2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Teşekkür ederim canım fiyat 27 bin lira dedi Şişli memorial beni aşıyor maalesef
Biliyor musun biz henuz doğum parasini bilmiyoruz.
Geçen sekretere sordum hastanede demislerdi sekreteriyle konusuyrosunuz diye. Sordum hoca hastanede biri var ona gönderiyor dedi. Bende 20_25 filan olsun diyorum 30 olmasnda valla bilmek iyi olurdu. Ayarlardık kendimizi bizim doktorun hic doğum paketi filan yok. Bakalim ne çıkacak esime bugün doğum hediyesi elmas yüzük alabilirsin dedim attim, tamam ayaklaninca bakariz dedi. Bende uyanık seni ayaklaninca demek dedim sonradan aklima geldi dogum ucreti odeyecgimiz

Bizim de öyle yaa doğum diyorum daha çok var diyor. Bakalım hayırlısı

Biz gecen gidisimizde sorduk 10 bin dediler sigorta karşılayacakmış bi oda süsleme icin 600 lira varmış

Dilyy şuan nasılsın, A Aklimtrakyada örümcek sokan yer bişey yapmadı değil mi bir de bugün çıkınca bizi de bilgilendir olur mu detaylıdan sonra, inşallah için ferah çıkarsın randevudan

Bende randevuma daha vardı ama burada okudukça içim rahat etmedi yarına aldım çünkü detaylıda rahim ağzı nasıl diye sormayı unutmuşum kendi doktorum da bakalı uzun zaman oldu dedim yarın gideyim herşeye baksın ona göre de sonra şeker yüklemesi için randevu alayım

Kızlar bebek arabası ve park yatak için direkt marka ve model önerebilir misiniz ya yoksa işin içinden çıkamayacağım
Kraft a9plus aldım canım bende .travellerden istemedim kışın çok çıkamam çünkü .bu çok çok kaliteli durmuyo ama kabin boy tek tuşla baya küçülüyor .taşıma kolaylığı istersen düşünebilirsin .babymall un mağazasında indirimliydi

Biz gecen gidisimizde sorduk 10 bin dediler sigorta karşılayacakmış bi oda süsleme icin 600 lira varmış
Nereydi hangi sehir hastane
Doktorun muayenesi var tamam ama dogum paketi yok. Yine tahliler doktor sgk disi baktığı icin doktorun indirimi var onla oluyor. Mesela gecen hpv testi verdim normalde 700 tlymis doktorun indirimiyle 300 e oldu. Belki ozel sağlık sigortası olsa iyi olurdu

Her seferinde bakiyorlar boyuna vs bisey olsa söylerlerdi emin ol.

Her seferinde bakiyorlar boyuna vs bisey olsa söylerlerdi emin ol.
Kendi doktorum bakıyor şükür onda sorun yok ama detaylı için başka doktora gittim o da hiç bahsini geçirmeyince aklımda kaldı detaylıya gittim diye kendi doktoruma da gitmeyince ara baya açıldı onun harici şükür kızın hareketlerinde vs sıkıntı yok gün içinde artık aklım rahat hissetmeye başlayınca

Ağrı devam ediyor canım... Sürekli bir ağrı var geçmeyen. Doktora mesaj atsam mi diye düşündüm bilemedim artık inşallah her şey iyi çıkar canım senin moralini bozup takilma

Hemen bakıyorum teşekkür ederim canım

İzmitteyim canım ben özel konak hastanesine gidiyorum . Eşimin iş yeriyle anlaşmalılar biz tahlilere para vermiyoruz bi 98 lira muayene üçreti veriyoruz o kadar oda 358 tl den düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…