2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kizlar noemalde benim sütum ya da göğsümde bir skinti gelmemişti ama az önce sarı kolostrom denilen süt hsfif sıkınca geldi... Erken doğum riski olunca korktum biraz acaba doğumun habercisi falan mı?
Yok benim de sıksam gelir suan ama ellemiyorum sen de elleme canim goguslerle oynamak kasilmalari artırıp dogumu tetikliyor

Yatırma sebepleri ne canım? Enfeksiyon mu açılma mi ne?
Ikiside .Yarın sabah gidiyorum hastaneye .Sabah kan idrar verecem ,tekrar bakacaklar .ya 1 hafta birsey yoktu.doktor dedi bu açılma bir kaç saat bile olabiliyor .durdurmak lazım. Eşim ve annem Antalyada kalmışlar. Eğer durum düzelir hemen dönecem, duzeltmezse diyorlar Rusyada kal doğum yap sonra gel

Canım yaa geçmiş olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden geçici birşeydir
Şikayetin varmıydı onlar mı anladılar
Haber et bize de
Tsk ederim. Yooo şikayetim hiç yok.gayet iyiyim. Ama her gün çok yürüdüm. Her gün arkadaşlarla buluştum, temizlik yaptım biraz belki ondan. Geçen hafta başka doktor dedi sadece kafa çok aşağı geldi hamile korse al tak . Bir hafta su korse kullanıyorum. Dün devlet hastaneye gittim hersey baksınlar diye çünkü ben Antalyada en son 1 ay oldu gittim doktora. Bugün doktor ultrasona gönderdi ve bu çıktı açılma ve bebeğin enfeksiyon

Geçmiş olsun insallah hemen toplanirsin.rusya da mısın?

Stres yapma canım Allah ın izniyle bişi olmaz.. Sen doktorunu dınle ne gerekiyorsa onu yap.. Senin bebegin biraz iri ondan da olabilir baş aşagıdaysa birde.. O yüzden yorma kendini.

Insallah birsey olmaz icini ferah tut dualarim sizinle serklaj mi yapıldı canım dikis falan?

Kızlar o gün biriniz yanik kremi soruyordu. Ben silverdin kullandim bikac ay once ayağıma kizgin yağ sıçramıştı. Incecik sürdüm yani yazayim dedim kim yazmıştı unuttum o an yazamamistim

Selam kızlar kramplarım var diye doktorum magnezyum verdi. Gece yatmadan önce 2 tane dedi ama ben 1 tane içtim dün akşam ilk defa . İşe yaramazsa ikiye çıkarırım diye düşündüm ama 1 tanesi bile ishal yaptı sürekli tuvaletteyim çok afedersiniz bu etkiyi yaşayanlar oldu mu ne yaptınız

Heyet raporu vericektiniz dedim canim. Erken dogum riskim vardi ağrılarım geçmedi de.
Beni cok sık gördü baya kanamadan yattim ya hatirliyor ondan.simdi 7 ekimde bitiyor benimde onu düşünüyorum kanamam yok diye vermemezlik yapar mi bilmiyorum

Hangisini kullaniyorsun magnorm kullanıyorum ben günde 1 eritiyorum.
Benim kabizlik sorunum oldugu icin cok isime yaradi açıkçası.

Gecelik netten alirsan atar misin? Uzun kollu alırsın değil mi? Kac tane alacaksın
Atarım canım evet uzun kollu alacağım bakıyorum şimdilik. Benim ilk gebelikten kalan bir tane var, bir tane de boydan var ama ben sezeryanda boydan olani çok mantıklı görmedim yine de götüreceğim yanım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…