uyumayan bir çocuktu. 4yasina gelince nispeten duzeldi uykuları. Anaokuluna gidiyor simdi erken yatıyor erken kalkiyor ama bi 6 degil. Sık dişini duzelecek az kaldi.Zaten gece on iki de bizim yatağa çıkıyor bizimle uyuyor sabahta babasıyla kalkıyor geri uyumuyor. Babası gider gitmez anneciğim lütfen kalk diye beni de kaldırıyorüç senedie böyle... Herhalde benim oğlan sekiz yaşına gelse de senin ki gibi olacak sanırım... Ne zaman uyuyabilecegim hiç bilmiyorum
Olmaz insallah bisey icinizi ferah tutunCanım bazısında kendiliğinden doğuma kadar düzeliyormuş, bazısında doğumdan sonraki birkaç günde bebek çişini yaptıkça düzeliyormuş, bazılarına erken sünnet yapıyorlarmış ve aylarca antibiyotik kullanılıyormuş, bazısına ameliyat gerekiyormuş. En korkulan böyle büyüyüp organ kaybına sebep olmasıymış Allah korusun.. hamileyken bi şey yapılmıyormuş bekleyip göreceğiz
Dilek ne yapıyorsun Allah askina yaa. Bırak işi gücü yat birak bok götürsün ortaligi. Oğluna biri bakip yemekte yapıyorsa tamam. Digerlerini esin halleder gelince.Kizlar çamaşır asmak gibi bir hata yaptım karnım çok sertleşti... Belim ve kasıklarımda ki ağrı bir anda çok şiddetlendi. Şimdi biraz hafifledi gibi ama ben her hareket ettiğim de böyle ağrı mi olacak anlamadım. Regl ağrısı çekiyorum resmen ve kasıklarım da büyük bir ağırlık var
Yağız geldi aklıma ilkKızlar erkek bebek isim önerisi istiyorum bı türlu içimize sinen isim bulamadık ilk oğlumun adı yiğit bu arada
Canim daha oncede bahsetmiştim benim kizimda da vardi.doğunca kontrol edildi ve düzelmişti cisini yapınca duzelecek muhtemelen icini ferah tut. Zaten takip edilir bilgi verilir sizeSelam kızlar kontrole gittim bebeğin sol böbreğinde büyüme vardı ya hani artık sağda da varmışsoldaki geçen sefere göre daha da büyümüş sağdaki de onun kadar olmuş. Şeker yüklemesi yapılacaktı bugün hastayım diye yapmadı dahiliyeye yönlendirdi o da antibiyotik parol öksürük için şurup verdi rapor yazdı bi de covid testi aldılar akşama çıkacakmış.. yine şahane bir gün
23 + kısmına geçince 24. Haftada görünüyor oluyorsunuz onunla ilgili bir durum anladığım kadarıyla. O sebeple uyarmış olabilir doktorunuzkizlar bana cok acil cevap lazım. Simdi ben normalde ilcedeyim ve burda bir doktora gidiyorum ve artik merkezdeki doktora baslayacagim. Bugun whatsapdan yazdim,organ tarama icin gec kaliyorsun 3 gun icinde yaptirman lazim dedi yani 23. Hafta ya giriyorum diye. Ven burda yazanları 24 haftalik felan görüyordum yanlis mi gördüm o yuzden acele etmedim buradaki doktorda 23 e kadar yaptir diye ikaz etmedi,cok sasirdim. Ee radyaloji randevumda yok napicam sasirdimben mi yanlis gördüm 24. Haftada gidenler vardi sanki ?
Ay inşallahCanim daha oncedea bahsetmiştim benim kizimda da vardi.doğunca kontrol edildi ve düzelmişti cisini yapınca duzelecek muhtemelen icini ferah tut. Zaten takip edilir bilgi verilir size
Kontrol nasıl geçti, ağrı neden oluyormuşGunaydin kizlaemr kontrole geldim ben de. Aslinda haftayaydi ama kasıklarimda yurudugumde ve ayakta durdugumda agri var 3 gündür. O yuzden korktum bi geleyim dedim insallah birşey cikmaz
İnşallah canım benimde tek umudum büyüyünce uykularinin düzelmesiBenim kizimda uyumayan bir çocuktu. 4yasina gelince nispeten duzeldi uykuları. Anaokuluna gidiyor simdi erken yatıyor erken kalkiyor ama bi 6 degil. Sık dişini duzelecek az kaldi.
Kesinlikle haklısın canım... Bir daha elimi hiç birseye sürmüycem. Sağ olsun kayınvalidem bakıyor... Eşim de normalde yapmaz ama bu süreçten dolayı yardım ediyor o da çok kızdı ne gerek vardı diye... Çok sağol canım biliyorum, Allah hepinizden razı olsunDilek ne yapıyorsun Allah askina yaa. Bırak işi gücü yat birak bok götürsün ortaligi. Oğluna biri bakip yemekte yapıyorsa tamam. Digerlerini esin halleder gelince.
Zaten onlari asiri rahata alıştırdık ben kndime cok kızıyorum herseye koşuyorum adamlar rahat. Ama biyerim agrisa uzansam yapma diye kızıyor tamam yapmayim da kim yapacakkendide ypmaya pek hevesli degil. Ama senin durumun cok farkli lütfen dikkat et .burada tek yurek senin icin dua ediyoruz
Ben de 6,5 kiloValla kimse benim kadar muz kaşar tuketmiyor herhalde sanırım sadece kilo yapmış bunlarbu arada bende 6 kilo almışım
YA ne gerek var boşver yat sen en azından su 10 gün iyice bak kendine beklesin çamaşır boşver yaaaaKizlar çamaşır asmak gibi bir hata yaptım karnım çok sertleşti... Belim ve kasıklarımda ki ağrı bir anda çok şiddetlendi. Şimdi biraz hafifledi gibi ama ben her hareket ettiğim de böyle ağrı mi olacak anlamadım. Regl ağrısı çekiyorum resmen ve kasıklarım da büyük bir ağırlık var
Canım naptın ne dedi doktor?
Kontrol nasıl geçti, ağrı neden oluyormuş
Yok daha elimi sürmem bir şeye... İyi bari sevindim canım. Kasık ağrısı der demez aklıma hep kötü seyler geliyorYA ne gerek var boşver yat sen en azından su 10 gün iyice bak kendine beklesin çamaşır boşver yaaaa
kalsiyum da eklendi kullandıklarıma ve magnezyuma devam günde 2 yapabiliriz dedi. kasık kemik agrıları normal dedi. rahim agzını falan ölçtü çok iyi değer sorun yok sen de stres olma dedi. bebek ters duruyormus vajina kısmında hissettiğim ayaklarıymıs o yuzden çok agrı hareket hissediyormuşum. haftaya şeker yüklemesine gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?