- 19 Mayıs 2022
- 3.112
- 4.697
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.761
Ya ben boş bulundum bir an çok sıkmadım da elim değdi gibi bir şey... Dokunmam ama bir dahaYok değil ama neden sıkıyorsun sikma gogusunu
Bizim Allah'tan bebek arabsi var ilk gebelikten. Kurarsa eşim atarım resmini buraya. Biz de beşik falan alacağız da olabildiğince geciktiriyoruz şu an. Sanki biz erken alırsak her şey erken olacak gibi korkuyorumGecelik bende almadım kuzum bakınıyorum hala benim eksikler çok da bebişinkiler bitti sayilir bebek arabası kaldı
Anladım canım söyleyeyim bakayim. Sen gidince bak bie tavrına sana nasıl davranacak. Ben Mehmet beydeyken son heyet raporunu alamamistim. Kanama alanım bitti diye 24 haftalıkken heyet raporuna imza atmamisti Ertuğrul bey. En azından o dönem Mehmet bey öyle söylemişti bana. Şimdi kendi hastası olunca belki verir bilemedimHeyet raporu vericektiniz dedim canim. Erken dogum riskim vardi ağrılarım geçmedi de.
Beni cok sık gördü baya kanamadan yattim ya hatirliyor ondan.simdi 7 ekimde bitiyor benimde onu düşünüyorum kanamam yok diye vermemezlik yapar mi bilmiyorum
Evet canim mehmet bey de bu konuda ertugrul beyin titiz olduğunu söyledi.Ama benim arkuat uterus sebebiyle bir erken doğum bir düşük olduğundan istiharat halinde gidecegiz sonuna kadar demisti.ins son anda birsey demez. Zaten bir kere daha 40 gün verse 29 . Haftayi buluyorum.32 ye yaklaşıyorum.Anladım canım söyleyeyim bakayim. Sen gidince bak bie tavrına sana nasıl davranacak. Ben Mehmet beydeyken son heyet raporunu alamamistim. Kanama alanım bitti diye 24 haftalıkken heyet raporuna imza atmamisti Ertuğrul bey. En azından o dönem Mehmet bey öyle söylemişti bana. Şimdi kendi hastası olunca belki verir bilemedim
Sen niye ayaktasin agrin mi cok canim.Anladım canım söyleyeyim bakayim. Sen gidince bak bie tavrına sana nasıl davranacak. Ben Mehmet beydeyken son heyet raporunu alamamistim. Kanama alanım bitti diye 24 haftalıkken heyet raporuna imza atmamisti Ertuğrul bey. En azından o dönem Mehmet bey öyle söylemişti bana. Şimdi kendi hastası olunca belki verir bilemedim
O zaman verir canım. Garantici bir doktor seni riske atmazEvet canim mehmet bey de bu konuda ertugrul beyin titiz olduğunu söyledi.Ama benim arkuat uterus sebebiyle bir erken doğum bir düşük olduğundan istiharat halinde gidecegiz sonuna kadar demisti.ins son anda birsey demez. Zaten bir kere daha 40 gün verse 29 . Haftayi buluyorum.32 ye yaklaşıyorum.
Ya geçmiş olsun canım neyi var? İnşallah salgın değildir. Ağrım var canım belim de uyutmuyorSen niye ayaktasin agrin mi cok canim.
Benim oğlan kustu da onun basini bekliyorum bende.
Yaa üzüldüm canim uyutmucak kadar olmasina parol felan mi alsan ki.uykuyada ihtiyacin var.Yemek pek yememisti gece yatmadan aciktim diye bi börek bi de çikolatali pasta yedi bence ağır geldi ondan oldu.Ama benim oğlum okulda cok hasta oluyor daha yeni atlattık hem bağisiklik guvlendirici hem balik yagi veriyorum ama bana misin demiyor insallah hastalik degildir.Ya geçmiş olsun canım neyi var? İnşallah salgın değildir. Ağrım var canım belim de uyutmuyor
İnşallah canım cok geçmiş olsun tekrardan... Bakalım içeceğim bu gidişle pwrolu. Benim oğlan bir saate uyanacak sonra uyku haram banaYaa üzüldüm canim uyutmucak kadar olmasina parol felan mi alsan ki.uykuyada ihtiyacin var.Yemek pek yememisti gece yatmadan aciktim diye bi börek bi de çikolatali pasta yedi bence ağır geldi ondan oldu.Ama benim oğlum okulda cok hasta oluyor daha yeni atlattık hem bağisiklik guvlendirici hem balik yagi veriyorum ama bana misin demiyor insallah hastalik degildir.
Ocean extramag kullanıyorum canım. Kabızlık dedin aklıma geldi ya bana hala demir takviyesi vermedi unuttu mu acaba? İki gün önce kontrole gitmiştim şeker yüklemesi de yapılacaktı ama hastaydım diye erteledi acaba o arada kaynadı mı demir konusu bilemedim. 25+6 oldukHangisini kullaniyorsun magnorm kullanıyorum ben günde 1 eritiyorum.
Benim kabizlik sorunum oldugu icin cok isime yaradi açıkçası.
Masallahh ikincilerden sebep hazırsınızBen rahatım herseyi hazir ablasindan kalma. Sadece yıkayıp utulucem son ay. Arabasi puseti besigi herseyi hazır
Valla bebek arabası konusunda hala kararsızım neler kullanılıyor hic fikrim yokBizim Allah'tan bebek arabsi var ilk gebelikten. Kurarsa eşim atarım resmini buraya. Biz de beşik falan alacağız da olabildiğince geciktiriyoruz şu an. Sanki biz erken alırsak her şey erken olacak gibi korkuyorum
Yaa geçmiş olsunYaa üzüldüm canim uyutmucak kadar olmasina parol felan mi alsan ki.uykuyada ihtiyacin var.Yemek pek yememisti gece yatmadan aciktim diye bi börek bi de çikolatali pasta yedi bence ağır geldi ondan oldu.Ama benim oğlum okulda cok hasta oluyor daha yeni atlattık hem bağisiklik guvlendirici hem balik yagi veriyorum ama bana misin demiyor insallah hastalik degildir.
Magnorm bende de aynisini yaptı doktoruma dedim ilac takviyesi olanlardan olan magnimore onerdi onu aldim. Ama onu devlet karşılamıyor canim parayla aliyorsun.Selam kızlar kramplarım var diye doktorum magnezyum verdi. Gece yatmadan önce 2 tane dedi ama ben 1 tane içtim dün akşam ilk defa . İşe yaramazsa ikiye çıkarırım diye düşündüm ama 1 tanesi bile ishal yaptı sürekli tuvaletteyim çok afedersinizbu etkiyi yaşayanlar oldu mu ne yaptınız
Canım bence kendi hayat tarzına göre seçmelisin modeliniValla bebek arabası konusunda hala kararsızım neler kullanılıyor hic fikrim yok
Yok canım magnorm değil Ocean extramag benim kullandığım. Eyvah değiştirecek mi 240 lira mı 260 lira mı öyle bir şeye aldım eczanedenMagnorm bende de aynisini yaptı doktoruma dedim ilac takviyesi olanlardan olan magnimore onerdi onu aldim. Ama onu devlet karşılamıyor canim parayla aliyorsun.
Valla bende bilmeden aldım çünkü kayınvalidemler hediye almıştı tek sıkıntım ayaklarının büyük olması onun dışında memnunum canımValla bebek arabası konusunda hala kararsızım neler kullanılıyor hic fikrim yok
Kızlar selam. Biliyorsanız ben Rusyadayim şimdi. 1 hafta önce gittim ultrasona birsey yoktu .bugün devlet hastaneye gittim acil yatış verdiler .Asyam 861 gram oldu ama rahim ağzı çok kısa oldu sanki biraz açılma var .nerden çıktı anlamadım. Neyse yatış kabul ettim tabiki . Enfeksiyon da var dediler çocuğun. Ben Rusya gelince biraz üşüdüm tabiki 2 gün yattım limonlu çay içtim ve geçti. Yani birsey yok. Bize lütfen dua edin yainşallah birsey yaparlar Antalyaya dönmek istiyorum
Avrupa yakasında yaşayan var mı burda acaba? doktor tavsiyesi alacaktım da varsa kadın doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?