- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.781
Ben bildiklerime cevap veriyorum genelde canım bazen bakamıyorum Yoğunluktan ben soruyorum kimse görmezse bir daha yazıyorumAynen ben 2-3 kere bir şey sormuştum şansıma kimse görmedi bende artık sadece konuşmalara cevap veriyorum ayrı olarak bir şey yazmıyorum
Kağıthanedeyim canım. O yüzden bana Şişli Beyoğlu Beşiktaş Eyüp Gaziosmanpaşa gibi bu civardaki ilçeler de yakın oralar da olur. Fatih ve sonrasındaki ilçeler biraz uzak olur acil durumlar için. Özel hastane olabilir özel klinik olup doğum için hastaneyle anlaşan da olabilir belki. Daha da geç olmadan şu an gittiğim yeri değiştirmek istiyorum ama kafam karışıkBen varım canım özel hastaneye mi gideceksin? Avrupa yakasında nerdesin bir de?
Benimde korkum o yaYaa geçmiş olsunmaalesef bi hafta iyi bi hafta kötü iki üç hafta iyi sonra yine kötü olacakları mevsimler başladı yine. Bize bile getirip bulaştırdıklarında yamuluyoruz bazen bu çocuk nasıl dayanıyor buna diyorum da.. bebişleri nasıl koruyacağız doğduklarında daha abilerin hastalık sezonlarının bitmesine aylar kalmış olacak
Kayinvaliden sana gelseydi keskeKizlar sabahları ben çocukla kayınvalideme geliyorum orada yatıyorum. Çocuk arabadan inince bir anda elinden kaçtı az kalsın araba çarpıyordu son anda kostüm tuttum. Kostugumdan beri karnım çok sert ve hareket etmedi. Bir saat geçti. Ağrım aynı düzeyde ama kalkınca artıyor. Hayır oğluma da çok sinirlendim. Sürekli kaçma derdinde delirecegim bir şey olacak diye. Kızınca da anlamıyor. Özür dilerim anneciğim bir daha yapmayacağım diyor hep tekrae yapıyor
Canım işte bir kaç kez dedik ama çok sıcak bakmiyor... Ne desem boş anlayacağınKayinvaliden sana gelseydi keskeKostugun icin bebegine birsey olmaz kuzu icini karartma ama su agrilarin ve erken doğum riskin gidinceye kadar birileri sana yardimci olmali.
Onu hep söylediler yüksek kesimlerde oturuyorum kar yağdığı zaman baya kalıyor ve rüzgarlı oluyor nisan ayında gezdirmelere çıkartırız diye düşünüyorum. Zaten doktora hastaneye arabayla gideriz bilemedim ya bakiniyorum her yerden dolapta buldum bir kac taneCanım bence kendi hayat tarzına göre seçmelisin modelinibenim oturduğum sitenin her yeri merdiven, dolayısıyla arabadan eve o ağır bebek arabalarıyla gelip gitmek mümkün değil o yüzden kanguru almıştım. 5-6 aylıkken de bi tane maclaren aldık hafif baston bebek arabalarından. Şimdi zaten kışın göbeğinde doğacaklar ilk aylar bebek arabası kaç kere kullanılır muamma
Cocuk iste o da anlamaz ama evet keske sana gelseler sen evden disari çikmasan kuzum ya hic bir sey olmaz Rabbimin izniylee korur oKizlar sabahları ben çocukla kayınvalideme geliyorum orada yatıyorum. Çocuk arabadan inince bir anda elinden kaçtı az kalsın araba çarpıyordu son anda kostüm tuttum. Kostugumdan beri karnım çok sert ve hareket etmedi. Bir saat geçti. Ağrım aynı düzeyde ama kalkınca artıyor. Hayır oğluma da çok sinirlendim. Sürekli kaçma derdinde delirecegim bir şey olacak diye. Kızınca da anlamıyor. Özür dilerim anneciğim bir daha yapmayacağım diyor hep tekrae yapıyor
Tam gününü bulmuşlar. Gerçekten bazen her şey üst üste geliyorBenimde bugun 4 de detayli ultrasonum var ,cocuk hasta esim belki isten gelemeyebilir. Annemler misafir cagirmis hic gün yokmus gibi onlarda gelemeyecek.
Öyle canım için gitti ama bir sey olsaydı ne yapardım... Aklın gitti yaCocuk iste o da anlamaz ama evet keske sana gelseler sen evden disari çikmasan kuzum ya hic bir sey olmaz Rabbimin izniylee korur o
Canim ben aylardir kullaniyorum demir ama benim değerlerim oldu olasi düşük. Belki basta bakmıştır degerin iyi diye vermemistir. Şeker yuklemesinde bakacaktı belki detaylı kana. Seker 25 ile 28 hafta arasi oluyor gec kalmadin korkma.Ocean extramag kullanıyorum canım. Kabızlık dedin aklıma geldi ya bana hala demir takviyesi vermedi unuttu mu acaba? İki gün önce kontrole gitmiştim şeker yüklemesi de yapılacaktı ama hastaydım diye erteledi acaba o arada kaynadı mı demir konusu bilemedim. 25+6 olduk
Acele etme ben 30 dan sonra başlamıştım. Lohusa setlerim bile oylece duruyor dantelli geceliklerim vs. Kizimda giymek nasip olmadi insallah bunda olur.Masallahh ikincilerden sebep hazırsınızevet ütülemeler kaldı ben bu hafta baslamayı düşünüyorum parça parça ütüleyip asarım
Ben istanbulu hic bilmiyorum hangi yaka da onuda bilmiyorumKağıthanedeyim canım. O yüzden bana Şişli Beyoğlu Beşiktaş Eyüp Gaziosmanpaşa gibi bu civardaki ilçeler de yakın oralar da olur. Fatih ve sonrasındaki ilçeler biraz uzak olur acil durumlar için. Özel hastane olabilir özel klinik olup doğum için hastaneyle anlaşan da olabilir belki. Daha da geç olmadan şu an gittiğim yeri değiştirmek istiyorum ama kafam karışık
İyi değil mi yüksek değil sankiAçlık 75 tokluk 119 çıkmış doktorum yasakladı herşeyi
Aaa İzmirli misin canım, bende İzmirliyimBidahaki kontrolde suyum normale dönerse akşam çıkıp İzmir bombası alıp yicem vallahi gözüm döndü
Süslü geceliklerden bende bakacağım yaAcele etme ben 30 dan sonra başlamıştım. Lohusa setlerim bile oylece duruyor dantelli geceliklerim vs. Kizimda giymek nasip olmadi insallah bunda olur.
Kanz ın anne yanı park beşiğinden aldım canımKızlar bebek arabası ve park yatak için direkt marka ve model önerebilir misiniz ya yoksa işin içinden çıkamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?