- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.681
Aha yeşimde bendenKızlar selam ben de bugün doktora gittim ağrılarımı söyledim doktor direk gösterdi burası mı diye. Enfeksiyon ağrısı o dedi. Vajinal kültür ve idrar kültürü aldı. Yoksa vitamin eksikliğinden kaynaklanabilir. Bebiş 9 gün önden gidiyor şeker testi yapmamız lazım dedi. 24+6 yız 1 kiloya yaklaşmış.Yarın şeker testi yapıcaz bakalım.
.
Tetenoz 2 gündür kol ağrısından uyutmadı beni. Sağ a vurun, sola yatmam gerek dedim. Sadece sol a yatınca bacaklar uyuşuyor, sağda kol ağrısı, düz yatınca karnım geriliyorAha yeşimde bendenyani ne güzel kocaman bebislerimiz var bunlar begenmiyo bebislerimiz şişman diyorlar
Bende 2. Doz tetenozdan çıktım şimdi buda bitti şükür
Kuzummm agrin tamamen gecinceye kadar bir sey yapma lutfen. Benim kanamalar bittigi halde esimin gelmesine yakin makineyi çalıştırıyorum gelince ona serdiriyorum. Ya da camasir teline asıyorum yavas yavas.Kizlar çamaşır asmak gibi bir hata yaptım karnım çok sertleşti... Belim ve kasıklarımda ki ağrı bir anda çok şiddetlendi. Şimdi biraz hafifledi gibi ama ben her hareket ettiğim de böyle ağrı mi olacak anlamadım. Regl ağrısı çekiyorum resmen ve kasıklarım da büyük bir ağırlık var
Çok haklısın canım. Zaten eşim ben yaparım demişti ben de işte bieaz ayakta durursam belki ağrım hafifler diye umut etmiştim ama ağrım çok... Geçmiyor yani o yüzden uzanmam en mantıklısıKuzummm agrin tamamen gecinceye kadar bir sey yapma lutfen. Benim kanamalar bittigi halde esimin gelmesine yakin makineyi çalıştırıyorum gelince ona serdiriyorum. Ya da camasir teline asıyorum yavas yavas.
Agrin tamamen gecinceye kadar esin yada yakinin destek olsun bitanem. Sonrasinda insan kendini sucluyor. Ben yerleri sildim iki gun agrim oldu cok kizdim kendime.
Örümceği bırak, arı soksa korkarız. Kafan rahat eder iyi ki sormuşsunKizlar balkona su tuttum çekcekleyeyim dedim isaret parmağımı örümcek ısırdı.iyyyyhhh ilk defa örümcek soktu beni onda da hamile olmamne bileyim ben zehirli mi degilmi .
Doktora attim hastaneye gitmem gerekir mi diye dalga gecmese bariama hamileyim napayim normalde olsa onemsem.
Esimi aradım bir sey olmaz örümcek kadın olursun diyor yaao bile böyle soyleyince doktora yazdığıma utandim.
Kizlar balkona su tuttum çekcekleyeyim dedim isaret parmağımı örümcek ısırdı.iyyyyhhh ilk defa örümcek soktu beni onda da hamile olmamne bileyim ben zehirli mi degilmi .
Doktora attim hastaneye gitmem gerekir mi diye dalga gecmese bariama hamileyim napayim normalde olsa onemsem.
Esimi aradım bir sey olmaz örümcek kadın olursun diyor yaao bile böyle soyleyince doktora yazdığıma utandim.
Ay ari soksa valla korkmam daha once sokmuslugu varÖrümceği bırak, arı soksa korkarız. Kafan rahat eder iyi ki sormuşsungeçmiş olsun
Tirtil micanım biz de pikniğe gitmiştik 1 ay önce.bilmediğim bişey ısırdı kolumu kızardı kaşındı 1 hafta sonra geçti.dün de tırtıl ısırdı nerden buluyorlar beni bilmiyorum.arı, yılan sokmadığı sürece sıkıntı yok bence
Ay inşallah ilki hiç agrimadi buda öyle olur umarımTetenoz 2 gündür kol ağrısından uyutmadı beni. Sağ a vurun, sola yatmam gerek dedim. Sadece sol a yatınca bacaklar uyuşuyor, sağda kol ağrısı, düz yatınca karnım geriliyorinşallah ağrısı sende uzun sürmez
Örümcek kadın ne ya hahahhahahahKizlar balkona su tuttum çekcekleyeyim dedim isaret parmağımı örümcek ısırdı.iyyyyhhh ilk defa örümcek soktu beni onda da hamile olmamne bileyim ben zehirli mi degilmi .
Ben de dün ikinci doz oldum şansıma bu hiç sıkıntı yapmadı ilk gün üstüne bile yattım düşün sabit yatamayınca onda bile rahatsız etmedi ama benim fikrim şu ilki kasa vurmuştu oynadıkça ağrıdı ama bunu resmen omzuma vurdu çok tuhafıma gitmişti boynuma vuracak resmen dedimAha yeşimde bendenyani ne güzel kocaman bebislerimiz var bunlar begenmiyo bebislerimiz şişman diyorlar
Bende 2. Doz tetenozdan çıktım şimdi buda bitti şükür
Tövbe yarabbim örümcek miKizlar balkona su tuttum çekcekleyeyim dedim isaret parmağımı örümcek ısırdı.iyyyyhhh ilk defa örümcek soktu beni onda da hamile olmamne bileyim ben zehirli mi degilmi .
120 ile 140 arası normal şekerli suyu içtikten sonra, senin ilki biraz yüksek çıkmış sonra normal gibi canımŞeker yüklemesini yaptırdım da anlayan var mı kızlar..
Ya Valla o içecegı kim içse şekeri çıkar zaten120 ile 140 arası normal şekerli suyu içtikten sonra, senin ilki biraz yüksek çıkmış sonra normal gibi canım
Tokluk 175se sende benim gibi diyettesin hadi hayırlı olsunŞeker yüklemesini yaptırdım da anlayan var mı kızlar..
Randevum 2 deydi dayanamadım eve getirdi eşim sonuçlar çıkınca gönder dedi.. İşte Eşim az önce aradı.. Kadın doğum Dru iç hastalıklarına randevu alın demiş sınırdaymış diyet almam gerekiyormuş çikolata yasakTokluk 175se sende benim gibi diyettesin hadi hayırlı olsundoktora görünmedin mi kuzu
Umarim canımBende bugün tetanoz vurulmak içinsağlık ocağına gittim ebe bana karnın 6 aylık olmana göre biraz fazla büyük sanki 37 haftalık gibisin suyun fazla olabilir ya da şeker mi var acaba yakın zamanda doktora gitmiş miydin dedi cuma günü doktora randevum var yükleme yapılması için gün verecek sanırım umarım şeker çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?