- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.741
Yok benim de sıksam gelir suan ama ellemiyorum sen de elleme canim goguslerle oynamak kasilmalari artırıp dogumu tetikliyorKizlar noemalde benim sütum ya da göğsümde bir skinti gelmemişti ama az önce sarı kolostrom denilen süt hsfif sıkınca geldi... Erken doğum riski olunca korktum birazacaba doğumun habercisi falan mı?
Ikiside .Yarın sabah gidiyorum hastaneye .Sabah kan idrar verecem ,tekrar bakacaklar .ya 1 hafta birsey yoktu.doktor dedi bu açılma bir kaç saat bile olabiliyor .durdurmak lazım. Eşim ve annem Antalyada kalmışlar. Eğer durum düzelir hemen dönecem, duzeltmezse diyorlar Rusyada kal doğum yap sonra gelYatırma sebepleri ne canım? Enfeksiyon mu açılma mi ne?
Tsk ederim .doktor birsey takacağız dedi açılma durdurmak içinCanım çok geçmiş olsun stres yapma... İnşallah bebek bekler gününü... Bu Ocak bebekleri aceleci biraz
Biz iyiyiz da birsey yoktu .doktor dedi bu açılma sessiz oluyor anlamazsın. Ultrasonda sadece görürlerCanım çok geçmiş olsun stres yapma... İnşallah bebek bekler gününü... Bu Ocak bebekleri aceleci biraz
Göğüs uçlarını uyarmak sıkmak vs. Erken doguma sebep oluyor diye biliyorum kurcalama senSağol canım valla kafama takmıştım sıkıntı sütüm gelmeyecek falan diye. Ellemem artık.
Tsk ederim. Yooo şikayetim hiç yok.gayet iyiyim. Ama her gün çok yürüdüm. Her gün arkadaşlarla buluştum, temizlik yaptım biraz belki ondan. Geçen hafta başka doktor dedi sadece kafa çok aşağı geldi hamile korse al tak . Bir hafta su korse kullanıyorum. Dün devlet hastaneye gittim hersey baksınlar diye çünkü ben Antalyada en son 1 ay oldu gittim doktora. Bugün doktor ultrasona gönderdi ve bu çıktı açılma ve bebeğin enfeksiyonCanım yaa geçmiş olsun inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden geçici birşeydir
Şikayetin varmıydı onlar mı anladılar
Haber et bize de
Gecelik netten alirsan atar misin? Uzun kollu alırsın değil mi? Kac tane alacaksınBen de kendime gecelik alacağım daha almadım... Bebeğin çantasını da erkenden hazırladık ne olur ne olmaz diye malum durumdan ötürü
Geçmiş olsun insallah hemen toplanirsin.rusya da mısın?Kızlar selam. Biliyorsanız ben Rusyadayim şimdi. 1 hafta önce gittim ultrasona birsey yoktu .bugün devlet hastaneye gittim acil yatış verdiler .Asyam 861 gram oldu ama rahim ağzı çok kısa oldu sanki biraz açılma var .nerden çıktı anlamadım. Neyse yatış kabul ettim tabiki . Enfeksiyon da var dediler çocuğun. Ben Rusya gelince biraz üşüdüm tabiki 2 gün yattım limonlu çay içtim ve geçti. Yani yok. Bize lütfen dua edin yainşallah birsey yaparlar Antalyaya dönmek istiyorum
Yok değil ama neden sıkıyorsun sikma gogusunuKizlar noemalde benim sütum ya da göğsümde bir skinti gelmemişti ama az önce sarı kolostrom denilen süt hsfif sıkınca geldi... Erken doğum riski olunca korktum birazacaba doğumun habercisi falan mı?
Stres yapma canım Allah ın izniyle bişi olmaz.. Sen doktorunu dınle ne gerekiyorsa onu yap.. Senin bebegin biraz iri ondan da olabilir baş aşagıdaysa birde.. O yüzden yorma kendini.Tsk ederim. Yooo şikayetim hiç yok.gayet iyiyim. Ama her gün çok yürüdüm. Her gün arkadaşlarla buluştum, temizlik yaptım biraz belki ondan. Geçen hafta başka doktor dedi sadece kafa çok aşağı geldi hamile korse al tak . Bir hafta su korse kullanıyorum. Dün devlet hastaneye gittim hersey baksınlar diye çünkü ben Antalyada en son 1 ay oldu gittim doktora. Bugün doktor ultrasona gönderdi ve bu çıktı açılma ve bebeğin enfeksiyon
Gecelik bende almadım kuzum bakınıyorum hala benim eksikler çok da bebişinkiler bitti sayilir bebek arabası kaldıBen de kendime gecelik alacağım daha almadım... Bebeğin çantasını da erkenden hazırladık ne olur ne olmaz diye malum durumdan ötürü
Insallah birsey olmaz icini ferah tut dualarim sizinleKızlar selam. Biliyorsanız ben Rusyadayim şimdi. 1 hafta önce gittim ultrasona birsey yoktu .bugün devlet hastaneye gittim acil yatış verdiler .Asyam 861 gram oldu ama rahim ağzı çok kısa oldu sanki biraz açılma var .nerden çıktı anlamadım. Neyse yatış kabul ettim tabiki . Enfeksiyon da var dediler çocuğun. Ben Rusya gelince biraz üşüdüm tabiki 2 gün yattım limonlu çay içtim ve geçti. Yani birsey yok. Bize lütfen dua edin yainşallah birsey yaparlar Antalyaya dönmek istiyorum
Ben rahatım herseyi hazir ablasindan kalma. Sadece yıkayıp utulucem son ay. Arabasi puseti besigi herseyi hazırGecelik bende almadım kuzum bakınıyorum hala benim eksikler çok da bebişinkiler bitti sayilir bebek arabası kaldı
Heyet raporu vericektiniz dedim canim. Erken dogum riskim vardi ağrılarım geçmedi de.İyi barisen her gidişinde heyet yazabilir misiniz mi dedin kuzu? Şimdi bana ağrıların geçmezse heyet yazarız dedi ama unuttuğu için hastalarını haftaya gittiğim de ne diyim bilemedim. Heyet yazar mısınız da diyemem... Kendimi kötü hissederim ne yapacağımı bilemedim
Hangisini kullaniyorsun magnorm kullanıyorum ben günde 1 eritiyorum.Selam kızlar kramplarım var diye doktorum magnezyum verdi. Gece yatmadan önce 2 tane dedi ama ben 1 tane içtim dün akşam ilk defa . İşe yaramazsa ikiye çıkarırım diye düşündüm ama 1 tanesi bile ishal yaptı sürekli tuvaletteyim çok afedersinizbu etkiyi yaşayanlar oldu mu ne yaptınız
Tamam canımYok benim de sıksam gelir suan ama ellemiyorum sen de elleme canim goguslerle oynamak kasilmalari artırıp dogumu tetikliyor
Şimdi ne durumdasin canım?Biz iyiyiz da birsey yoktu .doktor dedi bu açılma sessiz oluyor anlamazsın. Ultrasonda sadece görürler
Atarım canım evet uzun kollu alacağım bakıyorum şimdilik. Benim ilk gebelikten kalan bir tane var, bir tane de boydan var ama ben sezeryanda boydan olani çok mantıklı görmedim yine de götüreceğim yanım da...Gecelik netten alirsan atar misin? Uzun kollu alırsın değil mi? Kac tane alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?