2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim oğlan da gece kustu.okul açıldığından beri zaten toparlanamadı.burnu hep tıkalıydı.inadından burnuna serum fizyolojik falan asla damlatmaz 10 gündür tıkalı burunla geziyordu.artık gece kusarak attı bütün sümüklerini bana da haftasonu bulaştırdı hastalık boğazım ağrıyordu haftasonundan beri.artık gece uyuyamayınca 3 de parol içtim o çok iyi geldi şimdi de sol kulağım kalktığımdan beri çınlıyor.delircem yani şu hamilelikte başıma gelmedik kalmadı sağlıkla bi doğursaydım iyiydi.cumartesine kontrol randevusu aldık Artık şu kulağı bi göstereyim.ha birde hiç sesim yok sıfır ses var çok komik bi haldeyim.telefonda randevu almaya çalışıyorum sesim çıkmıyor

Aynen ben 2-3 kere bir şey sormuştum şansıma kimse görmedi bende artık sadece konuşmalara cevap veriyorum ayrı olarak bir şey yazmıyorum
Ben bildiklerime cevap veriyorum genelde canım bazen bakamıyorum Yoğunluktan ben soruyorum kimse görmezse bir daha yazıyorum

Ben varım canım özel hastaneye mi gideceksin? Avrupa yakasında nerdesin bir de?
Kağıthanedeyim canım. O yüzden bana Şişli Beyoğlu Beşiktaş Eyüp Gaziosmanpaşa gibi bu civardaki ilçeler de yakın oralar da olur. Fatih ve sonrasındaki ilçeler biraz uzak olur acil durumlar için. Özel hastane olabilir özel klinik olup doğum için hastaneyle anlaşan da olabilir belki. Daha da geç olmadan şu an gittiğim yeri değiştirmek istiyorum ama kafam karışık

Benimde korkum o ya oglumda 2 ay kimseyle görüşturmedik erken dogdugu icin doktorlar korkuttu enfeksiyon olursa yogun bakima geri donersiniz diye.
Bu seferkini nasil koruyacağım evde kucuk cocuk varken bilmem.
Okula gitmedi uyuyor karnim agriyor diye inanamıyorum daha bir haftadir duzelmisti

Kizlar sabahları ben çocukla kayınvalideme geliyorum orada yatıyorum. Çocuk arabadan inince bir anda elinden kaçtı az kalsın araba çarpıyordu son anda kostüm tuttum. Kostugumdan beri karnım çok sert ve hareket etmedi. Bir saat geçti. Ağrım aynı düzeyde ama kalkınca artıyor. Hayır oğluma da çok sinirlendim. Sürekli kaçma derdinde delirecegim bir şey olacak diye. Kızınca da anlamıyor. Özür dilerim anneciğim bir daha yapmayacağım diyor hep tekrae yapıyor

Kayinvaliden sana gelseydi keske Kostugun icin bebegine birsey olmaz kuzu icini karartma ama su agrilarin ve erken doğum riskin gidinceye kadar birileri sana yardimci olmali.

Onu hep söylediler yüksek kesimlerde oturuyorum kar yağdığı zaman baya kalıyor ve rüzgarlı oluyor nisan ayında gezdirmelere çıkartırız diye düşünüyorum. Zaten doktora hastaneye arabayla gideriz bilemedim ya bakiniyorum her yerden dolapta buldum bir kac tane

Cocuk iste o da anlamaz ama evet keske sana gelseler sen evden disari çikmasan kuzum ya hic bir sey olmaz Rabbimin izniylee korur o

Canim ben aylardir kullaniyorum demir ama benim değerlerim oldu olasi düşük. Belki basta bakmıştır degerin iyi diye vermemistir. Şeker yuklemesinde bakacaktı belki detaylı kana. Seker 25 ile 28 hafta arasi oluyor gec kalmadin korkma.

Ben istanbulu hic bilmiyorum hangi yaka da onuda bilmiyorum ama doğum topiklerinde çam ve şakura yi cok beğeniyorlar.

Kızlar bebek arabası ve park yatak için direkt marka ve model önerebilir misiniz ya yoksa işin içinden çıkamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…