2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Gördüğünüz üzere tüm foruma şeker bulaştırdim

Kizlar şeker testine tamamen ac gitmek gerekiyor değil mi? Doktor bana ac ya da tok gitmen önemli değil dedi yanlış mi anlamdim acaba?

Ben zaten tatli ,çikolata ,princ ,ekmek vs yemiyorum sadede meyve var ama buna rağmen çıkarsa vay halime derim

Ya benim ilk gebeliğimde de karnım büyüktü kontrole gittiğimde hep ikiz mi falan diyolardı yükleme de yaptırdım şeker çıkmadı inşaAllah bunda da çıkmaz
Vallahi ben abarttım ya gece 3 te Nutella yiyodum Allah iyi demedi işte

Vallahi ben abarttım ya gece 3 te Nutella yiyodum Allah iyi demedi işte
Kiz senin abartmandan degil yaaa.seker olunca öyle oluyor bence. İlkinde deli gibi baklava nutella cekerdi canim surekli tatli yemek isterdim seker cikti diyetisyene gönderdiler. Bunda normal hamile olmadan onceki halim gibiyim bakalim bir hafta sonra yaptiracagim seker yuklemesi bence bu sefer yok

Ertugrula yazdim whatsapdan ama ciddiye almadı herhalde halen cevap yok.
Yani adam da ne diyeceğini bilemez iyi bak ailem köyde ama hiç örümcek sokmadı ha ne yapar hiç fikrim yok akrep soksa telaş yapmam mesela aynı anda hem boynumdan hem elimden sokmuştu gecenin ikisinde

Yani adam da ne diyeceğini bilemez iyi bak ailem köyde ama hiç örümcek sokmadı ha ne yapar hiç fikrim yok akrep soksa telaş yapmam mesela aynı anda hem boynumdan hem elimden sokmuştu gecenin ikisinde
Adamda orumcek zehirli mi degil mi bilemez ki kesin kötü hissediyorsan gel yazar baska ne dicek

Ya Di mi Di mi annesinin bebekliği de tombik babasının bebekliği de tombik ne olacaktı yani. Ben de 4 kiloya yakın doğmuşum bknz annenin bebekliği
Aha yeşimde benden yani ne güzel kocaman bebislerimiz var bunlar begenmiyo bebislerimiz şişman diyorlar
Bende 2. Doz tetenozdan çıktım şimdi buda bitti şükür

Eklentiler

• IMG-20220802-WA0044.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 43

Bnde Ülker çikolatalı gofret eşim gelirken poşet poşet getiriyor gece kalkıp yiyordum haha
Ye tatlıyı çıkar hakkıyi olayı valla bendeki
Ya Di mi Di mi annesinin bebekliği de tombik babasının bebekliği de tombik ne olacaktı yani. Ben de 4 kiloya yakın doğmuşum bknz annenin bebekliği
Yeşim boğumlara bakkk hahhahaha bende aynı 3800 doğmuşum dur bakalım

Kızlar selam. Biliyorsanız ben Rusyadayim şimdi. 1 hafta önce gittim ultrasona birsey yoktu .bugün devlet hastaneye gittim acil yatış verdiler .Asyam 861 gram oldu ama rahim ağzı çok kısa oldu sanki biraz açılma var .nerden çıktı anlamadım. Neyse yatış kabul ettim tabiki . Enfeksiyon da var dediler çocuğun. Ben Rusya gelince biraz üşüdüm tabiki 2 gün yattım limonlu çay içtim ve geçti. Yani birsey yok. Bize lütfen dua edin ya inşallah birsey yaparlar Antalyaya dönmek istiyorum

Yatırma sebepleri ne canım? Enfeksiyon mu açılma mi ne?

Canım çok geçmiş olsun stres yapma... İnşallah bebek bekler gününü... Bu Ocak bebekleri aceleci biraz

Kizlar ciğer geliştiricinin ikincisi vurundum ama resmen bittim... Karın ağrım arttı, vuran arkadaşın eli agirmis resmen kalcam benden gitti. Hastalar hemşire hanım el farkı var senin elin hafif derlerdi ama ben inanmazdım. Gerçekten el farkı diye bir şey varmış... Ömrüm de ilk defa bu kadar canım yandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…