- 21 Mayıs 2022
- 1.588
- 2.056
- 63
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.701
Randevum 2 deydi dayanamadım eve getirdi eşim sonuçlar çıkınca gönder dedi.. İşte Eşim az önce aradı.. Kadın doğum Dru iç hastalıklarına randevu alın demiş sınırdaymış diyet almam gerekiyormuş çikolata yasak
Gördüğünüz üzere tüm foruma şeker bulaştırdimBende bugün tetanoz vurulmak içinsağlık ocağına gittim ebe bana karnın 6 aylık olmana göre biraz fazla büyük sanki 37 haftalık gibisin suyun fazla olabilir ya da şeker mi var acaba yakın zamanda doktora gitmiş miydin dedi cuma günü doktora randevum var yükleme yapılması için gün verecek sanırım umarım şeker çıkmaz.
İlk gebeliğimde de şeker vardı kuzum ya.. Şaşırdım aslında beklemiyordum kesin sen bulaştırdın bakGördüğünüz üzere tüm foruma şeker bulaştırdim
Ben zaten tatli ,çikolata ,princ ,ekmek vs yemiyorum sadede meyve var ama buna rağmen çıkarsa vay halime derimGördüğünüz üzere tüm foruma şeker bulaştırdim
Hayır kesinlikle aç gitmen gerekiyor..Kizlar şeker testine tamamen ac gitmek gerekiyor değil mi? Doktor bana ac ya da tok gitmen önemli değil dedi yanlış mi anlamdim acaba?
Gördüğünüz üzere tüm foruma şeker bulaştırdim
Ertugrula yazdim whatsapdan ama ciddiye almadı herhaldeTövbe yarabbim örümcek micidden onunda bulup sokması sanki amazonlarda yaşıyoruz Allahım altı üstü evin balkonu bende sorardım ama merak ettim ne diyecek
Ben zaten tatli ,çikolata ,princ ,ekmek vs yemiyorum sadede meyve var ama buna rağmen çıkarsa vay halime derim
Vallahi ben abarttım ya gece 3 te Nutella yiyodum Allah iyi demedi işteYa benim ilk gebeliğimde de karnım büyüktü kontrole gittiğimde hep ikiz mi falan diyolardıyükleme de yaptırdım şeker çıkmadı inşaAllah bunda da çıkmaz
Kiz senin abartmandan degil yaaa.seker olunca öyle oluyor bence. İlkinde deli gibi baklava nutella cekerdi canim surekli tatli yemek isterdim seker cikti diyetisyene gönderdiler. Bunda normal hamile olmadan onceki halim gibiyim bakalim bir hafta sonra yaptiracagim seker yuklemesi bence bu sefer yokVallahi ben abarttım ya gece 3 te Nutella yiyodum Allah iyi demedi işte
Geç cevap veriyor biraz o yaErtugrula yazdim whatsapdan ama ciddiye almadı herhaldehalen cevap yok.
Yani adam da ne diyeceğini bilemez iyi bakErtugrula yazdim whatsapdan ama ciddiye almadı herhaldehalen cevap yok.
Yani adam da ne diyeceğini bilemez iyi bakailem köyde ama hiç örümcek sokmadı ha ne yapar hiç fikrim yok akrep soksa telaş yapmam mesela aynı anda hem boynumdan hem elimden sokmuştu gecenin ikisinde
Bnde Ülker çikolatalı gofret eşim gelirken poşet poşet getiriyor gece kalkıp yiyordum hahaVallahi ben abarttım ya gece 3 te Nutella yiyodum Allah iyi demedi işte
Aha yeşimde bendenyani ne güzel kocaman bebislerimiz var bunlar begenmiyo bebislerimiz şişman diyorlar
Bende 2. Doz tetenozdan çıktım şimdi buda bitti şükür
Sağol canım valla kafama takmıştım sıkıntı sütüm gelmeyecek falan diye. Ellemem artık.Süt kanal uclaridir bazen bnimde oluyor gibi. Cok uyarma uclari birak biseyolmaz kalsın
Kiz senin abartmandan degil yaaa.seker olunca öyle oluyor bence. İlkinde deli gibi baklava nutella cekerdi canim surekli tatli yemek isterdim seker cikti diyetisyene gönderdiler. Bunda normal hamile olmadan onceki halim gibiyim bakalim bir hafta sonra yaptiracagim seker yuklemesi bence bu sefer yok
Ye tatlıyı çıkar hakkıyi olayı valla bendekiBnde Ülker çikolatalı gofret eşim gelirken poşet poşet getiriyor gece kalkıp yiyordum haha
Yeşim boğumlara bakkk hahhahaha bende aynı 3800 doğmuşum dur bakalımYa Di mi Di miannesinin bebekliği de tombik babasının bebekliği de tombik ne olacaktı yani. Ben de 4 kiloya yakın doğmuşum bknz annenin bebekliği
Yatırma sebepleri ne canım? Enfeksiyon mu açılma mi ne?Kızlar selam. Biliyorsanız ben Rusyadayim şimdi. 1 hafta önce gittim ultrasona birsey yoktu .bugün devlet hastaneye gittim acil yatış verdiler .Asyam 861 gram oldu ama rahim ağzı çok kısa oldu sanki biraz açılma var .nerden çıktı anlamadım. Neyse yatış kabul ettim tabiki . Enfeksiyon da var dediler çocuğun. Ben Rusya gelince biraz üşüdüm tabiki 2 gün yattım limonlu çay içtim ve geçti. Yani birsey yok. Bize lütfen dua edin yainşallah birsey yaparlar Antalyaya dönmek istiyorum
Canım çok geçmiş olsun stres yapma... İnşallah bebek bekler gününü... Bu Ocak bebekleri aceleci birazKızlar selam. Biliyorsanız ben Rusyadayim şimdi. 1 hafta önce gittim ultrasona birsey yoktu .bugün devlet hastaneye gittim acil yatış verdiler .Asyam 861 gram oldu ama rahim ağzı çok kısa oldu sanki biraz açılma var .nerden çıktı anlamadım. Neyse yatış kabul ettim tabiki . Enfeksiyon da var dediler çocuğun. Ben Rusya gelince biraz üşüdüm tabiki 2 gün yattım limonlu çay içtim ve geçti. Yani birsey yok. Bize lütfen dua edin yainşallah birsey yaparlar Antalyaya dönmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?