2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Gecelik bende almadım kuzum bakınıyorum hala benim eksikler çok da bebişinkiler bitti sayilir bebek arabası kaldı
Bizim Allah'tan bebek arabsi var ilk gebelikten. Kurarsa eşim atarım resmini buraya. Biz de beşik falan alacağız da olabildiğince geciktiriyoruz şu an. Sanki biz erken alırsak her şey erken olacak gibi korkuyorum

Anladım canım söyleyeyim bakayim. Sen gidince bak bie tavrına sana nasıl davranacak. Ben Mehmet beydeyken son heyet raporunu alamamistim. Kanama alanım bitti diye 24 haftalıkken heyet raporuna imza atmamisti Ertuğrul bey. En azından o dönem Mehmet bey öyle söylemişti bana. Şimdi kendi hastası olunca belki verir bilemedim

Evet canim mehmet bey de bu konuda ertugrul beyin titiz olduğunu söyledi.Ama benim arkuat uterus sebebiyle bir erken doğum bir düşük olduğundan istiharat halinde gidecegiz sonuna kadar demisti.ins son anda birsey demez. Zaten bir kere daha 40 gün verse 29 . Haftayi buluyorum.32 ye yaklaşıyorum.

Sen niye ayaktasin agrin mi cok canim.
Benim oğlan kustu da onun basini bekliyorum bende.

O zaman verir canım. Garantici bir doktor seni riske atmaz

Ya geçmiş olsun canım neyi var? İnşallah salgın değildir. Ağrım var canım belim de uyutmuyor
Yaa üzüldüm canim uyutmucak kadar olmasina parol felan mi alsan ki.uykuyada ihtiyacin var.Yemek pek yememisti gece yatmadan aciktim diye bi börek bi de çikolatali pasta yedi bence ağır geldi ondan oldu.Ama benim oğlum okulda cok hasta oluyor daha yeni atlattık hem bağisiklik guvlendirici hem balik yagi veriyorum ama bana misin demiyor insallah hastalik degildir.

İnşallah canım cok geçmiş olsun tekrardan... Bakalım içeceğim bu gidişle pwrolu. Benim oğlan bir saate uyanacak sonra uyku haram bana

Hangisini kullaniyorsun magnorm kullanıyorum ben günde 1 eritiyorum.
Benim kabizlik sorunum oldugu icin cok isime yaradi açıkçası.
Ocean extramag kullanıyorum canım. Kabızlık dedin aklıma geldi ya bana hala demir takviyesi vermedi unuttu mu acaba? İki gün önce kontrole gitmiştim şeker yüklemesi de yapılacaktı ama hastaydım diye erteledi acaba o arada kaynadı mı demir konusu bilemedim. 25+6 olduk

Bizim Allah'tan bebek arabsi var ilk gebelikten. Kurarsa eşim atarım resmini buraya. Biz de beşik falan alacağız da olabildiğince geciktiriyoruz şu an. Sanki biz erken alırsak her şey erken olacak gibi korkuyorum
Valla bebek arabası konusunda hala kararsızım neler kullanılıyor hic fikrim yok

Yaa geçmiş olsun maalesef bi hafta iyi bi hafta kötü iki üç hafta iyi sonra yine kötü olacakları mevsimler başladı yine. Bize bile getirip bulaştırdıklarında yamuluyoruz bazen bu çocuk nasıl dayanıyor buna diyorum da.. bebişleri nasıl koruyacağız doğduklarında daha abilerin hastalık sezonlarının bitmesine aylar kalmış olacak

Magnorm bende de aynisini yaptı doktoruma dedim ilac takviyesi olanlardan olan magnimore onerdi onu aldim. Ama onu devlet karşılamıyor canim parayla aliyorsun.

Valla bebek arabası konusunda hala kararsızım neler kullanılıyor hic fikrim yok
Canım bence kendi hayat tarzına göre seçmelisin modelini benim oturduğum sitenin her yeri merdiven, dolayısıyla arabadan eve o ağır bebek arabalarıyla gelip gitmek mümkün değil o yüzden kanguru almıştım. 5-6 aylıkken de bi tane maclaren aldık hafif baston bebek arabalarından. Şimdi zaten kışın göbeğinde doğacaklar ilk aylar bebek arabası kaç kere kullanılır muamma

Magnorm bende de aynisini yaptı doktoruma dedim ilac takviyesi olanlardan olan magnimore onerdi onu aldim. Ama onu devlet karşılamıyor canim parayla aliyorsun.
Yok canım magnorm değil Ocean extramag benim kullandığım. Eyvah değiştirecek mi 240 lira mı 260 lira mı öyle bir şeye aldım eczaneden boşa gidecek desene

Çoook çok geçmiş olsun inşaAllah kolayca atlatırsınız sağlıkla evinize dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…