- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.721
Çok sağol canım ya kullandım diye içime sinmemiştiCanım oglumda da vardi benim doktor dogunca cisini yaptığında geçecek buyuk ihtimal ama takip edelim dedi. Sukur dogduktan sonra kontrole gittik geçmişti. Senin de oyle olur insallah.
Cinko oksit iceriyo sanirim canim surebilirsin. Güneş kremlerinde bile olan bir madde zarari yok.
İki gunde bir proluton vurunduhun zamanlarda tecrube edindim canim el hafifligi diye birsey gercekten var . Sanci cikti mi yine baktilar mi canimKizlar ciğer geliştiricinin ikincisi vurundum ama resmen bittim... Karın ağrım arttı, vuran arkadaşın eli agirmis resmen kalcam benden gitti. Hastalar hemşire hanım el farkı var senin elin hafif derlerdi ama ben inanmazdım. Gerçekten el farkı diye bir şey varmış... Ömrüm de ilk defa bu kadar canım yandi
Bu bölgede zehirli örümcek yok bir sey yapmaz sadece kızarıklik olur diye sesli mesaj atti simdiGeç cevap veriyor biraz o yaadam rahat ben ağrılarımi anlatırken acaba ben mi abartiyorum hissi yaratıyor bende
Yok canım nst cektirmedim... Keşke cektirseydim hiç aklıma gelmedi. O ksdar çok canım yandı ki sanciyi unuttum düşünİki gunde bir proluton vurunduhun zamanlarda tecrube edindim canim el hafifligi diye birsey gercekten var . Sanci cikti mi yine baktilar mi canim
İyi bariBu bölgede zehirli örümcek yok bir sey yapmaz sadece kızarıklik olur diye sesli mesaj atti simdi
Canım yaa geçmiş olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden geçici birşeydirKızlar selam. Biliyorsanız ben Rusyadayim şimdi. 1 hafta önce gittim ultrasona birsey yoktu .bugün devlet hastaneye gittim acil yatış verdiler .Asyam 861 gram oldu ama rahim ağzı çok kısa oldu sanki biraz açılma var .nerden çıktı anlamadım. Neyse yatış kabul ettim tabiki . Enfeksiyon da var dediler çocuğun. Ben Rusya gelince biraz üşüdüm tabiki 2 gün yattım limonlu çay içtim ve geçti. Yani birsey yok. Bize lütfen dua edin yainşallah birsey yaparlar Antalyaya dönmek istiyorum
Ben şubat annelerindenim burayı gözetliyorum sizede dua ediyprum sürekli, neden heyet isteyemiyosunuz çekinöeyin isteyin lütfen ki zaten siz istemeden doktor verir şu durumunuzda, ben serklaj olsum 2,5 hafta önce normal rapor hakkım yoktu daha önce kaybettiğim bebeğimde bu yıldı onedenle birmişti, serklaj sonrası heyet verin dedim iyikide demişim biraz fazla ayakta durunca hatta oturur pozisyonda az ağrım oluyor hemen yatay pozisyona geçiyorum, işyerinde olsam10 saat sandalyede oyurmak kesinlikle olmayacaktı, sizde riske atmayın isteyin kesinlikle , isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara deriz sonraİyi barisen her gidişinde heyet yazabilir misiniz mi dedin kuzu? Şimdi bana ağrıların geçmezse heyet yazarız dedi ama unuttuğu için hastalarını haftaya gittiğim de ne diyim bilemedim. Heyet yazar mısınız da diyemem... Kendimi kötü hissederim ne yapacağımı bilemedim
Ama seninde baya fazlaymış canım anlasildi bu hafta şeker haftasıKızlar benimde başım şekerle dertte
Şwker testim hafif yüksek çıktı diye hoca beni endokrine yönlendirmişti
O da diyetisyen eşliğinde ilerleyelim dedi
Her söylenene harfiyen uyuyorum görmeniz lazım asker gibiyim ama bu açlık şekerim hep 95-98 arası
Bazen 91 -90 çıkıyor ama endokrin beğenmiyor her zaman 94 aşağısı olacak arada artmayacak diyor
Kendi doktorum da bebeğin suyu fazla diye istemiyor
Sanırım akşamları tek doz insülin başlayacaklarmış
Yarın bakalım endokrin ne diyecek
Şeker ölçüm cihazı aldırdı hergün açlık tokluk ölçüyorum
Bu şeker peşimi bırakmadı
Halbuki benim şeker testinde tokluğum 160 çıkmıştı ilk saat ikinci saat 140
Benden yüksek olan arkadaşlar var ama ben asker gibi muamele görüyorum doktorlarım tarafından
İnsülin kullanan varmı
Acaba her gün mü yapacağım
Yoksa yüksek çıkınca mı
Kafamda deli sorular
Teşekkür ederim canım duan için... İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız. Benim de normal rapor hakkım altı gün kaldi... Oturarak çalışsam ona bile razıyım canım ben kendim hemşire olduğum için surejli ayaktayım... Şu an şu almaya bile kalktigim da ağrım oluyor... Sanki bacaklarım kasılıyor. Bakalım isteyeceğim bir şekilde en azından ağrılarım geçmezse mecbur isteyeceğim. Böyle giderse de pek geçeceğini düşünmüyorum açıkçasıBen şubat annelerindenim burayı gözetliyorum sizede dua ediyprum sürekli, neden heyet isteyemiyosunuz çekinöeyin isteyin lütfen ki zaten siz istemeden doktor verir şu durumunuzda, ben serklaj olsum 2,5 hafta önce normal rapor hakkım yoktu daha önce kaybettiğim bebeğimde bu yıldı onedenle birmişti, serklaj sonrası heyet verin dedim iyikide demişim biraz fazla ayakta durunca hatta oturur pozisyonda az ağrım oluyor hemen yatay pozisyona geçiyorum, işyerinde olsam10 saat sandalyede oyurmak kesinlikle olmayacaktı, sizde riske atmayın isteyin kesinlikle , isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara deriz sonra
Valla ben şaşırdım ne yiyeceğimi ya şekeri bırakınca meyveye yöneldim onunda fazlası bebeği fazla büyüttüğü için normal doğumu zorlastiriyomus ondanda soğudum ne yicez yaBenim malum kilom olduğu için doktor şekerden çok suphelendi ama ben şeker yüklemesi yaptırmadım. İlk hameligimde normal çıkmıştı. Bunda da sadece düzenli ölçüm yaptım toklugum en fazla 90 oldu hatta açlığım 50-60 arasında çıkıyor. Bende hep düşük şekerle dolaşıyorum
Valla çok zor canım... Ben ilk hamileligimde ağzıma tatli sürmedim. Bunda her gün üç tane albeni yiyorumValla ben şaşırdım ne yiyeceğimi ya şekeri bırakınca meyveye yöneldim onunda fazlası bebeği fazla büyüttüğü için normal doğumu zorlastiriyomus ondanda soğudum ne yicez ya
Bende beyaz cikolatalı gofret yiyorum bu ara durduramıyorum kendimiValla çok zor canım... Ben ilk hamileligimde ağzıma tatli sürmedim. Bunda her gün üç tane albeni yiyorumeşim artık tiksinsen de yemesen, batirdin beni diyor... Her hafta paketle alıyor adam ama senin değerlerin çok yüksek değil aslında... Suyun fazla olduğu için bence dikkat etmeni istiyor doktorun
En mantıklısı o da ama işte canım sürekli albeni istiyorBende beyaz cikolatalı gofret yiyorum bu ara durduramıyorum kendimimeyve ile yogurt yiyin kızlar sanki sekeri dengeliyor .
Ben de kendime gecelik alacağım daha almadım... Bebeğin çantasını da erkenden hazırladık ne olur ne olmaz diye malum durumdan ötürüKızlar ben galiba alışverişi bitirdim bi kendime alacaklarım kaldı bebişinde bi bebek arabası kaldı
Bidahaki kontrolde suyum normale dönerse akşam çıkıp İzmir bombası alıp yicem vallahi gözüm döndüValla çok zor canım... Ben ilk hamileligimde ağzıma tatli sürmedim. Bunda her gün üç tane albeni yiyorumeşim artık tiksinsen de yemesen, batirdin beni diyor... Her hafta paketle alıyor adam ama senin değerlerin çok yüksek değil aslında... Suyun fazla olduğu için bence dikkat etmeni istiyor doktorun
İnşallah normal cikarda yersin canımBidahaki kontrolde suyum normale dönerse akşam çıkıp İzmir bombası alıp yicem vallahi gözüm döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?