- 20 Ocak 2015
- 9.620
- 14.063
- 448
- 41
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #12.821
Biliyor musun biz henuz doğum parasini bilmiyoruz.Teşekkür ederim canım fiyat 27 bin lira dedi Şişli memorial beni aşıyor maalesef
Bizim de öyle yaa doğum diyorum daha çok var diyor. Bakalım hayırlısıBiliyor musun biz henuz doğum parasini bilmiyoruz.
Geçen sekretere sordum hastanede demislerdi sekreteriyle konusuyrosunuz diye. Sordum hoca hastanede biri var ona gönderiyor dedi. Bende 20_25 filan olsun diyorum 30 olmasnda valla bilmek iyi olurdu. Ayarlardık kendimizi bizim doktorun hic doğum paketi filan yok. Bakalim ne çıkacak esime bugün doğum hediyesi elmas yüzük alabilirsin dedim attim, tamam ayaklaninca bakariz dedi. Bende uyanık seni ayaklaninca demek dedim sonradan aklima geldi dogum ucreti odeyecgimiz
Benim de bebek arabası geçen benim aldığımdan 400 küsür düşmüştü ben sözde indirimde aldımBenim park yatakta var hem anne yanı hem sallanabilir civilden aldım 2000 bine dun baktim 1.750 olmuş
Git canım... Ben gitmeyecektim zorla gönderdi arkadaşlar ve iyi ki gitmişimAyy aşağı doğru anlık sancı giriyor ya… korkuyorum cumartesiyi beklemeden gitsem mi doktora
Biz gecen gidisimizde sorduk 10 bin dediler sigorta karşılayacakmış bi oda süsleme icin 600 lira varmışBiliyor musun biz henuz doğum parasini bilmiyoruz.
Geçen sekretere sordum hastanede demislerdi sekreteriyle konusuyrosunuz diye. Sordum hoca hastanede biri var ona gönderiyor dedi. Bende 20_25 filan olsun diyorum 30 olmasnda valla bilmek iyi olurdu. Ayarlardık kendimizi bizim doktorun hic doğum paketi filan yok. Bakalim ne çıkacak esime bugün doğum hediyesi elmas yüzük alabilirsin dedim attim, tamam ayaklaninca bakariz dedi. Bende uyanık seni ayaklaninca demek dedim sonradan aklima geldi dogum ucreti odeyecgimiz
Kraft a9plus aldım canım bende .travellerden istemedim kışın çok çıkamam çünkü .bu çok çok kaliteli durmuyo ama kabin boy tek tuşla baya küçülüyor .taşıma kolaylığı istersen düşünebilirsin .babymall un mağazasında indirimliydiKızlar bebek arabası ve park yatak için direkt marka ve model önerebilir misiniz ya yoksa işin içinden çıkamayacağım
Nereydi hangi sehir hastaneBiz gecen gidisimizde sorduk 10 bin dediler sigorta karşılayacakmış bi oda süsleme icin 600 lira varmış
Her seferinde bakiyorlar boyuna vs bisey olsa söylerlerdi emin ol.Dilyy şuan nasılsın, A Aklimtrakyada örümcek sokan yer bişey yapmadı değil mi bir de bugün çıkınca bizi de bilgilendir olur mu detaylıdan sonra, inşallah için ferah çıkarsın randevudan
Bende randevuma daha vardı ama burada okudukça içim rahat etmedi yarına aldım çünkü detaylıda rahim ağzı nasıl diye sormayı unutmuşum kendi doktorum da bakalı uzun zaman oldu dedim yarın gideyim herşeye baksın ona göre de sonra şeker yüklemesi için randevu alayım
Mesajların çoğunu okuyamıyorum zaman kalmıyo.iyisin demi canım sorun yok demiGit canım... Ben gitmeyecektim zorla gönderdi arkadaşlar ve iyi ki gitmişiminşallah senin ki normal ağrı çıkar
Evet pasaport değiştirmeye gittimGeçmiş olsun insallah hemen toplanirsin.rusya da mısın?
Kendi doktorum bakıyor şükür onda sorun yok ama detaylı için başka doktora gittim o da hiç bahsini geçirmeyince aklımda kaldı detaylıya gittim diye kendi doktoruma da gitmeyince ara baya açıldıHer seferinde bakiyorlar boyuna vs bisey olsa söylerlerdi emin ol.
Daha yapmadılar bakıyorlar progestan gene başladım 200×3 .takip ediyorlarInsallah birsey olmaz icini ferah tut dualarim sizinleserklaj mi yapıldı canım dikis falan?
Ağrı devam ediyor canım... Sürekli bir ağrı var geçmeyen. Doktora mesaj atsam mi diye düşündüm bilemedim artıkDilyy şuan nasılsın, A Aklimtrakyada örümcek sokan yer bişey yapmadı değil mi bir de bugün çıkınca bizi de bilgilendir olur mu detaylıdan sonra, inşallah için ferah çıkarsın randevudan
Bende randevuma daha vardı ama burada okudukça içim rahat etmedi yarına aldım çünkü detaylıda rahim ağzı nasıl diye sormayı unutmuşum kendi doktorum da bakalı uzun zaman oldu dedim yarın gideyim herşeye baksın ona göre de sonra şeker yüklemesi için randevu alayım
Aminnnn inşallahGit canım... Ben gitmeyecektim zorla gönderdi arkadaşlar ve iyi ki gitmişiminşallah senin ki normal ağrı çıkar
Hemen bakıyorum teşekkür ederim canımKraft a9plus aldım canım bende .travellerden istemedim kışın çok çıkamam çünkü .bu çok çok kaliteli durmuyo ama kabin boy tek tuşla baya küçülüyor .taşıma kolaylığı istersen düşünebilirsin .babymall un mağazasında indirimliydi
Ağrılar devam ediyor canım... İnşallah geçecekMesajların çoğunu okuyamıyorum zaman kalmıyo.iyisin demi canım sorun yok demi
İzmitteyim canım ben özel konak hastanesine gidiyorum . Eşimin iş yeriyle anlaşmalılar biz tahlilere para vermiyoruz bi 98 lira muayene üçreti veriyoruz o kadar oda 358 tl den düşüyorNereydi hangi sehir hastane
Doktorun muayenesi var tamam ama dogum paketi yok. Yine tahliler doktor sgk disi baktığı icin doktorun indirimi var onla oluyor. Mesela gecen hpv testi verdim normalde 700 tlymis doktorun indirimiyle 300 e oldu. Belki ozel sağlık sigortası olsa iyi olurdu
Kuzu fitilde biraz agrilari tetikliyor bana progestan kasık ağrısı yapıyor gün içinde insallah gececek ama sen bol bol suyunu icip kendine dikkat etAğrılar devam ediyor canım... İnşallah geçecek
Geçmiş olsun canım ya dikkat et yorma kendini mümkün olduğu kadarAğrılar devam ediyor canım... İnşallah geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?