2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kizlar... Benim oğlan yine sabahın altısin da kalktı... Uyku falan yasak bize

Günaydın canım benim oğlumda her sabah 6 da en geç 7 de ayakta bugün işe gitmeden önce tetanoz vurulcam diye geç çıkıcam evden ne güzel uyurum 1 saat fazla diyordum ama hayallerim hayal oldu

Kesinlikle canım... Çocuk hasta olunca da insnain eli ayağı birbirine dolanıyor çok geçmiş olsun tekrardan

İnşallah canım teşekkür ederim

Benim kizimda uyumayan bir çocuktu. 4yasina gelince nispeten duzeldi uykuları. Anaokuluna gidiyor simdi erken yatıyor erken kalkiyor ama bi 6 degil. Sık dişini duzelecek az kaldi.

Olmaz insallah bisey icinizi ferah tutun

Dilek ne yapıyorsun Allah askina yaa. Bırak işi gücü yat birak bok götürsün ortaligi. Oğluna biri bakip yemekte yapıyorsa tamam. Digerlerini esin halleder gelince.
Zaten onlari asiri rahata alıştırdık ben kndime cok kızıyorum herseye koşuyorum adamlar rahat. Ama biyerim agrisa uzansam yapma diye kızıyor tamam yapmayim da kim yapacak kendide ypmaya pek hevesli degil. Ama senin durumun cok farkli lütfen dikkat et .burada tek yurek senin icin dua ediyoruz

Canim daha oncede bahsetmiştim benim kizimda da vardi.doğunca kontrol edildi ve düzelmişti cisini yapınca duzelecek muhtemelen icini ferah tut. Zaten takip edilir bilgi verilir size

23 + kısmına geçince 24. Haftada görünüyor oluyorsunuz onunla ilgili bir durum anladığım kadarıyla. O sebeple uyarmış olabilir doktorunuz

Canim daha oncedea bahsetmiştim benim kizimda da vardi.doğunca kontrol edildi ve düzelmişti cisini yapınca duzelecek muhtemelen icini ferah tut. Zaten takip edilir bilgi verilir size
Ay inşallah Geçmiş düzelmiş diyecekmiş gibi bi umutla gittim işte böyle söyleyince moralim bozuldu, ben neyi yanlış yapıyorum diye bi ağlamaya başladım bu yapısal bi şey İstesen de yapamazsın biliyorsun falan dedi

Kesinlikle haklısın canım... Bir daha elimi hiç birseye sürmüycem. Sağ olsun kayınvalidem bakıyor... Eşim de normalde yapmaz ama bu süreçten dolayı yardım ediyor o da çok kızdı ne gerek vardı diye... Çok sağol canım biliyorum, Allah hepinizden razı olsun

Valla kimse benim kadar muz kaşar tuketmiyor herhalde sanırım sadece kilo yapmış bunlar bu arada bende 6 kilo almışım
Ben de 6,5 kilo son zamanlarda daha bi hızlı almaya başladım, boğazımı tutamıyorum çünkü. Aşırı iştahlıyım ve normalde tatlı çok yiyemezdim şu an tatlıya pastaya keke düştüm daha muza başlamayı düşünüyordum, kiloyu bana yapacaksa vazgeçtim

YA ne gerek var boşver yat sen en azından su 10 gün iyice bak kendine beklesin çamaşır boşver yaaaa
Canım naptın ne dedi doktor?

Kontrol nasıl geçti, ağrı neden oluyormuş

kalsiyum da eklendi kullandıklarıma ve magnezyuma devam günde 2 yapabiliriz dedi. kasık kemik agrıları normal dedi. rahim agzını falan ölçtü çok iyi değer sorun yok sen de stres olma dedi. bebek ters duruyormus vajina kısmında hissettiğim ayaklarıymıs o yuzden çok agrı hareket hissediyormuşum. haftaya şeker yüklemesine gideceğim.

Yok daha elimi sürmem bir şeye... İyi bari sevindim canım. Kasık ağrısı der demez aklıma hep kötü seyler geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…