2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar selam ben de bugün doktora gittim ağrılarımı söyledim doktor direk gösterdi burası mı diye. Enfeksiyon ağrısı o dedi. Vajinal kültür ve idrar kültürü aldı. Yoksa vitamin eksikliğinden kaynaklanabilir. Bebiş 9 gün önden gidiyor şeker testi yapmamız lazım dedi. 24+6 yız 1 kiloya yaklaşmış. Yarın şeker testi yapıcaz bakalım.
.

Aha yeşimde benden yani ne güzel kocaman bebislerimiz var bunlar begenmiyo bebislerimiz şişman diyorlar
Bende 2. Doz tetenozdan çıktım şimdi buda bitti şükür

Aha yeşimde benden yani ne güzel kocaman bebislerimiz var bunlar begenmiyo bebislerimiz şişman diyorlar
Tetenoz 2 gündür kol ağrısından uyutmadı beni. Sağ a vurun, sola yatmam gerek dedim. Sadece sol a yatınca bacaklar uyuşuyor, sağda kol ağrısı, düz yatınca karnım geriliyor inşallah ağrısı sende uzun sürmez

Kuzummm agrin tamamen gecinceye kadar bir sey yapma lutfen. Benim kanamalar bittigi halde esimin gelmesine yakin makineyi çalıştırıyorum gelince ona serdiriyorum. Ya da camasir teline asıyorum yavas yavas.
Agrin tamamen gecinceye kadar esin yada yakinin destek olsun bitanem. Sonrasinda insan kendini sucluyor. Ben yerleri sildim iki gun agrim oldu cok kizdim kendime.

Çok haklısın canım. Zaten eşim ben yaparım demişti ben de işte bieaz ayakta durursam belki ağrım hafifler diye umut etmiştim ama ağrım çok... Geçmiyor yani o yüzden uzanmam en mantıklısı

Kizlar balkona su tuttum çekcekleyeyim dedim isaret parmağımı örümcek ısırdı.iyyyyhhh ilk defa örümcek soktu beni onda da hamile olmam ne bileyim ben zehirli mi degilmi .
Doktora attim hastaneye gitmem gerekir mi diye dalga gecmese bariama hamileyim napayim normalde olsa onemsem.
Esimi aradım bir sey olmaz örümcek kadın olursun diyor yaa o bile böyle soyleyince doktora yazdığıma utandim.

Eklentiler

• IMG_20221005_141056.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 64
Örümceği bırak, arı soksa korkarız. Kafan rahat eder iyi ki sormuşsun geçmiş olsun

canım biz de pikniğe gitmiştik 1 ay önce.bilmediğim bişey ısırdı kolumu kızardı kaşındı 1 hafta sonra geçti.dün de tırtıl ısırdınerden buluyorlar beni bilmiyorum.arı, yılan sokmadığı sürece sıkıntı yok bence

Tirtil mi Tövbe tövbe,hayir dur dur hamileyken ısır
Hani orumcegin zehirlisi de oluyor ya türlerini bilmedigim icin anlik korktum

Ay inşallah ilki hiç agrimadi buda öyle olur umarım
Örümcek kadın ne ya hahahhahahah

Ben de dün ikinci doz oldum şansıma bu hiç sıkıntı yapmadı ilk gün üstüne bile yattım düşün sabit yatamayınca onda bile rahatsız etmedi ama benim fikrim şu ilki kasa vurmuştu oynadıkça ağrıdı ama bunu resmen omzuma vurdu çok tuhafıma gitmişti boynuma vuracak resmen dedim ama iyi oldu

Tövbe yarabbim örümcek mi cidden onunda bulup sokması sanki amazonlarda yaşıyoruz Allahım altı üstü evin balkonu bende sorardım ama merak ettim ne diyecek

Şeker yüklemesini yaptırdım da anlayan var mı kızlar..

Eklentiler

• Screenshot_20221005_144135_com.google.android.apps.docs_edit_84592797375632.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 69
Tokluk 175se sende benim gibi diyettesin hadi hayırlı olsun doktora görünmedin mi kuzu
Randevum 2 deydi dayanamadım eve getirdi eşim sonuçlar çıkınca gönder dedi.. İşte Eşim az önce aradı.. Kadın doğum Dru iç hastalıklarına randevu alın demiş sınırdaymış diyet almam gerekiyormuş çikolata yasak

Bende bugün tetanoz vurulmak içinsağlık ocağına gittim ebe bana karnın 6 aylık olmana göre biraz fazla büyük sanki 37 haftalık gibisin suyun fazla olabilir ya da şeker mi var acaba yakın zamanda doktora gitmiş miydin dedi cuma günü doktora randevum var yükleme yapılması için gün verecek sanırım umarım şeker çıkmaz.

Umarim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…